FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 28 dec 2017, 17:40

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 dec 2017, 17:45

How yes no :lol:

@aco nam je dobar sa njim, sjećam se da je pisao kakve frajer cifre zarađuje, naši klubovi ne mogu upola tolke zahtjeve ispunit

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 28 dec 2017, 17:55

Bez ikakve zajebancije ja sam to jucer htio napisati, da se nesto šuška, ali reko necu tek sam se registrovao, recete evo ga glumi insajdera a tek došao, srusili bi ste mi kredibilitet :lol:

Nije to onaj top igrac od prije par godina, 30.g puni slijedece godine, za Gaziantep koji se bori za opstanak odigrao tek osam utakmica i postigao jedan gol, a i trener vise ne racuna na njega, bruda mu je u Želji pa neka dodje i on, sigurno ne uzima kao sto je prije par godina uzimao, onda bi imali dva Zekana brza ko metak.
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 dec 2017, 18:45

Volio bih da griješim, ali mi se ne čini toliko realno da dođe kod nas. Sigurno da ne bi tražio od nas uslove kakve je imao u Azerbejdžanu ili Turskoj, ali pitanje je možemo li i njegove smanjene zahtjeve ispoštovat. Ukoliko se mogu ispoštovati uslovi naravno da bih volio da dođe.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 19:55

braco je napisao/la:Volio bih da griješim, ali mi se ne čini toliko realno da dođe kod nas. Sigurno da ne bi tražio od nas uslove kakve je imao u Azerbejdžanu ili Turskoj, ali pitanje je možemo li i njegove smanjene zahtjeve ispoštovat. Ukoliko se mogu ispoštovati uslovi naravno da bih volio da dođe.
Nego reci ti nama, istrazi li ti na koju foru Kerla dade 10 golova?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 dec 2017, 20:28

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:Volio bih da griješim, ali mi se ne čini toliko realno da dođe kod nas. Sigurno da ne bi tražio od nas uslove kakve je imao u Azerbejdžanu ili Turskoj, ali pitanje je možemo li i njegove smanjene zahtjeve ispoštovat. Ukoliko se mogu ispoštovati uslovi naravno da bih volio da dođe.
1:17

2:35

4:17

3:16

0:01 i 0:22

2:18 i 4:04

0:27

0:07

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 21:06

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
1:17

2:35

4:17

3:16

0:01 i 0:22

2:18 i 4:04

0:27

0:07

Ti se bas potrudio :lol:
Kerla ko Harry Kane :bow:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 dec 2017, 21:14

irfo je napisao/la: Ti se bas potrudio :lol:
Kerla ko Harry Kane :bow:
Morao sam, naprosto me izjedalo kako on ima 10 golova. :lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 23:10

http://****/federalni-drugoligas ... rostorije/

Napravise ljudi kamp za stotinjak hiljada, dokaz da se moze

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 28 dec 2017, 23:23

Daleko je to od kampa ni priblizno, UEFA ih je pogurala sa 180.000 maraka 2014. a opstina svake godine ulaze, opstina im je izgradila tu zgradu i opremila, uz glavni teren imaju i jedan sa umjetnom travom i to je sve

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 23:26

BitangaSaMejtasha je napisao/la:Daleko je to od kampa ni priblizno, UEFA ih je pogurala sa 180.000 maraka 2014. a opstina svake godine ulaze, opstina im je izgradila tu zgradu i opremila, uz glavni teren imaju i jedan sa umjetnom travom i to je sve
To je za nase uslove kamp, pa to je vise nego onaj pitarski tzv. kamp

