Šta je sve rečeno na ovoj temi i da ja sad dobijem ban zbog ovoga?MocMahale444 je napisao/la:I ti naravno neces dobiti ban za vrijedjanje starijeg insanaBoixosNois1899 je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Robi nije ti BiH repka hobi,fataj se noge idi vodi Zapresic,bolje ti pase.
Reče Amarov dupelizacPostuj godine pjesnika Alpe.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ovaj intervju je mozda najbolji dokaz da Amar nema veze sa vezom. Pravi kafanski intervju.
Amare svaka ti je za bukvara.
Majstor
Majstor
- MocMahale444
@Tuzlak1987
Navikao je Pjanke na nas nece biti to problem.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bas. Frajer misli da moze sa ovim pristupom doci i raditi. Nisu ovo bolan seljacki igraci vec profesionalci, ne mozes sa njima tako.Vucevich je napisao/la:Ovaj intervju je mozda najbolji dokaz da Amar nema veze sa vezom. Pravi kafanski intervju.
Kaze trebalo je doci Spahicu i reci mu kako da radi 2011. vec
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 dec 2017, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izgleda su se prepali danasnjeg nastupa novog selektora roberta na N1, pa je amko nazvo jarana culica da postave intervju da ojaca svoju kandidaturutuzlak1987 je napisao/la:Sutra dodje ovaj i nesto pametuje Pjanicu kako ce i sta ce, treniras sa Allegrijem 3 mjeseca i onda dodjes ovom covjeku i on ti pocne nesto lafinati i lupati sta ces i kako ces
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
MocMahale444 je napisao/la:@Tuzlak1987

Miralem Pjanić za ****.ba: Navijam za Želju, a od prve plate sam kupio farmerke 
Dosao je jaran Culic kod Amara da ispijaju kafe i onda krenuo malo Amar da prica 'ma 'ta ce ti ovaj, onaj, samo jer igraju u nasoj BiH ligi znaci ne valjaju'?tuzlak1987 je napisao/la:Bas. Frajer misli da moze sa ovim pristupom doci i raditi. Nisu ovo bolan seljacki igraci vec profesionalci, ne mozes sa njima tako.Vucevich je napisao/la:Ovaj intervju je mozda najbolji dokaz da Amar nema veze sa vezom. Pravi kafanski intervju.
Kaze trebalo je doci Spahicu i reci mu kako da radi 2011. vecPa bolan bolan ljudi rade po Evropi godinama sa strucnjacima koji imaju fudbal u malom prstu, ne radi se to tako. Samo te mogu izbojkotovati prvo igraci. Ne mozes sa njima sa tom pricom vec samo kao profesionalac i sa jezikom iza zuba.
Najjaci dio u intervju mi je ovaj gdje kaze Amar kako ima igraca iz BIH PL koji su bolji od ovih u reprezentaciji, volio bih znati - koji su to igraci?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa temom?shminka je napisao/la:Miralem Pjanić za ****.ba: Navijam za Želju, a od prve plate sam kupio farmerke
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- MocMahale444
Zuka kad ste silili covjeka vidis kako se crveni u licu, hajde kaze da ne cmizdre evo im slikica.
Ja sam pisao tuzlaku da bi se lako prilagodio Amaru nas Pjanke. Dzeko posebno, branio bi Seha
Ja sam pisao tuzlaku da bi se lako prilagodio Amaru nas Pjanke. Dzeko posebno, branio bi Seha
- Neandertalac
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:
Izgleda su se prepali danasnjeg nastupa novog selektora roberta na N1...
Hoćemo papak ja i ti po avatar i potpis na šest mjeseci ko će biti selektor?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kakav mangup..
Prvi intervju a da nije kao kod svih ostalih.
Ali eto, i gov no je sladje kad se nesto tudje pojede.
Životni saputnik! 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nisu oni seljacki igraci neki da mu se prilagode. Boli njega briga za koga navija trener, igracu je bitno da ima normalan tretman. A ovaj bi za mjesec dana izvrijedjao svakog moguceg igraca ili iz usta ili postupcima. Frajer jednostavno uvijek mora da prica nesto i ne misli sta prica i radi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije prvi, bilo je ovakvih intervjua ali od Senera Bajramovica, Brace Vrbanjuse, Kemice Hafizovica, Darke Vojvodica, Mulalic Sablje i tih iz Osimovog miljea.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakav mangup..
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da ne misli ne bi vas sutnuo u drugu ligu. Odstranio kancer PLBiH.. Gospodin covjek i veliki mangup. Znalac, takodjer.tuzlak1987 je napisao/la:Pa nisu oni seljacki igraci neki da mu se prilagode. Boli njega briga za koga navija trener, igracu je bitno da ima normalan tretman. A ovaj bi za mjesec dana izvrijedjao svakog moguceg igraca ili iz usta ili postupcima. Frajer jednostavno uvijek mora da prica nesto i ne misli sta prica i radi.
Robert trazi svog pomocnika. Bude li se zvao Mahir, ne valja. Bude li se zvao Radoje, fantastican je.
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
Spinas sad druze, misli on sta prica i radi sve je povezano ali slabo ti kontas izgleda ili mrzis.
Nije valjda sto je bio trener Zelje?
Iskreno najbolji moguci trener u ovom trenutku i za te pare je Amar Osim. Ima viziju i potrebnu filozofiju.
Iskreno najbolji moguci trener u ovom trenutku i za te pare je Amar Osim. Ima viziju i potrebnu filozofiju.
Ja kao pitar bih najradije za selektora Osima. Sviđa mi se njegovo razmišljanje o premijer ligi kao bazi igrača, čovjek koji ima veliko znanje o svim igračima koji su u krugu reprezentacije. Što se tiče kvaliteta treninga sumnjam da je to nešto presudno obzirom da godišnje bude svega 20 treninga, ako i toliko. Taktika je najveći problem. Ono igranje srcem više ne prolazi ni u rukometu, a tu mislim da je tanak.
Sa druge strane sumnjam da je Prosinečki neki taktički mag u odnosu na Osima, a siguran sam da nikad nije pogledao utakmicu naše lige.
U svakom slučaju, podrška Osimu (ne vjerujem da ovo govorim
)
Sa druge strane sumnjam da je Prosinečki neki taktički mag u odnosu na Osima, a siguran sam da nikad nije pogledao utakmicu naše lige.
U svakom slučaju, podrška Osimu (ne vjerujem da ovo govorim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kontam ja dobro ali se vi previse palite na njegovu preveliku dozu seljakluka. Ako je vas iz tabora ne znaci da nije seljacina obicna. A to jeste i to bi mislili sigurno da ne navijate za Zeljeznicar.MocMahale444 je napisao/la:Spinas sad druze, misli on sta prica i radi sve je povezano ali slabo ti kontas izgleda ili mrzis.
Trener reprezentacije mora biti odmjeren i gospodin covjek. Bazdarevic je iz Zeljeznicara pa mi nikada nije ni smetao niti sam ga pljuvao, covjek nije imao rezultate i nije neki takticar ali je sve radio profesionalno, neke stvari nije dobro odradio ali je pokazao bar sa ljudske strane kako trener jedan treba da se ponasa u svakom trenutku.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 dec 2017, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Amar previse filozofira. Provincija pokusala procitat, shvatit, al' ne mere. I onda logicno, krene pljuvacina.
Vide mu glooove
Vide mu glooove
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], InatSilniBosanski, Maverick, MrPink, TefalTava, Vaya, zeljooo13 i 43 gosta.