FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma po meni je sve u balansu. Mišljenja sam recimo da je Kuzmanović bolji igrač i veći potencijal od sve ijednog krilnog igrača kojeg imamo u akademiji i prava je stvar što smo ga doveli. Kada bi po polusezoni dovodili jednog takvog mladog igrača i napravili ga korisnim po ekipu to bi bio uspjeh. Dokaz za tako nešto su bivši mladi reprezentativci Duljević, Kovačević, Cimirot, pa i Mihojević. Naravno desit će se nekad i fula ala Travančić, ali valjda budu rijetki.
Sve u svemu, imam puno povjerenje u šefa Husrefa.
Sve u svemu, imam puno povjerenje u šefa Husrefa.
Slazem se, to bi naši nazvali kapitalcima i za titulu su potrebni. Sto se mene tice najbolje je da se ti talenti dovode u akademiju al za sad se nije uspostavio neki dobar sistem ni kad je regrutacija u pitanju a ni prelaz u prvi tim.Laznjak je napisao/la:E vidis brate to nas ubija. Dok mi odskolujemo igraca sezonu - dvije, Zrinjski uzme titulu - dvije. Zato nam trebaju pojacanja konkretna, a biser ce se otkirt sam vremenom i radom. Zato govorim u nasoj ligi ne treba traziti pojacanja jer su neki pisali da je Arezina igracina, a evo ispuho i u Mladosti, a ne kod nas.fera je napisao/la:Ne moraju odma ti igrači biti pojacanja za prvih 11 al dovedes ga na vrijeme da se privikne pola sezone-sezonu jer znas da neces ove najbolje zadrzati jos dugo...ja bi volio da sarajevo dovede vecinu ovih igraca koji imaju potencijal nesto ranije nego kasnije kad vec imaju ponude izvan bih pa se neckaju...dovoditi pa prodavati a ne držati ih dok im ne istekne ugovor jer nemas alternativu.
Evo npr. dosta bi raje vec kuzmanovica otjeralo a momak je mlad a valjda ima hursref nekog znanja da u pomogne u razvoju a za to nekad treba vremena.
Znaci osvjezenja tipa Adukor i Stanojevic samo dolaze u obzir. Zasitio sam je ja igraca i strpljenja. Hocu titule pa da ko paun hodam seherom.
PS. Cijenim svako misljenje i zdravu raspravu, bez uvreda. Svi smo mi oboljeli od Sarajeva
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Pa mi smo prinudjeni da dovodimo iz nase lige,strucnjaci su od sljedece sezone uveli pravilo tako da cemo moci imati samo 4 stranca a to su i iz Hr,Srb,Slo,Mkd itd pa eto ne kontam odakle mislite da se pojacavamo,ovo pravilo ce unazaditi nase timove nikad necemo moci dva kola prociAlfredNobel je napisao/la:Upravu je čovjek, ne znam što ga napadoste.. U našoj ligi trenutno nema igrača koji bi nam mogao biti od neke važnosti, tj. pojačanje. Ne znam nijednog koji bi mogao uletiti u naših prvih 11, naravno pritom misleći na ove dostižne mete, a ne tamo Menala i druge.
Beširević bi bio odličan, ali i on bi bio na klupi, jer nema mjesta pored Stanojevića, Sarića i Adukora. Šerbečić bi bio odličan, ali nerealno, jer moraš platiti odštetu, a i još je mlad, Boga pitaj kako bi se snašao kod nas. Jašarević nije ništa bolji od Bekića, jedino bi bio mali napredak što se tiče defanzive. Ali, i za njega moraš platiti, tako da.. Vukotić bi bio isto odličan izbor, ali i on je nerealan jer moraš platiti, a on bi prije kod cigana tamo. Mada, to ne igra veliku ulogu, on bi kod nas došao pjehoke kad bi se zagrijali. Redžića ne bi doveo zbog poznatih razloga. Darko Todorović je prosječan igrač ove lige, ništa bolji od Hodžića. I ne znam zašto se priziva Stanić, kad je taj lik smiješan igrač, nikakav kvalitet ne bi donio. Nije bolji od Hodžića ni u jednom od fudbalskih segmenata. Jedino prestiže Dušana po žvaljavosti i poganosti, ovo ostalo nula dovabo.
Rijetko koji dostižan igrač bi mogao uletiti u ovih startnih 11 iz naše lige. Još pogotovo otišao Ordagić, tako da, još jedan manje.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Više puta sam pročitao ime Darka Todorovića kao "pojačanje", ne znam šta ste vidjeli u njemu, mislim da i u juniorima i u kadetima imamo boljeg igrača od njega. Gledao sam ga dosta puta i mislim da je njemu Sloboda vrhunac, i to ova Sloboda koja se bori za opstanak.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pregovara se sa bivsim igracem Rijeke " stoper "jako blizu potpisa za nas klub
- Evolution87
- Kontakt:
Da nije kakav handzicIskren je napisao/la:Pregovara se sa bivsim igracem Rijeke " stoper "jako blizu potpisa za nas klub
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ako je to taj, igrao je za Lišticu.Vucevich je napisao/la:Vjerovatno Jozo Spikic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nije Jozo al je ." A rep." svoje zemlje, po meni vrlo dobar igrac itd.
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 03 jan 2018, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
toliko dobar?Vucevich je napisao/la:Miral Samardzic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko pouzdano je to, koliko je sigurno?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 03 jan 2018, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- alan_kardec
- Kontakt:
dobar je Samardžić, za ovu ligu i ovaj nivo fudbala, on će bit ekstra pojačanje, ako ga uspijete dovesti.
I gdje je on sad uopšte, igra li igdje? Ljetos je bila neka priča da bi mogao kod nas, a u to vrijeme je igrao negdje u Turskoj i grijao je klupu, čini mi se.
I gdje je on sad uopšte, igra li igdje? Ljetos je bila neka priča da bi mogao kod nas, a u to vrijeme je igrao negdje u Turskoj i grijao je klupu, čini mi se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svemirski brod za svaki stoper u ovoj ligi, ali ne kazem da je to on, nego samo nagadam na osnovu informacije da je taj igrac reprezentativac svoje zemlje i bivsi stoper Rijekezlo87 je napisao/la:toliko dobar?Vucevich je napisao/la:Miral Samardzic
Nije Samardzic koji trenutno s uspijehom igra za Anzhi. A samo lud moze iz jedne takve lige doci u ovu ligu.Mlad je igrac perspektivan a sve ce se znati u par dana itd...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel Sofranac?Iskren je napisao/la:Nije Samardzic koji trenutno s uspijehom igra za Anzhi. A samo lud moze iz jedne takve lige doci u ovu ligu.Mlad je igrac perspektivan a sve ce se znati u par dana itd...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt: