NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Normalno da su trebali zvati nešto, trebali su zvati ofanzivni faul. Isto sranje ko i fudbalu kad igrač u 16 inicira kontakt i dobije penal, što je gadno za pogledat. Ofanzivni faul u oba slučaja, pa neće im više past na pamet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa nek prestanu, prestat ce tad i on, bas kao i na trici. Krivite covjeka sto exponira nba pravilarookielbj je napisao/la:Ali nemoj eto inat tjerat kad i ti znas da ce ubrzo ovo da prestanu svirat kao i za reach na trici. bezveze to radis.
Znam da je faul po pravilima ali kontas da to nema smisla.
Btw jucer cikago wizardsi zadnje 4min trajale pola sata **** ih replay centar, bolje nego gore da prati tekmu i javlja ovako su sudije useless -.-
@b
Ne moze biti ofanzivni faul, kad je Hartova ruku u reach-in
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta Bradu libo sto neki Donnie, miki misli da je to ruzno, i da tako ne treba
Krivite nba sudije i pravila, nea on nista s tim. To samo pokazuje da je lik mozak realno, libo ga, poentiro je u trenutku kad je svaki poen bitan, zato je i placen
Tehnicka za simuliranje
Jednog Lambiera dovest da ga polomi pa nek onda radi ove gluposti sa faulovima. Bukvalno lik stoji rasirenih ruku da pokaze da nista ni ne pokusava.
Epidaurus je napisao/la:Jednog Lambiera dovest da ga polomi pa nek onda radi ove gluposti sa faulovima. Bukvalno lik stoji rasirenih ruku da pokaze da nista ni ne pokusava.
Lik reach prije tog i ostavio ruky, ko mu je kriv
Pa eto polomili su ga, ali opet nece propustit ni tekme. Nije soft po tom pitanju, vazda igra
Ti reče da ti nije stalo toliko do pobjeda ili poraza ali ovo branit nema veze s mozgom za najvatrenijeg navijača
Sretna nova godina mojim Keltima
Kakve to veze ima, komentarishem playjosipmusa je napisao/la:Ti reče da ti nije stalo toliko do pobjeda ili poraza ali ovo branit nema veze s mozgom za najvatrenijeg navijača
Cuj Harden nije zasticen, novi level trolanja.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Popilo se malo vise za NG vidim
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nadji mi play superstara da se zvalo ono protiv njeg u zavrsnici kao protiv Bostona i protiv Clippa, znaci vise se puta desilo, sto se nije desilo ni jednom superstaru ikad u zavrshnici. Nadji mi, nema ga. Prema tome ne moze biti zasticen kao sto vi to zelite rechiSarmelino je napisao/la:Cuj Harden nije zasticen, novi level trolanja.
To sto exponira pravila pa njeg krivite jebga, hate the game
Na osnovu dva calla nije zasticen?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Na osnovu 3 call-a koje su ga kostale 2 tekme, on da je zasticen kako vi to predstavljate ono mu ni u snu nebi zvali u zavrshnici samoj, znaci nea sanse, -150% sansa da se desi uopsteSarmelino je napisao/la:Na osnovu dva calla nije zasticen?
Aleme reci da trolas, spasi se
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:Aleme reci da trolas, spasi se
Sta se imam spasavat, u samoj zavrshnici cojku mos nogu odrezat i prodat u mesari niko ne zove nista to je nepisano pravilo. "Najzasticenijem" liku lige zovu ono i to vishe puta, u razlicitim tekmama, ne moguce
Stvarno ja ne vjerujem da neko piše da Harden nije zaštićen 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobija superstar calls to je logicno. On da je zasticen kao sto zele predstavit, nema sanse apsolutne ikakve, znaci ne moguce da bi mu zvali ono i to vishe puta u samoj zavrshniciBrokula je napisao/la:Stvarno ja ne vjerujem da neko piše da Harden nije zaštićen
On ako dobija superstar sudjenje, onda je on jedini superstar u ligi.alemsa je napisao/la:Dobija superstar calls to je logicno. On da je zasticen kao sto zele predstavit, nema sanse apsolutne ikakve, znaci ne moguce da bi mu zvali ono i to vishe puta u samoj zavrshniciBrokula je napisao/la:Stvarno ja ne vjerujem da neko piše da Harden nije zaštićen
Svakom superstaru se progleda kroz prste na neke ocigledne stvari, ali Hardenu je to doslovno svaki mec. Za covjek znas da ce pucati 15 slobodnih od kojih 10 samo on dobija.
Dobio je 2 3 puta smijesna faula na svoj racun i to zbog toga zelis predstavit da nije zasticen.
Postoje nekad i make up calls sirom lige u svakoj nba tekmi. Primjera radi lik drive ono cist faul ne zovu, onda skontaju da su missed, slijedeci drive minimalan contact zovu, to je make up call. Ti uzmi pa pogledaj svaki njegov faul.Brokula je napisao/la:On ako dobija superstar sudjenje, onda je on jedini superstar u ligi.alemsa je napisao/la:Dobija superstar calls to je logicno. On da je zasticen kao sto zele predstavit, nema sanse apsolutne ikakve, znaci ne moguce da bi mu zvali ono i to vishe puta u samoj zavrshniciBrokula je napisao/la:Stvarno ja ne vjerujem da neko piše da Harden nije zaštićen![]()
Svakom superstaru se progleda kroz prste na neke ocigledne stvari, ali Hardenu je to doslovno svaki mec. Za covjek znas da ce pucati 15 slobodnih od kojih 10 samo on dobija.
Dobio je 2 3 puta smijesna faula na svoj racun i to zbog toga zelis predstavit da nije zasticen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.