FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koju jadnu vi ekipu imate...samo se valjaju po terenu..izbijaju i s igracem vise igraju bunker i brane se..2 igraca vam nisu dobila crveni karton, koji su zasluzili 100%...ocit omorate biti u finalu kupa, odnosno osvojiti posto ste prosle godine ispusili..eto cestitam vam na kupu.. ali ekipa vam je zalost..
popravite to ipocnite igrati nogomet da bi u Eu dostojno predstavljali zemlju...
popravite to ipocnite igrati nogomet da bi u Eu dostojno predstavljali zemlju...
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 26 mar 2009, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
samo da tuzlake pitam, kako vas bola nije stiid koristiti to "samo jako"
gdje ćete nam bola to kopirati ccc
koji likovi...
koji likovi...
sta j reć pa opet nemm dolaska za gostujuće navijače??
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije mi bolan bila namjera nikog kopirat,cisto sam to rekao kao jezicku frazu,sta drugo da napisem jbtsamo desno je napisao/la:samo da tuzlake pitam, kako vas bola nije stiid koristiti to "samo jako"
koji likovi...

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- slani grad
- Kontakt:
pa ti car jedno rijecjusamo desno je napisao/la:samo da tuzlake pitam, kako vas bola nije stiid koristiti to "samo jako"
koji likovi...

molim te postiraj ovdje sto vise i sto cesce

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Sakib Malkocevic jucer operisao slijepo crijevo,sve je proteklo ok i uspjesno se oporavlja.ekipu ce u subotu protiv Zrinjskog najvjerovatnije voditi Adnan Osmanhodzic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eto Zrinjski je iza nas..dobra i korektna utakmica,sa teskim i opasnim protivnikom koji se na Tusanj dosao nadigravati i pokazati zasto su lideri na tabeli,mi smo takodjer na tu igru odgovorili jednom od nasih najboljih partija ove sezone i mislim da smo zasluzeno pobijedili,mi smo svoje sanse iskoristili Zrinjski nije,i zasluzeno osvojena 3 boda vrlo bitna u daljoj borbi za evropu..
u srijedu vec novo kolo,gostovanje Orasju,ekipi od koje smo daleko kvalitetniji bilo kuci bilo na strani,ali ce biti jako,jako tesko doci do bod/ova zbog sigurno nekog novog specijaliteta kuhinje Ilje Dominkovica,medjutim nikad se ne zna,nase je da se nadamo dobroj igri i bar jednom bodu koji bi nas dodatno ucvrstio u vrhu tabele i sa povoljnim rasporedom koji imamo do kraja jos vise trasirao put u evropu i kroz prvenstvo
u srijedu vec novo kolo,gostovanje Orasju,ekipi od koje smo daleko kvalitetniji bilo kuci bilo na strani,ali ce biti jako,jako tesko doci do bod/ova zbog sigurno nekog novog specijaliteta kuhinje Ilje Dominkovica,medjutim nikad se ne zna,nase je da se nadamo dobroj igri i bar jednom bodu koji bi nas dodatno ucvrstio u vrhu tabele i sa povoljnim rasporedom koji imamo do kraja jos vise trasirao put u evropu i kroz prvenstvo
dolina cupova je napisao/la:ma vi ste ekipa koje nema na balkanu pa vama liverpool nebi mogao uzeti bod kakvo je sudenje i kakva je stoka na tribinama...
Vi iz Zeljeznicara se najmanje treba te da javljate, brinite se imate dosta svojih problema krivo vam sto ste pukli pa serete po drugima doveli hotica covjeka koji vezze nema u ostalom ppokazao je sta zna i koliki je trener strajkovi igraca nema plata .. Bolje da se brinete za sebe nego za druge.. i pazite da Grbavica ne izgori

