Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
ja sam gotivio Funakija i pratio sam baš skokove, sad slabo skroz
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja sam pratio do dominacije Adama Malysza, o'tad nisam, i tad mi je najzanimljivije bilo kad se neko polomi.
- legenda reala
- Kontakt:
U cemu je problemkobe24 je napisao/la:Malo realnosti ne bi skodilo.legenda reala je napisao/la: Hvala i tebi sve najbolje da budes frajer ko kobe24
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jedan je Masahiko Harada. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
pazi ima ih koji će reći istinaDerdiyok je napisao/la:Samo će hejteri reći da je E.Č. i ovo pisao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A bas mi se danas bilo prispalo pred aksam, i govorim mami, uspjela sam odoljeti. Vidim ko ni'e. Sejtanska posla.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Pa zar ti se cini realnim da me taj malisa dostigne po tom pitanju?legenda reala je napisao/la:U cemu je problemkobe24 je napisao/la:Malo realnosti ne bi skodilo.legenda reala je napisao/la: Hvala i tebi sve najbolje da budes frajer ko kobe24
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Pa sta znam kad ste od levata Ria napravili jbaca mozete i od Feđe frajerakobe24 je napisao/la: Pa zar ti se cini realnim da me taj malisa dostigne po tom pitanju?
Imas na Areni2 ako nisi gledo film 250 Stepenika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: RE: Re: Chat
Jesi li klanjala aksamrasavoje je napisao/la:A bas mi se danas bilo prispalo pred aksam, i govorim mami, uspjela sam odoljeti. Vidim ko ni'e. Sejtanska posla.![]()
![]()
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jane Ahonen...
legenda reala je napisao/la:Pa sta znam kad ste od levata Ria napravili jbaca mozete i od Feđe frajerakobe24 je napisao/la: Pa zar ti se cini realnim da me taj malisa dostigne po tom pitanju?![]()
Imas na Areni2 ako nisi gledo film 250 Stepenika
Nit sam gledao, nit sad imam vremena da gledam.
Da ti ovdje odgovorim za ono; Logika je da ces biti laksi ujutro zato sto preko noci probavis sve ono sto si prethodnog dana unio u organizam. Osim toga, preko noci gubis tecnost disanjem i znojenjem, a nista ne unosis (tj. ujutro si laksi jer je tijelo 'dehidriralo'). Variranje oko 1.5kg je sasvim normalno. Nisam ti dzaba govorio da se vagas samo jednom sedmicno, jer tako bezveze gubis moral i motivaciju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ona Prejako je još boljarasavoje je napisao/la:A bas mi se danas bilo prispalo pred aksam, i govorim mami, uspjela sam odoljeti. Vidim ko ni'e. Sejtanska posla.![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
rasavoje je napisao/la:A bas mi se danas bilo prispalo pred aksam, i govorim mami, uspjela sam odoljeti. Vidim ko ni'e. Sejtanska posla.![]()
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Prejako uz 'idemo andjele' daleko najbolja.bodi123 je napisao/la: Ona Prejako je još bolja
Zasto nmg instalirati Viber? Kao pomoc navode da se ocisti cache ili restart mob.
Sent from Bosnian Kingdom using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dobro ti mob ikako radi s tim fontom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakav ti je ovo font?Derdiyok je napisao/la:Zasto nmg instalirati Viber? Kao pomoc navode da se ocisti cache ili restart mob.
Sent from Bosnian Kingdom using Tapatalk
Nemam pojma da ne bude da te samo zayebavam.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Default, normalKawhi je napisao/la: Kakav ti je ovo font?![]()
Nemam pojma da ne bude da te samo zayebavam.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, juka55, napoleon72 i 53 gosta.