FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rizik je to, nemaš ih 10 u pričuvi k'o La Masija da zadržiš još malo na kaljenju i da igraju pa da pokupiš više kajmaka.
Mali klubovi kao što je naš u globalnim okvirima kad vide jedan milion na stolu, to se uzima, jer k'o zna šta će s njim kasnije biti (forma, povreda i sl.).
Ako trehnu s milion minimum, prodaji, a o više da i ne govorim 1,1-1,2 mil.
Mali klubovi kao što je naš u globalnim okvirima kad vide jedan milion na stolu, to se uzima, jer k'o zna šta će s njim kasnije biti (forma, povreda i sl.).
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Pise u avazu da smo zainteresovani za Lucica iz Zrinjskog, koji se mora priznati ispunjava vecinu uslova:
Igrac Zrinjskog ✔
Ne igra nikako ✔
Ima 33+ godina ✘
2/3, nije lose
Igrac Zrinjskog ✔
Ne igra nikako ✔
Ima 33+ godina ✘
2/3, nije lose
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Apsolutno da je rizik. Ali ko ne riskira taj ne profitira. Ovi momci znaju i žele igrati fudbal. Nekada se mora podvući crta i imati mu.a i reci sada će mo od provincijskog kluba u viši rang a to se može samo ulaganjem. Da bi imao ulaganje moraš imati sponzorstvo. Mi to nemamo i živimo manje vise od prodaje talenata. E sada kad imaš zaokruženu financijski ovu sezonu Iskoristi priliku postani prvak uzmi kup imaj u prosjeku zbog dobrih partija 8000 gledaoca na tribinama i imat ćeš kroz europske tekme i ostalo pokrivenu i sljedeću sezonu. I u njoj budi prvi i onda prodaj jednog ili dvojicu mladih igrača koji će tada koštati po 1.5 do 2 mil. € i onda si napravio posao. Ti danas nemaš šta puno izgubiti na ovim mladim igračima osim ako ih prerano prodaš. Dali su Mal doprinos klubu vremenski gledano a gajio si igrača nekoliko godina kroz omladinski pogon. Na kraju ga prodaš za neki 300 hiljada €. To je uzalud bacanje vremena i truda. Sada da prodaju Sabanadzovica to bi bila najveća glupost. Neka odigra sezonu do kraja uzme ako Bogda duplu krunu i onda se može nešto razmišljati za onu tamo sezonu. Pa i u njoj neka se uzme jedno takmičenja pa ćete da vidite za koje se pare može i zakaric prodati kao nositelj igre a i ovi mladi momci.grbavicka1921 je napisao/la:Rizik je to, nemaš ih 10 u pričuvi k'o La Masija da zadržiš još malo na kaljenju i da igraju pa da pokupiš više kajmaka.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma sve je ok, agree sto bi ameri rekli, al stvarno to pitanje GS je katastrofa!nide je napisao/la:Apsolutno da je rizik. Ali ko ne riskira taj ne profitira. Ovi momci znaju i žele igrati fudbal. Nekada se mora podvući crta i imati mu.a i reci sada će mo od provincijskog kluba u viši rang a to se može samo ulaganjem. Da bi imao ulaganje moraš imati sponzorstvo. Mi to nemamo i živimo manje vise od prodaje talenata. E sada kad imaš zaokruženu financijski ovu sezonu Iskoristi priliku postani prvak uzmi kup imaj u prosjeku zbog dobrih partija 8000 gledaoca na tribinama i imat ćeš kroz europske tekme i ostalo pokrivenu i sljedeću sezonu. I u njoj budi prvi i onda prodaj jednog ili dvojicu mladih igrača koji će tada koštati po 1.5 do 2 mil. € i onda si napravio posao. Ti danas nemaš šta puno izgubiti na ovim mladim igračima osim ako ih prerano prodaš. Dali su Mal doprinos klubu vremenski gledano a gajio si igrača nekoliko godina kroz omladinski pogon. Na kraju ga prodaš za neki 300 hiljada €. To je uzalud bacanje vremena i truda. Sada da prodaju Sabanadzovica to bi bila najveća glupost. Neka odigra sezonu do kraja uzme ako Bogda duplu krunu i onda se može nešto razmišljati za onu tamo sezonu. Pa i u njoj neka se uzme jedno takmičenja pa ćete da vidite za koje se pare može i zakaric prodati kao nositelj igre a i ovi mladi momci.grbavicka1921 je napisao/la:Rizik je to, nemaš ih 10 u pričuvi k'o La Masija da zadržiš još malo na kaljenju i da igraju pa da pokupiš više kajmaka.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Sjajna vijestLjoZee je napisao/la:Elsner raskinuo ugovor danas.
Volim te Zeljo!!!
Ode Elsner u legendu....
E sad nam treba jedan zadnji vezni jer ce i Dino pa pa [emoji1]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imal zrinja kakvih rezervi u veznomLjoZee je napisao/la:E sad nam treba jedan zadnji vezni jer ce i Dino pa pa [emoji1]
Stanic vise nije nas igrac, uz Elsnera, hajde sad i Bekrica se rijesiti a onda pojacanja.
- Zeljeznicar -
**** ga ...
Hvala Stana na svemu. Tuzno je procitati da vise neces biti tu, ali tako je. Nek ti je sretno.
Hvala Stana na svemu. Tuzno je procitati da vise neces biti tu, ali tako je. Nek ti je sretno.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 29 dec 2017, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan korak naprijed, nazad dva, konstantna nasa prica
-
1921Hrasno
- Kontakt:
Pozdrav normalnim, nenormalnim hladan tuš, nakostriješili se i garant pjevaju od Tome Dal je moguće
Pozdrav amazonu, plavousrcu i svim hrabrim palim borcima, ako ste dozivili reinkranaciju javite mi se na pp.
