A gledaj sto je naucio japance fudbala
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Kakva trenercina
zadnjih 5godina jedva 2godine skupio na trenerskoj klupi
i to u slavnom kataru, gdje su ga svi busili redom hahaha ..pa Dal je ovo moguce da ovaj levat se kandiduje uopste?? Kakva sramota ovaj covjek nema karaktera, pa gledaj ovo svi ga punili do vrha maribor, Tel aviv, plzen (pilsen) , sve sama creme de la creme evrope
i on bi kao takav da se mjeri sa spanijom, belgijom, francuskom itd
ovo nisu istine hahaha kako nam je reprezentacija nisko spala.
ljudi nisu osjetili tu čar fudbala da postignu 2gola u jednoj utakmici
ahahha jao nisam se odavno ovako nasmijao ahahhaha .. trener amko osim ahhaha ahhahah
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 03 jan 2018, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sta je ovde lose?TMovac je napisao/la:
Nema sta rezultati fenemenalni. Igra se za gol vise.
opet on iz Kanade talasa

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bude li brkati tuljan na klupi BOJKOT!!!!
On je uveo Partizan u Ligu šampiona. Dominirao derbije. Za ova dva on ti je spejs šatl. I mlađi je od oba. Nije sad on neki genije ali kažem ti za ovu dvojicu jeste.Vucevich je napisao/la:Navodno je taj Stanojevic i trebao biti kandidat za selektora
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- svrakino1921
- Kontakt:
plzen(pilsen)bhfanatic14 je napisao/la:Kakva trenercinazadnjih 5godina jedva 2godine skupio na trenerskoj klupi
i to u slavnom kataru, gdje su ga svi busili redom hahaha ..pa Dal je ovo moguce da ovaj levat se kandiduje uopste?? Kakva sramota ovaj covjek nema karaktera, pa gledaj ovo svi ga punili do vrha maribor, Tel aviv, plzen (pilsen) , sve sama creme de la creme evrope
i on bi kao takav da se mjeri sa spanijom, belgijom, francuskom itd
![]()
ovo nisu istine hahaha kako nam je reprezentacija nisko spala.
ovo ti pravo frisko, samo 10 godina proslo od tada. Mogao si postavit rezultate dok je jos bio u Ivicinoj cuni.Vucevich je napisao/la:Da, slazem se:TMovac je napisao/la:
Nema sta rezultati fenemenalni. Igra se za gol vise.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Čast pojedincima drug, al ovo što se forsira i prezentuje mjesecima od zna se već koga je u najmanju ruku za povraćanja.Vratnik10 je napisao/la:Convicts, ne razmišljaju sva raja iz SA ko ovih nekoliko Zeljinih...Convicts1988 je napisao/la:" Moja Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile"
Hajd mrš !!
Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
ovo ti pravo frisko, samo 10 godina proslo od tada. Mogao si postavit rezultate dok je jos bio u Ivicinoj cuni.

Zeljovska logika
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ništa Krajina JelVratnik10 je napisao/la:Convicts, ne razmišljaju sva raja iz SA ko ovih nekoliko Zeljinih...Convicts1988 je napisao/la:" Moja Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile"
Hajd mrš !!
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nismo mi krivi sto nema nista iz 2017 
-
KanistuViniga
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.ba/spielberic ... ht/1091863
Slavko Petrović šalalalala, **** prosinečkog šalalaalalal
- PeppermintSA
- Kontakt:
Od samog starta sam bio za Amara, ali je ova njegova propagandna kampanja toliko odvratna da sad ne bih imao ništa protiv da Žuti dodje.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jaooo sto ih vucevich samaraVucevich je napisao/la:Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
ovo ti pravo frisko, samo 10 godina proslo od tada. Mogao si postavit rezultate dok je jos bio u Ivicinoj cuni.
Zeljovska logika
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
sad bi stavio ko je šuto Amara po kataru , al te ljude niko i ne zna jbgKanistuViniga je napisao/la:https://www.transfermarkt.ba/spielberic ... ht/1091863
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iskreno ko god bude selektor , ne vidim nacina da ce poboljsati igru reprezentacije.Jednostavno mi nemamo vise toliko veliku bazu igraca , nasa liga je losa , vise ne mozemo racunati na igrace iz dijaspore , mnogi za reprezentaciju igraju pod rucnom itd.Svakako da se u zadnje vrijeme vise potencira izbor selektora kroz nacionalisticke, navijačke i mnoge druge stvari a puno manje oko najvaznije stvari :FUDBALA i poboljsanja same igre i koncepcije.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
Zeljovska logika
Zukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto nema nista iz 2017
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Znaci uspjeh je osvojiti samo 4 boda u kvalifikacijama ( ako izuzmemo osvojenih 6 protiv San Marina, kojeg svi taslace )bhfanatic14 je napisao/la:Jaooo sto ih vucevich samaraVucevich je napisao/la:Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
Zeljovska logikajest mi zao onih japanaca
kakvi nesretnici od toliko trenera njih zapao najgori , nisu ljudi osjetili sta znaci dati 2gola u jednoj utakmici
![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la:Čast pojedincima drug, al ovo što se forsira i prezentuje mjesecima od zna se već koga je u najmanju ruku za povraćanja.Vratnik10 je napisao/la:Convicts, ne razmišljaju sva raja iz SA ko ovih nekoliko Zeljinih...Convicts1988 je napisao/la:" Moja Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile"
Hajd mrš !!
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 25 gostiju.