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 28 dec 2017, 23:49

irfo je napisao/la:
BitangaSaMejtasha je napisao/la:Daleko je to od kampa ni priblizno, UEFA ih je pogurala sa 180.000 maraka 2014. a opstina svake godine ulaze, opstina im je izgradila tu zgradu i opremila, uz glavni teren imaju i jedan sa umjetnom travom i to je sve
To je za nase uslove kamp, pa to je vise nego onaj pitarski tzv. kamp
Onda imamo i mi kamp, imamo tri terena, samo jos u sklopu istocne tribine napraviti prostorije za fudbalere, haman bi bio onda ko trening centar saveza u zenici, bgm bio sam par puta dole, nidje veze sve, nista s nicim a kone udbaški po naravi preuzeli 95% Pajine škole i malo nesto dogradili, ja bi najsretniji bio kada bi nasli zajednicki jezik za opštinom Novi Grad i načelnikom Efendićem oko stadiona Otoka i komplet zemljista okolo, na rate da placamo ili na koristenje da uzmemo, glavni teren srediti i uz njega jos dva manja napraviti, komplet tribina sa prostorijama je prije par godina sredjena i doradjena, jedino kakvu manju zgradu za smjestaj igraca napraviti, uz ovo sad sto imamo i ta tri terena mislim da bi nam bilo dovoljno, mogao bi se zajednicki jezik naci sa njima, dali su deset keka za stolice a i nacelnik je Željovac a znamo i svi iz koje stranke dolazi :mrgreen:
Ali sta bi bilo kad bi bilo, a znamo da nam je prioritet taj trening centar :kafa:

(da ne bude zabune ovo je moja želja, nema veze sa istinom, niti je ova prica na vidiku, nisam insajder :mrgreen: )

slika

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 dec 2017, 00:36

Prosle godine ista situacija kao sad, sad invenstitori prosle godine statut, sastavljamo jaku ekipu i uzimamo zrnjskom bod i osvajaju ligu, mozda ce tako i ove godine samo na vama, uzmemo vam bod a vi osvojite ligu, svi zadovoljni :urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 dec 2017, 01:12

https://sportsport.ba/fudbal/monchi-sni ... ica/263213

Džeko nagovori Monchija neka se malo isprsi sa odštetom i neka Anel ostane kod nas na posudbi do kraja ove sezone. :cool:

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 29 dec 2017, 01:18

talento bosniaco nista ispod milion eura, tu je džeko nek malo pogura, vrijeme je da se milionče ojra uzme, jos ako se realizuju transferi Bajica i Hadziahmetovica auuuuuuuuu :bow:

eto brzinski tribina, terena, kampova :njanjanja: :opaopa:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 dec 2017, 01:31

braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/monchi-sni ... ica/263213

Džeko nagovori Monchija neka se malo isprsi sa odštetom i neka Anel ostane kod nas na posudbi do kraja ove sezone. :cool:
Nevezano za Monchija Roma ima skaute po cijelom balkanu npr. doveli su Golubovića iz OFK Beograda za milion evra,Nemanju Radonjića koji je preko Empolija stigao za 4 mil evra,Silvia Anocica iz OSijeka za 320k evra,pa Jedvaja iz Dinama bez seniorskog nastupa za 5 mil evra, plus Zukanović,Kolarov,Pjanić, Džeko,Ljajić pa prije Vučinić... ljudi vole Balkance :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 dec 2017, 01:47

Jaozinho22 je napisao/la:
braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/monchi-sni ... ica/263213

Nevezano za Monchija Roma ima skaute po cijelom balkanu npr. doveli su Golubovića iz OFK Beograda za milion evra,Nemanju Radonjića koji je preko Empolija stigao za 4 mil evra,Silvia Anocica iz OSijeka za 320k evra,pa Jedvaja iz Dinama bez seniorskog nastupa za 5 mil evra, plus Zukanović,Kolarov,Pjanić, Džeko,Ljajić pa prije Vučinić... ljudi vole Balkance :)
Rijetko se kad zajebu sa nama jugosima, evo i Nastasića dovode izgleda. :)

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 29 dec 2017, 01:50

Sabanadzovic :bow: nista bez 1mil eura :kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 dec 2017, 06:37

Nista ispod milion eura i da ostane do kraja ove sezone kod nas pa makar na posudbi. Veliki talenat je Anel samo mu fali masa jer izgleda kao da mu je 14-15, a ne 18. [emoji1]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 29 dec 2017, 08:27

Ja bih iskreno volio da se zadrže ova dva momka i da se napravi iskorak sa transferom prema inostranstvu. Moje mišljenje je da kada si Šabanadžović i Hajdaravić odigrali ovu polovinu i iduću čitavu sezonu, da bi ih mogli prodati s tim da ni budu povrijeđeni, za min 2 miliona Eura.
"Truth begins in lies."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”