Upravu si, haman ništa konkretno nema od ovoga......mogu oni sastančiti 10 godina, ako se situacija u klubu nije riješila do sada, ne vidim kako če se riješiti u vrijeme največe ekonomske krize u svijetu pa i kod nas ?????19TM87 je napisao/la:hehehe ja ne znam kako ih nije stid...oni sad sastance...trebalo se sastanciti jos prije 5 godina...a ni ovi sastanci nece donjet nista dobro...ovo je samo mazanje ociju ljudima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SAMO ŽELJO
Prema nekim informacijama sutra stupaju u strajk svi zaposleni u klubu,stadion ce biti zakljucan.Razlog klub duzan dvanaest plata.Strajkaci ocekuju da ce im se pridruziti i igraci.
ako je ovo tacno...treba ovo podrzat...i navijaci i simpatizeri...svi...otjerat vise ****...herbion je napisao/la:Prema nekim informacijama sutra stupaju u strajk svi zaposleni u klubu,stadion ce biti zakljucan.Razlog klub duzan dvanaest plata.Strajkaci ocekuju da ce im se pridruziti i igraci.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Igraci treniraju upravo sada... 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zna li se odprilike broj "plavaca" u Gradačcu?
Dobrodošli, mislim da uz malo bolju igru nosite bodove od ovih "kvazi-alkosa"
Dobrodošli, mislim da uz malo bolju igru nosite bodove od ovih "kvazi-alkosa"
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
neko ima ozbiljnu namjeru da srusi ovaj klub i uspjeva mu!ovo je sigurno najveca sramota u historiji kluba,i igraci i navijaci nezadovoljni kud ces vise
ovi igraci sto sad igraju su sigurno najlosiji u poslijeratnom periodu i oni nezasluzuju ugovore,to su amateri ali kad su vec potpisani ugovori sa tim ljudima treba ih ispostovati treba biti posten!smijesno je sto je jedan od tih igraca rekao da su sve svoje ispostovali,odnosno da je cilj ispunjen
nemogu da vjerujem da je tom igracu od pocetka sezone bio cilj 9 mjesto,ispadanje u prvom kolu kupa i ni jedna gostujuca pobjeda
smijesno...trenutno rukovodstvo je ili nesposobno do bola ili ovo radi sa namjerom,neznam sta je ali znam da se nesto pod HITNO MORA promjeniti!!!lafo vracaju dugove
pa ako su u ovih zadnjih nekoliko godina "vracali" te pare nije mi jasno kako su sada dugovanja veca nego prije nekoliko godina
rukovodstvo se mora povuci ODMAH,igracima treba isplatiti plate i na kraju sezone vecini se zahvaliti i poruciti da traze neki novi klub gdje mogu postavljati 9 mjesto kao cilj sezone!i na kraju, dugovanja nisu problem (jesu ali ne u toj mjeri koja se nama prica) pa kolko samo zvezda,dinamo,partizan imaju duga pa klubovi funkcionisu,igraju u europi,dovode dobra pojacanja....ovo je fkt DNO DNA!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
ja i??HARIS XXL je napisao/la:neko ima ozbiljnu namjeru da srusi ovaj klub i uspjeva mu!ovo je sigurno najveca sramota u historiji kluba,i igraci i navijaci nezadovoljni kud ces viseovi igraci sto sad igraju su sigurno najlosiji u poslijeratnom periodu i oni nezasluzuju ugovore,to su amateri ali kad su vec potpisani ugovori sa tim ljudima treba ih ispostovati treba biti posten!smijesno je sto je jedan od tih igraca rekao da su sve svoje ispostovali,odnosno da je cilj ispunjen
![]()
![]()
nemogu da vjerujem da je tom igracu od pocetka sezone bio cilj 9 mjesto,ispadanje u prvom kolu kupa i ni jedna gostujuca pobjeda
smijesno...trenutno rukovodstvo je ili nesposobno do bola ili ovo radi sa namjerom,neznam sta je ali znam da se nesto pod HITNO MORA promjeniti!!!lafo vracaju dugove
pa ako su u ovih zadnjih nekoliko godina "vracali" te pare nije mi jasno kako su sada dugovanja veca nego prije nekoliko godina
rukovodstvo se mora povuci ODMAH,igracima treba isplatiti plate i na kraju sezone vecini se zahvaliti i poruciti da traze neki novi klub gdje mogu postavljati 9 mjesto kao cilj sezone!i na kraju, dugovanja nisu problem (jesu ali ne u toj mjeri koja se nama prica) pa kolko samo zvezda,dinamo,partizan imaju duga pa klubovi funkcionisu,igraju u europi,dovode dobra pojacanja....ovo je fkt DNO DNA!
