FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jeste smijesni, Husic se nece vratiti pogotovo nakon onog jucerasnjeg izvjestaja. Ocigledno je da se nastavlja kako se islo i do sada. A da je ovo sve vec bilo pripremljeno debelo prije nego sto je Husic otisao, sa nabijanjima kazni sa tribina i drugim stvarima jer je bio neposlusan pa ganjao rezultat i Evropu. Mozda zato i nismo imali organizovani odlazak u Zenicu 

I ja dijelim tvoje misljenje. Da ima ikakvog razgovora izmedju Husica i grada onaj jucerasnji izvjestaj za 2017 ne bi sadrzavao u sebi 90% stvari o periodu 2013-2016. Mi mozemo i statut promjeniti, eto promjenio je Celik al bez para nismo nigdje dospjeli, a realno slabo ce ko ulozit u klub u dugovima i bez svog stadiona.tuzlak1987 je napisao/la:Jeste smijesni, Husic se nece vratiti pogotovo nakon onog jucerasnjeg izvjestaja. Ocigledno je da se nastavlja kako se islo i do sada. A da je ovo sve vec bilo pripremljeno debelo prije nego sto je Husic otisao, sa nabijanjima kazni sa tribina i drugim stvarima jer je bio neposlusan pa ganjao rezultat i Evropu. Mozda zato i nismo imali organizovani odlazak u Zenicu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji ce nam ulagači....imamo Bevbu,macka, Maida.... dodajte jošd koga sa budjetske sise a da bi se malo igrao predsjednika... hahahhahabenTzley je napisao/la:I ja dijelim tvoje misljenje. Da ima ikakvog razgovora izmedju Husica i grada onaj jucerasnji izvjestaj za 2017 ne bi sadrzavao u sebi 90% stvari o periodu 2013-2016. Mi mozemo i statut promjeniti, eto promjenio je Celik al bez para nismo nigdje dospjeli, a realno slabo ce ko ulozit u klub u dugovima i bez svog stadiona.tuzlak1987 je napisao/la:Jeste smijesni, Husic se nece vratiti pogotovo nakon onog jucerasnjeg izvjestaja. Ocigledno je da se nastavlja kako se islo i do sada. A da je ovo sve vec bilo pripremljeno debelo prije nego sto je Husic otisao, sa nabijanjima kazni sa tribina i drugim stvarima jer je bio neposlusan pa ganjao rezultat i Evropu. Mozda zato i nismo imali organizovani odlazak u Zenicu
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 29 dec 2017, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Oni samo njega i pljuju a one silne milione duga prije 2013 niko i ne spominje.benTzley je napisao/la:I ja dijelim tvoje misljenje. Da ima ikakvog razgovora izmedju Husica i grada onaj jucerasnji izvjestaj za 2017 ne bi sadrzavao u sebi 90% stvari o periodu 2013-2016. Mi mozemo i statut promjeniti, eto promjenio je Celik al bez para nismo nigdje dospjeli, a realno slabo ce ko ulozit u klub u dugovima i bez svog stadiona.tuzlak1987 je napisao/la:Jeste smijesni, Husic se nece vratiti pogotovo nakon onog jucerasnjeg izvjestaja. Ocigledno je da se nastavlja kako se islo i do sada. A da je ovo sve vec bilo pripremljeno debelo prije nego sto je Husic otisao, sa nabijanjima kazni sa tribina i drugim stvarima jer je bio neposlusan pa ganjao rezultat i Evropu. Mozda zato i nismo imali organizovani odlazak u Zenicu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
shvatam zasto to vama izgleda kao pljuvanje i vi to vidite kao direktni napad na Husica, ja to ipak vidim kao iznesene cinjenice (mozda ne sve) o prethodnoj upravi, jer oni su dosli nakon njih, ne nakon uprave ili uprava prije Husica, tako da su pricali o stanju u kakvom su zatekli klubsolinas je napisao/la:Oni samo njega i pljuju a one silne milione duga prije 2013 niko i ne spominje.
slazem se da moraju podnijeti kompletan finansijski izvjestaj o svom djelovanju u klubu, kako on i mora izgledat...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa oni su sami pozvali inspekciju Slobodi na vrata, ugovora koji su oni izbacili u medije i slikali po PL ima na desetine. Imaju i oni takve ugovore gdje ne placaju puni doprinos.