Fasovao sam dugotrajni ban tako sto su pojedinci falsfikovali pp. u photoshopu te predstavili kako pisem na pp. protiv ovog portala i uvazenog glavnog urednika, nazalost ne pitajuci me dali je to istina banovali su me istog trena, sto mi je pomalo krivo jer se protiv mene vodila organizovana hajka i haranga svim sredstvima sa jednim ciljem ato je da me se ukloni sa foruma, dobili ste bitku ali niste rat ...
Sada cu se maksimalno pridrzavati pravila foruma, pojedinci ce danas zavrsiti u hitnoj ili na apaurinima i leksilijumima, jbg takav vam je zivot, vidim dok me nije bilo za ovih osam mjeseci cak 134 puta sam spominjan na forumu
Dugotrajna dejstva izgleda ostavljaju trajne posljedice
Sto se tice ekipe i Adžema odnosno sportskog plana tu smo trenutno top ali opet lažni hadžija i šiljo vode glavnu rijec kako sa igracima tako i transferima, nacin na koji je Slavko otjeran, nacin na koji se lazni hadzija rijesio svih onih koji bi mu mogli predstavljati problem u privatizaciji kluba a mnogo ih je pocev od Durakovica, Imsirovica, Pešte, pa do novijih pulena Vukotica i Nikolica je cisti dokaz kako stvari funkcionisu u ostvarivanju jednog cilja a to je FK Megamix odnosno privatizacija kluba ...
Evo sada nam i Stana ode, najbolje da kontaktiramo Sasu Cuka i debelog mu brata pa da ih zamolimo da nam posalju kamion igraca, moze i ovih imigranata, a da se deset rijesimo, i ako nisam upoznat garant je i ovaj Rok Elsner njegov pulen
Za pocetak toliko, nemojte se previse uzrujavati sto sam se vratio, nemojte da vam skace pritisak, ide nova godina, da ne ispadne ja vam sj*** novu godinu
Pozdrav amazonu, plavousrcu i svim hrabrim palim borcima, ako ste dozivili reinkranaciju javite mi se na pp.
Fasovao sam dugotrajni ban tako sto su pojedinci falsfikovali pp. u photoshopu te predstavili kako pisem na pp. protiv ovog portala i uvazenog glavnog urednika, nazalost ne pitajuci me dali je to istina banovali su me istog trena, sto mi je pomalo krivo jer se protiv mene vodila organizovana hajka i haranga svim sredstvima sa jednim ciljem ato je da me se ukloni sa foruma, dobili ste bitku ali niste rat ...
Sada cu se maksimalno pridrzavati pravila foruma, pojedinci ce danas zavrsiti u hitnoj ili na apaurinima i leksilijumima, jbg takav vam je zivot, vidim dok me nije bilo za ovih osam mjeseci cak 134 puta sam spominjan na forumu
Dugotrajna dejstva izgleda ostavljaju trajne posljedice
Sto se tice ekipe i Adžema odnosno sportskog plana tu smo trenutno top ali opet lažni hadžija i šiljo vode glavnu rijec kako sa igracima tako i transferima, nacin na koji je Slavko otjeran, nacin na koji se lazni hadzija rijesio svih onih koji bi mu mogli predstavljati problem u privatizaciji kluba a mnogo ih je pocev od Durakovica, Imsirovica, Pešte, pa do novijih pulena Vukotica i Nikolica je cisti dokaz kako stvari funkcionisu u ostvarivanju jednog cilja a to je FK Megamix odnosno privatizacija kluba ...
Evo sada nam i Stana ode, najbolje da kontaktiramo Sasu Cuka i debelog mu brata pa da ih zamolimo da nam posalju kamion igraca, moze i ovih imigranata, a da se deset rijesimo, i ako nisam upoznat garant je i ovaj Rok Elsner njegov pulen
Za pocetak toliko, nemojte se previse uzrujavati sto sam se vratio, nemojte da vam skace pritisak, ide nova godina, da ne ispadne ja vam sj*** novu godinu
1921'
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)
Bice veselo kad potpise za nekog od konkurenata.
Sretno Srle "Hrabro srce",
nadao sam se da ce te se dogovoriti! Vrijedis vise od mnogih koji su ostali, ali znas nas i nase rezone. Lud zbunjenog! 
Sretno Srle "Hrabro srce",
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Sad cemo vidjeti nasa pojacanja...
Krenuli smo sa likom koji nam nije poznat pa ne znas je li dobar ili los potez.
Krenuli smo sa likom koji nam nije poznat pa ne znas je li dobar ili los potez.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 04 jan 2018, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Neka potpise za koga god hoce, jednostavno nas klub ne zeli da placa "plate" kako koji igrac pozeli, neka ide gdje mu je bolje.
Zaboravljavate vi njegovo stakleno koljeno koje puca samo je pitanje vremena.
Zaboravljavate vi njegovo stakleno koljeno koje puca samo je pitanje vremena.
- Zeljeznicar -
-
1921Hrasno
- Kontakt:
Stanic je od 2007. u klubu izuzmemo li godinu u Olimpiku, igrac kakav svakom klubu treba, malo se moze pohvaliti koji igrac da je toliko u klubu i pored svega pravnici ekonomisti i ostali odluce dati prednost igracu iz Srbije citaj istetiviranom lepom, sa toliko mnogo ljudi su zakuhali, popljuvali, ponizili i otjerali,ako su mogli njih zasto onda ne i StanuZenzo je napisao/la:Stanic vise nije nas igrac, uz Elsnera, hajde sad i Bekrica se rijesiti a onda pojacanja.
1921'
(citaj Mege Miske)
(citaj Mege Miske)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.