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- slani grad
- Kontakt:
danas bod iz orasja..sabiremo ih polako na strani...sudzenje katastrofa..covjekje toliko navlacio za orasje al ono bas ofirno da se ona saka ljudi sto je sjedila bas nasmijala par puta..svaki kontakt....ponavljam...BUKVALNO SVAKI KONTAKT KLOC JE SVIRAO PREKRSAJ ZA ORASJE
..i onda u 95 sjevnu kontra i zamalo da odemo sa 3 bobe...al i ovako nije lose 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ni prvi ni zadnji put..tako je svakom tko gore ode...samo mi nije jasno kome je potrebno vise takvo stanje..zasto se ne smanji liga pa neka igra drugu ligu..para ionako pola klubova nema a niti uvjete..neka igraju ovi koji mogu prvu a ovi koji nemogu drugu ligu i da napokon i u nas bude normalna liga gdje svak svakoga moze dobiti..mislim i danas svak svakoga dobiva jer svak dobije kuci,ali mislik na posteno..i u gostima ali i kuci..slani grad je napisao/la:danas bod iz orasja..sabiremo ih polako na strani...sudzenje katastrofa..covjekje toliko navlacio za orasje al ono bas ofirno da se ona saka ljudi sto je sjedila bas nasmijala par puta..svaki kontakt....ponavljam...BUKVALNO SVAKI KONTAKT KLOC JE SVIRAO PREKRSAJ ZA ORASJE..i onda u 95 sjevnu kontra i zamalo da odemo sa 3 bobe...al i ovako nije lose
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ono je strahota covjece
..sreca pa Mujka kralj zacarao mrezu hahaha i oni iz Orasja nesposbni ne znaju gola dat,da se do sutra igralo,ali navlacenje prekida posebna prica covjece,a i ono kad predjes centar probaj dati pas u prostor gotovo odma zastavica gore ako nisi 5 metara ispred odbrane..katastrofa covjece 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i otvorismo onu konzervu nekako...jedva jedva ali zasluzeno 1-0,formacija 6-4-0 majke mi
realizacija rak rana,ja ne znam cega se oni prepadnu kad se nadju u sansi,niko nece da sutne na go,cista situacija oni nesto driblaju tam-vam pa iz 100% sanse odigra povratnu na 20 metara
..ali 3 boda su bitna,znao sam da ce bit je.eno protiv ovog bunkera,bitno je da je probijen 

realizacija rak rana,ja ne znam cega se oni prepadnu kad se nadju u sansi,niko nece da sutne na go,cista situacija oni nesto driblaju tam-vam pa iz 100% sanse odigra povratnu na 20 metara

Re: FK Sloboda Tuzlahttp://sportsport.ba/forum/posting.php?mode=
Ja sam zadnji puta gledo Slobodu 1999. godine i zgadio mi se i nas fudbal i sve zivo
ma u Slobodi treba revoluciju napraviti sta rade od kluba
sramota
ma u Slobodi treba revoluciju napraviti sta rade od kluba
sramota
oce li TV Slon prenositi kup utakmicu??
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cisto sumnjam..ako bude nekog prenosa to bi mogao bit samo TV TK,sumnjam da je SLon TV uopste sposobna za takvo nestoKevin je napisao/la:oce li TV Slon prenositi kup utakmicu??
-
- Kontakt:
Sta je to na Tusnju "odjednom proradili" reflektori,igrate sa Sirokim od 18.30hultrasstyle_tz je napisao/la:cisto sumnjam..ako bude nekog prenosa to bi mogao bit samo TV TK,sumnjam da je SLon TV uopste sposobna za takvo nestoKevin je napisao/la:oce li TV Slon prenositi kup utakmicu??
jeste mi dosadili vise sa tim reflektorima...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
danas na Tusnju vrlo bitna tekma,lovimo 2-1 iz Sirokog Brijega,gdje smo mogli i morali ostvariti i bolji rezultat,ali s obzirom na nasu formu,i taj podatak da u zadnjih 10 premijerligaskih utakmica imamo 7 pobjeda i samo 1 poraz,daje nam dovoljno razloga za optimizam pred danasnju utakmicu.ekipa je kompletna,jedino je po izjavi Malkocevica Mesic spreman samo za 45 minuta,ostali su svi na raspolaganju.za prolaz nam je dovoljna i minimalna pobjeda od 1-0,sto je rezultat za koji smo se nekako i spacijalizirali ove godine.mislim da smo favoriti danas,ali Siroki je jedna jako nezgodna i opasna ekipa tako da,iako svi vec vide Slobodu u finalu,danas nece biti nimalo lako.
utakmica pocinje u 18.30 h sudija Zivkovic(Orasje)
utakmica pocinje u 18.30 h sudija Zivkovic(Orasje)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.