FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 02 jan 2018, 21:20

bavaracmujo je napisao/la:Dali se ovo sa goreckom nesto zapetljalo, ili samo mediji supljiraju, jeli nas ili nije znal se tacno?
Bild ga vec zove "neue Bayern star"
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 02 jan 2018, 22:22

Gledam Swansea, Boze dragi koji propalitet je Sanches nisu istine

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 02 jan 2018, 23:20

dirkules je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Dali se ovo sa goreckom nesto zapetljalo, ili samo mediji supljiraju, jeli nas ili nije znal se tacno?
Ma ovi nasi nesta naglabaju liverpul barsa a nista oficijalno, bitno je da se svabe potvrde.
Hvala drug

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 02 jan 2018, 23:45

bavaracmujo je napisao/la:
dirkules je napisao/la:
Ma ovi nasi nesta naglabaju liverpul barsa a nista oficijalno, bitno je da se svabe potvrde.
Hvala drug
Konkretno ni Heidel ni Brazzo nisu nista potvrdili, Bild prenosi da se dogovaraju licni uslovi. Naslovnica SportBild-a za sutra Die Neuen Bayern sa Leonom u pozadini. Isto tako pise se da je Chelsea poslao ponudu za Vidala 37m, mi trazimo 60.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jan 2018, 23:50

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 jan 2018, 01:17

Daj Bože da ne dođe, daj Bože da dođe neko ko treba.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jan 2018, 01:20

sljivo je napisao/la:Daj Bože da ne dođe, daj Bože da dođe neko ko treba.
Pa doći će Brandt, Gnabry već doveden. I ti nikad nisi zadovoljan :mrgreen:

Lemar = mokri snovi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jan 2018, 09:42

Samo ganjati dzabaluk :kafa:
Pored Lava jos i Brandta dovesti za sicu, prodati Vidala za 40 mil i lagano u nove pobjede sa novim trenerom. :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 jan 2018, 10:06

dirkules je napisao/la:Gledam Swansea, Boze dragi koji propalitet je Sanches nisu istine
Ne slažem se nikako.

Ja sam gledao od 55. minute i momak je odigrao vrlo dobro do kraja tekme. Za prvo poluvrijeme ne znam, ali ono što sam ja vidio je apsolutno napredak na bolje i to u pogledu kondicije, sigurnosti sa loptom, traženja lopte, preuzimanja odgovornosti, pomaganja obrani i priključivanja napadu.

Napredak se vidi nakon evo samo promjene trenera ( došao je Portugalac za trenera i Sanches igra evo već dvije tekme punih 90. minuta ) i dvije odigrane utakmice gdje mu se dala odgovornost koju je on prihvatio i po meni odigrao vrlo dobro.

Što se tiče njega i Bayerna, odlična kupovina ali Bayern nije imao plan šta i kako sa njim i tu su jako pogriješili. Po meni, trebali su ga ostaviti u Portugalu neka odigra još 2-3 sezone i tek onda u Bayern. I onda bi on svakako došao kao iskusniji igrač i čovjek a što je svakako veoma važno za njega. Ovako je došao zeleni u svim pogledima i naravno da nije mogao pružiti najbolje od sebe.

Za njega budućnosti u Bayernu po meni ima samo treba igrati i steći iskustvo u drugim klubovima pa onda neka se vrati u Bayern. Što bi značilo nakon ove još jedna godina posudbe u neki klub. Svi smo očekivali da će sa 18 godina momak u Bayernu igrati kao Messi a nismo bili realni sa očekivanjima.

Zato ga se ja ne bih prelako odrekao jer svakako ima veliki potencijal a trenutno se treba razvijati a to može jedino ako će konstantno igrati. Neka ovako nastavi i dalje.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 03 jan 2018, 11:00

Stefan Effenberg je napisao/la:
dirkules je napisao/la:Gledam Swansea, Boze dragi koji propalitet je Sanches nisu istine
Ne slažem se nikako.

Ja sam gledao od 55. minute i momak je odigrao vrlo dobro do kraja tekme. Za prvo poluvrijeme ne znam, ali ono što sam ja vidio je apsolutno napredak na bolje i to u pogledu kondicije, sigurnosti sa loptom, traženja lopte, preuzimanja odgovornosti, pomaganja obrani i priključivanja napadu.

Napredak se vidi nakon evo samo promjene trenera ( došao je Portugalac za trenera i Sanches igra evo već dvije tekme punih 90. minuta ) i dvije odigrane utakmice gdje mu se dala odgovornost koju je on prihvatio i po meni odigrao vrlo dobro.

