To je tvoj problem znaci, zato si ti protiv Osimatuzlak1987 je napisao/la:Da im je da je Amar pa da moze hodati po BIH i govoriti perspektivnim igracima idi u Zeljeznicar pa ces dobiti poziv. A onda da on preko kantonalnih saveza placa za ispisnice i vara svoj klub, a da Zeljeznicar kasnije na njemu zaradjuje.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bas mi drago sto ce igrati igraci iz Krupe, Radnika, Borca, Viteza i dalje za prvi tim. jeb... Mainz, Zwolle, Anderlecht, Rennes, PAOK, Konyaspor. 
Stvar je u tome sto talenti propadaju zbog toga sto savez ne ulaze u infrastrukturu i poboljsanje uslova za mlade igrace.Ne radi se na skolovanju mladih trenera za rad sa mladima. Ne moze reprezentacija prodati mladog igraca ako bar donekle nije formiran.maha1 je napisao/la:e vako clanak ko clanak nije toliko los ima tu dosta istine pa cek i previse.svaka normalan savez ce gledati da poboljsa svoju ligu.zasto da neko sa strane npr.iz dinama,zvjezde,hajduka...dobija priliku u reprezentaciji pored igraca iz domaci klubova.svi smo svjedoci da se igraci prodaju preko reprezentacije sto znatno utice i na cijenu transvera pa se onda zalimo kako iz dinama igrac ide za 20 mil, a iz npr. zelje ili sarajva djaba ili za neku sicu.puni smo talenata koji propadaju pitamo se zasto? pa zato sto ih nema ko gurat dalje.
Oci saveza su uprte u reprezentaciju je samo to moze donijeti kratkorocnu dobit odlaskom na neko takmicenje. Ko god od dvojice selektora bude izabran,ostat ce nam ista situacija jer nemamo mnogo koristi od pozivanja mladih igraca iz BHPL koje fudbalu uce poluskolovan kadar i koji su navikli da igraju na šljaci.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
jesi ti onaj strucnjak koji cijene uredjuje na transfermarketu....jesu li juniori Sarajeva skuplji od Barsinih ? hahahahahahhaha brat
@vratnik pa nije moje da ja nekog predlazem ...kakvo je to pitanje ? jesi ti Sedorfa predlozio ?
@vratnik pa nije moje da ja nekog predlazem ...kakvo je to pitanje ? jesi ti Sedorfa predlozio ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
e upravi je to problem sto se traze igraci iz tamo nekog boljeg kluba ,a ne gleda se kakav kvalitet taj igrac ima recimo sta fali nac naj boljeg igraca iz krupe i dat mu priliku u reprezentaciji to odma mora znaci los jer je iz krupe ,a taj igrac npr.jedan od najveci talenata u drzavi. hvala puno!Zukanovic je napisao/la:Bas mi drago sto ce igrati igraci iz Krupe, Radnika, Borca, Viteza i dalje za prvi tim. jeb... Mainz, Zwolle, Anderlecht, Rennes, PAOK, Konyaspor.
Morž je jadan baš kao i ovaj portal u posljednje vrijeme.
-
sukrijadino
- Kontakt:
Poslan je mail transfermarkt.de. Neces jos dugo voditi tu pricu debilcicu maliZukanovic je napisao/la:Bas mi drago sto ce igrati igraci iz Krupe, Radnika, Borca, Viteza i dalje za prvi tim. jeb... Mainz, Zwolle, Anderlecht, Rennes, PAOK, Konyaspor.
Gledaj dijaspore sto podrzava uzp i prosineckog
- JavierBosnia
- Kontakt:

Ja spremio sliku za stranicu hahaha ma gotovo je to vec
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sada ti smeta domace?delinjo je napisao/la:jesi ti onaj strucnjak koji cijene uredjuje na transfermarketu....jesu li juniori Sarajeva skuplji od Barsinih ? hahahahahahhaha brat![]()
![]()
@ sukrijadino molim te nemoj to.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 02 jan 2018, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kako dolazim i z sektora trgovine, pa su mi malo poznate informacije i o brendu Jami, i o Konzumu, a o Telemachu manje više, mogu samo konstatovati da čovjek nije u tekstu napisao ništa što nije istina. Da ne širim priču, sve stoji 100%. Koga zanima, a nema informacije, mogu mu na pp sve do detalja opisati. I fakat pun mi je racku iznošenja filozofije o Bošnjacima likova iz udobnosti svog stana u Beču, Briselu, Stokholmu, ili NY city-ju. Yebite se ba, neka bude naš čovjek, šta hoćete ba? Vratite se ovdje, radite za 7-8 glava, pa se borite za promjene i pametujte.
Ako pošalješ amidži ili rodjaku stoju ojra mjesečno, misliš da si nešto? Dođeš 20 dana ljeti, i nekim kvazi jezikom brbljaš nešto, potrošiš milju dvije i ti pametan i hadžija. **** ba.
Ne znam fakat ko će biti selektor. Molim Boga da to bude Amar, isto što bi molio da je Husref umjesto njega, ili Vinko. Nismo normalni, kako uvijek više tuđe od svog gotivimo, kako krenuti naprijed ikada onda?
Ako pošalješ amidži ili rodjaku stoju ojra mjesečno, misliš da si nešto? Dođeš 20 dana ljeti, i nekim kvazi jezikom brbljaš nešto, potrošiš milju dvije i ti pametan i hadžija. **** ba.
