ponudjeno je da ostane do kraja sezone u Zrinjskom sto znaci da bi u Slogi najvjerovatnije igrao PLEvolve je napisao/la:Kakav Simin Han zivota vam jeste normalni, pa to bi bio ne korak nego trokorak unazad za malog, za neznam kakve pare, nisu sve pare jbte... Sloga je ponudila dobre novce za naše uvjete, ali otići iz prvaka u Drugu ligu, pfft...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Evolve
- Kontakt:
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Još je niko nije izborio, treba je kupiti.Evolve je napisao/la:Sloga TEK treba izborit PL, i to opasno visi.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić i načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić danas su potpisali sporazum o sufinansiranju realizacije projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu. Interes Ministarstva kulture i sporta je da vratimo sve reprezentacije u Sarajevo. I u Grbavicu i stadion Koševo uložit ćemo po 500 hiljada maraka - istakao je Kurić.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 29 dec 2017, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- svrakino1921
- Kontakt:
Gradonacelnik je napisao/la:Još je niko nije izborio, treba je kupiti.Evolve je napisao/la:Sloga TEK treba izborit PL, i to opasno visi.
- svrakino1921
- Kontakt:
treba i F.K.Sarajevo uletit nesto para i uradit sto vise a to je zapada makar pola pokrit, a semafor ce bit drama takav imam infoZenzo je napisao/la:Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić i načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić danas su potpisali sporazum o sufinansiranju realizacije projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu. Interes Ministarstva kulture i sporta je da vratimo sve reprezentacije u Sarajevo. I u Grbavicu i stadion Koševo uložit ćemo po 500 hiljada maraka - istakao je Kurić.
Sto se tice Grbavice zna se da pare idu na rekonstrukciju terena, ne znam sta planiraju za Kosevo - tu se ne pita FK Sarajevo.
Skupo je to natkrivanje onako velike tribine nema sanse da sa 500.000 to mogu, krov za nas istok kosta preko milion KM a zapad Kosevo tri puta vise. Valjda imaju neki plan da srede sto je najpotrenije na Kosevu, opet i za teren je nedovoljno.
Skupo je to natkrivanje onako velike tribine nema sanse da sa 500.000 to mogu, krov za nas istok kosta preko milion KM a zapad Kosevo tri puta vise. Valjda imaju neki plan da srede sto je najpotrenije na Kosevu, opet i za teren je nedovoljno.
- Zeljeznicar -
Mnogo je važno za ovu ligu da Amar Osim postane selektor.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma nemamo mi para da mu babo i po Evropi tekme kupujeVirtu4l je napisao/la:Mnogo je važno za ovu ligu da Amar Osim postane selektor.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne citiraj me indijanac, na ignore si mi svakako, bezveze mi nabijaš notifikacije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
A izvini. Poslusacu te. Jer ono svijet tako funkcionise.Virtu4l je napisao/la:Ne citiraj me indijanac, na ignore si mi svakako, bezveze mi nabijaš notifikacije.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
apsolutno nebitno jer selektor ne može ništa učiniti za ovu ligu...Virtu4l je napisao/la:Mnogo je važno za ovu ligu da Amar Osim postane selektor.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Igrokazskripar96 je napisao/la:Ma debelo suplja. Igrokaz njihovog gradonacelnika da nekako ugasi Celik a da ne digne citav grad protiv sebe. To ja vidim kao obicni laik bez uvida u pravo stanje kluba,ali mislim da ce se Zenicani sloziti sa mnomZenzo je napisao/la:Zna li se ko su ovi turci sto zele da investiraju u Celik ?
Ja prvi put cujem da neko investira u klub koji je jednom nogom vec ugasen, na dnu tabele - ide u nizi rang, pri tome grca u dugovima.
Zenicani nadam se da necte dobti muda za bubrege.
- Marsal
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nešto se kao pozitivno i dešava u zadnje vrijeme, ipak treba biti jako oprezan...svrakino1921 je napisao/la:Igrokazskripar96 je napisao/la:Ma debelo suplja. Igrokaz njihovog gradonacelnika da nekako ugasi Celik a da ne digne citav grad protiv sebe. To ja vidim kao obicni laik bez uvida u pravo stanje kluba,ali mislim da ce se Zenicani sloziti sa mnomZenzo je napisao/la:Zna li se ko su ovi turci sto zele da investiraju u Celik ?
Ja prvi put cujem da neko investira u klub koji je jednom nogom vec ugasen, na dnu tabele - ide u nizi rang, pri tome grca u dugovima.
Zenicani nadam se da necte dobti muda za bubrege.![]()
Vidjet ćemo u sljedećih 7 dana gdje smo i šta smo, trebalo bi se tada sve znati i šta i kako.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kosovo dobija savremeni stadion, a BiH još uvijek čeka teren s normalnim uslovima[/b]
https://sportsport.ba/fudbal/kosovo-dob ... ima/263369

"Boli nas qurac, nase familije su vaznije od stadiona"
- Zeljeznicar -
Ma to će ubojiti Zvjezdan da završi...
- svrakino1921
- Kontakt:
ako se desi ulazak ovih investitora u Celik onda bi trebao Celik da ude u pregovore sa Romom o posudbi Dzeke u svoje redove,bit ce Celik pun ko brod a i nisu mu nikad govorili daje kloc
Ne znam nisam bas za Dzeku, narod bi ga uzeo na zub nakon 2 promasaja a on je sklon tome..svrakino1921 je napisao/la:ako se desi ulazak ovih investitora u Celik onda bi trebao Celik da ude u pregovore sa Romom o posudbi Dzeke u svoje redove,bit ce Celik pun ko brod a i nisu mu nikad govorili daje kloc
Mislim da bi bolje rjesenje bio Mitrovic reprezentativac Srbije. On mi nekako pristaje uz nas mentalitet. Ono voli se muski pobit a Dzeko mi je plasljiv previse. Nadam se da ce Turci dobro razmisliti..
Ima tu jos pojacanja...npr Rijad Bajic bi mogao biti prva zamjena za Mitrovica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro si ja na Rijada totalno zaboravio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.