Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Seco ko u mene brat, samo u Huawei vjeruje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja imam evo treći po redu, ne znam zašto, ali nema šanse da bih uzeo nešto drugo.miki_92 je napisao/la:Seco ko u mene brat, samo u Huawei vjeruje![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Apsolutno. Kinez je vrhunski. To kažem kao neko ko je imao sve telefone sem IPhonesekerbay je napisao/la:Imo sam samsung a trenutno imam ovaj mate9Federer17 je napisao/la:svakom slucaju Samsung S8,
Bolji mi je kinez. Ima dobru bateriju i vrlo je brz.
Kad smo već kod tel, šta je SwiftKey tastatura?
Imam tu aplikaciju al nemam pojma zašto služi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bome se često složim sa njim oko nekih filmova.Marsal je napisao/la:Klare mi je onako prilično drag iz ne znam ni ja kojih razloga, ali on je dominantan samo u neviđenoj gluposti.sekerbay je napisao/la:Slažem se. Dodao bih i najdominantnijiFederer17 je napisao/la:Najobjektivniji lik na forumu.![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Selam brate Feđa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Izgleda da jesu veceras nekadFederer17 je napisao/la:oo alejkumusselam bratu sa Drine! Jesu se doktori usaglasili sa predstavnicima vlasti, nemoj da ovi moji iz Tuzle imaju primjedbe kakve?!legenda reala je napisao/la:Selam brate Feđa
Kazu mole ih da idu u Sa oni nece ostaju.ovdje fol sve strucnjaci i u sa nema doktora ovim nasim je ovdje bolje nego u njemackoj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Filip je Trol..Federer17 je napisao/la:Prije, kad me citira neko nekoliko sati ili dan-dva nakon sto sam napisao post na nekoj temi, bio sam ubijedjen da je u pitanju filip, dok sada znam da je to Dantula.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma mole, da se ne izrazavam kako. Nadigli su se doktori nema sta, u cijeloj drzavi su takvi kako ja vidim. Realno, trebaju imati odredjena prava (jer je posao kojim se bave nerealno stresan i tezak, ali opet, brate, sam si birao), ali oni hoce da su zasticeni kao polarni medvjedi...legenda reala je napisao/la: Izgleda da jesu veceras nekad
Kazu mole ih da idu u Sa oni nece ostaju.ovdje fol sve strucnjaci i u sa nema doktora ovim nasim je ovdje bolje nego u njemackoj
- legenda reala
- Kontakt:
Sve znas, gdje kobe trebo mi je nesto
- legenda reala
- Kontakt:
Valjda naiđe kasnije kad pocne NBA, ma mi smo se uvijek.postovaliFederer17 je napisao/la:Da nije otiso spavat.. Veci ste vi sad jarani od nas.legenda reala je napisao/la:Sve znas, gdje kobe trebo mi je nesto
- legenda reala
- Kontakt:
Nista onda javice se sutra valjda
Danas bi bio ponosni vlasnik 40$, a tamo negdje početkom februara, minimalno 100$.Unofficialpage je napisao/la:Prvo jel Modum isto što i Bitcoins? Ako jest i ako sam ja dobro skontao to sad ima vrijednost oko 2$, kupim tih 10 Moduma, to bi me koštalo 20$, i ako bi to raslo slično kao što je Bitcoins ti me 20$ ne bi koštalo ništa. Drugo, ako je ovo prvo tačno i kupim sve to, da li nekad mogu otići u minus? Jel minimalna vrijednost 0$, da nekad ne budem dužan pare tom tamo nekom.Virtu4l je napisao/la:Ja trenutno ulažem u projekat koji se zove Modum.
https://coinmarketcap.com/currencies/modum/
Eto, vidjećemo za godinu dana gdje će biti, kad me ponovo na današnji dan izaberete za kantu godine
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
A gledaj molim te, te zabiti, zar je moguce da tu zivi vise od 0 ljudi. Kao zona sumraka. I neko ima ideju da kroz ovakve krajeve pravi put, krenes i nestanes.