to se zove konstatacija tebi vjerovatno nepoznata rijec, vala resetovao sam se za ovih osam mjeseci za razliku od vas koji ste me stotinu i nesto puta pomenuli na forumuVirtu4l je napisao/la:A šta sam ja napisao u postu koji si citirao? Ponovo si krivo počeo, resetuj se još jednom.1921Hrasno je napisao/la:Tebi nista ne predstavlja problem, a problem je da igrac sa strane dobiva vise nego nas domaci koji za klasu bolji od ovog, i to nema nigdje osim kod nas, takav nakaradn sistem treba vec izmisliti, a mogu ga izmisliti ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, ako Stani propadne transfer vani onda nemojte kukati cmizdriti i kemacati ako ode kod komsija, na to su ga natjerali svojim debilizmom, kao da je trazio deset hiljada maraka platuVirtu4l je napisao/la: I u čemu je onda problem? Klub to može prihvatiti ili odbiti, nema treće opcije. Trebali bi prihvatiti, logično je da igračima kao Stanić zasmeta to što poluigrači imaju duplo veća primanja od njega. Isto kao što naša djeca igraju za kikiriki, a taj Marcelo što ga spominješ za mjesec zaradi njihovu godišnju platu.

Nastavlja se epic fail sa igracima i transferima, Stana ode, istetovirani ima vecu platu, pa mozete onda zamisliti za koju nam sicu djeca igraju, djeca tipa Sabanadzovic, Zeric, Mujagic i drugi