Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
mislim da je Milan - Catania islo svaku drugu noc na OBN-u, a nakon toga pred zoru je bila neka emisija u flori i fauni
zato se i dalje sjecam dosta igraca iz Catanie u to vrijeme (Bizzarri, Sardo, Spinesi, Silvestre, Vargas, Mascara, Izco, Morimoto..)
zato se i dalje sjecam dosta igraca iz Catanie u to vrijeme (Bizzarri, Sardo, Spinesi, Silvestre, Vargas, Mascara, Izco, Morimoto..)
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la:mislim da je Milan - Catania islo svaku drugu noc na OBN-u, a nakon toga pred zoru je bila neka emisija u flori i fauni
Ja se sjecam Milan - Bologna jer sam rahmetli dedu ufatio x puta navece da je gleda. Pa, reko, kako ti bolan ne dosadi

Najjače mi bilo:
Hadžić " Nema Inzaghija veceras u timu Milana... "
Vugdalic " Da, da, zato pada kiša u Sarajevu."
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
akisarajevo92 je napisao/la:mislim da je Milan - Catania islo svaku drugu noc na OBN-u, a nakon toga pred zoru je bila neka emisija u flori i fauni
Sta te mucilo prijatelju??

Fk Potkovice
Pa dobor yebem mu kera imal ikakve sanse u iducih 80 godina da Sport Klub osvane na Moja TV?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Pa dobor yebem mu kera imal ikakve sanse u iducih 80 godina da Sport Klub osvane na Moja TV?
Pa evo opet je Telecom dobio nekakvu presudu, ali su ovi iz agencije prije napravili neku zavrzlamu tako da ta presuda ne pije vode. Do daljnjeg bez SK.
Fk Potkovice
SK neće biti na Mojoj TV dok ovi ne budu platili koliko ovi traže. Može biti milion presudija, SK kanala neće biti.
arelinho je napisao/la:SK neće biti na Mojoj TV dok ovi ne budu platili koliko ovi traže. Može biti milion presudija, SK kanala neće biti.
Apsolutno. Sve ostalo je zavaravanje korisnika.
Fk Potkovice
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Rtrs otkupio prava prenosa evropskog prvenstva u rukometu.
SantiCazorla08 je napisao/la:Rtrs otkupio prava prenosa evropskog prvenstva u rukometu.

Fk Potkovice
Zanimljivo.
http://www.infrontsports.com/media/2964 ... O-2018.pdf
Ovdje se navodi da BHRT ima prava na prenos EP 2018.
I sada odjednom da RTRS prenosi, kako stvari stoje RTRS će raditi prenose utakmica država ex-yu.
I to je nešto
Iako ću ja to gledat na RTL.
http://www.infrontsports.com/media/2964 ... O-2018.pdf
Ovdje se navodi da BHRT ima prava na prenos EP 2018.
I sada odjednom da RTRS prenosi, kako stvari stoje RTRS će raditi prenose utakmica država ex-yu.
I to je nešto

Iako ću ja to gledat na RTL.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
- Kontakt:
Ne stoji uopšte u programu RTRS-a da prenose večerašnju utakmicu 

JakobEsalovic je napisao/la:Ne stoji uopšte u programu RTRS-a da prenose večerašnju utakmicu

It's not gay if it's Kelly Oubre
I na RTRS Plus imate utakmice.
Izgleda da će RTRS raditi dvije utakmice dnevno, negdje sam čitao da neće svaki dan biti po dvije utakmice. Uglavnom jučer dvije, danas Njemačka-CG na RTRS-u, Slovenija-Makedonija na RTRS plus.
Sutra Švedska-Srbija i Hrvatska-Island, obje na 'običnom' RTRS-u.
Sutra Švedska-Srbija i Hrvatska-Island, obje na 'običnom' RTRS-u.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
esprit24 je napisao/la:I rtl danas nije bio zatamljen na mojoj tv
na telemachu jeste
Meni je RTL bio otvoren na tekmi Slovenija-Makedonija, jest da je nešto yebavala slika i nije bilo tona al' je bio otključan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Arena dovela pojacanje, druga liga Italije od ovog vikenda na AS
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard 20-12
13.01.2021
KD MVP
#DLOading
#WeGoHard 20-12
13.01.2021
KD MVP
Bassha je napisao/la:Arena dovela pojacanje, druga liga Italije od ovog vikenda na AS

Fk Potkovice
Parma,Palermo,Bari,Perugia,Empoli,Venecia,Salernitana,Brescia....
Definitivno ce se pogledat s vremena na vrijeme.
Pogotovo Parma.

Definitivno ce se pogledat s vremena na vrijeme.
Pogotovo Parma.