Sabura prijateljusljivo je napisao/la:Ako navija ne znaci da je vas

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sabura prijateljusljivo je napisao/la:Ako navija ne znaci da je vas
Doći će pješice u London kad mu veliki Arsene ponudi 10 milkiMarsal je napisao/la:Sabura prijateljusljivo je napisao/la:Ako navija ne znaci da je vas
Znaš i sam da tu trofeji ne igraju nikakvu ulogu, Arsić kad promijeni menadžera alaba stiže u London kao prvi fudbaler novog, jačeg, boljeg i uspješnijeg Arsenala.anelbavarac je napisao/la:Zelja za trofejima koje arsic, godinama unazad osvaja, ce presudit' da Alaba preseli u London.
Za jednu 5-6 godina kad arsen umre i dodje novi trener nek ide.....Marsal je napisao/la:Znaš i sam da tu trofeji ne igraju nikakvu ulogu, Arsić kad promijeni menadžera alaba stiže u London kao prvi fudbaler novog, jačeg, boljeg i uspješnijeg Arsenala.anelbavarac je napisao/la:Zelja za trofejima koje arsic, godinama unazad osvaja, ce presudit' da Alaba preseli u London.
pokusava biti duhovit? Da mi te je samo upoznati da vidim ko se krije iza tog nicka pa ovako kukavicki, kao sto kolega kaze, iz prikrajka, postavlja ovakve provokacije.mirgerr je napisao/la:
Izvinjavam se na upadanju na temu, neće se ponovit da se ne uvrijede uvijek isti.Bundesliga je napisao/la:Smiješan si sa svojim zaključcima.
naravno da jesu jer bayo ne gubi kuciStrikeWarzone je napisao/la:Jeste li zadovoljni protivnikom u četvrtfinalu lige prvaka ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.