najbolje lažem p'janSMR187 je napisao/la:Covjek je najiskreniji kad popije.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
Selam brate kako siMarsal je napisao/la:Dok se otrijeznimDerdiyok je napisao/la:Jes jes Marsale, ne pravi se lud. Listaj unazad.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
A kako ću bit jarane?legenda reala je napisao/la:
Selam brate kako si

Kakav si ti legendo?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Ma to je najbitnije da su zdravi ti i tvoji najblizi sve ostalo ce bitiMarsal je napisao/la:A kako ću bit jarane?legenda reala je napisao/la:
Selam brate kako siZahvalan sam Bogu što sam zdrav, što su mi mater i otac zdravi i eto tako...
Kakav si ti legendo?
Ma dobro je bio na nekakvoj festi s rajom s posla ispracali staru godinu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Još malo pa gotova ova najgora godina u životu.
Računam samo ovih posljednih par otkako sam malo svjesniji, one prije dječije, to je sve valjda bilo dobro.
Računam samo ovih posljednih par otkako sam malo svjesniji, one prije dječije, to je sve valjda bilo dobro.

- legenda reala
- Kontakt:
Jel to lijepo VirtuVirtu4l je napisao/la:Pozdrav dobri ljudi i legendo
- Marsal
- Kontakt:
Mašalo, jelo se i pilo se. To je uvijek fino osim kad pređeš 35-tu pa skoči pritisak.legenda reala je napisao/la:
Ma to je najbitnije da su zdravi ti i tvoji najblizi sve ostalo ce biti
Gdje ćeš sutra, jesi li dogovorio šta?
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jelo se a tamam bio.presto vidio u tebi inspiraciju, imamo jos fore deset godinaMarsal je napisao/la:Mašalo, jelo se i pilo se. To je uvijek fino osim kad pređeš 35-tu pa skoči pritisak.legenda reala je napisao/la:
Ma to je najbitnije da su zdravi ti i tvoji najblizi sve ostalo ce biti
Gdje ćeš sutra, jesi li dogovorio šta?

Ma jok kuca filmovi i to je to
Ne znam majke mi sto si me se odrekoVirtu4l je napisao/la:Mislio sam na pokojnog Mura.
- Marsal
- Kontakt:
To i jest najbolje...malo suhovine, malo kiflica, sokić, kokice i navečer jedan pivkan da se bolje spava i možeš li bolje ući u Novu?legenda reala je napisao/la: Ma jok kuca filmovi i to je to

Legenda ko i 2012. na forumu [emoji14]
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne poklapaju nam se teme, a nisam više toliko svestran da pratim prepucavanja i ostatak foruma, a kad vidim ko vam kolo vodi na ovom podforumu tačno bih se samobanovao.legenda reala je napisao/la:Ne znam majke mi sto si me se odreko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ne mozeMarsal je napisao/la:To i jest najbolje...malo suhovine, malo kiflica, sokić, kokice i navečer jedan pivkan da se bolje spava i možeš li bolje ući u Novu?legenda reala je napisao/la: Ma jok kuca filmovi i to je to
Pa rio i doni moderatori sta jos trebaVirtu4l je napisao/la:Ne poklapaju nam se teme, a nisam više toliko svestran da pratim prepucavanja i ostatak foruma, a kad vidim ko vam kolo vodi na ovom podforumu tačno bih se samobanovao.legenda reala je napisao/la:Ne znam majke mi sto si me se odreko
Ustali štovaoci lika i djela šaha pahlavijaKawhi je napisao/la:Eno sranja u Iranu.sekerbay je napisao/la:.

Drugi protestuju protiv iranskog angažmana u siriji i libanu.
Šta ja znam, haman da Iran ima taj fetiš prema izraelu i zacrtali su da ih smaknu, bez obzira na cijenu

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Re: RE: Re: Chat
Saće Maršal opet pobjeći dok si ti tu.Federer17 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Mislio sam na pokojnog Mura.
![]()
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovdje heller glavni, na onoj tamo temi matori jarac smara 24/7 sa riom i glupostima, jedino je film i kinematografija kako treba... baš ste propalilegenda reala je napisao/la:Pa rio i doni moderatori sta jos trebaVirtu4l je napisao/la:Ne poklapaju nam se teme, a nisam više toliko svestran da pratim prepucavanja i ostatak foruma, a kad vidim ko vam kolo vodi na ovom podforumu tačno bih se samobanovao.legenda reala je napisao/la:Ne znam majke mi sto si me se odreko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo zato što meni još nisu moda dali.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 5 gostiju.