Ma vidi jarane...ja u životu svojom glavom mislim. To sam sto puta ovdje rekao, ali me članom uprave raja proziva. Nigdje veze, ali nebitno. Amar me razočarao nekim stvarima, i zato nisam za opciju da se vrati u Želju. Sa druge strane jeste najtrofejniji, fakin, mangup, mahalac, znam ga cijeli život, i znam da je u stanju rastjerati sve da bi red i rad uspostavio. A upravo takav rez treba reprezentaciji.samoposmatram je napisao/la:Srce ko kuca sto nedate na Amara volili ga ili ne.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- svrakino1921
- Kontakt:
Muamer je dobar momak a znam ga odlicno samo pitam sta znaci i iako je to sto ti kazes onda nije krst nego kriz i to je tebe ucinilo losim ne znas osnovne stvari a zivis u prelijepoj Bosni i Hercegovinisamoposmatram je napisao/la:Jeli ga taj krst cini losim?svrakino1921 je napisao/la:sta znaci ovo na prednjoj strani dresa u zelenoj bojisamoposmatram je napisao/la:
-
samoposmatram
- Kontakt:
A brate naso si me pitati pitanje. Navijam za Zelju, odkud ja znam. Monci spomenu krst... Jesam los, zbog te predrasude prema tebi, to stoji. Izvinjavam se.svrakino1921 je napisao/la: Muamer je dobar momak a znam ga odlicno samo pitam sta znaci i iako je to sto ti kazes onda nije krst nego kriz i to je tebe ucinilo losim ne znas osnovne stvari a zivis u prelijepoj Bosni i Hercegovini
Pa jbg, jeste krst/križ...i samo sam odgovorio na pitanje. I mi Željovci smo takvi da nam ne smeta, niti nam je ikad smetalo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nisam ni skontao da je na to mislio. Ja gledao u one grbove.Monci je napisao/la:Pa jbg, jeste krst/križ...i samo sam odgovorio na pitanje. I mi Željovci smo takvi da nam ne smeta, niti nam je ikad smetalo.
- svrakino1921
- Kontakt:
U redu je brate ja sam Bosnjak samo ti kazem da ti znas,nema ti nista gore rec katoliku za kriz daje krst ili pravoslavcu za krst daje kriz mislice da ih provociras po meni to svaki gradanin BiH treba da zna al eto.Izvinjavam se i ja tebi ako dam te nesto uvrjedio ovom mojom pricom.samoposmatram je napisao/la:A brate naso si me pitati pitanje. Navijam za Zelju, odkud ja znam. Monci spomenu krst... Jesam los, zbog te predrasude prema tebi, to stoji. Izvinjavam se.svrakino1921 je napisao/la: Muamer je dobar momak a znam ga odlicno samo pitam sta znaci i iako je to sto ti kazes onda nije krst nego kriz i to je tebe ucinilo losim ne znas osnovne stvari a zivis u prelijepoj Bosni i Hercegovini
Neki koji se sami predstavljaju da pisu samo konstruktivno i zamisli svojom glavom. To su upravo oni kojie ne vole Amara, ne vole Svraku, Bogicevica, drago im je sto je otisao Stana, s floskulom to je fudbal, a u stvarnosti svrsavaju za taj potez. Nemaju obraza niti trunke, ne postuju nista od ranije. Ljude koji su bili ranije u klubu prozivaju s ruznim, odnosno odvratnim nadimcima. Ustvari takvi su kao veliki Zeljovci, oni koji pisu konstruktivno,zamisli misle svojom glavom su ljudski sljam i povracotina. A kad ih vide uzivo spuste glavu ko najveci misevi. Jedino sto mogu kakit po drustvenim mrezama sakrivajuci se iza laznih imena, nikova, a prozivaju ljude s imenima, kako to nazvati neko dno dna. Elem ko ih ****.
Svraka bi bio odlican izbor s klupe ako je spreman, u sta sam siguran da jeste. Bolje dovesti njega nego nekog hadalja Elsner sto ne zna kojim se sportom bavi.
Svraka bi bio odlican izbor s klupe ako je spreman, u sta sam siguran da jeste. Bolje dovesti njega nego nekog hadalja Elsner sto ne zna kojim se sportom bavi.
Svraka moze veselih golica, zajedno sa tobom. U raji lagano razvucete...
Svraka je igrač za Elsnera, Pozdera, Secerovica, Hervasa i ostale promasaje koji su dovedeni.Monci je napisao/la:Svraka moze veselih golica, zajedno sa tobom. U raji lagano razvucete...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Svraka je bio prejak u onoj sampionskoj generaciji. Sto je zamislio to je i napravio i fakat ga je islo. I ne samo u Zelji nego i u reprezentaciji. Nije imao srecu da napravi kakav jaci transfer i otisao je "nazor" . Od tada je i nestao i nista napravio nije. Prizivati Svraku da se vrati mogu samo oni koji ne znaju o nogometu mnogo, ili su mu jarani, ili imaju interes neki.
I da onaj Muamer je za sve gore nabrojane Messi, ali iz onog vremena. Danas je u rangu sa njima, s tim da ne igraju svi istu poziciju, ali neka je, neka se kenja bar oko necega.
I da onaj Muamer je za sve gore nabrojane Messi, ali iz onog vremena. Danas je u rangu sa njima, s tim da ne igraju svi istu poziciju, ali neka je, neka se kenja bar oko necega.
Da vam uputim cestitku dok nije pocelo slavlje. [emoji1]
Ljudi, sretna vam Nova godina. Ako Bog da u maju zajedno da slavimo titulu i da se radujemo novim pobjedama naseg Zelje. Sve najbolje vam zelim i u privatnom zivotu. Uzivajte. [emoji4]
Ljudi, sretna vam Nova godina. Ako Bog da u maju zajedno da slavimo titulu i da se radujemo novim pobjedama naseg Zelje. Sve najbolje vam zelim i u privatnom zivotu. Uzivajte. [emoji4]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zaganjati Svraku ako nema ugovor. Sigurno nam moze pomoci ka putu prema titulu jer ima pobjednicki mentalitet, iskusniji je, a sigurno spremniji od mnogih koji su prosli kroz klub. 
Da smo zdravi, veseli i sretni!!! Privatno, u krugu svojih najmilijih, ali i sa Zeljom nasim!!! Da se sto vise radujemo, slavimo, a sto manje prepucavamo. Volim te Zeljo!!!
Ti ili si kljusina ili se pravis kljuse,kakav crni Svraka,covjek clan Rudesa.halaliMi je napisao/la:Zaganjati Svraku ako nema ugovor. Sigurno nam moze pomoci ka putu prema titulu jer ima pobjednicki mentalitet, iskusniji je, a sigurno spremniji od mnogih koji su prosli kroz klub.
Jel moguće da ovakve ne znalice imaju pristup internetu.
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE
KRAJ PRIČE
Ne treba nam Svraka naravno, ali ponizavati ga mogu samo bezobraznici.
Za navedene je igracina.
Za navedene je igracina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Po mom misljenju mislim da nam bas treba. Ima 29 god, nije toliko star, trebat ce nam iskustvo u nastavku prvenstva, a ima kvalitet za NASE lige. Nije Xavi logicno, al boljeg od njega mi ne moze dovesti. Niti imamo para, niti ima igraca na trzistu.
Ima tri pehara s nama, sto moze biti prevaga sad bas kad imamo sansu za titulu.
Ima tri pehara s nama, sto moze biti prevaga sad bas kad imamo sansu za titulu.
Zadnja izmjena: halaliMi, dana/u 31 dec 2017, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ako neko ima misljenje da Muamer nije za Zelje, iskreno ne vidim tu ponizavanje nikakvo...
- MocMahale444
Sretna nova svim navijacima koji vole plavu boju, 1921!
Da se unovcimo od kojeg igraca aBd

Da se unovcimo od kojeg igraca aBd

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sretna nova braco manijaci..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.