Dug prema savezu nabili navijaci. Dug prema hotelu krivi oni sto su bili sponzori ili UO ali ne preko Azmira jer nisu platili to hotelu, a bili zaduzeni da to plate pa rekli necemo platiti. A za plate prema igracima i rate za ugovor im je ostalo 300k (ne 400 jer je savez skinuo sebi za kazne koje su navijaci nabili) koje su dosle od Evrope. (sada sto oni nisu te pare samo preusmjerili igracima vec negdje drugo to su namjerno uradili samo da bi mogli sta pricati protiv Husica).
A ovo za neopravdana sredstva prema gradu je najsmjesnije, grad ulozio milione prije Husica pa jel Husic morao da vraca to gradu jer nije nista zivo bilo opravdano. A sada kao grad trazi da im se opravda nekih 120k.
Sada cinjenica je to samo da su oni napravili dzumbus namjerno. Ovo prema Kosticu je njihov dug npr jer je Kostic bio njihov igrac do januara. Bilo je da mu plate para u decembru sto je doslo, sto mu ih nisu preusmjerili? On bio njihov igrac sa kojim su zakuhali i izgubili spor.
Pa ako je posten izvjestaj za citavu 2016-2017 treba realno napisati: Kada smo dosli u klub cekali smo 400k od Evrope i imali smo zavidan igracki kadar na kojem smo uspjeli da zaradimo 150k za Krpica. A za ostale smo ispusili iako smo mogli daleko vise izvuci. A ovu zimu jer nemamo pojma o sportskom segmentu imamo 0 od Evrope, kadar od 15 igraca i ugovore koji isticu. Tako da to ostavljamo novoj upravi u amanet pa neka rade sa 0 KM i bez igraca.
Dug prema savezu nabili navijaci. Dug prema hotelu krivi oni sto su bili sponzori ili UO ali ne preko Azmira jer nisu platili to hotelu, a bili zaduzeni da to plate pa rekli necemo platiti. A za plate prema igracima i rate za ugovor im je ostalo 300k (ne 400 jer je savez skinuo sebi za kazne koje su navijaci nabili) koje su dosle od Evrope. (sada sto oni nisu te pare samo preusmjerili igracima vec negdje drugo to su namjerno uradili samo da bi mogli sta pricati protiv Husica).
A ovo za neopravdana sredstva prema gradu je najsmjesnije, grad ulozio milione prije Husica pa jel Husic morao da vraca to gradu jer nije nista zivo bilo opravdano. A sada kao grad trazi da im se opravda nekih 120k.
Sada cinjenica je to samo da su oni napravili dzumbus namjerno. Ovo prema Kosticu je njihov dug npr jer je Kostic bio njihov igrac do januara. Bilo je da mu plate para u decembru sto je doslo, sto mu ih nisu preusmjerili? On bio njihov igrac sa kojim su zakuhali i izgubili spor.
Pa ako je posten izvjestaj za citavu 2016-2017 treba realno napisati: Kada smo dosli u klub cekali smo 400k od Evrope i imali smo zavidan igracki kadar na kojem smo uspjeli da zaradimo 150k za Krpica. A za ostale smo ispusili iako smo mogli daleko vise izvuci. A ovu zimu jer nemamo pojma o sportskom segmentu imamo 0 od Evrope, kadar od 15 igraca i ugovore koji isticu. Tako da to ostavljamo novoj upravi u amanet pa neka rade sa 0 KM i bez igraca.
tuzlace kolika je dnevnica danas :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dnevnica mi je koliko ova uprava para ostavlja u kasi, 0 KM.
