FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 30 dec 2017, 21:52

'Debeli' kapiten nije isao na tribinu zbog trenera Janjosa koji nije pokvaren i dobricina je. Nije htio da ga eventualno unazadi takvim potezom.
Uprava je ta koja mora da 'predvidi' koji su igraci na kojima se moze zaraditi i da na vrijeme ugovor produze; mogu misliti poslije prosle sezone da su jedva cekali da Saricu istekne ugovor, jer nije bio na nivou. Sad kad je proigrao hoce produzenje a on vjerovatno nece. Uz to Klub trazi obestecenje...sve na vrat na nos.
Tako je to valjda kad nema fudbalskih strucnjaka u Klubu. Evo Hus nesto pokusava, vidjecemo hoce li ga poslusati...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 dec 2017, 22:24

Ceka se da se dovede krilo i onda ce se pustit Saric. Sa novim krilom dobija se igrac vise u vezi(Krste) koji se vraca unutra.Dakle pozicija desetka Velkoski i Rahmanovic .Zadnji vezni je svakako formiran i to ce ciniti Adukor i Stanojevic .

Dakle svaki ostanak Sarica na novo krilo bi znacilo da postoji visak u ekipi . Realno tri "skupa" igraca za samo jednu poziciju (Krste,Saric,Rahmanovic) su morate priznati nepotrebna sto sa finansijske strane sto sa igracke.

I nemojte zaboraviti na samo jednom frontu dakle igramo samo ligu i netreba nam 20 igraca neko objektivno 15 jel vise nema vremena za rotacije .

Dakle Saric ce ici zamjene za njega su Krste i Rahmanovic.

Jedini se nadati da ce krilo biti pun pogodak i da zbog toga cemo nadam se biti na dobitku.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 dec 2017, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 30 dec 2017, 22:31

miky_hz je napisao/la:Ceka se da se dovede krilo i onda ce se pustit Saric. Sa novim krilom dobija se igrac vise u vezi(Krste) koji se vraca unutra.Dakle pozicija desetka Velkoski i Rahmanovic .Zadnji vezni je svakako formiran i to ce ciniti Adukor i Stanojevic .

Dakle svaki ostanak Sarica na novo krilo bi znacilo da postoji visak u ekipi . Realno tri "skupa" igraca za samo jednu poziciju (Krste,Velkoski,Rahmanovic) su morate priznati nepotrebna sto sa finansijske strane sto sa igracke.

I nemojte zaboraviti na samo jednom frontu dakle igramo samo ligu i netreba nam 20 igraca neko objektivno 15 jel vise nema vremena za rotacije .

Jedini se nadati da ce krilo biti pun pogodak i da zbog toga cemo nadam se biti na dobitku.
Brate Krste i Velkoski jednu platu primaju :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 30 dec 2017, 22:38

muhamedhulk je napisao/la: Ako nece dati dobru cifru, ima ljeto. Neka cekaju. Naravno, uz pretpostavku da nece da produzi ugovor. Tribina Zapad do ljeta.
Šta Sarajevo ima od tog ako bu ga poslali na tribinu? Primao bi platu koja mu stoji u ugovoru kao da igra svim srcem, trenirao bi, a ništa ne bi dao na terenu. Nigdje veze.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 dec 2017, 22:46

Vi bi samo slali na tribine igrace...

Bolje uzeti i tih 100k nego nista...
To sto se nije produzio ugovor sa njim je greska... Al tako radimo od zavrsetka rata... Pa i nije cudno da se iznova i iznova desavaju takve stvari.. Jbga..

Ako ima mogucnost dovesti Stojceva, onda nebi mislin da se nebi toliko osjetio odlazak Sarica...

Po meni, imamo super ekipu i kad bi sve pstalo kako i jest bilo...

