Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
svaka cast majstroe, slazem se...vise snijega bilo je na treningu nase reprezntacije nego na utrkama skijskog svjetskog kupa...i haj ti sad pobijedi...al ciro je postaviti neku taktiku sa 7 stoprea u sesnestercu i mi cemo normalno pobijediti...ha yalopta je okrugla je napisao/la:I dok belgijanci bruse formu na super uredjenim terenima,nasi igraci treniraju na livadi ispred hotela "Hercegovina".....mi sa IMPROVIZACIJOM zelimo da se suprotstavimo zapadnoj disciplini.....opet bi trebao da pricam o hijenama iz saveza ali necu ovaj put.......znaci-nasi igraci u Belgiji za protivnika nece imati samo belgijance(tu spada i taktika njihovog trenera,vjerovatno napadacka),protivnik nasim igracima bice i sve izvjesnija kukavicka taktika koju najavljuje Ciro,protivnik im je i nas(bolje receno,njihov,privatni savez) savez i hijene iz saveza,katastrofalni tereni na kojima se pripremaju(skijaju) nasi igraci,mozda ce nam protivnici da budu i sudije itd itd.....sve gore nabrojano nasi igraci moraju prevazici i pobjediti=NEMOGUCA MISIJA!!!!kamo srece da pogrijesim ali tesko..........
a jbg neko jede tamo hljeb...a neko vamo(ako ima)miky_hz je napisao/la:Nek se vrate u Bosnui nek rijese problem ha ya
potpis za oba posta..da da 7 u sesnaestercu i plus strava spori....vise i ciro i njegov ibricic...hehZELJO DO GROBA je napisao/la:svaka cast majstroe, slazem se...vise snijega bilo je na treningu nase reprezntacije nego na utrkama skijskog svjetskog kupa...i haj ti sad pobijedi...al ciro je postaviti neku taktiku sa 7 stoprea u sesnestercu i mi cemo normalno pobijediti...ha yalopta je okrugla je napisao/la:I dok belgijanci bruse formu na super uredjenim terenima,nasi igraci treniraju na livadi ispred hotela "Hercegovina".....mi sa IMPROVIZACIJOM zelimo da se suprotstavimo zapadnoj disciplini.....opet bi trebao da pricam o hijenama iz saveza ali necu ovaj put.......znaci-nasi igraci u Belgiji za protivnika nece imati samo belgijance(tu spada i taktika njihovog trenera,vjerovatno napadacka),protivnik nasim igracima bice i sve izvjesnija kukavicka taktika koju najavljuje Ciro,protivnik im je i nas(bolje receno,njihov,privatni savez) savez i hijene iz saveza,katastrofalni tereni na kojima se pripremaju(skijaju) nasi igraci,mozda ce nam protivnici da budu i sudije itd itd.....sve gore nabrojano nasi igraci moraju prevazici i pobjediti=NEMOGUCA MISIJA!!!!kamo srece da pogrijesim ali tesko..........
Potpisujem ovo. Razmisljao sam da uvedem ovu predplatu ali sad mi nepada na pamet.fast033 je napisao/la:evo samo da napisem jednu stvar kako Hayat televizja pa mogu reci krade pare od nasih ljudi u inostranstvu.....ljudi placaju ogromne pare a oni im umjesto tekme daju da gledaju nakav JUKE BOX....tako ko cita npr.od nasih ljudi vani sad ovaj komentar a nezna da ce mu Hayat kodirati tekmu zali se a ako nebude nista o tekme odjavite se ba samo beze dajete lovu kad vam sve kodiraju koji **** placate..........a posto ja zivim u BIH utakmicu cu gledat al mi ba zao ljudi nasih koji ce mozda ostati uskracenih a npr neznaju baratat netom ...a i da znaju nije to to kad se gleda preko neta.....ipak tekmu prenosi Marijan...tako da ste vi u ino dobro "zajebani"
ovo za teren ti je glupo malo. sad ispade ovi iz saveza krivi sto pada snijeg, a nemogu dva dana prije odlaska poslat igrace negdje gdje nema snijega. A ostalo si 100% upravu slazem selopta je okrugla je napisao/la:I dok belgijanci bruse formu na super uredjenim terenima,nasi igraci treniraju na livadi ispred hotela "Hercegovina".....mi sa IMPROVIZACIJOM zelimo da se suprotstavimo zapadnoj disciplini.....opet bi trebao da pricam o hijenama iz saveza ali necu ovaj put.......znaci-nasi igraci u Belgiji za protivnika nece imati samo belgijance(tu spada i taktika njihovog trenera,vjerovatno napadacka),protivnik nasim igracima bice i sve izvjesnija kukavicka taktika koju najavljuje Ciro,protivnik im je i nas(bolje receno,njihov,privatni savez) savez i hijene iz saveza,katastrofalni tereni na kojima se pripremaju(skijaju) nasi igraci,mozda ce nam protivnici da budu i sudije itd itd.....sve gore nabrojano nasi igraci moraju prevazici i pobjediti=NEMOGUCA MISIJA!!!!kamo srece da pogrijesim ali tesko..........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.