-
- Kontakt:
Zaboravan si totalno. Namjerno ili senilan nemam pojma ali lupas ko Maksim po diviziji.tuzlak1987 je napisao/la:Pa oni su sami pozvali inspekciju Slobodi na vrata, ugovora koji su oni izbacili u medije i slikali po PL ima na desetine. Imaju i oni takve ugovore gdje ne placaju puni doprinos.
Za koje se igrače moglo izvući. Kostic pobjegao na pripreme sa saveznicarem, zeba razgulio cim je otisao asmir, karic iz autobusa u janji, sindikalac za njim itd.
Napisi sve kako jeste puste se vise pisanja jedne istine. Pisimo cijelu istinu. Smiješno vam sto se napise sto asmir ne objavi gdje potrosi navodno 3 miliona. Treba da napiše pa da vidimo gdje je trošeno. I u tom mandatu je bilo i drugih para ne samo njegovo. Gdje su te pare? Senco i company za svoj dio isto gdje su pare ulaz izlaz. Ko je dao sta je donirano pozajmljeno itd...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
E znao sam da ces ti replicirati jesam bgm.
Kostic odmah pobjegao? Covjek igrao za Slobodu do ove pauze, na pauzi cekao da se dogovore. Navodno se i dogovorili da bi mu ovi onda jos snizili primanja. Oni su isli na to da zakuhaju sa njim i nisu mu ostavili prostora uopste. I na kraju su dobili i sto su trazili. Senad: "Da mi je samo ovog Kostica da otjeram". Zato nema nikakve veze sa istinom da je on "pobjegao na pripreme sa Zeljeznicarem" vec je bio prinudjen da ode jer sa ovom upravom nije mogao naci povoljnog rjesenja i postenog.
Na kraju sta je utvrdjeno? Jel utvrdjeno da je uprava bila u pravu? Nije. Utvrdjeno je da je Kostic bio u pravu i dobiti ce svaku marku. Mogli su mu preusmjeriti odmah pare i dati novi ugovor i ne bi bilo nikakvih problema. Znaci akcija i reakcija. Uprava akciju pokrenula.
Ostaje pitanje na sta je utroseno 300k od Evrope? Nisu imali namjeru da ih isplate Kosticu, Govedarici i takvim ali su u januaru doveli Salihovica, Jahica, Kalezica, Zilkica, Hadzica i Hairlahovica. Oslabili Slobodu u igackom kadru, a potrosili pare. E to je ono sto se mora opravdati, a ne ono Azmirovo sto je trosio jer se vidjelo gdje je islo (pozicija na tabeli, povratak u PL, Evropa).
Oni su se sa Zebom tako dogovorili da dobije papire odmah jer nemaju para ali da on malo poljuje Husica. Nije on razgulio, ti si imao opciju da mu ne dajes papire i placas platu i on ne bi mogao nista osim da igra za Slobodu. Zato na koji je to nacin razgulio?
Jel za Karica ima pravilnik? Sto se nije kaznio suspenzijom i sto mu nisu odbili od plate. Mogli su uraditi sve po propisima i on ne bi dobio marke. Ovako on kada je ispario nije bio kaznjen i prestalo mu se placati iako je bio pod ugovorom. Prati propise i nista ne plati, nemoj pratiti propise i sve ces platiti. On jeste u nasim glavama negativac ali pravno je pobjednik.
Zasto nisu nista na Ordagicu, Zecu i Piricu zaradilI? Imali su 25 igraca u rosteru dobrih i uzeli su 150k za Krpica.
Sta ima Azmir pravdati, 600k od opstine za 3 godine? Pare su otisle na izvlacenje iz Federalne, na visoke rezultatske ciljeve, na izmirivanje tudjih dugovanja. I na stand by-u su sto znaci da ih covjek uopste ne trazi trenutno nazad.
