PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

svrakino1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la svrakino1921 » 28 dec 2017, 23:06

BitangaSaMejtasha je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:mozemo mi ovdje pricat sta hocemo gosp.Azmir Husic ima pare koje mi nemozemo ni zamislit pitanje je dali i on sam zna koliko ih ima i AH treba pazit i dobar prema njemu bit da ulaze u ovu nasu ligu i mislim da nasa PL BiH moze da bude najjaca liga u regionu i da hoce Zrinjski pristat na ovu ponudu to bi bio boooom u jednoj takvoj ligi transfer od 650 000 km.pa to bi i za mene bio uspjeh koji pratim PL BiH ligu bio bih ponosan. :bih: :bih: :bih: :bih:

BOSANSKI SIN AH
Prvo nije gospodin, vec je obična seljačka lola koja je zahvaljujuci ratu otisao u Ameriku, činjenica je da ima jedino novac i da isti zna napraviti jedino mu na tome skidam kapu, njegov vokabular, ponasanje i sve ostalo cini ga papkom prve klase, prije par godina drug mi je radio kao konobar u jednom restoranu, gdje su ga konobari uzimali lopatom kao magare i to ne zato sto on ima para pa je galantan ili je zažmirivao na sve nego zato sto je prvoklasni papak, koji se ponasa kao Junuz u filmu Hajde da se volimo 3. (Bosanac se vraca iz Amerike avionom sa ovčicom Meli, pun para) :lol:

On nema mira sa nekim stvarima i jedino sto moze napraviti jeste instant rezultat sa instant ekipom, sloboda je cist primjer toga, nije imao nikakvu organizaciju, poledjinu, igraci su imali nenormalne ugovore, u bukvalnom smislu bacao je novac a zauzvrat nije nista dobio, ima tu i drugih faktora koji su ga omeli u tome, ali na duge staze to je sve neodrzivo, jedan igrac poput Mahmutovica deset milja platu da ima (kako pricaju) :lol:
u ratu mu je babo dao zivot za Bosnu i Hercegovinu a on je bio borac i to je sasvim dovoljno za postovanje i za gospodina a ako je jos zahvaljuci ratu otisao u Ameriku i zgrnuo lovu neka je svaka cast, nema brate ko nije sve otisao u bjeli svijet i dan danas na socijalama tamo nekim a ja sam govorio o transferu o 650 000 km.kad odem u Baske vode na more pa odem u piceriju pa kad mi pocne srat konobar njihov o njihovoj ligi o Maminju i tako to da ja kazem konobaru 330 tisuca eura transfer je odraden u PL BiH.

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 28 dec 2017, 23:14

svrakino1921 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:mozemo mi ovdje pricat sta hocemo gosp.Azmir Husic ima pare koje mi nemozemo ni zamislit pitanje je dali i on sam zna koliko ih ima i AH treba pazit i dobar prema njemu bit da ulaze u ovu nasu ligu i mislim da nasa PL BiH moze da bude najjaca liga u regionu i da hoce Zrinjski pristat na ovu ponudu to bi bio boooom u jednoj takvoj ligi transfer od 650 000 km.pa to bi i za mene bio uspjeh koji pratim PL BiH ligu bio bih ponosan. :bih: :bih: :bih: :bih:

BOSANSKI SIN AH
Prvo nije gospodin, vec je obična seljačka lola koja je zahvaljujuci ratu otisao u Ameriku, činjenica je da ima jedino novac i da isti zna napraviti jedino mu na tome skidam kapu, njegov vokabular, ponasanje i sve ostalo cini ga papkom prve klase, prije par godina drug mi je radio kao konobar u jednom restoranu, gdje su ga konobari uzimali lopatom kao magare i to ne zato sto on ima para pa je galantan ili je zažmirivao na sve nego zato sto je prvoklasni papak, koji se ponasa kao Junuz u filmu Hajde da se volimo 3. (Bosanac se vraca iz Amerike avionom sa ovčicom Meli, pun para) :lol:

On nema mira sa nekim stvarima i jedino sto moze napraviti jeste instant rezultat sa instant ekipom, sloboda je cist primjer toga, nije imao nikakvu organizaciju, poledjinu, igraci su imali nenormalne ugovore, u bukvalnom smislu bacao je novac a zauzvrat nije nista dobio, ima tu i drugih faktora koji su ga omeli u tome, ali na duge staze to je sve neodrzivo, jedan igrac poput Mahmutovica deset milja platu da ima (kako pricaju) :lol:
u ratu mu je babo dao zivot za Bosnu i Hercegovinu a on je bio borac i to je sasvim dovoljno za postovanje i za gospodina a ako je jos zahvaljuci ratu otisao u Ameriku i zgrnuo lovu neka je svaka cast, nema brate ko nije sve otisao u bjeli svijet i dan danas na socijalama tamo nekim a ja sam govorio o transferu o 650 000 km.kad odem u Baske vode na more pa odem u piceriju pa kad mi pocne srat konobar njihov o njihovoj ligi o Maminju i tako to da ja kazem konobaru 330 tisuca eura transfer je odraden u PL BiH.
Ma mijesamo kruske i jabuke, ja govorim o sportskom aspektu i njegovim osobinama kao teletu, u te ostale stvari necu ni da ulazim, kazem da mu skidam kapu jer zna napraviti pare, ostalo sam bruda objasnio, moje misljenje, mozes se sloziti s tim a i ne moras, vecina raje ramislja isto papak, papcina, seljak, tele, nece nista napraviti iz navedenih razloga itd. sve ala Nijaz Gracic, Zijad Blekic i ostali
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 29 dec 2017, 00:07

