evo drummond prebacio ako si cekao overjopaa7 je napisao/la:NIKAD više Drummond, nebitno over/under uvijek kontra![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
evo drummond prebacio ako si cekao overjopaa7 je napisao/la:NIKAD više Drummond, nebitno over/under uvijek kontra![]()
Under 16.5. Odavno sam ga prekrizio vec ali ovakav pad...kladionicar03 je napisao/la:evo drummond prebacio ako si cekao overjopaa7 je napisao/la:NIKAD više Drummond, nebitno over/under uvijek kontra![]()
Ahahaha pa samo stavi F pored tih fixeva ili joj reci da su to fixeviFoSte95 je napisao/la:nikad nisam do sada sisteme igrao, al evo nešto mi dunu da i to probam, pa da pitam kada hoću sistem da igram, lupam sistem 3-4 sa 2 fixa, je oi ja na papirić napišem samo koja dva su mi fix, a koja 4 para su u sistemu?
eto, to sam i mislio haharope777 je napisao/la:Ahahaha pa samo stavi F pored tih fixeva ili joj reci da su to fixeviFoSte95 je napisao/la:nikad nisam do sada sisteme igrao, al evo nešto mi dunu da i to probam, pa da pitam kada hoću sistem da igram, lupam sistem 3-4 sa 2 fixa, je oi ja na papirić napišem samo koja dva su mi fix, a koja 4 para su u sistemu?
Nije h pitanju nikakva ozlijeda, kreten i kad uđe ne šuta nikako nego dijeli neke asistencija mislim da još nije ni pokušao, i ja sam ga igrao..branimir85 je napisao/la:šta je se dogodilo s Heurtelom vidim samo 5min. igrao ozljeda nekanaravno igrao ga over
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.