šta smo mi navijaci poduzeli u vezi svega toga navedenog??
šutili smo ko kakve picke i gledali kako nam klub propada godinama tj.kako nam pijacari uništavaju Želju....lopovska banda u upravi je skontala kakvi smo mi miševi i normalno da rade šta im je volja.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ma jarane to su balerine i pizde a ne igraci...profesionalni igrac ima neki karakter.Gerrard je napisao/la:Ne navijam za Zelju , ali od svega ovoga najsmjesnija je izjava doticnog igraca " Mi smo svoje ispunili , red je na upravu " ... Ako je ovo tacno da je bas ovako izjavio , onda bi bas volio znati o kojem se igracu radi , ovako nesto reci moze samo neko ko nema obraza . Manijaci su kao i HZ jedina svjetla tacka najvecih klubova u BiH
Mulalic u intervjuu kaže da je godinama igrao za titule,kupove ili neki izlazak u Evropu a danas gleda suigrace manekene koji idu na gostovanja kao na izlet....a može im se jer imaju debile trenere koji veze nemaju sa životom...takvo ponašanje igraca se nije smijelo ni sanjati kad je Amar bio trener...nema se šta dalje pricati nakon toga....katastrofa uprava + katastrofa struka + katastrofa igraci= dno dna....jedina svijetla tacka su navijaci,kako sam kažeš....davno bi svako normalan digao ruke od ovakvih sranja,ali manijaci idu uz svog Želju pa makar to bila i druga liga...sad tek ona poznata poslovica dobija na punoj snazi "za Želju se ne navija,Željo se voli"
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
a sta smo to trebali?slati im prijetnje smrcu ili ih ubiti?praviti belaje?unistavati tudju imovinu?ulijetat im na treninge?mi smo svoj dio maximalno odradili,isli smo na svaku utakmicu,bodrili ih drama,vrijeme trosili,pare,zivce i sta sve ne....do navijaca nije,navijaci ne vode klub!ti nemozes nikog prisiliti ni na sta pogotove ih nemozes silom otjerati,poceli smo se buniti odma su specijalci dosli na tribinu,gama je cuvala prostorije kluba i sta se tu jos moze uraditi?jedino samira i co. kidnapovati i natjerati ih da podnesu ostavke a tesko da iko to uradi...drop je napisao/la:ja i??HARIS XXL je napisao/la:neko ima ozbiljnu namjeru da srusi ovaj klub i uspjeva mu!ovo je sigurno najveca sramota u historiji kluba,i igraci i navijaci nezadovoljni kud ces viseovi igraci sto sad igraju su sigurno najlosiji u poslijeratnom periodu i oni nezasluzuju ugovore,to su amateri ali kad su vec potpisani ugovori sa tim ljudima treba ih ispostovati treba biti posten!smijesno je sto je jedan od tih igraca rekao da su sve svoje ispostovali,odnosno da je cilj ispunjen
![]()
![]()
šutili smo ko kakve picke i gledali kako nam klub propada godinama tj.kako nam pijacari uništavaju Želju....lopovska banda u upravi je skontala kakvi smo mi miševi i normalno da rade šta im je volja.
- bistrikboy
- Kontakt:
tonemo... 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Evo kako se Mamic drzi za slolicu...
Pogledajte klip pa probajte uporedit njegovu i Farukovu retoriku. Razlika je samo sto Faruk ne psuje kao ovaj a sve ostalo je isto.. "ja cu otici casno kad za klub ne budem mogao vise doprinosit i kad ce doci neko ko ce bolje to radit.."
