FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921Hrasno
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 14:22

Virtu4l je napisao/la:
1921Hrasno je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: I u čemu je onda problem? Klub to može prihvatiti ili odbiti, nema treće opcije. Trebali bi prihvatiti, logično je da igračima kao Stanić zasmeta to što poluigrači imaju duplo veća primanja od njega. Isto kao što naša djeca igraju za kikiriki, a taj Marcelo što ga spominješ za mjesec zaradi njihovu godišnju platu.
Tebi nista ne predstavlja problem, a problem je da igrac sa strane dobiva vise nego nas domaci koji za klasu bolji od ovog, i to nema nigdje osim kod nas, takav nakaradn sistem treba vec izmisliti, a mogu ga izmisliti ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, ako Stani propadne transfer vani onda nemojte kukati cmizdriti i kemacati ako ode kod komsija, na to su ga natjerali svojim debilizmom, kao da je trazio deset hiljada maraka platu
A šta sam ja napisao u postu koji si citirao? Ponovo si krivo počeo, resetuj se još jednom.
to se zove konstatacija tebi vjerovatno nepoznata rijec, vala resetovao sam se za ovih osam mjeseci za razliku od vas koji ste me stotinu i nesto puta pomenuli na forumu :lol:

Nastavlja se epic fail sa igracima i transferima, Stana ode, istetovirani ima vecu platu, pa mozete onda zamisliti za koju nam sicu djeca igraju, djeca tipa Sabanadzovic, Zeric, Mujagic i drugi :crazy:
1921'
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2017, 14:24

E čuj spomenuli ga preko sto puta. :mrgreen:

Pa tvoje vaskrsenje obično ima veze sa nekim drugim stvarima koje su u pripremi, a najmanje ima veze sa Željom. Znaš i sam kako ćeš ponovo završiti, pa mi nikako nije jasno što gubiš vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 14:29

Komentari raje na zvanicnoj, jedino lobotomcu je sve udure :rol:

HUPRAVA HURAAA !!!

slika
1921'
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 dec 2017, 14:30

Prije bih rekao clan Skupstine.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 14:34

78 gostiju na pdf-u od toga 70 sa lobotomije :urnebes:

Haj ti Stana u Zrinjski, išamaraj i popišaj i laznog hadziju i potrcka mu :kafa:

Umjesto kapitenske trake dobio je nogu :puke:
1921'
(citaj Mege Miske)

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 29 dec 2017, 15:15

Totalni promasaj uprave kako god da okrenes, vjerujem da nije trazio neku basnoslovnu platu, ne moze i ne smije biti preci igrac sa strane od naseg domaceg igraca i sada ako se obistini ovo sto se pise upast cemo u rupu koju smo sami sebi iskopali :crazy:
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 dec 2017, 15:17

Zaboravljate jednu stvar da je isti cugo i rostiljo SA pojedinim,imaju slike,srcan je bori se Ali kvalitet nema,da je neki hendikep vjerujte da nije.Obicni navijac Ali vidim ko Soko.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 dec 2017, 15:20

Vrijeme ce pokazati da ovaj prekid saradnje nije promasaj.
- Zeljeznicar -

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 15:24

Alipasino je napisao/la:Zaboravljate jednu stvar da je isti cugo i rostiljo SA pojedinim,imaju slike,srcan je bori se Ali kvalitet nema,da je neki hendikep vjerujte da nije.Obicni navijac Ali vidim ko Soko.
:lol:

Na teret mu se stavlja to sto je sa nekim sjedio, rostiljao i cugo? dovoljno da ga oznacimo kao personu non grata? moze kod nas sve pa i takve nebuloze da prodju kod pojedinaca, srcanijeg i borbenijeg igraca nismo imali, ako predje u Zrinjski ili jos gore ode kod kona to ce vama svima pa i onim ekonomistima i pravnicima u klubu koji ga otjerase biti najbolja šamarčina od koje ce te se dugo oporavljati ;)

:oops:

slika
1921'
(citaj Mege Miske)

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 dec 2017, 15:31

LjoZee je napisao/la:**** ga ...
Hvala Stana na svemu. Tuzno je procitati da vise neces biti tu, ali tako je. Nek ti je sretno.
Napisa ja prije dva dana da stana nece produzit i da ima ponudu dobru zrinje i da o njoj razmislja .. Sretno mu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 15:35

Neymar11 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:**** ga ...
Hvala Stana na svemu. Tuzno je procitati da vise neces biti tu, ali tako je. Nek ti je sretno.
Napisa ja prije dva dana da stana nece produzit i da ima ponudu dobru zrinje i da o njoj razmislja .. Sretno mu
:thumbup:

