Neki imaju ovdje duple arsine, nekom se progleda kroz prste a nekome ne.skoroalen je napisao/la:@admin do kad će se tolerisat priče o psihologu, vojvodama i ostalom ljudskom šljamu i otpadu?
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma bilo je i naših bruku s ovom tematikom al lik u par dana ničim izazvan spominje da nam je Radovan bio psiholog. Lična prepucavanja prebacuje na niske udarce.fks74 je napisao/la:Neki imaju ovdje duple arsine, nekom se progleda kroz prste a nekome ne.skoroalen je napisao/la:@admin do kad će se tolerisat priče o psihologu, vojvodama i ostalom ljudskom šljamu i otpadu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pitari hajde sad nas ubijedite da imate najjacu akademiju i talente u drzavi. 
Koliko ste igraca dali reprezentaciji ?
@Zukanoviu dizi im cjene izgidose, vrijediniji od velikana Atletika.

- Zeljeznicar -
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Da je tebi AHskoroalen je napisao/la:+1BitangaSaMejtasha je napisao/la:Prvo nije gospodin, vec je obična seljačka lola koja je zahvaljujuci ratu otisao u Ameriku, činjenica je da ima jedino novac i da isti zna napraviti jedino mu na tome skidam kapu, njegov vokabular, ponasanje i sve ostalo cini ga papkom prve klase, prije par godina drug mi je radio kao konobar u jednom restoranu, gdje su ga konobari uzimali lopatom kao magare i to ne zato sto on ima para pa je galantan ili je zažmirivao na sve nego zato sto je prvoklasni papak, koji se ponasa kao Junuz u filmu Hajde da se volimo 3. (Bosanac se vraca iz Amerike avionom sa ovčicom Meli, pun para) [emoji38]svrakino1921 je napisao/la:mozemo mi ovdje pricat sta hocemo gosp.Azmir Husic ima pare koje mi nemozemo ni zamislit pitanje je dali i on sam zna koliko ih ima i AH treba pazit i dobar prema njemu bit da ulaze u ovu nasu ligu i mislim da nasa PL BiH moze da bude najjaca liga u regionu i da hoce Zrinjski pristat na ovu ponudu to bi bio boooom u jednoj takvoj ligi transfer od 650 000 km.pa to bi i za mene bio uspjeh koji pratim PL BiH ligu bio bih ponosan.![]()
![]()
![]()
![]()
BOSANSKI SIN AH
On nema mira sa nekim stvarima i jedino sto moze napraviti jeste instant rezultat sa instant ekipom, sloboda je cist primjer toga, nije imao nikakvu organizaciju, poledjinu, igraci su imali nenormalne ugovore, u bukvalnom smislu bacao je novac a zauzvrat nije nista dobio, ima tu i drugih faktora koji su ga omeli u tome, ali na duge staze to je sve neodrzivo, jedan igrac poput Mahmutovica deset milja platu da ima (kako pricaju) [emoji38]