Ne znam fakat ko će biti selektor. Molim Boga da to bude Amar, isto što bi molio da je Husref umjesto njega, ili Vinko. Nismo normalni, kako uvijek više tuđe od svog gotivimo, kako krenuti naprijed ikada onda?
ne smeta....nego si mi ti idealan primjer zasto ne treba domaci trener...pa igraci po tebi iz nase lige vec sad vrijede milione i milione ...upravu si ti ....i da AMAR OSIM !!!Zukanovic je napisao/la:Sada ti smeta domace?delinjo je napisao/la:jesi ti onaj strucnjak koji cijene uredjuje na transfermarketu....jesu li juniori Sarajeva skuplji od Barsinih ? hahahahahahhaha brat![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cekaj kad bude Osim trener. onda idemo jos dalje. Krupa ce biti blizu Hajduka. da ne pricam od Sarajevu, Zelji i dalje.delinjo je napisao/la:ne smeta....nego si mi ti idealan primjer zasto ne treba domaci trener...pa igraci po tebi iz nase lige vec sad vrijede milione i milione ...upravu si ti ....i da AMAR OSIM !!!Zukanovic je napisao/la:Sada ti smeta domace?delinjo je napisao/la:jesi ti onaj strucnjak koji cijene uredjuje na transfermarketu....jesu li juniori Sarajeva skuplji od Barsinih ? hahahahahahhaha brat![]()
![]()
Znaci da selektorsku poziciji sada dijelimo po principu "nas covjek".
Kad telemach, konzum i ostali ino lanci dodju portalu i zelji s parama za sponzorstvo, tada se ne favoriziraju nasi.
E Bosnjo, jadan li si, bas jadan.
Kad telemach, konzum i ostali ino lanci dodju portalu i zelji s parama za sponzorstvo, tada se ne favoriziraju nasi.
Pravda za flash-a!!!
Koja bljuvotina od clanka. Kada bih ja ovako nesta objavio, ne bih smio vise na ulicu izaci od stida. Pun nacionalistickog naboja, prica o svemu i svacemu ali ono jedino o cemu bi trebao najmanje - to su sportski rezultati i poredjenja jednog i drugog. Jok, pametnije trabunjati o bosnjacima, srbima i hrvatima, o tome da li bi se trebalo kupovati u Bingu ili u Konzumu, o nekakvoj fiktivnoj kolonizaciji naseg sporta (koja glupostVucevich je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/gledam-tel ... kog/263601
Ovo je ubedljivo najgori članak u historiji portala. Boze sačuvaj. Šta novinari pišu u zadnjih mjesec dana je za zatvor.
Pa pogledaj ti ovaj tekst. FujA ukoliko se bude mijenjalo, odluka je sigurno u rukama bošnjačke većine u Izvršnom odboru. Bar je tako bilo dosad, a teško da će doći do nekih promjena. Hoćemo li ponovo trgovati, pa bosansku pitu zamijeniti za burek sa sirom ili ćemo na fudbalskom planu pokazati da smo pametniji nego na ekonomskom i kolonizaciju odgoditi barem za nekoliko godina?
- Bazinga12345
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Imam Moju TV, jedem burek jedan jedini i navijam za Robija!
Ne treba nikada generalizovati ali cini mi se da vise ovih sto su se prodali Telemachu, sto uvaljuju strancima po EU cijenama bureke raznih vrsta su se prodali i ovdje za Amara.
A inace i clanak se moze nazvati fasisoidnim.
Inače za autora teksta
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ovi sponzorišu po Širokom, B.Luci, Mostaru, a ovdje mogu koju mrvicu baciti samo. Za tvoju informaciju.macak_ je napisao/la:Znaci da selektorsku poziciji sada dijelimo po principu "nas covjek".
Kakav fasisticki članak na portalu, dno dna.
Koji su to rezultati Prosineckog kao trenera? Rado bi oni pisali i o tome ali covjek nema apsolutno nikakvih rezultata.mire96 je napisao/la: ali ono jedino o cemu bi trebao najmanje - to su sportski rezultati i poredjenja jednog i drugog.
🔵⚪
- JavierBosnia
- Kontakt:

Mozda se i ovo ipak iskoristi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kod mene uopste nije pitanje dal treba da bude nas covjek. Navijam za Sarajevo al iskreno volio bih da Amar bude iduci selektor iz dosta razloga.Monci je napisao/la:Kako dolazim i z sektora trgovine, pa su mi malo poznate informacije i o brendu Jami, i o Konzumu, a o Telemachu manje više, mogu samo konstatovati da čovjek nije u tekstu napisao ništa što nije istina. Da ne širim priču, sve stoji 100%. Koga zanima, a nema informacije, mogu mu na pp sve do detalja opisati. I fakat pun mi je racku iznošenja filozofije o Bošnjacima likova iz udobnosti svog stana u Beču, Briselu, Stokholmu, ili NY city-ju. Yebite se ba, neka bude naš čovjek, šta hoćete ba? Vratite se ovdje, radite za 7-8 glava, pa se borite za promjene i pametujte.
Smeta mi samo nacin na koji se to radi. U komisiju je stavljen njegov otac,portali neprestalno pisu neke nebulozne tekstove koji nemaju beze sa zivotom,kao npr ovaj zadnji. Covjece ako mi se ne dopada neki domaci proizvod necu ga koristiti na svoju stetu ako imam bolji izbor.
Predhodni selektor nam je bio domaci pa nam je hebo mater i unazadio nas deset godina.
Savez i pojedini novinari uspjevaju da stvore pricu o tome kako ce izbor selektora da rijesi vecinu problema sa kojima se susrecemo.
U negativnom kontekstu se spominje sto Roberz zaboga zeli da skroji svoj strucni stab.
Problem je u savezu i izgelda da je uz pomoc pojedinih novinarcica paznja uspjesno skrenuta sa te teme.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: iluzija, MostarNeretva i 50 gostiju.