Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 22:37

drinin vuk je napisao/la:Evo ono sto sam tvrdio svih ovih dana,a tice se napada na Ceku,znaci motiv je jasan,a motiv nije NFSBIH.
Bogdan Čeko: Podržaću odluku FS RS
Član Predsedništva FSBiH Bogdan Čeko još se oporavlja od povreda zadobijenih u Luksemburgu. Čeko je uveren da je napad na njega planiran. On dodaje da nema nikakvu dilemu da je upravo on bio meta napadača.
- Huligani su čekali mene i to nije bio nikakav napad na FSBiH, nego na mene lično. Što se tiče daljih koraka, moj budući put biće onaj kojim će da ide i Republika Srpska - kaže Čeko.
Jest ko' i Kninska Krajina,onda ''sretan put''. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 10 sep 2010, 22:39

drinin vuk je napisao/la:Evo ono sto sam tvrdio svih ovih dana,a tice se napada na Ceku,znaci motiv je jasan,a motiv nije NFSBIH.
Član Predsedništva FSBiH Bogdan Čeko još se oporavlja od povreda zadobijenih u Luksemburgu. Čeko je uveren da je napad na njega planiran. On dodaje da nema nikakvu dilemu da je upravo on bio meta napadača.
- Huligani su čekali mene i to nije bio nikakav napad na FSBiH, nego na mene lično. Što se tiče daljih koraka, moj budući put biće onaj kojim će da ide i Republika Srpska - kaže Čeko.
aha naravno, sto nebi svi ceki vjerovali, to sto on kaze to je zakon :lol:

sto nisi citirao ono gdje taj, sigurno vrlo ugledni, list prica kako je na tekmi protiv francuza skandirano allahu ekber i ubij srbina. sigurno je i to tacno :roll:

a osim toga zar nije prije par dana izjavio da bi svako iz saveza nastradao :roll:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 sep 2010, 22:43

dino-92 je napisao/la:
aha naravno, sto nebi svi ceki vjerovali, to sto on kaze to je zakon :lol:

sto nisi citirao ono gdje taj, sigurno vrlo ugledni, list prica kako je na tekmi protiv francuza skandirano allahu ekber i ubij srbina. sigurno je i to tacno :roll:

a osim toga zar nije prije par dana izjavio da bi svako iz saveza nastradao :roll:
Ja o tom skandiranju pojma nemam niti me dotice, na cast onima koji su to skandirali. S druge strane ovo nisam postavio da bi ikog provocirao,vec da bih prenio izjavu Ceke jer kad sam ja pricao o razlkogu napada na istog,mnogi su rekli da sam ja neki nacionalista i izdajica....
& $ - & " - & - &
ФСРС

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 10 sep 2010, 22:45

nija ne kazem da je skandirano, ali u tom clanku gdje ceko to izjavio da je napadnut zbog nacionalnosti, se tvrdi da je to skandirano. a to su ciste lazi, naravno da nije skandirano, ali te novine to tvrde

a ceko je izjavio prije nekoliko dana, neznam gdje, ali bilo je i na ovom portalu, da nije napadnut zbog nacionalnosti, nego da bi svako iz saveza napadnut.

a kako moze takav napad biti planiran, ko je to znao da ce on telefonirati ispred hotela

i jos da dodam, kako on zna da je napadnut zbog nacionalnosti, jel mu to neko rekao mozda^^

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 sep 2010, 22:47

ajde ostavite se predizborne propagande i gluposti.
tema je "Nogometni savez BiH" a ne "put RS".

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 sep 2010, 22:55

Ceko izjavio da zbog navijaca nece ici na gostovanja.
A problem nisu navijaci, problem je da on nema vize (U Luxemburg doso bez vize) :mrgreen: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 sep 2010, 12:15

:)

Fudbalski savez RS najavio da će zbog napada na srpskog člana Predsjedništva N/FS BiH Bogdana Čeka istupiti iz zajedničke fudbalske organizacije i 12. septembra o svemu obavijestiti FIFA i UEFA.

Fudbalski savez Republike Srpske istupiće iz zajedničke fudbalske organizacije, a FIFA i UEFA će 12. septembra biti upoznate sa potezima koje namjerava da povuče savez iz RS nakon napada na srpskog člana Predsjedništva Bogdana Čeke!

Sagovornik lista Press iz FS RS potvrdio je da je istupanje iz zajedničkog saveza gotova stvar i da je pitanje samo kako to tehnički provesti. On, ipak, dodaje da u savezu postoji i struja koja nije za istupanje iz N/FS BiH, jer smatra da će to proizvesti nesagledive posljedice na koje niko više neće moći da utiče.

Član Predsjedništva N/FS BiH Bogdan Čeko još se oporavlja od povreda zadobijenih u Luksemburgu. Čeko je uvjeren da je napad na njega planiran. On dodaje da nema nikakvu dilemu da je upravo on bio meta napadača.

"Huligani su čekali mene i to nije bio nikakav napad na N/FS BiH, nego na mene lično. Što se tiče daljih koraka, moj budući put biće onaj kojim će da ide i Republika Srpska", kaže Čeko.

