FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 30 dec 2017, 23:57

Kako znam za Slobodu oduvijek taljizgamo ni tam ni vam, uvijek haotično stanje..Nazalost
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 dec 2017, 00:00

HPCompaq je napisao/la:Kako znam za Slobodu oduvijek taljizgamo ni tam ni vam, uvijek haotično stanje..Nazalost
da mi to gasimo, sta kazes

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 00:03

Chinaglia je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Kako znam za Slobodu oduvijek taljizgamo ni tam ni vam, uvijek haotično stanje..Nazalost
Neka Faraon udari zadnji klin na kovčeg :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 dec 2017, 00:05

HPCompaq je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Neka Faraon udari zadnji klin na kovčeg :lol:
slika

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 00:16

Za lijekova im trebalo abd :beba:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 dec 2017, 00:37

Chinaglia je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Da si ti meni jos življi i jos stariji a i pametniji ZVANIČNO skupština nije jos zakazana...e sad,ovo sto se piskara 8,10,15 je sve rekla kazala....tako da ovi kako su sposobni vjerojatno nece ni znati sazvati skupštinu....cekaju da ih faraoncic nazove i kaze im kad ce biti i za koga da dizu rukice
skupstina ce biti, a sto se mene tice, neka Sloboda ispadne u cvajtu, al samo neka promijene statut, jer to je kljucna stvar za buducnost Slobode... ako nastavimo po starom, uzalud je bilo ko da dodje
Bit će skupština al KAD....jel ti stvarno ocekujes neke strasne rezove i promjene na toj skupštini...tamo su ti sve potrošeni dizaci ruku plus njima ovaj sistem savršeno odgovara... ne kontam sto bi ga mijenjali
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 00:45

Kakva skupština ba, sve ćorkan do ćorkana u istoj....Da su sposobni ne bi nas doveli u ovakvo stanje :lol: Sve sposobni,stručnjaci , vojnici Slobode :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 dec 2017, 00:47

ocekujem promjenu statuta, zakotrljala se prica o tome i vjerujem da nije samo suplja, jer to se do sada nikada nije spominjalo, pa ne znam zasto bi sada, ako me kontas... sta znas, mozda ne zele promjenit statut "just because", vec jer se nesto desava iza kulisa, odnosno mozda je pao dogovor na relaciji Faraon-Husic... on se namece kao najlogicnije rjesenje, ali i ako ne bude on, bitno je da se statut promjeni, jer onda postoji mogucnost da neki investitor dodje, pa kad god

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 00:50

I ovo igrača što nam je ostalo u rosteru, što neće niđe...Sinoć u kafani u zapadnom dijelu grada sljeva ko bauštelci :lol: Ne bih imenovo, da ne bi sutra bilo, da sam mrzitelj Slobode...Ali kako je krenulo i raspali Čelik bi nas mogo obletit na proljeće.... :zviz:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 31 dec 2017, 00:51

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Da si ti meni jos življi i jos stariji a i pametniji ZVANIČNO skupština nije jos zakazana...e sad,ovo sto se piskara 8,10,15 je sve rekla kazala....tako da ovi kako su sposobni vjerojatno nece ni znati sazvati skupštinu....cekaju da ih faraoncic nazove i kaze im kad ce biti i za koga da dizu rukice
skupstina ce biti, a sto se mene tice, neka Sloboda ispadne u cvajtu, al samo neka promijene statut, jer to je kljucna stvar za buducnost Slobode... ako nastavimo po starom, uzalud je bilo ko da dodje
Bit će skupština al KAD....jel ti stvarno ocekujes neke strasne rezove i promjene na toj skupštini...tamo su ti sve potrošeni dizaci ruku plus njima ovaj sistem savršeno odgovara... ne kontam sto bi ga mijenjali
Garda, upuštaš se u raspravu sa šupogljavcem i izdrkom, jedini lik na temi koji ne zavrjeđuje bilo kakvu pažnju i ti mu objašnjavaš nešto?!

Opusti se druže, spasa nam nema vjeruj mi!

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 31 dec 2017, 00:53

Pravi se konzorcijum, Senad Bingo, Azmir Husic, Senad TomCat, Zada, Sabovic, Gracic, Yavuz i Azerbejebedzanci.

Bingo ce donirat bambuche, azmir kamione, senad mjesalice, zada aspirina, sabovic stanove, gracic ce polijepit rekkame, yavuz plasticne prozore a azerbejdzanci ulaze s par tona plina.

Skupstina 30 februara 100%.

Sent from Nokia 3210

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 00:55

slobodaTZ je napisao/la:Pravi se konzorcijum, Senad Bingo, Azmir Husic, Senad TomCat, Zada, Sabovic, Gracic, Yavuz i Azerbejebedzanci.

Bingo ce donirat bambuche, azmir kamione, senad mjesalice, zada aspirina, sabovic stanove, gracic ce polijepit rekkame, yavuz plasticne prozore a azerbejdzanci ulaze s par tona plina.

Sent from Nokia 3210
Svi navedeni bi se ogrebali od Slobode, bez obzira sto imaju...i što im ne treba.... :wave:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

slobodaTZ
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 31 dec 2017, 00:57

HPCompaq je napisao/la:
slobodaTZ je napisao/la:Pravi se konzorcijum, Senad Bingo, Azmir Husic, Senad TomCat, Zada, Sabovic, Gracic, Yavuz i Azerbejebedzanci.

Sent from Nokia 3210
Svi navedeni bi se ogrebali od Slobode, bez obzira sto imaju...i što im ne treba.... :wave:
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
To bi bio NJUO :D

Sent from Nokia 3210

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 31 dec 2017, 01:02

Sretna nova godina svim koji slave! :D

Sent from Nokia 3210

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 01:03

slobodaTZ je napisao/la:Sretna nova godina svim koji slave! :D

Sent from Nokia 3210
U zdravlje drug,živ i zdrav bio :D Nek smo vazda puni Slobode, a i Sloboda puna nas :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 01:28

Na proljeće kad krene niz brdo ko sa Jagodom na početku prvenstva, treba prozivati maksimalno ove instagram boyse iz ekipe :lol: čka vam materina , nemate drugog posla nego da loptu ganjate,a rezultati na terenu ko nene kakve...Aa mozete se provoditii....Da li hamalite kod ovih kapitalista,pitao bih vas :crazy: A posle dodju tuzbe tipa (Kostic,Karic,Dzidic,Mehidic,Fatic,Zec,Mujkic :lol: I opet je klub donji... :nene:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 dec 2017, 08:09

Pustite to ba, biće to sve u redu.
Nego, u koliko igramo danas?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 dec 2017, 09:52

Danas gostujemo.od 12.
Bice gusto bice prebijanja :lol:
Ljudi sretna vam nova zdravlja srece rahatluka novih pobjeda...
:salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 dec 2017, 11:25

Postovani slobodasi, clanovi skupstine, clanovi NJUO i predcednice
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 dec 2017, 12:13

Sretna nova godina , valjda bude bolja nego predhodna za sve navijace Slobode :salut:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.