A Faruk ce otic kad neko da vise para
BBB su bar slozni, svi zele da Mamic ode, a Manijaci se dijele na lojalne Faruku i na one koji zele njegovu ostavku.
Naravno nije Faruk tu sam, al riba od glave smrdi.
UPRAVA NAPOLJE!!!
010 ISN'T JUST A CODE
ma da je nama Bogdo mamic...ljudi igraju svake godine u europi,osvajaju titule a gdje smo mi?
- bistrikboy
- Kontakt:
BBB je u najvecoj krizi otkako postoje zbog podjela koje imaju unutar grupe,Manijaci su slozni oko jedne stvari a to je:RK Gradacac je napisao/la:
Evo kako se Mamic drzi za slolicu...
Pogledajte klip pa probajte uporedit njegovu i Farukovu retoriku. Razlika je samo sto Faruk ne psuje kao ovaj a sve ostalo je isto.. "ja cu otici casno kad za klub ne budem mogao vise doprinosit i kad ce doci neko ko ce bolje to radit.."
A Faruk ce otic kad neko da vise paraJao Faruk, dao si silne pare.. 12 plata u minusu
![]()
BBB su bar slozni, svi zele da Mamic ode, a Manijaci se dijele na lojalne Faruku i na one koji zele njegovu ostavku.
Naravno nije Faruk tu sam, al riba od glave smrdi.
UPRAVA NAPOLJE!!!
UPRAVA NAPOLJE
Inace jedno je sigurno igraci ce nastaviti sa radom,ne zele uzeti taj rizik na sebe da ne odu u Gradacac...
DNO DNA![/quote]ja i??
šutili smo ko kakve picke i gledali kako nam klub propada godinama tj.kako nam pijacari uništavaju Želju....lopovska banda u upravi je skontala kakvi smo mi miševi i normalno da rade šta im je volja.[/quot
upravo tako...sta smo mi uradili kao navijaci...pocu od sebe...idem na gostovanja idem na domace tekme,trosim zivce,vrijeme i pare,derem svoj glas svaki vikend...stvaram nerovozu u kuci medju familijom kad izgubimo pogotovo kad neodem na tekmu...ocigledno to nije dovoljno...treba ove tetkice mozda i podrzat u ovom strajku jbg potpisali su ugovore da " igraju" za neki novac...ali po meni treba doc na trening pa im priprjetit, pa ako ne upali ima i druga metoda koja izgleda jedino moze upalit...
šutili smo ko kakve picke i gledali kako nam klub propada godinama tj.kako nam pijacari uništavaju Želju....lopovska banda u upravi je skontala kakvi smo mi miševi i normalno da rade šta im je volja.[/quot
upravo tako...sta smo mi uradili kao navijaci...pocu od sebe...idem na gostovanja idem na domace tekme,trosim zivce,vrijeme i pare,derem svoj glas svaki vikend...stvaram nerovozu u kuci medju familijom kad izgubimo pogotovo kad neodem na tekmu...ocigledno to nije dovoljno...treba ove tetkice mozda i podrzat u ovom strajku jbg potpisali su ugovore da " igraju" za neki novac...ali po meni treba doc na trening pa im priprjetit, pa ako ne upali ima i druga metoda koja izgleda jedino moze upalit...
- bistrikboy
- Kontakt:
ma treba im......... a ne podrzat,ko su oni ...........,nek pobjedjuju nek se plasiraju u Europu i eto im para,Coca bjezi u svlacionicu poslije poraza u Modrici nema obraza da nam se izvine,a on kao neki kapiten,Buki je karijeru zavrsio klub mu dugovao 25000 maraka rijeci nije rekao otisao na sud i odrekao se duga,Gredic isto tako,to su bili ljudi-igraci pravi Željovci ovo danas je odron...
Nije mi zao sto dajem pare za gostovanja,nije mi krivo sto budem nervozan,nije mi nista krivo i zao uraditi zbog Želje,a oni se povlace po terenu ko ......najvece...
VOLIM TE ŽELJO
Nije mi zao sto dajem pare za gostovanja,nije mi krivo sto budem nervozan,nije mi nista krivo i zao uraditi zbog Želje,a oni se povlace po terenu ko ......najvece...
