FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Slazem se sa napisanim samo se bojim da ce nam ovo poremetiti atmosferu u i oko kluba imamo taj neljudski odnos koji nikada nije bio dio nas, zna se sta Željo jeste i sta predstavlja jednostavno ne svidjaju mi se ovi potezi nikako
Stara jesi debil, evo ti himna
https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY
-
- Kontakt:
Ista stvar i sa Kokotom i Bogičevićem, tjeranje Odovića, Čapljića, Mulalića itd sve ce to doći na naplatu kad tad, klub nije privatna kompanija niti su igraci i teneri komercijalisti, prodavači i vozači ali ne znaju oni to ...irfo je napisao/la:Stani su zakazivali treninge u 6 ujutro da bi raskino ugovor kad je reko slovenski skijas da mu ne treba.
1921'
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)
Ovoliko drame nije bilo oko Stevanovica, sta sad otisao, realno kad se nije mogao sastati s loptom od njega ste pravili igrača, kakav je njegov ucinak od juna 2017.jel???
-
- Kontakt:
Čukni se u glavu od tastaturu, malo jače da ti tipke ostanu na čelu ...lisander je napisao/la:Ovoliko drame nije bilo oko Stevanovica, sta sad otisao, realno kad se nije mogao sastati s loptom od njega ste pravili igrača, kakav je njegov ucinak od juna 2017.jel???
Imas objasnjenje samo sto neces da shvatis izgleda, onako nonsalantno kakav je njegov ucinak? preko k**** bahato i bezobrazno

U ovoj sezoni 13.odigranih utakmica u ligi, 4. u Evropa Ligi i 2. u KUP-u, 4.postignuta gola, standardan igrac, a malo prije deset godina je u klubu, ali vas boli kurko jer šibate po ustaljenoj proceduri, ne valja nam Stanic i sa razlogom su ga otjerali, jer tobože rostilja i pije sa nekim sa kim kao to ne smije, jer je trazio platu 20% vecu nego sto ima, od njega vecu platu mogu imati polovnjaci iz Srbije, a on koji je zamjenik kapitena bio i koji je odigrao toliko utakmica ne moze, i ne treba mu izaci u susret i dati mu novi ugovor, nabij ga nogom posalji ga u p*** materinu i popljuj ga, Stana to si zasluzio !!!!!!!
1921'
(citaj Mege Miske)
(citaj Mege Miske)
Ništa ovdje nije izmišljeno, a to smo dokazali bezbroj puta.Zenzo je napisao/la:Sta vi sve necete izmisliti.![]()
Ovaj komentar ne obuhvata ovu zmiju koja se vratila na forum, da i to naglasim. Tom pacovu ne bih vjerovao da je danas petak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hajde makar sam te vratio na temu, cekam jos onog sto mu lobotmci sastavise strucnu dijagnozu ...Virtu4l je napisao/la:Ništa ovdje nije izmišljeno, a to smo dokazali bezbroj puta.Zenzo je napisao/la:Sta vi sve necete izmisliti.![]()
Ovaj komentar ne obuhvata ovu zmiju koja se vratila na forum, da i to naglasim. Tom pacovu ne bih vjerovao da je danas petak.

Čeraj ovčice po Durmitoru u dresu bh. repke kao kanta godine

Lokacija ti Zvornička, ma nemoj?

1921'
(citaj Mege Miske)
(citaj Mege Miske)
- Neandertalac
- Kontakt:
Dvije stvari.
Stana legendo sretno! Pravi navijači nikada neće zaboraviti 250 utakmica za klub, borbenost, odanost i karakter.
Druga je ovaj bot @Hrasno, pojekat par lobotomaca kojima očigledno fali neprijatelja koje koriste za držanje navijača u strahu i za skretanje pažnje sa eventualnih propusta. Bolesno do bola.
Toliko. Sretna vam nova godina, puno zdravlja, posla i naravno uspjeha.
VTŽ!
Stana legendo sretno! Pravi navijači nikada neće zaboraviti 250 utakmica za klub, borbenost, odanost i karakter.
Druga je ovaj bot @Hrasno, pojekat par lobotomaca kojima očigledno fali neprijatelja koje koriste za držanje navijača u strahu i za skretanje pažnje sa eventualnih propusta. Bolesno do bola.
VTŽ!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Halo jel se to zaboravilo cuganje i rostiljanje ne tako davno SA ekipom,postavljanje slika,stad ga miste mazili,kad tolko voli Zelju otkud onda da predje u Zrinjski,ipak para jaca a ne ljubav.Borben OK,igrac nista posebno.Malo se digo over sezone i odma uslovi.E nemoze.
-
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Dvije stvari.
VTŽ!

