Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

jasmin10
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2018, 16:25

0oo0 je napisao/la:
mire96 je napisao/la: ali ono jedino o cemu bi trebao najmanje - to su sportski rezultati i poredjenja jednog i drugog.
Koji su to rezultati Prosineckog kao trenera? Rado bi oni pisali i o tome ali covjek nema apsolutno nikakvih rezultata.
Bolje dizati ispadanje u kvalifikacijama za ligu prvaka :rol: :rol:

Luigi88
Kontakt:

Post Postao/la Luigi88 » 02 jan 2018, 16:26

Debeli morz cini sve da postane selektor jer ako ne postane nece imat sta jesti, niko ga ziv ne zeli na klupi

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 16:27

Zeljo je napravio igrace i bez repke najsvjeziji primjer Riad Bajic pa Armin Hodzic onaj Jagodic ga nije zvao u mladu repku jer je Zeljin pa opet Ara u derbiju zabi Maminjo bio na stadionu i Ara zavrsi u Dinamu kasnije u grupnoj fazi LS zabi Olympiacosu golcinu itd.

GOLEM JE ZELJO

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 02 jan 2018, 16:28

Gurat ćemo igrače iz lige čiji prvak ispada od predstavnika Malte? I da, gledam Moja TV koja ledi svako malo i idem u Bingo gdje BOSANCI I HERCRGOVCI rade za 500KM.
Wir leben dich Schalke 04!

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 02 jan 2018, 16:31

Novinari prave pritisak i ako im jaran osim ne bude selektor, ocito ce samo pljuvati po zutom i svjesno stvarati negativnu atmosferu.
Ko ce uzimati 30 milja je svejedno bilo kojem stanovniku bih koji ne navija za zelju, al posto je jaran u pitanju, pozvacemo se i na vitalni nacionalni interes ako treba.
Pravda za flash-a!!!

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 02 jan 2018, 16:32

0oo0 je napisao/la:
mire96 je napisao/la: ali ono jedino o cemu bi trebao najmanje - to su sportski rezultati i poredjenja jednog i drugog.
Koji su to rezultati Prosineckog kao trenera? Rado bi oni pisali i o tome ali covjek nema apsolutno nikakvih rezultata.
Ne da mi se voditi ova rasprava. Vodjena je vec 100 puta na ovoj temi, nema pomaka i nema potrebe trositi cijeli dan na raspravu za koju se zna unaprijed kako ce ici. Ja cu reci kako nije sve u titulama, vec i u iskustvu pogotovo kad se radi o titulama u mizernoj ligi kakva je nasa, ti ces odgovoriti kako Robi nema nikakvih titula i kako je bezuspjesan, te kako nisam patriota jer pljujem svoje, onda cu ja tebi reci da nismo kvalitetni i da se Amar brukao u Evropi, ti ces mi davati primjere Newcastlea i Malage, ja tebi Hapoela i Maccabija, i ovo ce ici u krug do sudnjeg dana.
Clan alipasino je to najbolje opisao, Amar je Zeljin, Osimovi su Zeljini, i logicno je da njih favorizirate jer su dosta uradili za vas, ali repka je moja, i meni je u interesu da budemo uspjesni na tom polju. Ali eto, nevezano za Amara i Zelju, zar tebi ovakvi tekstovi nisu degutantni?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 jan 2018, 16:33

Sta sad trebaju hrvati i srbi glasati za amara nakon ovog pljuvanja po srb i hrv tvrtkama :urnebes:

Zbog ovakve politike 70% teritorije negira ovu nasu lijepu drzavu koju svi vode na pogresan nacin.

Sta trebam ugasiti telemach i pristupiti raspaloj mojoj tv da bi bio dobri bosnjo iako je kvalitet neuporediv.

Eto logika daj mi moju tv jer je nasa nema veze kvalitet i tom logikom dodje do zakljucka daj nam amara nas je sta se ti kvalitet..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2018, 16:35

avenija je napisao/la:Sta sad trebaju hrvati i srbi glasati za amara nakon ovog pljuvanja po srb i hrv tvrtkama :urnebes:

Zbog ovakve politike 70% teritorije negira ovu nasu lijepu drzavu koju svi vode na pogresan nacin.

Sta trebam ugasiti telemach i pristupiti raspaloj mojoj tv da bi bio dobri bosnjo iako je kvalitet neuporediv.

