FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
De neko mazlumu objasnite da se PP po pravilima foruma ne smiju dijeliti javno. Nije zbg mne, ja sve sto sam napisao stojim iza toga, on se bio zadao pisati, kont'o sam uzet cemo se na kraju...al' vidi levata objavljuje PP. Hej Husara koga i ti regrutujes i saljes na SS.ba...
Mozes ti to bolje Mišeeeeeeeeeeeel
Mozes ti to bolje Mišeeeeeeeeeeeel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Joj tuzlaka iz Lukavca

Umjesto da svu raspravu prenesu na pp on pp na forum objavi. Samo tolarancije malo više nek crnjaci covjek kad mu ide od ruke. Smetalo je i meni kad je ocijenio sezonu od 1 do 10 sa ocjenom 3 al ima pravo na to. Bilo je puno gorih likova na ovoj temi i vratice se nakon par poraza opet nazalost...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
A dobro je bio poceo Bgm, bas sam ga zagotivio, al zabrlja sa ovim PP...Zip je napisao/la:Joj tuzlaka iz Lukavca![]()
Realno kakav mozak moras biti da privatnu poruku ovdje kacis. Sta je sljedece? Kako neku trebu privodis?
Ovdje smo svi iskljucivo radi Sarajeva, ne slazemo se u nekim slucajevima. Pravo na misljenje ti niko ne moze uskratit, a nametati svoje nekome je suludo. Opustite se necemo pravit cirkus od foruma.
Ja ga je*em ko Sarajevo ne voli.
Ovdje smo svi iskljucivo radi Sarajeva, ne slazemo se u nekim slucajevima. Pravo na misljenje ti niko ne moze uskratit, a nametati svoje nekome je suludo. Opustite se necemo pravit cirkus od foruma.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
belosevic28
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la:Realno kakav mozak moras biti da privatnu poruku ovdje kacis. Sta je sljedece? Kako neku trebu privodis?
Je*o majku, ne treba nikog spominjat na forumu. Niko nam nece docicrnehorde je napisao/la:nista od Stojceva
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vraćaju se Melunović i Rustemović.Laznjak je napisao/la:Je*o majku, ne treba nikog spominjat na forumu. Niko nam nece docicrnehorde je napisao/la:nista od Stojceva
(Čisto da se osiguramo, za svaki slučaj
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Orangina85
- Kontakt:
A i Comor vidjen u prolazu kod Mcdonaldsaskoroalen je napisao/la:Vraćaju se Melunović i Rustemović.Laznjak je napisao/la:Je*o majku, ne treba nikog spominjat na forumu. Niko nam nece docicrnehorde je napisao/la:nista od Stojceva
(Čisto da se osiguramo, za svaki slučaj)
skoroalen je napisao/la:Vraćaju se Melunović i Rustemović.Laznjak je napisao/la:Je*o majku, ne treba nikog spominjat na forumu. Niko nam nece docicrnehorde je napisao/la:nista od Stojceva
(Čisto da se osiguramo, za svaki slučaj)
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
http://www.spor..t.com-sunjevaric-blizu-povratka-u-sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I ta lova kad dodje samo pokrije ono sto smo vec potrosili tako da dabogda da sta bude od ovog prelaznog rokaThrillerHz je napisao/la:Ma ko svake godine od kad je Tan tu, klub u decembru nema para jer nasi godisnji budzet potrose, pa se sad ceka januar i dolazak novih sredstava. Zato i ne treba ocekivat nikakva pojacanja dok ne legne lova.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Tako je,samo se zakrpe rupe u budzetu i ide se dalje.Inijesta je napisao/la:I ta lova kad dodje samo pokrije ono sto smo vec potrosili tako da dabogda da sta bude od ovog prelaznog rokaThrillerHz je napisao/la:Ma ko svake godine od kad je Tan tu, klub u decembru nema para jer nasi godisnji budzet potrose, pa se sad ceka januar i dolazak novih sredstava. Zato i ne treba ocekivat nikakva pojacanja dok ne legne lova.
Mi da bi nekoga doveli moramo prethodno i nekoga prodati da bi time obezbjedili sredstva.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Presječe me nešto u stomaku odmah, majke miSabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.spor..t.com-sunjevaric-blizu-povratka-u-sarajevo
Ja bih zaganjao ovog Stanića.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Upravo... Zato i nemam neka velika ocekivanja. E sad jedino da odluce riskirati tipa sad da uloze pola budzeta na pojacanja, pa da probaju kroz evropu vratit ulozeno i tako izbalansiraju godinu. Da li su dovoljno pametni i da li su spremni za rizik, vidit cemo, ali sve u svemu ne treba puno ocekivatizagorski je napisao/la:Tako je,samo se zakrpe rupe u budzetu i ide se dalje.Inijesta je napisao/la:I ta lova kad dodje samo pokrije ono sto smo vec potrosili tako da dabogda da sta bude od ovog prelaznog rokaThrillerHz je napisao/la:Ma ko svake godine od kad je Tan tu, klub u decembru nema para jer nasi godisnji budzet potrose, pa se sad ceka januar i dolazak novih sredstava. Zato i ne treba ocekivat nikakva pojacanja dok ne legne lova.
Mi da bi nekoga doveli moramo prethodno i nekoga prodati da bi time obezbjedili sredstva.
1946~
Slazem se Hilmaga, dzaba dodje , dati mu platu dobru. Nije los igrac.hilmo je napisao/la:Ja bih zaganjao ovog Stanića.
Ma vraga bi on došao, bio kapiten Želje. A vjerovatno ne bi ni smio, znamo kako su naši reagovali kad je Nadarević pregovarao sa konama, neće momak da mu neko gume buši po gradu itd. Znam da je nekad bio na sjeveru i to, al' i Dino Hasanović je po Ilijašu nosio majice Hz al' nema više, fajront.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svakako je nasa skola, a i dobro bi nam dosao na beku/kriluhilmo je napisao/la:Ja bih zaganjao ovog Stanića.
1946~