Said ce biti onaj stari na proljece :kafa:

Kako god, samo da zadrzino pozitivbu atmosferu, i da nas ima vise na Kosevu ba proljece :)

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 30 dec 2017, 22:50

miky_hz je napisao/la:Ceka se da se dovede krilo i onda ce se pustit Saric. Sa novim krilom dobija se igrac vise u vezi(Krste) koji se vraca unutra.Dakle pozicija desetka Velkoski i Rahmanovic .Zadnji vezni je svakako formiran i to ce ciniti Adukor i Stanojevic .

Dakle svaki ostanak Sarica na novo krilo bi znacilo da postoji visak u ekipi . Realno tri "skupa" igraca za samo jednu poziciju (Krste,Velkoski,Rahmanovic) su morate priznati nepotrebna sto sa finansijske strane sto sa igracke.
Plus najveci medju njima - Said

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 dec 2017, 22:58

Da bravo Saida sam i zaboravio skroz jbt :crazy: Previse i nepotrebno za ovo sto nas ceka a to je samo ta liga i utakmica svakih 7 dana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 dec 2017, 23:02

MortemHZ je napisao/la:
daj mi pošalji one avatare da šta nabacim može i u pp, dobio sam dozvolu konačno da se kutarišem ovog gofneta što nosim haman 2 mjeseca :mrgreen:

inače, ako se za Sarića može uzeti barem 100k eura odmah bi to potpisao i zamjenio ga Stojčevom. :beba:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 dec 2017, 23:08

Ja ne znam kako mislite da Klub postane samoodrziv? Od sponzora? Sponzora moras namaknuti i ako igras samo na tu kartu onda si u rangu srednjih klubova u BiH. Valjda je cilj da sami sebi 'stvorimo' pare preprodavajuci igrace ili proizvodnjom u Akademiji.

Sto se slanja na tribinu tice, ne govorimo o Iveticu koji hoce da ide iz Kluba pa ga eto saljemo na tribinu jer nece da produzi. Govorimo o momku na kojem se moze zaraditi. Nije isto. Hebo politiku ako je cilj Kluba da se osloni na ljudskost igraca (i menadzera) i gleda da ih ne zeznu. A 'svaki dan' novi Duljevic, Crnkic, Kadusic, Kovacevic itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 dec 2017, 23:23

MortemHz je napisao/la:slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 31 dec 2017, 00:17

Titula u maju. :bih:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 31 dec 2017, 00:24

Meni je Sarić uvijek bio gotivan igrač. Igrač sa dobrim driblingom koji zna povuć loptu i koji zna uradit neki dobar potez koji i dovodi publiku na stadione. Sa druge strane djeluje mi izuzetno neškolovano fudbalski, kikser sa svojim loptama nazad kroz sredinu. Pod Husrefom je odlično igrao.
Ako on ode u vezi zacementirani ostaju Stanojević i Adukor. Na poziciji iza napadača mi imamo Krstu, Rahmanovića, Saida pa i Radovca koji je proigrao.
Ako već imamo priliku zaraditi na njemu, zašto ne.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 dec 2017, 00:39

Ista situacija kao s Duljom, samo što govorimo o slabijem igraču. Otkako je došao nije se vidio kako treba, do unazad 3 mjeseca, tačnije do dolaska Husrefa. Ja lično ga nikad nisam gotivio, prvi pravi "susret" s njim mi je protekao loše (izgubljena lopta na derbiju kad smo primili gol), pa izgubljena lopta protiv Krupe kad smo dobili u zadnjim sekundama... lijepo se uklopio sa Stanojevićem i Adukorom al' nije nezamjenjiv.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 dec 2017, 01:20