Kostic odmah pobjegao? Covjek igrao za Slobodu do ove pauze, na pauzi cekao da se dogovore. Navodno se i dogovorili da bi mu ovi onda jos snizili primanja. Oni su isli na to da zakuhaju sa njim i nisu mu ostavili prostora uopste. I na kraju su dobili i sto su trazili. Senad: "Da mi je samo ovog Kostica da otjeram". Zato nema nikakve veze sa istinom da je on "pobjegao na pripreme sa Zeljeznicarem" vec je bio prinudjen da ode jer sa ovom upravom nije mogao naci povoljnog rjesenja i postenog.
Na kraju sta je utvrdjeno? Jel utvrdjeno da je uprava bila u pravu? Nije. Utvrdjeno je da je Kostic bio u pravu i dobiti ce svaku marku. Mogli su mu preusmjeriti odmah pare i dati novi ugovor i ne bi bilo nikakvih problema. Znaci akcija i reakcija. Uprava akciju pokrenula.
Ostaje pitanje na sta je utroseno 300k od Evrope? Nisu imali namjeru da ih isplate Kosticu, Govedarici i takvim ali su u januaru doveli Salihovica, Jahica, Kalezica, Zilkica, Hadzica i Hairlahovica. Oslabili Slobodu u igackom kadru, a potrosili pare. E to je ono sto se mora opravdati, a ne ono Azmirovo sto je trosio jer se vidjelo gdje je islo (pozicija na tabeli, povratak u PL, Evropa).
Oni su se sa Zebom tako dogovorili da dobije papire odmah jer nemaju para ali da on malo poljuje Husica. Nije on razgulio, ti si imao opciju da mu ne dajes papire i placas platu i on ne bi mogao nista osim da igra za Slobodu. Zato na koji je to nacin razgulio?
Jel za Karica ima pravilnik? Sto se nije kaznio suspenzijom i sto mu nisu odbili od plate. Mogli su uraditi sve po propisima i on ne bi dobio marke. Ovako on kada je ispario nije bio kaznjen i prestalo mu se placati iako je bio pod ugovorom. Prati propise i nista ne plati, nemoj pratiti propise i sve ces platiti. On jeste u nasim glavama negativac ali pravno je pobjednik.
Zasto nisu nista na Ordagicu, Zecu i Piricu zaradilI? Imali su 25 igraca u rosteru dobrih i uzeli su 150k za Krpica.
Sta ima Azmir pravdati, 600k od opstine za 3 godine? Pare su otisle na izvlacenje iz Federalne, na visoke rezultatske ciljeve, na izmirivanje tudjih dugovanja. I na stand by-u su sto znaci da ih covjek uopste ne trazi trenutno nazad.
-
- Kontakt:
Ne bi dalje posto ja pisem realno a ti pises kako pises tako da rekli smo i to je to.
Asmire gdje si potrosio 3 miliona, Senco macak izvještaj toliko ulaz toliko izlaz stavke.
Nabijem ih sve redom.
Edit: kad je tako sta ima asmir pravdati za pare opstinske zasto trazimo od macka da pravda? Isto prema svima yebem ja njih sve.
Asmire gdje si potrosio 3 miliona, Senco macak izvještaj toliko ulaz toliko izlaz stavke.
Nabijem ih sve redom.
Edit: kad je tako sta ima asmir pravdati za pare opstinske zasto trazimo od macka da pravda? Isto prema svima yebem ja njih sve.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- zlatnakoka
- Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:Ne bi dalje posto ja pisem realno a ti pises kako pises tako da rekli smo i to je to.
Nabijem ih sve redom.
Prije Azmira dug 1KM, poslije Azmira dug 1KM, odnosno nula novog duga, a drugo mjesto polufinale kupa, europa, spasavanje kluba od gasenja, ulazak u Premier ligu.
Stvarno me ne zanima Azmir kao Azmir, nadjite nam sličnu budalu, jer je lik budala što je uopšte pokušao pored ovih kriminalaca lovatora tipa JI..
Neće niko drugi.
