FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 dec 2017, 18:23

Ja nisam jos procitao post ovdje da je neko zaprave prihvatio jučerašnje saopštenje.

Činjenica je da Asmir nije napisao nikakvo u vezi toga za vrijeme svog mandata.

Ja yebem i jedne i druge, a vi sto slijepo vjerujete bivsem predsjedniku na riječ to je vaše ima nas koji ne vjerujemo ni jednim ni drugim dok ne dokažu da im treba vjerovati.

Ovaj vas sistem napadaj ko god ne misli kao ja je smiješan.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 dec 2017, 18:28

wobly92 je napisao/la:Pa šuti, šta će, pravdat se ovima? :lol:
Djelima je sve pokazano :salut:
i dugovi su djela, al izgleda da se to ne broji jbg
dobar si fobli, dobar

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 29 dec 2017, 20:22

sviunapad1010 je napisao/la:Ja nisam jos procitao post ovdje da je neko zaprave prihvatio jučerašnje saopštenje.
Činjenica je da Asmir nije napisao nikakvo u vezi toga za vrijeme svog mandata.
Ja yebem i jedne i druge, a vi sto slijepo vjerujete bivsem predsjedniku na riječ to je vaše ima nas koji ne vjerujemo ni jednim ni drugim dok ne pokažu da im treba vjerovati.
Ovaj vas sistem napadaj ko god ne misli kao ja je smiješan.
Ne vjeruje mu se slijepo, čovjek je imao rezultate.
A ono 1KM bilo 1KM ostalo, je bezveze cifra koja je nebitna, odnosno imali smo 7M duga prije Azmira, i 7M nakon Azmira što znači da on novog duga nije napravio. I logično da nije mogao ostvariti zlatnu kariku, kad ga je JI otjerao.
I niko tebe ne napada, logično je da imaš svoje mišljenje, samo je bezveze pljuvati čovjeka koji je ponavljam:
-spasio klub gašenja (sere ko kaže da se ne bi ugasio, i sere se i sad da bi navijači mogli spasiti klub, jer tu brojke nema)
-vratio klub u Premier ligu
-imao kakav takav plan za klub
-odveo klub u finale kupa
-odveo klub do druge pozicije na tabeli
-odveo klub u Europu

Bitno je da novog duga nema, a i ovo što mu se duguje je ono što je vraćao ljudima kod kojih su nas zadužile prethodne uprave.

I ja mu zamjerim što nije dozvoljavao drugima da mu pomognu. Al opet kažem jedina budala koja je pokušala.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 dec 2017, 20:54

Prvo zlatnakoko ne pljujem nikog, ne vjerovati nekome nije pljuvanje. Kad Azmir objavi izvjestaj javno odkud 3 miliona pozajmica možda i povjerujem. A zasto suti to on zna.

Drugo znamo kako je otisao i u koje vrijeme odnosno bila je umiješana politika i izbori. I to mu zamjerim jer ako je htio ici trebao je na drugačiji način a ne putem politickih igri. Javno je trebao sve iznijeti i reći tako i tako je. I naravno trebao je podnijeti finansijski izvještaj pa da imamo crno na bijelo sta je rađeno i kako su trošene naše pare. Jer pozajmice su naše pare zar ne?

Treće ne napada niko ovdje mene lično nego i sve druge koji ne vjeruju slijepo Azmiru. Odnosno ja i slični ovdje više ne vjerujemo nikome dok ne zasluže povjerenje, sta tu nije jasno.

Ne vjerujem faraonu sa NJUO, ne vjerujem Azmiru jer svi zajedno ukupno nas levate.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DzoniInglis
Kontakt:

Post Postao/la DzoniInglis » 29 dec 2017, 21:07

sviunapad1010 je napisao/la:Prvo zlatnakoko ne pljujem nikog, ne vjerovati nekome nije pljuvanje. Kad Azmir objavi izvjestaj javno odkud 3 miliona pozajmica možda i povjerujem. A zasto suti to on zna.