Vi ste filijala tuzlanske Slobode :urnebes: Gledano kroz historiju (Osmanhodzić,Dedić, Ahmet,Bekić-i, Sara, Pero,Rahman, SaidHuss :lol: Šalu na stranu, Sarajevo ima dobar roster, uz Husa na klupi jedino Sarajevo uz Zrinju može nas dostojno predstavljati u Europi...Sretno na proljeće :bih:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 31 dec 2017, 02:10

skoroalen je napisao/la:Ista situacija kao s Duljom, samo što govorimo o slabijem igraču. Otkako je došao nije se vidio kako treba, do unazad 3 mjeseca, tačnije do dolaska Husrefa. Ja lično ga nikad nisam gotivio, prvi pravi "susret" s njim mi je protekao loše (izgubljena lopta na derbiju kad smo primili gol), pa izgubljena lopta protiv Krupe kad smo dobili u zadnjim sekundama... lijepo se uklopio sa Stanojevićem i Adukorom al' nije nezamjenjiv.
Ni meni nije bio ništa posebno, štaviše tačno mi je sada još mrži jer je tek nakon dolaska Husrefa progirao, a prije toga nekako preko kurca igrao, a evo vidimo sada da itekako može dominirati ako hoće. Neka ide vala, nikoga više ne žalim niti mi je bitan, samo FKS!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 dec 2017, 04:08

Ja ne vjerujem da ce iko pristat da Sarica dovede a da mora platit ostetu bilo koju. On je dobar igrac za dovest za dzaba.

Stojcev je za njega mesi i dybala ujednom pa nemoze meda u grckoj eno Lize Husrefu guzove preko novina da ga vrati na kosevo.

Ivetic saida otpustat
Sarica out stojcev in
Bekic je igrac za klupe isto ko habib dovest beka koji moze i grat i beka i krilo 60 min i onda ubacivat bekica i habiba po 30 min

Mujakic je bolji duplo i od sase i od mihojevica steta sto hus nema povjerenje u njega, momak izgleda ko jap stam, nadam se da ce zeljovac faruk mu ponudit 5 godina ugovor sad posto covjek ce 28 maja 2018 vrijedit minimu €600000. Poturi mu papir nek podpise na 5 godina i imas za 5 mjeseci 1.5 milion km

Al posto cevabdzija i one zenske sto rade prpravnicki nanama nema ko to uradit

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 dec 2017, 09:34

Ma da je samo pojačati zadnju liniju. Pa mi sad imamo samo jednog desnog beka, i to i on više voli ići naprijed, a uvjerili smo se kakav je nazad.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 dec 2017, 10:51

150.000 - 200.000 € za Sarica pricaju oni u Polskoj. to bi bilo super odmah te pare dati Stocjevu 60.000 € platu i to je to. jos ostaje vise od pola za jos igraca.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 dec 2017, 11:02

Zukanovic je napisao/la:150.000 - 200.000 € za Sarica pricaju oni u Polskoj. to bi bilo super odmah te pare dati Stocjevu 60.000 € platu i to je to. jos ostaje vise od pola za jos igraca.
Vidjecemo koliko su sposobni izmusti od poljaka. A to za Stojceva nema smisla, ne treba nam desetka kad imamo Krstu i Rahmana (plus Said). Osim ako Rahman/Stojcev/Said nece malo povucenije igrati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 dec 2017, 11:25

Stojčev je ba spor igrač, zadržava loptu, dribla puno, ima slabo kretanje, usporava igru, zato u grčkoj nije ni uspio koja i dalje gaji neki staromodan fudbal, pogotovo ove manje ekipe. Njegovo znanje nije upitno, al dok se on vrati u formu, i znamo svi kako igra toplo hladno. Plus još košta dosta. Rizik da se dovede. Pitanje je hoće li igrati kao nekad.
Nama trebaju brza krila i čvrsta sredina sa trkačima i agresivnim defanzivnim veznima kao što su Adukor i Stanojević plus centralni vezni Rahmanović koji isto nije loš u defanzivi a dobar prema naprijed. Ima tu Said i Krste kao polušpic jer ne možemo kući stalno igrat sa jednim napadačem.
Ako se Sarić proda, onda stopera dovesti, defenzivnog desnog beka i eventualno krilo, mada lijevo isto ne bi loše dovesti defanzivnog beka, jer Bekić bolje igra krilo nego beka, što mu i jest prirodna pozicija.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, mnon46, Tatamata1946 i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []