PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
kakav zajeb, prvo slobode sto su otjerali sisu husica, a sad i zeljeznih sto su otjerali potencijalne investitore u fazonu mi smo neko i nesto, ne damo svoje i sl. gluposti.
husic pokazuje da ima pare i da zeli uloziti. respect!
husic pokazuje da ima pare i da zeli uloziti. respect!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
a vode u sarajevu ima ko u sahari... sta da placamo bogati?alenpitar je napisao/la:Ali Azmir redovno placa voduZenzo je napisao/la:Mi smo jaci sa onih 400.000 € za Duljevica.

45515
- svrakino1921
- Kontakt:
mozemo mi ovdje pricat sta hocemo gosp.Azmir Husic ima pare koje mi nemozemo ni zamislit pitanje je dali i on sam zna koliko ih ima i AH treba pazit i dobar prema njemu bit da ulaze u ovu nasu ligu i mislim da nasa PL BiH moze da bude najjaca liga u regionu i da hoce Zrinjski pristat na ovu ponudu to bi bio boooom u jednoj takvoj ligi transfer od 650 000 km.pa to bi i za mene bio uspjeh koji pratim PL BiH ligu bio bih ponosan.
BOSANSKI SIN AH

BOSANSKI SIN AH
Komentari ispod teksta. Podsjeca na naseg basketbaliju
http://****.ba/osim-obavio-finalni-r ... osineckim/

http://****.ba/osim-obavio-finalni-r ... osineckim/
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- MocMahale444
Tobe i pitari slave tobetijevu pobjedu. Muflon godine.

Sviunapad1010

Skolarci s ostalih tema nakon izbora muflona godine.

Sviunapad1010

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tobe zamoljavam te da se ne provaljivas s tom vodom vise. I mi redovno placamo vodu, osim tog jednog racuna za mjesec dana koji je na sudu i sigurno ga necemo platiti.alenpitar je napisao/la:Ali Azmir redovno placa voduZenzo je napisao/la:Mi smo jaci sa onih 400.000 € za Duljevica.
Er Pupone
- MocMahale444
Pozdrav ja sam denis iz holandije i gej sam. To dakako podrazumjeva i navijanje za sarajevoDenchiNL je napisao/la:predstavi se ti prvo sa svoja 53 postasamoCitam je napisao/la:Sta kaze administracija hoce li ti na ovom accountu uruciti nagradu ili pak insistiras da ti banuju IP adresualenpitar je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Er Pupone
Covjek odbio Maribor, Ligu prvaka, pichke materine da bi prihvatio drugu ligu BHsvrakino1921 je napisao/la:mozemo mi ovdje pricat sta hocemo gosp.Azmir Husic ima pare koje mi nemozemo ni zamislit pitanje je dali i on sam zna koliko ih ima i AH treba pazit i dobar prema njemu bit da ulaze u ovu nasu ligu i mislim da nasa PL BiH moze da bude najjaca liga u regionu i da hoce Zrinjski pristat na ovu ponudu to bi bio boooom u jednoj takvoj ligi transfer od 650 000 km.pa to bi i za mene bio uspjeh koji pratim PL BiH ligu bio bih ponosan.![]()
![]()
![]()
![]()
BOSANSKI SIN AH

Ma hajte molim vas...
Promovisi se Hazmire, boli te qurac... Neka fukare pjene

- MocMahale444
Postao je pirana ovog foruma i morao je biti likvidiran.
Ovako je izgledao poslije izbora forumasa
pitar pirana tobe iz potonulog broda since 1946
Odvest ces temu u pakao, a forumase u nestanak vojo 
Ovako je izgledao poslije izbora forumasa

Mladi Cavar skuplji od citave Slobode, Azmir im vadi mast, fukare na auspusima
goveđigulašmajka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne poznajem ni Tobeta a ni tebe MocMahale, nit pisem na ovoj temi, ali samo jedno pitanje, jesi stvarno toliki papak da posljednih 10 postova vrijedjas osobu koja nije tu i koja ti ne moze odgovoriti?
Kad macke nema, misevi kolo vode

Kad macke nema, misevi kolo vode

1946~
-
- Kontakt:
TobeMocMahale444 je napisao/la:Tobe i pitari slave tobetijevu pobjedu. Muflon godine.
Sviunapad1010

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Naravno znas da se salim s tobetijem, ovaj sto nije citao prije ne mora ni sad.sviunapad1010 je napisao/la:Tobeforuma 2017.
- MocMahale444
ThrillerHz je napisao/la:Ne poznajem ni Tobeta a ni tebe MocMahale, nit pisem na ovoj temi, ali samo jedno pitanje, jesi stvarno toliki papak da posljednih 10 postova vrijedjas osobu koja nije tu i koja ti ne moze odgovoriti?
Kad macke nema, misevi kolo vode![]()
Zato si ti glavni u kolu

-
- Kontakt:
Nije bitan uopste lik. Pogotovo jer ne konta ništa niti ovi monoeuropejci kontaju sta, kako, kuda... Nisu znali sta ih je snaslo sa Tobetijem pa je bilo sta je bilo.MocMahale444 je napisao/la:Naravno znas da se salim s tobetijem, ovaj sto nije citao prije ne mora ni sad.sviunapad1010 je napisao/la:Tobeforuma 2017.
Torabi vrati se pichkice, smijes li na šake 1 na 1

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ThrillerHz
- Kontakt:
E jbg opet nije lijepo spominjat nekog ko nije tu i nmz odgovorit...MocMahale444 je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Ne poznajem ni Tobeta a ni tebe MocMahale, nit pisem na ovoj temi, ali samo jedno pitanje, jesi stvarno toliki papak da posljednih 10 postova vrijedjas osobu koja nije tu i koja ti ne moze odgovoriti?
Kad macke nema, misevi kolo vode![]()
Zato si ti glavni u kolunisam bio tu jer sam dobio ban zbog tobetija. Ne znas kako se mi salimo i ako ti to smeta jbga ja sam tuzan
1946~
- MocMahale444
Smislja taktiku, salje rodjake da pisu u njegovo imesviunapad1010 je napisao/la:Nije bitan uopste lik. Pogotovo jer ne konta ništa niti ovi monoeuropejci kontaju sta, kako, kuda... Nisu znali sta ih je snaslo sa Tobetijem pa je bilo sta je bilo.MocMahale444 je napisao/la:Naravno znas da se salim s tobetijem, ovaj sto nije citao prije ne mora ni sad.sviunapad1010 je napisao/la:Tobeforuma 2017.
Torabi vrati se pichkice, smijes li na šake 1 na 1

Je li preminula Sloboda?
-
- Kontakt:
Prvo nije gospodin, vec je obična seljačka lola koja je zahvaljujuci ratu otisao u Ameriku, činjenica je da ima jedino novac i da isti zna napraviti jedino mu na tome skidam kapu, njegov vokabular, ponasanje i sve ostalo cini ga papkom prve klase, prije par godina drug mi je radio kao konobar u jednom restoranu, gdje su ga konobari uzimali lopatom kao magare i to ne zato sto on ima para pa je galantan ili je zažmirivao na sve nego zato sto je prvoklasni papak, koji se ponasa kao Junuz u filmu Hajde da se volimo 3. (Bosanac se vraca iz Amerike avionom sa ovčicom Meli, pun para)svrakino1921 je napisao/la:mozemo mi ovdje pricat sta hocemo gosp.Azmir Husic ima pare koje mi nemozemo ni zamislit pitanje je dali i on sam zna koliko ih ima i AH treba pazit i dobar prema njemu bit da ulaze u ovu nasu ligu i mislim da nasa PL BiH moze da bude najjaca liga u regionu i da hoce Zrinjski pristat na ovu ponudu to bi bio boooom u jednoj takvoj ligi transfer od 650 000 km.pa to bi i za mene bio uspjeh koji pratim PL BiH ligu bio bih ponosan.![]()
![]()
![]()
![]()
BOSANSKI SIN AH

On nema mira sa nekim stvarima i jedino sto moze napraviti jeste instant rezultat sa instant ekipom, sloboda je cist primjer toga, nije imao nikakvu organizaciju, poledjinu, igraci su imali nenormalne ugovore, u bukvalnom smislu bacao je novac a zauzvrat nije nista dobio, ima tu i drugih faktora koji su ga omeli u tome, ali na duge staze to je sve neodrzivo, jedan igrac poput Mahmutovica deset milja platu da ima (kako pricaju)

Stara jesi debil, evo ti himna
https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY
https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, club21, Fudo, guadalupe, Hajdeee, Hrammm1921, MikiPirs, SamoDaKazeem, senad82 i 71 gost.