Eto logika daj mi moju tv jer je nasa nema veze kvalitet i tom logikom dodje do zakljucka daj nam amara nas je sta se ti kvalitet..
Trebaš glasati za SDA jer su naši :rol: :rol: :rol:
Kakav članak u pm. Čudi me kako zarađuju ovi za život.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 jan 2018, 16:36

Nema potrebe za ovakvim clancima. Ja npr ka mrtvi pitar bi vise volio da Amar bude selektor. Imam svoje misljenje i iskljucivo je vezano za boljitak repke.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 02 jan 2018, 16:37

Kupujmo domaće dupljake! :bih:
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 16:40

0oo0 je napisao/la:
Rezultati Osima kao selektora?

jer biramo selektora ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 02 jan 2018, 16:40

Joj sto ne mogu ove suplje. Od naslova za burek, pa ko fol do neke patriotske suplje. Ova prica o nasoj ligi i terenima i promociji kroz repku je da te Bog sacuva. Eto, bice u repki i odigrati 2 tekme i pravac prodaja i ulozice se u terene. Jasta ce. Ulozice se u kurave, provode i hadzijanje. Repka treba jel da postane promotor domaceg skarta i menadzerskih provizija (stavi ovog, onog i diz cijenu). Naprav od repke biznis pod izgovorom stav malog iz FK Ustikoline u napad vidis da se Dzeki ne igra. Pa ce moci prodat i napravit seb teren kako valja. Jasta ce. De ba uozbiljite se. Imaju eurotakmicenja i tamo kroz klubove nek se prodaju. Sto su ligu smanjivali. Ima U21. To se tamo radi tako. Ako nije talent sa 20 i skrenuo na sebe paznju, sad treba u repki sa 25-26 skrece paznju, jasta ce. Prate ovdje skauti ko valja a ko ne. Ovdje je cilj napraviti biznis, da medju 10 stavis polovnjaka u tim i da ako ne podbaci prodaj masno i mazni proviziju. Svi znamo da prva tekma u repki iz lige i bjeg preko grane za lovu daj kolko das. Mani te se prica o patriotizmu, promociji i osnazenju bh lige. Smanjili su je, pa?
Akademije prave igrace a ne klubovi. Odigrace klinac za repku i pravac Lokeren i Beveren na klupu isto ko i taj sto bi se iz dijaspore pozvao. Suplje, suplje i samo suplje.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 16:43

zna bivsi kapiten ko treba biti selektor a iz Dubrovnika je

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 02 jan 2018, 16:47

DenchiNL je napisao/la:
0oo0 je napisao/la:
Rezultati Osima kao selektora?

jer biramo selektora ;)
Dakle, Prosinecki > Mourinho

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nakon sto je izjavio da je Nijemac jednako nacist, momentalno. Nakon sto je trazio da platimo porez na beton, sada i ovo. :lol:
Životni saputnik! 1921

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 02 jan 2018, 16:50

Kskav debilni tekst **** familiju svoju debilnu. A veci debili su ovi glupani sto podrzavaju ovakve tekstove, tj ovih par domacih pacenika koji misle da je spas u amaterima iz Krupe, Viteza. Kakve **** gluperde

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jan 2018, 16:50

Centre forward je napisao/la:Kriza identiteta. Novinar je elementarno nepismen. Hajd' to, al' gdje je glavni urednik koji pušta ovakve uvredljive i komične tekstove. Mene lično nervira ta nametnuta riječ Bošnjak koju su nam početkom devedesetih nametnuli isti oni robijaši iz islamse deklaracije sa prebivalištima po New Yorku, Bernu i Ženevi te finim bankovnim računima u tim istim gradovima.
.
Nadam se da je ovo sarkastican komentar. Boze sacuvaj.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 jan 2018, 17:05

Cijeli Balkan i bliski istok treba istrijebiti. Kakva smo gadna stvorenja. :sick:

on:
Seruckati će svi selektoru, ko god da bude, a kiksanje je neizbježno. Previše se precjenjuje kvaliteta ove ekipe.
Unico amore sei!
❤️🖤

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 17:08

Eisenbahner1921 je napisao/la: Dakle, Prosinecki > Mourinho
pusti Jose-a, čovjeka neide svakako , i nije se kandidirao....
ovaj što jeste, vaš, njegovo iskustvo kao Selektor? nisi odgovorio samo neke smajlije redaš...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jan 2018, 17:11

delinjo je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:
delinjo je napisao/la:jesi ti onaj strucnjak koji cijene uredjuje na transfermarketu....jesu li juniori Sarajeva skuplji od Barsinih ? hahahahahahhaha brat :D :D
Sada ti smeta domace? :kafa:

@ sukrijadino molim te nemoj to. :lol:
ne smeta....nego si mi ti idealan primjer zasto ne treba domaci trener...pa igraci po tebi iz nase lige vec sad vrijede milione i milione ...upravu si ti ....i da AMAR OSIM !!!
Griješiš, ne vrijede igrači iz naše lige milione, nego akademci i igrači kineske prćije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 02 jan 2018, 17:13

Dajte Amara ako ništa zbog izjava za medije i ostalog da znamo ako se šta gura pod tepih i slično...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.