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Hajde pred nama je , valjda ode u Romu. Mada mislim da su to price , koje su bile pricane i za nase akademce. Ipak su nasi izabrani medju najtalentovanije. Valjda su to i dokazali jer su prvi u svim kategorijama. Slazem se da su i vasi dobri, ima u svim ekipama dibre djece.Zenzo je napisao/la:Pitari hajde sad nas ubijedite da imate najjacu akademiju i talente u drzavi.
Koliko god mi htjeli, maštali, trudili se da ovu, u Evropi vjerovatno najlošiju ligu podignemo sa dna, mislim da to ipak
ne zaslužujemo! Loša infrastruktura, blato, močvare, nesigurnost na stadionima, divljanje, regulurnost i tako dalje i tako dalje...
Sve se to nekako, nažalost, uklapa se u mentalitet malobrojnih navijača i simpatizera širom BiH.
Kako da nam bude bolje kada svi, baš svi, svjež primjer Željo, pa i moje Sarajevo da se razumijemo, kao da jedva čekamo
da se rješimo dragulja, talenta, nekoga ko bi u budućnosti, samo da smo strpljivi kao što nismo, predstavljao generaciju igrača
koji bi igrali velike utakmice sa velikim klubovima. Ali, ne! Važno je da smo skrenuli pažnju na sebe, jer pobogu nije mala stvar,
a uostalom to će biti šuk godine za naše rivale, da se velika Roma ili Benfica raspituje za našeg golobradog dragulja.
Da stvar bude gora, politika rukovodstva naših Klubova je upravo na tom nivou. Kao da namjerno plasiruju ovakve vijesti
u javnost, odnosno među navijače i pomno prate i osluškuju šta kažu navijači. Nijedan klub nema viziju, nema strategiju,
jednostavno nema samopouzdanja, jer misle da će se izraditi ako golobradog dragulja ne poklone Romi ili Benfici.
Daj šta daš, važno je da su to veliki evropski klubovi... kaže takva ponuda od takvog velikana se ne odbija, đeš to!?
Mi, u stvari, preživljavamo na ovaj način. Žalosno ali istinito.
ne zaslužujemo! Loša infrastruktura, blato, močvare, nesigurnost na stadionima, divljanje, regulurnost i tako dalje i tako dalje...
Sve se to nekako, nažalost, uklapa se u mentalitet malobrojnih navijača i simpatizera širom BiH.
Kako da nam bude bolje kada svi, baš svi, svjež primjer Željo, pa i moje Sarajevo da se razumijemo, kao da jedva čekamo
da se rješimo dragulja, talenta, nekoga ko bi u budućnosti, samo da smo strpljivi kao što nismo, predstavljao generaciju igrača
koji bi igrali velike utakmice sa velikim klubovima. Ali, ne! Važno je da smo skrenuli pažnju na sebe, jer pobogu nije mala stvar,
a uostalom to će biti šuk godine za naše rivale, da se velika Roma ili Benfica raspituje za našeg golobradog dragulja.
Da stvar bude gora, politika rukovodstva naših Klubova je upravo na tom nivou. Kao da namjerno plasiruju ovakve vijesti
u javnost, odnosno među navijače i pomno prate i osluškuju šta kažu navijači. Nijedan klub nema viziju, nema strategiju,
jednostavno nema samopouzdanja, jer misle da će se izraditi ako golobradog dragulja ne poklone Romi ili Benfici.
Daj šta daš, važno je da su to veliki evropski klubovi... kaže takva ponuda od takvog velikana se ne odbija, đeš to!?
Mi, u stvari, preživljavamo na ovaj način. Žalosno ali istinito.
1946
-
- Kontakt:
Sta je naduvani sintelanom i drugim raznim hemikalijama to ti je garant od toga, opusti se neces vise morati sanjatiMocMahale444 je napisao/la:uNbx je napisao/la:Ja opet limvo u miksu više nego clean sheet.MocMahale444 je napisao/la: @uNBX
Meni zao miksati s garci, jel ne mozes cistu skupo bem ti lipu. Morat cu poceti, oro ja njivuuu.
Al samo loma da se posoli jer u suprotnom izgubi šmek skwwoz. RAW pirpa i udri.
Kakav cisto 80 - 20 nista ni vise ni manje, da se ne bi gasila i fino gorila a ne heravo.
Neandertalac je napisao/la:Šta me bolan prošlo, pa nisam zub vadio hbte![]()
Hajde budi brat, zavrni ga i upali auto, to ti je pet minuta
![]()
pa ne znam ja sam tako zakljucio bio, znam da je prepisaj hodaali nemam suho ko barut, ovih dana pada bijeli snijeg.
Nema bratko nista, nema.
Neki dan mi se prividilo da se hrasno1921 vratio, napadoh i njega i hausmana. Odem napijem se soka, vratim i vidim nesto mi cudno, kad ono neka stara temapogresna tema a ja se uzivio, ode meha 2put.
@Marsal

1921'
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)
- MocMahale444
Jojjjj pa gdje si ti Perhane
Kad pises preko drugih accta onda se uljudis loma, cim napravis Hrasno, nisi sav svoj.
Cuj sintelan
samo prirodno muflone koliko puta se ponoviti treba.
Cak taj post nisam pisao ja nego @Irfo on nekad koristi moj acc. Nemoj se odma ljutiti insajderu nas.