Drugo znamo kako je otisao i u koje vrijeme odnosno bila je umiješana politika i izbori. I to mu zamjerim jer ako je htio ici trebao je na drugačiji način a ne putem politickih igri. Javno je trebao sve iznijeti i reći tako i tako je. I naravno trebao je podnijeti finansijski izvještaj pa da imamo crno na bijelo sta je rađeno i kako su trošene naše pare. Jer pozajmice su naše pare zar ne?

Treće ne napada niko ovdje mene lično nego i sve druge koji ne vjeruju slijepo Azmiru. Odnosno ja i slični ovdje više ne vjerujemo nikome dok ne zasluže povjerenje, sta tu nije jasno.

Ne vjerujem faraonu sa NJUO, ne vjerujem Azmiru jer svi zajedno ukupno nas levate.
Kako su naše ? To su njegove pare 1/1. Čovjek sanirao dugove, tužbe i ostale redovne troškove tako što je davao svoj lični novac i pisao ga kao pozajmicu na Slobodu. Nije dug narastao na 10 miliona pa da ispadne da je upumpao 3 miliona nako i zaledio ih.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 dec 2017, 21:19

Azmir je vratio oko 1.3 mil duga od toga oko 500 000 km kesom.
Ostatak su ljudi otpisali prilikom dogovora reprograma i td. ..
Samo Ciro mu je uzeo oko 400 000 km.
Ostatak za tri godine tekuce troskove kluba. .....iako je moglo se to jeftinije uradit. ...
Ukupno kao 2.8 mil ima na pozajmici pa eto racunajte.
Kada odbijes Ciru i pola mil na dug....koliko je trosio godisnje za potrebe kluba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 dec 2017, 21:31

A jel iko pomislio da je veliki dio novca otisao i na ulazak u PL ? Svi znate jako se iz federalne ulazi u PL i koja je to borba bila protiv jedinstva i sjetite se jos raznih tuzbi koje su prijetile odigravanju utakmica...

Evo solinas kaze ea je sam ciro kostao 400k .....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 dec 2017, 21:32

DzoniInglis je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Prvo zlatnakoko ne pljujem nikog, ne vjerovati nekome nije pljuvanje. Kad Azmir objavi izvjestaj javno odkud 3 miliona pozajmica možda i povjerujem. A zasto suti to on zna.

Kako su naše ? To su njegove pare 1/1. Čovjek sanirao dugove, tužbe i ostale redovne troškove tako što je davao svoj lični novac i pisao ga kao pozajmicu na Slobodu. Nije dug narastao na 10 miliona pa da ispadne da je upumpao 3 miliona nako i zaledio ih.
Kad ja tebi pozajmim pare ko ih troši ti ili ja, ko raspolaže sa parama i odlučuje kako će biti potrošene ti ili ja?

Jel malo jasnije sad.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 dec 2017, 21:36

Ma ulupao je on 5-6, a ne 3. Ali 2,9 je upisano kao pozajmica. Vjerovatno to sto je i upisano su pare za koje su ga pravili budalom i koje je vracao da Sloboda odigra utakmicu i ima osnovne stvari.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 dec 2017, 21:38

Mortus je napisao/la:A jel iko pomislio da je veliki dio novca otisao i na ulazak u PL ? Svi znate jako se iz federalne ulazi u PL i koja je to borba bila protiv jedinstva i sjetite se jos raznih tuzbi koje su prijetile odigravanju utakmica...

Evo solinas kaze ea je sam ciro kostao 400k .....
Nemamo ba sta misliti. Treba čovjek izaći u javnost i reći ta 3 miliona su to, to i to. Cao razgulite duzni ste mi za ovo toliko i toliko. Nije mi jasno zašto to ne objavi. Mozda nisu 3 miliona ili jesu ali su trošene pare na sve i svašta jer nikome se nisu polagali računi na sta se troši.
A možda je sve cisto kao dan. Ali zasto ne objavi???

