Legendo, lupi šakom od sto i reci mu da idete gdje ti kažešlegenda reala je napisao/la:Ti birajKawhi je napisao/la:Gdje cemo za Novu?legenda reala je napisao/la:Kawhko![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi bio na toj graniciDANTES je napisao/la: Uvijek ima načina
Ne mogu previse mi je dragDerdiyok je napisao/la:Legendo, lupi šakom od sto i reci mu da idete gdje ti kažešlegenda reala je napisao/la:Ti birajKawhi je napisao/la: Gdje cemo za Novu?![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Duše drage, kroz suze kažu da se stide. Treba im oprostiti i zaboraviti šta se desilo.tuzlak1987 je napisao/la:https://www.kl ix.ba/vijesti/crna-hronika/sudar-i-ljubicic-posjetili-medzlis-iz-a-i-izvinili-se-zbog-napada-na-dzamiju-u-kiseljaku/171229113
Ovi se izvinjavaju sada kada su skontali da su snimljeni pa da ne izgube ugovore u klubovima. Treba klubovima slati dopise pa neka ih nogiraju.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel' moguce da je ovo uradila svjesna "osoba" i jos je pri tome manje vise uspjesan fudbaler?!?tuzlak1987 je napisao/la:https://www.kl ix.ba/vijesti/crna-hronika/sudar-i-ljubicic-posjetili-medzlis-iz-a-i-izvinili-se-zbog-napada-na-dzamiju-u-kiseljaku/171229113
Ovi se izvinjavaju sada kada su skontali da su snimljeni pa da ne izgube ugovore u klubovima. Treba klubovima slati dopise pa neka ih nogiraju.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jao, de napravite od muhe međeda 
Djeca jbt. Šta treba, zatvorit ih u logor.
Da sam ja vlast, natjero bi ih da pokupe staklo i da zakreče ako je negdje prljava fasada.
To im je dovoljna kazna.
Djeca jbt. Šta treba, zatvorit ih u logor.
Da sam ja vlast, natjero bi ih da pokupe staklo i da zakreče ako je negdje prljava fasada.
To im je dovoljna kazna.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ja bi ovoga što igra u Rapidu zvao u repku, čisto onako malo na okupljanje 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jel moguće da je ovako jadan program za Novu? Nikad jadniji nije bio, užas. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kad je to bio dobar u zadnjih 5 godinaUnofficialpage je napisao/la:Jel moguće da je ovako jadan program za Novu? Nikad jadniji nije bio, užas.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ako su bacali pune onda ih treba kaznittuzlak1987 je napisao/la:https://www.kl ix.ba/vijesti/crna-hronika/sudar-i-ljubicic-posjetili-medzlis-iz-a-i-izvinili-se-zbog-napada-na-dzamiju-u-kiseljaku/171229113
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pogotovo ako su uvozneRigoletto je napisao/la:ako su bacali pune onda ih treba kaznittuzlak1987 je napisao/la:https://www.kl ix.ba/vijesti/crna-hronika/sudar-i-ljubicic-posjetili-medzlis-iz-a-i-izvinili-se-zbog-napada-na-dzamiju-u-kiseljaku/171229113
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Re: RE: Re: Chat
Hvala legendo, sve najbolje u narednoj godini!Marsal je napisao/la:Prijatelju sretni ti prazniciRigoletto je napisao/la: ako su bacali pune onda ih treba kaznit
Ja nisam nijedno ni drugo pa mi je bezze ona hampa što se digla.Hendo je napisao/la:Kako se kod nas ljevica i ustaše brzo slože.
Šta smo mi radili ko djeca, ovo je mila majka.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nije heller ustasaHendo je napisao/la:Kako se kod nas ljevica i ustaše brzo slože.
Uzele ti komunjare jarane, jesi ljubomoran?Hendo je napisao/la:Kako se kod nas ljevica i ustaše brzo slože.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Imate onu svoju temu koji cete **** ovdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Komentiranje na temu gađanja džamija moguće punim pivskim flašama svakako ne pripada djelokrugu PLBiH. Nakon prethodnog bana sam detaljno proučio pravila foruma i nisam se želio dovesti u situaciju da riskiram novi u neznanju pa sam zaključio da je takovu stvar najbolje raspraviti unutar ove teme budući da sam ostale eliminirao kao neadekvatne.legenda reala je napisao/la:Imate onu svoju temu koji cete **** ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.