BOSANSKI SIN AH
Prvo nije gospodin, vec je obična seljačka lola koja je zahvaljujuci ratu otisao u Ameriku, činjenica je da ima jedino novac i da isti zna napraviti jedino mu na tome skidam kapu, njegov vokabular, ponasanje i sve ostalo cini ga papkom prve klase, prije par godina drug mi je radio kao konobar u jednom restoranu, gdje su ga konobari uzimali lopatom kao magare i to ne zato sto on ima para pa je galantan ili je zažmirivao na sve nego zato sto je prvoklasni papak, koji se ponasa kao Junuz u filmu Hajde da se volimo 3. (Bosanac se vraca iz Amerike avionom sa ovčicom Meli, pun para) [emoji38]

On nema mira sa nekim stvarima i jedino sto moze napraviti jeste instant rezultat sa instant ekipom, sloboda je cist primjer toga, nije imao nikakvu organizaciju, poledjinu, igraci su imali nenormalne ugovore, u bukvalnom smislu bacao je novac a zauzvrat nije nista dobio, ima tu i drugih faktora koji su ga omeli u tome, ali na duge staze to je sve neodrzivo, jedan igrac poput Mahmutovica deset milja platu da ima (kako pricaju) [emoji38]

slikaslika
+1

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 dec 2017, 00:21

Misimović je isti qrac ko Azmir, samo se Aza malo više igra sa svojim parama, a Misimović sa parama od prethodne uprava i kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 dec 2017, 00:21

Misimović je isti qrac ko Azmir, samo se Aza malo više igra sa svojim parama, a Misimović sa parama od prethodne uprava i kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 29 dec 2017, 00:29

Basketbalija Velagic :rol:

Al familiju ču ti **** znam da si derle za mene znam ti i efendiju zajedno smo bili u vojsci.ti sutra samo stani kod efendije nebudeš li dole znam način kako ču te nači.sjebačeš se derle iz teretane.a samo nek ti bude u posvjesti ako nebudeš kod efendije da si ispo **** i jad.a prezivam se velagič sa vrat
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2017, 00:51

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 dec 2017, 01:12

Edin Džeko.

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 29 dec 2017, 01:26

joker90 je napisao/la:Misimović je isti qrac ko Azmir, samo se Aza malo više igra sa svojim parama, a Misimović sa parama od prethodne uprava i kluba.
slika
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 dec 2017, 03:12

Mene prati sudba kleta
i prokletstvo cijelog svijeta
a zivot bih dao
za tu tituluuuu (forumasa godine)

O, nesretni moj zivote
sto uskrati sve ljepote
nek je proklet onaj dan
kada sam banovannnnn :x

Srecu si mi unistio (monobrkologija)
srce si mi salomio
umrlo je sve u meni
jer ne pisem tuuuuuuu (prepucavanja)

Zivot ovaj zalud zivim
nemam cemu da se divim.

Izdrzi Tobe evo jedna maksuz za tebe. Pusti malo da proleti vremena i napravi acc novi :kafa:
Znam ja da ti imas acc da bi se javio na sve ove prozivke junace nas.

slika
slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 29 dec 2017, 06:32

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 29 dec 2017, 07:29

joker90 je napisao/la:Misimović je isti qrac ko Azmir, samo se Aza malo više igra sa svojim parama, a Misimović sa parama od prethodne uprava i kluba.
I ti si isti kao psiholog samo sto se on igrao sa vasim umovima a ti nemas sa cim.

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 29 dec 2017, 07:34

alenpitar je napisao/la:
alenkopitar :lol: :lol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 dec 2017, 08:10

Moram na wc, uhvatio me sukrija. :rol: :rol:

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 29 dec 2017, 08:49

fks74 je napisao/la:Moram na wc, uhvatio me sukrija. :rol: :rol:
Treba djipketa israt. Djipke nastao spajanjem go;vneta i sline. :lol :lol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 dec 2017, 08:55

Sukrija me hvata ponovo.

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 29 dec 2017, 10:13

Da skratimo,posto ste poceli ozb teme voditi....
Frajer je izvadio 600 i kusur milja iz djepa i rekao "Izvoli!".
Pa vi gospodo Kinezi i Fukare a i svi ostali se umijte,pogledajte u ogledalo i zapitajte se ko je papak(?!)
Pozdrav i akademcima,Atletico na Grbavici,ulaz besplatan sirocadi! :urnebes:
Na ljeto Anel poslije LP ide u Man City za 5 miliona :D
U srcu nosim te ja ! 1921

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 dec 2017, 10:22

PticaSelica1921 je napisao/la:Da skratimo,posto ste poceli ozb teme voditi....
Frajer je izvadio 600 i kusur milja iz djepa i rekao "Izvoli!".
Pa vi gospodo Kinezi i Fukare a i svi ostali se umijte,pogledajte u ogledalo i zapitajte se ko je papak(?!)
Pozdrav i akademcima,Atletico na Grbavici,ulaz besplatan sirocadi! :urnebes:
Na ljeto Anel poslije LP ide u Man City za 5 miliona :D
Dobro napisano, sirocad i prosjaci i jeste, zato vam je ulaz besplatan. Sretno bilo tom malom, prodajte ga sada , da mu cijena ne padne. :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 dec 2017, 10:24

sukrijadino je napisao/la:
I ti si isti kao psiholog samo sto se on igrao sa vasim umovima a ti nemas sa cim.
U tvoj slučaju nemam, ali uzet ću ovo poredjenje kao kompliment. Vjerovat ću da si mislio na njegove pozitivne strane, a ne na to što je ubica. Nemoguće da u jednom forumašu ima toliko zlobe, da me tako uporedi. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 dec 2017, 10:40

@admin do kad će se tolerisat priče o psihologu, vojvodama i ostalom ljudskom šljamu i otpadu?

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ i 27 gostiju.