Gdje si muflonu druze stari

Al sam umro od smijeha na onu dijagnozu pogodise te u čelo, garant ti je bilo drago kada te uporedise samnom da smo ista osoba, jesi li se osjecao vrijednim i uvaženim? hajde neka malo, vrati se virto pa reko i tebe da prizovem, ispostovao si nema sta, bolje i to nego da ulazis na forum u pola cetiri ujutro kada mene nema kao nekada, ovako makar pokazujes mudašca kolika tolika (kaficu neispijenu da ne spominjem) a pusti se spinovanja rekao sam ti sto puta, nesto sto ti ne ide ne pokusavaj i ne trudi se ...
I tebi sve najbolje i da si malo aktivniji na forumu, necu prcati i samarati obecavam

1921'
(citaj Mege Miske)
(citaj Mege Miske)
- MocMahale444
Velim ja necu pisati ovdje, samo kad bude aktivno
Molim Aco anketu, Ko je Hrasno :
1. Raonfa
2. Braco
3. NEA
4. Rokoko
5. Irfo
6. Alpasino
7. Sandokan
8. Virto
9. Aleksandar.V
10. MocMahale444
Nije ni cuo za rijec muflon dok mu je nisam cuhno.

Molim Aco anketu, Ko je Hrasno :
1. Raonfa
2. Braco
3. NEA
4. Rokoko
5. Irfo
6. Alpasino
7. Sandokan
8. Virto
9. Aleksandar.V
10. MocMahale444
Nije ni cuo za rijec muflon dok mu je nisam cuhno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Bog me ubio ako ja ovdje ista kontam 

Stara jesi debil, evo ti himna
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema se zbog cega dramiti. Ovo je normalno u svijetu fudbala. I meni je krivo jer je Stana super momak, karakter i odlican igrac. Oslabljeni smo, ali idemo dalje. Sasu ne treba pljuvati, to je sramota. Nece on iz svog dzepa pare davati, ima neki okvir koji mu Uprava daje i dogovora i pregovara. Tako bi trebalo. Stani puno srece u karijeri i zivotu.
Treba otvorit prostor ipak da se produzi ugovor s Elsner, jer izgubiti takvog igraca je veliki hendikep.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Izgubili smo ga da si ti ziv i zdravhalaliMi je napisao/la:Treba otvorit prostor ipak da se produzi ugovor s Elsner, jer izgubiti takvog igraca je veliki hendikep.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: FK Željezničar
E bas steta nisam znaoLjoZee je napisao/la:Izgubili smo ga da si ti ziv i zdravhalaliMi je napisao/la:Treba otvorit prostor ipak da se produzi ugovor s Elsner, jer izgubiti takvog igraca je veliki hendikep.

Sta se ovo izdesava 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Što to ti mene Muhoni na prvo mjesto stavljaš?
Žao mi je zbog Stane i nadam se da neće otići u Zrinjski.

Žao mi je zbog Stane i nadam se da neće otići u Zrinjski.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Jaozinho22
- Kontakt:
Projić produžio ugovor na još jednu godinu ?irfo je napisao/la:Sta se ovo izdesava

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
https://sportsport.ba/fudbal/stevanovic ... hit/263290
Sinisa i njegove objave na instagramu [emoji3]
Sinisa i njegove objave na instagramu [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Što to ti mene Muhoni na prvo mjesto stavljaš?![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, Mamba21, Pact1921, SamoDaKazeem i 47 gostiju.