Pod njegovim upravljanjem smo vidjeli da nam je bilo bolje nego inače, da nije slagao ništa, i samo zbog toga bi mu dao da opet upravlja klubom.
Mene što se tiče evo nek i Macan uloži pare, da budemo drugi, polufinalisti, i Europu, a kad klub ostvari profit nek sebi vrati te pare i još 30% ( u svoj džep), sve dok poslujemo kako treba.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato i kazem manje se bojim tih sto uvale 3 mil nego ovih sto uvale 200-300-400 hiljada. Ali ocigledno da covjek ima gore projekt novi i da je tu spreman i vise uloziti jer nema problema popratnih. Ta tri miliona na cekanju, vise o njima misle nasi navijaci nego Husic.
-
- Kontakt:
Slagao je prvo o odlasku iz kluba. Prica je bila uvijek nece otici a znamo kako je digao sidro. Zlatna karika do 2019. slagano otisao 2016. Stadion od 50 miliona rekla kazala nista jos konkretno sto ga ne gradi. Za ovo 1 KM dug prije 1 KM poslije prvi put čujem. Ne znam za izvjestaj finansijski iz ere Husica da je bio. Duguje mu se po njegovom kazivanju 3 miliona koja je trosio kako je on htio nikad nismo saznali gdje odose pare. Nikad nije javno izasao i rekao toliko i toliko sam para donirao Slobodi. Zasto ne izađe sa tim podacima javno? Ja ne znam i zato nemam povjerenje ni u njega ni u ove sad. Svi love u mutnom i traze svoju korist. Sve ispod žita a nama kita.
-
- Kontakt:
Ma nek ih trazi vise **** ga 3 miliona. Neka napise dokaze sta kako gdje i nek trazi ima pravo na to.tuzlak1987 je napisao/la:Zato i kazem manje se bojim tih sto uvale 3 mil nego ovih sto uvale 200-300-400 hiljada. Ali ocigledno da covjek ima gore projekt novi i da je tu spreman i vise uloziti jer nema problema popratnih. Ta tri miliona na cekanju, vise o njima misle nasi navijaci nego Husic.
Gore nek pravi sta hoce neka osvoji ligu prvaka sretno, boli me qurac osvojio on tamo gore ili meljo ili zrinjski boli me ba qurac nema sa nama veze nikakve.
Azmir je sto put reko svaka marka opstinska ima fakturu i poloze im mjesecno racun dje utroseno.
Nemoj da video trazim sada. ...
Trenutno ili je on lago ili ovi lazu o tim neopravdanim parama da ga pljuju.
Ne znam.
Ali on suti ne reaguje znaci ima mozda istine.
Yebem im mater svima
Ne znam.
Yebem im mater svima
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Probisvjet
- Kontakt:
Macak je prosuo izvjestaj i bacio prasinu u oci potlacenoj faraonskoj klasi.
Eto prihvata se kakav god da je SAMO IDI. FK KIKACI TE CEKAJU, A TRAVARI DOZIVAJU TVOJE IME.
Eto prihvata se kakav god da je SAMO IDI. FK KIKACI TE CEKAJU, A TRAVARI DOZIVAJU TVOJE IME.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bambuca Boys opet dosli na svoje kako im je macak prezentirao ovaj Miki maus izvještaj... finansijski, naravno.... ahahahhahahaha....azemice-varalice oprao te senco... hahahhaha
P.s. koje bambuce vam uzimaju....garant tuzalaka...on je najjeftiniji
P.s. koje bambuce vam uzimaju....garant tuzalaka...on je najjeftiniji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa šuti, šta će, pravdat se ovima?solinas je napisao/la:Azmir je sto put reko svaka marka opstinska ima fakturu i poloze im mjesecno racun dje utroseno.
Ne znam.

Djelima je sve pokazano

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Macak gdje su pare, Asmire gdje si potrosio pare??
Hanlije tema vaša je ispod pa negdje vintajte

Hanlije tema vaša je ispod pa negdje vintajte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.