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 dec 2017, 21:43

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ulupao je on 5-6, a ne 3. Ali 2,9 je upisano kao pozajmica. Vjerovatno to sto je i upisano su pare za koje su ga pravili budalom i koje je vracao da Sloboda odigra utakmicu i ima osnovne stvari.
Super neka i to objavi da je donirao 2-3 miliona klubu i neka sahrani faraona i NJUO. To bi ih sravnilo sa zemljom. Opet pitanje zasto ne objavi javno? Nema logike.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 dec 2017, 22:00

ma ulupao je 35 mil, nemojte biti skromni

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 dec 2017, 22:04

Yebo ovu priču ako ne bude skupštine u prvih 10 dana nove godine mrka kapa.

Doci ce dan kada ce se saznati sve, do tada mozemo razglabati o tome i vec jesmo bezbroj puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 dec 2017, 22:53

Kad ce biti j e b e n a skupština....kad misle sastaviti UO....kad misle dovesti pojacanja i odraditi pripreme....j e b e m vam vise majku klosarsku...daj se vise maknite od ovog nesretnog kluba....žohari
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 dec 2017, 23:08

staragarda je napisao/la:Kad ce biti j e b e n a skupština....kad misle sastaviti UO....kad misle dovesti pojacanja i odraditi pripreme....j e b e m vam vise majku klosarsku...daj se vise maknite od ovog nesretnog kluba....žohari
da si ziv i zdrav, skupstina je 8.1.'18

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 dec 2017, 23:17

Dobar tajming za skupstinu da se moze reci eto vidite tek se sabrasmo, a pocinju pripreme. Nismo imali vremena nista. :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 dec 2017, 01:07

Skoro sve ekipe vec znaju plan priprema i gdje idu, neki i prijateljske organizovali, dovode pojacanja pregovaraju mi jos ni skupstinu nismo imali. ....
Sporo neozbiljno. ....
Celik ce uzeti ovi Turci borba za opstanak i goli zivot bice zestoki a njih boli ku rac.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2017, 06:46

nisam se dugo javio a bogami ni citao temu samo cu reci ciganluk sta ljudi rade od kluba kako ova bagra u klubu, a tako i oni koji su digli glas, a mnogi bi i ruku na covjeka koji nam je najvise valjao od rata pa do dan danas .... neka je sram svakog ko je to uradio ..mene bi bilo sramota ja bi pognuo glavu i hodao kroz carsiju znajuci da sam pljuvao covjeka samo da bi doveli ovaj nikad jaci odbor .... eto sta ste uradili za svoj klub kojeg volite
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2017, 07:48

Pa jeli Azmir trazio pare od Slobode koje je dao ?.. prvo nije on sam zaduzan da daje pare nije on bio vlasnik kluba da daje bas sve.. gdje su pare otisle pa imali smo priprme po turskoj, imali sve ali bas sve uslove koji su igraci trazili... plakali smo ovdje po forumu Vrati se Azmire ode Kostic u Zelju ostavi ga Azmire vracaj se.. covjek se vrati udovolji nam **** covjeka plati da bi nama udovoljio ..Ordagicu dao novac na ruke da pocijepa vec dogovoreni transfer u Zelju , onda ostali igraci **** da bi imao rezult moras platiti igrace ..u suprotnom si onda na ovom so si danas kad imas igrace za minimalce..da ne spominjem dovodjenje Subica kako smo svrsavali kad je momak dosao pa malo je ko mogao u ligi da dovede Subica osim Azmira....kaze hoce svoju korist , pa ja sumnjam da hoce korist , osim mozda da bude tu na nekoj 0 ..mislim ima li covjeka koji bi dosao i samo izgubio novac ?.. ja nebi koji sam veci navijac Slobode od Azmira a da ne govorimo o njemu ..sta ce ba covjek ima ovdje firmu razvaljuje nema on potrebe da od Slobode trazi korist jer je nikad nece naci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 dec 2017, 09:04

Sta je problem politicari u pokusaju. Normalno je da se svako proziva i da prikaže izvještaj za svoj mandat.

Pustite se demagogije i pravljenja da ste mutavi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.