Nadam se da si glumio Bakira..Bosniacum Lilium je napisao/la:Kuš tamo.Bundesliga je napisao/la:Turci da imaju imalo stida ne bi uzimali Bosnu i njen narod u usta, a kamoli pravili serije o istima.
Ja sam glumio u toj seriji
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Chat
Ja i Danijeja ja i Danijeja bjeza bjeja bjeza bjeeeeejaDerdiyok je napisao/la:HejejePenaltiky je napisao/la:Turkroaches.Bundesliga je napisao/la:Turci da imaju imalo stida ne bi uzimali Bosnu i njen narod u usta, a kamoli pravili serije o istima.
Sent from Bosnian Kingdom using Tapatalk
@Dantes
Šta se ima glumit Bakir, sjedi u Trezor i šuti
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- alan_kardec
- Kontakt:
eto me u Brčko 20-ogmarconato je napisao/la:Sad kad zaredaju slave i praznici, opet ce biti "masa je mama"
Penaltiky je napisao/la:@Dantes
Šta se ima glumit Bakir, sjedi u Trezor i šuti
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I bilo nekih treba u trezoru. To su mi najbolja 3 dana u životu. Turkinje se udaraju ko bjelkinje 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
kakav smecar je ovaj Logan Paul 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakav debil. Moras biti mentalno poremecen da snimis mrtvu osobu, smijes joj se, prebacis to na pc, editujes, objavis i uzimas keš na tommiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Joj šuti, znam sva crvena slova napamet ako mi vjeruješ.marconato je napisao/la:Sad kad zaredaju slave i praznici, opet ce biti "masa je mama"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nemoj tako, smijeh je njegov coping mechanism u ovakvim situacijamaSarmelino je napisao/la:Kakav debil. Moras biti mentalno poremecen da snimis mrtvu osobu, smijes joj se, prebacis to na pc, editujes, objavis i uzimas keš na tommiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hahahahaha vidi neko mrtav visi nmgmiki_92 je napisao/la:nemoj tako, smijeh je njegov coping mechanism u ovakvim situacijamaSarmelino je napisao/la:Kakav debil. Moras biti mentalno poremecen da snimis mrtvu osobu, smijes joj se, prebacis to na pc, editujes, objavis i uzimas keš na tommiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Fakat sam mislio da je pametniji od brata.miki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
kaže njegov mali fan "ovom što se ubio treba bit čast što je u vlogu, ja bi tako nešto uradio samo da se nađđem u njemu.."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jake oduzeo hood creds i Savageu i Gucci Maneu, kakvi kanceri.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- alan_kardec
- Kontakt:
deja vuSAD pozivaju na hitan sastanak u UN-u: Iranci plaču za slobodom
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šta im Obama načini
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Za Decembar i Januar znam sve, a ove ostale manje-vise..Virtu4l je napisao/la:Joj šuti, znam sva crvena slova napamet ako mi vjeruješ.marconato je napisao/la:Sad kad zaredaju slave i praznici, opet ce biti "masa je mama"
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Donnie Darko
- Kontakt:
whomiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
drugi najpoznatiji jutjuber današnjiceDonnie Darko je napisao/la:whomiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.