Ako se Saric proda normalno da ti treba zamjena za njega. Saric jedan od bitnijih igraca u igri Sarajeva od dolaska Husrefa i da ne dovedi zamjenu je glupost. Saida ne racunajte ozbiljno pa valjda su svi vidjeli koliko on moze.muhamedhulk je napisao/la:Vidjecemo koliko su sposobni izmusti od poljaka. A to za Stojceva nema smisla, ne treba nam desetka kad imamo Krstu i Rahmana (plus Said). Osim ako Rahman/Stojcev/Said nece malo povucenije igrati.Zukanovic je napisao/la:150.000 - 200.000 € za Sarica pricaju oni u Polskoj. to bi bilo super odmah te pare dati Stocjevu 60.000 € platu i to je to. jos ostaje vise od pola za jos igraca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
suarez000000
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba zamjena, ali ne u vidu klasicne desetke, sjetite se kako je izgledala sredina Adukor Stanojevic Velkoski meni se cini, falio je igrac da krene iz sredine, koji povezuje odbranu i napad, a to nisu ni Adukor ni Stanojevic. Zato treba CMF, sto jeste Saric, ako on ode, naravno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Evolution87
- Kontakt:
Nek za te pare, ako je istina, dovedu krilo, stopera i makar jednog beka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- f0rest1946
- Kontakt:
Hvala pasa i vama sretnoHPCompaq je napisao/la:Vi ste filijala tuzlanske SlobodeGledano kroz historiju (Osmanhodzić,Dedić, Ahmet,Bekić-i, Sara, Pero,Rahman, SaidHuss
Šalu na stranu, Sarajevo ima dobar roster, uz Husa na klupi jedino Sarajevo uz Zrinju može nas dostojno predstavljati u Europi...Sretno na proljeće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ponude sto milja odmah ga prodati, nema se tu sta pricati. On je fudbaler koji bljesne i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo sada pisu da je Saric u ozbiljnim pregovorima sa Sarajevom oko produzenja. Kaze mu menadzer da uopste nema ponudu Korone.
100% se slazem s tobom!MortemHz je napisao/la:Da ponude sto milja odmah ga prodati, nema se tu sta pricati. On je fudbaler koji bljesne i to je to.
Kako je Hus trener, bio je svaku utakmicu dobar.zagorski je napisao/la:100% se slazem s tobom!MortemHz je napisao/la:Da ponude sto milja odmah ga prodati, nema se tu sta pricati. On je fudbaler koji bljesne i to je to.
-
belosevic28
- Kontakt:
Bratovijo s teme fin provod veceras svima. Svima vam od srca zelim sve najbolje!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala drug, i tebi i svim ostalim sa svete teme sretna 2018., da nam bude bolja od ove svima.belosevic28 je napisao/la:Bratovijo s teme fin provod veceras svima. Svima vam od srca zelim sve najbolje!
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Said ako nastavi u toku zimske pauze da trenira, gubi kile i ojaca... Od njega se mogu mnoge dobre stvari ocekivati 
To bi bilo najbolje pojacanje u ekipi.. Moze pokriti tri pozicije.. Tako da, ako fkt moze da pruzi ono sto zelimo, bolje se na njega fokusirati i forsirato ga maximalno..
To bi bilo najbolje pojacanje u ekipi.. Moze pokriti tri pozicije.. Tako da, ako fkt moze da pruzi ono sto zelimo, bolje se na njega fokusirati i forsirato ga maximalno..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma mi ovu priču vrtimo evo već treće pripreme. Ja sam se prestao nadat, na njega na računam uopšte. Eventualno ponekad da će zaigrat 20 minuta i to je to.Zip je napisao/la:Said ako nastavi u toku zimske pauze da trenira, gubi kile i ojaca... Od njega se mogu mnoge dobre stvari ocekivati
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
scudetto89
- Kontakt:
Braco i od mene lijep provod vam zelim vcs, i sretnu 2018-tu vam zelim od srca, da vam bude uspjesnija, sretnija od prethodne, i da nam rajvosa osvoji titulu na kraju ove sezone, ako ne onda naredne !

04.10.2009 !
Mi moramo svatit da SARIC igra na naj odgovornijem mjestu u e kipi. On ima sam tehniku i donekle kondiciju za tu poziciju sve ostale bitne stvari nema (snagu visinu brzinu i pamet)
Stojcev ima sve bolje od sarica osim kondiciju koju Husref moze kod njeg popravit. (Snazni pametni brzi i cak i tehnicki je mnogo bolji)
Ja bi saida prekrizio mislim da nema hljeba u njemu, ivetic je za staro gvozde.
Ako smo stvarno bez para i ti rusi ako hoce nesto platit za saru pa bar toliko da se milos moze pokrit odma to uradit.
Drugo ako je bas pipa suha ko sahara ja bi doveo dva klasicna beka i to je to sasa nek bude na klupi a marko i mujakic nek budu starteri i to je to. Mi nemozemo nikad nac boljeg stopera od mujakica za 0$, i ubjeden sam da ce mujakic bit bolji dijamant od marka i to za duplo a u one dvije utakmice je dokazo da je husref pravio gresku sto njemu nije davo minute novakovica.
Stojcev ima sve bolje od sarica osim kondiciju koju Husref moze kod njeg popravit. (Snazni pametni brzi i cak i tehnicki je mnogo bolji)
Ja bi saida prekrizio mislim da nema hljeba u njemu, ivetic je za staro gvozde.
Ako smo stvarno bez para i ti rusi ako hoce nesto platit za saru pa bar toliko da se milos moze pokrit odma to uradit.
Drugo ako je bas pipa suha ko sahara ja bi doveo dva klasicna beka i to je to sasa nek bude na klupi a marko i mujakic nek budu starteri i to je to. Mi nemozemo nikad nac boljeg stopera od mujakica za 0$, i ubjeden sam da ce mujakic bit bolji dijamant od marka i to za duplo a u one dvije utakmice je dokazo da je husref pravio gresku sto njemu nije davo minute novakovica.
Stetna nova godina svim zaljubljenicima u bordo boju i da budemo sampioni ove i svake godine do sudnjeg dana amin
- HzHercegovac
- Kontakt:
PITARI
Hz
2 0 1 8 da nam bude šampionska aBd
2 0 1 8 da nam bude šampionska aBd
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretna 2018-a godina svim navijacima Sarajeva. Vas Morto vam zeli sve najbolje i da vam ova godina bude najljepsa ikad u svakom pogledu a i da nase Sarajevo titulu uzme pa da se svi radujemo opet krajem maja.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svim navijačima FK Sarajevo želim sretnu 2018. godinu!
Uz Božiju pomoć do titule sljedeće godine! Možemo, jer mi smo Sarajevo!

Uz Božiju pomoć do titule sljedeće godine! Možemo, jer mi smo Sarajevo!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- robertkosar
- Kontakt:
SRETNA NOVA DVIJE TISUCE OSAMNESTA BORDO BRACI, AKO BOG DA TITULA JE NASA U 2018

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, muhamedhulk i 21 gost.