"Dio ljudi u savezu želi da zadrži postojeće stanje, ali protiv njih nisu oni koji žele da prekinu cirkus i istupe iz N/FS BiH, već naprotiv, bošnjački dio N/FS BiH, većina reprezentativca i selektor, ali i bošnjački navijači, političari i mediji, koji na sve načine pokušavaju da dovedu do promjena u N/FS BiH. Cilj je da bude izabran jedan predsjednik, umjesto Predsjedništva. Oni pokušavaju da u fudbalu realizuju ono što Bošnjaci žele da se desi i u državi BiH, a to je dominacija i nametanje rješenja", navodi Pressov sagovornik koji ističe da ostaje da se vidi kako će svjetska i evropska fudbalska organizacija reagovati na samu ideju o istupanju iz N/FS BiH.

"Činjenica je da je sve i jedan konstruktivan prijedlog, kompromis i dogovor krenuo upravo od nas, iz FS RS. Uskoro će biti održan i sastanak delegacije N/FS BiH i delegacije UEFA, koju će predvoditi Michel Platini, na kome će svi ovi problemi čelnicima UEFA biti predočeni iz prve ruke", kaže isti izvor.

Na sastanku sa predsjednikom UEFA Michelom Platinijem, koji će biti održan u ponedjeljak u Atini, učestvovaće i predstavnici FS RS, delegacija Fudbalskog saveza BiH i Bogdan Čeko.

(24sata.info)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 sep 2010, 12:48

Kako to samo moze da bude jedan predsjednik u NFSBIH, odmah bi se ukinuo jedan entitet u drzavi.
Ovo se i UEFA ukljucila u zavjeru protiv Srbstva, sram da ih bude.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 11 sep 2010, 12:55

A oni se jedva čekali jedan ovakav ili sličan dogadjaj da bi krenuli u kampanju istupanja iz saveza mater im hebem.
Odmah priča krene kako su ugroženi
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2010, 12:59

Ne vidim da bi moglo biti posljedica, čak naprotiv...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2010, 13:03

Nisam nacionalista,ali tacno ce ovi iz manjeg entiteta napraviti to od mene..sve vise me nerviraju svojim potezima..ne mislim samo na ovaj slucaj..ali ono sto oni zele je da kazemo "pa neka idu sami za sebe i ne trebaju nam",al to nece nikad dobiti,zive na teritoriji BiH i taj prostor ce ostati uvijek to.Mislim,odoh ja mozda predaleko,ali ova vijest u kombinaciji sa onom da dodik prica da je najbolje da se razidemo,sve to budi ono najgore u meni..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 sep 2010, 13:07

Virtu4l je napisao/la:Ne vidim da bi moglo biti posljedica, čak naprotiv...

sami sebi ubijaju fudbal,mada ko zna mozda im je to u cilju :D ,fali zemljista u banja luci mogla bi kakva opstina ili trzni centar izrasti na gradskom:D,hmmm bas me interesuje kakav ce cirkus napravit pred izbore :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 sep 2010, 13:12

Virtu4l je napisao/la:Ne vidim da bi moglo biti posljedica, čak naprotiv...
To i ja mislim. Mozda je cak bolje ako bi istupili.
Onda bi jos "samo" sa kriminalom morali boriti, a ne jos dodatno sa nacionalizmom i saboterima.

A i Ceko cas jedno cas drugo kaze. Mozda se covjeku nesto poremetilo odkako se okliznuo na banani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 12 sep 2010, 11:19

FS RS istupio iz FSBiH radi napada na Ceku. :P
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 12 sep 2010, 11:20

slika

One out, two to go :mrgreen:

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 12 sep 2010, 11:25

Jel to definitvno ?

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 12 sep 2010, 11:28

Zvanicna informacija : FSRS istupio iz NSBIH :) :D :D :D :D ...Kao sto kolega gore rece One out ,two to go :mrgreen: :mrgreen: ,treba sad jos da FIFA i UEFA suspenduju ovo preostalo gamadi u NSBIH i da se pravi novi savez automatski :lol:

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 12 sep 2010, 11:33

pa ako jesu sto onda borac doalzi danas na kosevo.ma neka su ba ,koga ba vise oni ucijenjuju,nas savez je postojao i prije njih.mi cemo izlaziti u europu a neka oni igraju u svom zaprcku.molice oni da se vrate,ali tada nek dodik polozi 30 miliona pa cemo ih primiti nazad
VOLIM TE ŽELJO

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 12 sep 2010, 11:38

Gdje ste čuli da istupaju?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2010, 12:11

Jesu ovdje moderatori smjesni i jadni. Brisete postove jer se spominju neki drugi sajtovi. Pa koliko je vama godina? Nekad se mora postavit neki link da bi se nesto pokazalo. Smjesni ste.

U glavnom, na jednom tajnom portalu iz naseg glavnog grada je jucer objavljen tekst gdje ljudi iz FSRS-a ovo demantuju i nece istupit iz saveza. To je sve press izmislio, a mnogi povjerovali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.