Cuj sintelan

Cak taj post nisam pisao ja nego @Irfo on nekad koristi moj acc. Nemoj se odma ljutiti insajderu nas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Vidim da sam vam bio nocna mora, 137. me spoemnuli na forumu dok me nije bilo, koji ste vi klocevi
Reko da vam se vratim, da vam uljepšam ulazak u novu godinu, ne pisem ja sa duplih acc. nije to moj stil, ja sam originalan kao sto vidis, ti kao pravi droger šmrčeš i materinu sodu bikarbonu za hljeb a da ne govorim o drugim stvarima, pogotovo kada si u nedostatku, nemoj meni pricati

Reko da vam se vratim, da vam uljepšam ulazak u novu godinu, ne pisem ja sa duplih acc. nije to moj stil, ja sam originalan kao sto vidis, ti kao pravi droger šmrčeš i materinu sodu bikarbonu za hljeb a da ne govorim o drugim stvarima, pogotovo kada si u nedostatku, nemoj meni pricati

1921'
(citaj Mege Miske)
(citaj Mege Miske)
- MocMahale444
E dusa draga, nije to njegov stil
Sad sam siguran da ti smrces bijelo, vidis ja nemam problem napisati da sam travar, ne bi imao problem napisati i za bijelo ali to jednostavno nije nesto sto ja koristim. Sad pogotovo ne bi jer vidim sta je uradilo od tebe.
Pominjemo te onoliko puta koliko nam se digne dorat. Ono Hrasno caco vagina picoka prava

Pominjemo te onoliko puta koliko nam se digne dorat. Ono Hrasno caco vagina picoka prava

-
- Kontakt:
Ne volim drogeraše, ti si drogeraš pravi ali si mi opet simpa jer si blento, a ja i droga ko virto i pracenje tekmi preko live streama, dakle daleko od mene, ne impliciraj mi stvari i ne poturaj molit cu te lijepo ...
Vidim kako me spominjete muflončići, jbg maltetiranje na duze staze ostavi posljedice ...
Pa jbt ...

Vidim kako me spominjete muflončići, jbg maltetiranje na duze staze ostavi posljedice ...

Pa jbt ...

1921'
(citaj Mege Miske)
(citaj Mege Miske)
Mentolu jedan jucer si se registrovao i svaki post ti je pun negatinvosti.
Garant si neki banovani povratnik.
Garant si neki banovani povratnik.
- Zeljeznicar -
- escobarpablo
- Kontakt:
Tabela će ti sve kazati.Zenzo je napisao/la:Pitari hajde sad nas ubijedite da imate najjacu akademiju i talente u drzavi.

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- MocMahale444
Hrasno neka te, nemoj zuriti da dobijes ban
ohani ba ganola.

Takvi kao ti trebaju ovoj temi, puni mrznje, psuju sta stignu. Samo ima jedan problem sigurno si pizdulin na cesti, haj priznaj raji.
Jos nikad nisi zapalio, treba te yebati da se razmnozis
a tek gledaj mu rijeci
opravdano je to za ulicu jer nisi imao vremena od skole
vintajjjjj.

Takvi kao ti trebaju ovoj temi, puni mrznje, psuju sta stignu. Samo ima jedan problem sigurno si pizdulin na cesti, haj priznaj raji.
Jos nikad nisi zapalio, treba te yebati da se razmnozis

-
- Kontakt:
Pitaj druga neandertalca jesam li pizdulin i onog malog zeljo 92 ...
al šta ti je bilo glavno dok me nije bilo? da sam ACAB?

al šta ti je bilo glavno dok me nije bilo? da sam ACAB?

1921'
(citaj Mege Miske)
(citaj Mege Miske)
- MocMahale444

Rusis, lomis, vandalises

Prikrivas se slabo moram ti reci

- DelijaSaSevera
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Delijo sta to bi suspenzija neka nesto takav gigantDelijaSaSevera je napisao/la:
- DelijaSaSevera
- Kontakt:
Braca sa severa nisu verovala u price koje sam im rekao. Uverit ce se, jos malosvrakino1921 je napisao/la:Delijo sta to bi suspenzija neka nesto takav gigantDelijaSaSevera je napisao/la:

-
- Kontakt:
Ovo vam je onaj hrasno kretencina sto je maloprije pisao ovdi.
BitangaSaMejtasa je on isto.
BitangaSaMejtasa je on isto.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, benko21, HyperOS, tutankamon1905, worchester i 50 gostiju.