VOLIM TE ŽELJO
Zadnja izmjena: Eagles, dana/u 27 mar 2009, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Pripazi malo na riječnik! Ne mozemo tako razgovarat na forumu.
Razlog: Pripazi malo na riječnik! Ne mozemo tako razgovarat na forumu.
ovo si upotpunosti upravu....fakat si mi uspio promjeniti misljenje, ko im J**+ mater...samo da mi je znat odakle pare za auta,bicakcica,boeme,bazene i ostalo...bistrikboy je napisao/la:ma treba im yebat mater a ne podrzat,ko su oni pycka do pycke,nek pobjedjuju nek se plasiraju u Europu i eto im para,Coca bjezi u svlacionicu poslije poraza u Modrici nema obraza da nam se izvine,a on kao neki kapiten,Buki je karijeru zavrsio klub mu dugovao 25000 maraka rijeci nije rekao otisao na sud i odrekao se duga,Gredic isto tako,to su bili ljudi-igraci pravi Željovci ovo danas je odron...
Nije mi zao sto dajem pare za gostovanja,nije mi krivo sto budem nervozan,nije mi nista krivo i zao uraditi zbog Želje,a oni se povlace po terenu ko' pycke najvece...
VOLIM TE ŽELJO
Ma ovo što su uradili sa Željom je bruka i sramota. U upravu kluba treba da dođu pravi menadžeri a ne ove gazde što misle da se ovako jedan klub može voditi. Koji to klub danas u svijetu nema dugovanja i dugove, pa opet igraju u ligi šampiona, kupu UEFA, osvajaju titule itd. Ljudi pronalaze razne naćine kako od kluba da stvore brend, da klub bude marketinški mamac za ulagače, al ne može to Željo kad su igraći ''ispunili svoje zadate ciljeve'' da budu deveti u jednoj jadnoj premier ligi i da ispadnu u prvom kolu kupa... uzmite primjer samo naših komšija iz Hrvatske ( Hajduk, Dinamo, Varteks)
Sad će neko reći, sad svi pametuju, al' šta uraditi.... bojkot navijča očigledno uopšte ne interesuje upravu , ne obaziru se na povike sa tribina i sl. situacija je alarmantna..
Nek nam je Dragi Allah na pomoći......
Sad će neko reći, sad svi pametuju, al' šta uraditi.... bojkot navijča očigledno uopšte ne interesuje upravu , ne obaziru se na povike sa tribina i sl. situacija je alarmantna..
Nek nam je Dragi Allah na pomoći......
SAMO ŽELJO
Neče igraći trenirati preko vikenda, da ga mogu malo zadati na bazenima, aqvi, boemima, bičakčića itd.....
Kad odmahmuraju u ponedeljak će se ponovo sakupiti, bože sačuvaj
Kad odmahmuraju u ponedeljak će se ponovo sakupiti, bože sačuvaj
SAMO ŽELJO
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pa znam da su skupili 18000 potpisa za Mamicevu smjenu, to mi ne djeluje kao podijeljenost al et...bistrikboy je napisao/la: BBB je u najvecoj krizi otkako postoje zbog podjela koje imaju unutar grupe,Manijaci su slozni oko jedne stvari a to je:
UPRAVA NAPOLJE
Inace jedno je sigurno igraci ce nastaviti sa radom,ne zele uzeti taj rizik na sebe da ne odu u Gradacac...
Buraz, jesu Manijaci SADA slozni, ali zar je trebalo toliko vremena da prodje? Sta je bilo prije tri mjeseca? Ja sad ispadam dvolican, sam se sebi smijem jer sam i sam podrzavao Faruka, vjerovao njegovim obecanima.
Jbg covjek ima plan izlaska iz krize..
Sto se tice igraca.. cuj nastavit ce rad, pa sta to oni rade? Kako ih samo nije sramota. Kobajagi nesto igraju, trude se... Ne znam buraz, ti znas sigurno bolje od mene kako igraju, imas ih priliku gledat svaki vikend...
Ja sam toliko isfrustriran od svih ovih dogadjanja da to nije normalno.
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, haris004, Levin, MisterBlue, NerminFatic, Taree i 77 gostiju.