Kao i do sada svaki put pogodis u sridu sa informacijama, ne obaziri se na levate i ljubomorne duse kojima su neka vrata zatvorena pa nemaju informacije iz prve ruke kao prije, piši kume, od kada pises i iznosis insajderske imas pet pogodaka i jednu fulu sto te svakako cini top insajderom na temi
1921'
(citaj Mege Miske)

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 29 dec 2017, 15:50

Kaze mahala da je trazio 20% vecu platu e ako to nisu mogli ispuniti onda ne znam fakat, vidim vec krece spinovanje kako mu je ponudjen bolji ugovor ali kao njegovi apetiti bili veci, ne znam meni je ovo ne shvatljivo da pustis igraca da eventualno pojača direktnog konkurenta za prvo mjesto i najveceg gradskog rivala, ponavljaju se greske iz jednog u drugi prelazni rok
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 dec 2017, 15:52

Sto popljuvase Sasu u komentarima na zvanicnoj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 dec 2017, 15:53

Bit će interesantno da li će se dovesti sada desni bek ili će se možda pružiti prilika Aldinu Šehiću na pripremama da se dokaže bar kao backup opcija za Sinišu.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 dec 2017, 15:56

LjoZee je napisao/la:Sto popljuvase Sasu u komentarima na zvanicnoj
Sve strucnjaci, kazu ovako ce i Bekrica.
- Zeljeznicar -

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 16:01

Ne treba protiv dva covjeka u klubu nista raditi, rade oni sami ... :kafa:

slika
slika
slika
slika
slika
1921'
(citaj Mege Miske)

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 dec 2017, 16:05

slika
slika
slika
slika
slika

Samo nekontam cemu drama tolka oko Stane jesu nasi malo ispali ne fer prema njemu jer su ga dva puta tjerali pa ga vracali, stana je reko svoje uslove koji su bas neispunjivi za nas barem nasi su rekli svoje nisu se dog pa boze moj idemo dalje, kad smo jednog najboljeg igraca lige Prezalili Miroslava i njega cemo sigurno, Stani sretno dalje u nastavku karijere, za njim ide bekric i dino hasanovic, samo nez kolko je tacna info i za malog Hrvanovica da bi trebo i on otic jer kao nije dobio pravu sansu da se pokaze itd ...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 16:13

Neymar11 je napisao/la:

slika
slika
slika
slika
slika

Samo nekontam cemu drama tolka oko Stane jesu nasi malo ispali ne fer prema njemu jer su ga dva puta tjerali pa ga vracali, stana je reko svoje uslove koji su bas neispunjivi za nas barem nasi su rekli svoje nisu se dog pa boze moj idemo dalje, kad smo jednog najboljeg igraca lige Prezalili Miroslava i njega cemo sigurno, Stani sretno dalje u nastavku karijere, za njim ide bekric i dino hasanovic, samo nez kolko je tacna info i za malog Hrvanovica da bi trebo i on otic jer kao nije dobio pravu sansu da se pokaze itd ...
Ne radi se nikakvoj drami, nego se radi o odnosu kluba prema igracima i trenerima, nismo valjda zaboravili Odovica, Mulalica, Capljica pa i Slavku? nismo valjda zaboravili nacin na koji se klub od kada je ova garnitura ljudi u klubu rijesava svojih domacih igraca, svoje djece i svojih trenera? to je problem !

Stanu su dva puta vracali, pa ga otjerali u B. tim, momak je sve trpio i sutio jer voli klub i za njega živi, borbenijeg i srcanijeg igraca nismo imali, pa sjetimo se tekme protiv Radnika od prije par sezona kada je igrao sa povredom meniskusa, ispade da je trazio platu bog zna kakvu, neko napisa dvadeset posto vecu platu da je trazio, i to kao problem za igraca kakav je Stanic?

Ja molim boga da predje kod komsija ako ne kod njih onda u Zrinjski, i neka se onda dva levata u klubu pojedu od muke, sami sebi zabili autogol, a ove koji ne kontaju neke stvari neka piskaraju po forumima i drustvenim mrezama kako mozemo bez Stane kako nije neki igrac, kako je rostiljao i cugao sa nekim itd,, nasa posla nas mentalitet, ne valja nam niko, svoje pljujemo, tudje štujemo, polovnjaci iz Srbije su nam dobri i mogu imati vecu platu od jednog Stanica, a Stanic ne moze, hebo ti sve to ...
1921'
(citaj Mege Miske)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 dec 2017, 16:27

Stani su zakazivali treninge u 6 ujutro da bi raskino ugovor kad je reko slovenski skijas da mu ne treba.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 dec 2017, 16:28

Sta vi sve necete izmisliti. :lol:

Garant se gasimo, nista od titule i kupa otisao jedan igrac. Sta li ce tek biti kada nas Bekric napusti.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 29 dec 2017, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, bablaz1, Hrasno15, knoa, Sarun i 94 gosta.