Što se tiče njega i Bayerna, odlična kupovina ali Bayern nije imao plan šta i kako sa njim i tu su jako pogriješili. Po meni, trebali su ga ostaviti u Portugalu neka odigra još 2-3 sezone i tek onda u Bayern. I onda bi on svakako došao kao iskusniji igrač i čovjek a što je svakako veoma važno za njega. Ovako je došao zeleni u svim pogledima i naravno da nije mogao pružiti najbolje od sebe.

Za njega budućnosti u Bayernu po meni ima samo treba igrati i steći iskustvo u drugim klubovima pa onda neka se vrati u Bayern. Što bi značilo nakon ove još jedna godina posudbe u neki klub. Svi smo očekivali da će sa 18 godina momak u Bayernu igrati kao Messi a nismo bili realni sa očekivanjima.

Zato ga se ja ne bih prelako odrekao jer svakako ima veliki potencijal a trenutno se treba razvijati a to može jedino ako će konstantno igrati. Neka ovako nastavi i dalje.
Gledao sam cijelu utakmicu i ono sto sam vidio nije nista posebno, ostalo mi je upecatljivo kada krece polukontra Swansea i loptu iz zadnje linije prenosi jedan od stopera, Sanches na 5m od njega i logicno lopta ide na drugu stranu Olessonu, a ovaj nas siri ruke. Kod njega se vidi jos nerazumijevanja igre, zelenilo u glavi, sindrom ljutnje sto mu se nije dodala lopta. Da se ne lazemo posuden je Swansea-u zbog Clementa koji mu je davao priliku i gurao ga, druga stvar je povreda i njegova fizicka sprema. Moras uraditi ono sto je do tebe tj.fizicki se dotjerati da bi igrao cijelu tekmu. Dijelim misljenje da je se trebao ostaviti u Benfici da korak po korak sazrije kao igrac. Trenutno je miljama daleko od prvog sastava Bayerna, konkurencija je sve veca i jaca, bojim se da ce sefovi prvu bolju ponudu prihvatiti i nogirati ga.

Edit: Ulreich povrijedio desnu ruku, nadati se da nije sta opasno

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 jan 2018, 11:48

dirkules je napisao/la:Gledao sam cijelu utakmicu i ono sto sam vidio nije nista posebno, ostalo mi je upecatljivo kada krece polukontra Swansea i loptu iz zadnje linije prenosi jedan od stopera, Sanches na 5m od njega i logicno lopta ide na drugu stranu Olessonu, a ovaj nas siri ruke. Kod njega se vidi jos nerazumijevanja igre, zelenilo u glavi, sindrom ljutnje sto mu se nije dodala lopta. Da se ne lazemo posuden je Swansea-u zbog Clementa koji mu je davao priliku i gurao ga, druga stvar je povreda i njegova fizicka sprema. Moras uraditi ono sto je do tebe tj.fizicki se dotjerati da bi igrao cijelu tekmu. Dijelim misljenje da je se trebao ostaviti u Benfici da korak po korak sazrije kao igrac. Trenutno je miljama daleko od prvog sastava Bayerna, konkurencija je sve veca i jaca, bojim se da ce sefovi prvu bolju ponudu prihvatiti i nogirati ga.

Što znači nista posebno? Zar se od veznog igrača očekuje da po utakmici ima 1 asistenciju i 1 gol? Mislim da se od njega očekuje upravo takav score nakon svake utakmice ali to je naravno krivo razmišljanje.

Ne želim sad reći da je Sanches odigrao fantastičan meč kad nije, ali je istina da je odigrao vrlo dobro. Uvijek se zaboravlja da ima samo 20 godina i da se ne može od njega očekivati čudo svaku tekmu.

Našao sam statistiku koja kaže da je Sanches imao 79% uspješnih dodavanja, 2 ključna pasa, 63 dodira sa loptom a to je najviše od svih igrača Swansea, sa ratingom 6.77 što je drugi najbolji kod Swansea, ne mogu naći jedino koliko je pretrčao.

Uglavnom, ne želim ulaziti u velike diskusije jer nema potrebe za tim, pustimo samo Sanchesa da igra redovno.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 03 jan 2018, 11:55

Pustimo sancheza brandta gnabrya to je budućnost.Nama predstoji jos pola sezone a trenutno nam je najveci problem ozljeda neuera i danas nova ozljeda ulreicha

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 03 jan 2018, 12:03

Stefan Effenberg je napisao/la:
dirkules je napisao/la:Gledao sam cijelu utakmicu i ono sto sam vidio nije nista posebno, ostalo mi je upecatljivo kada krece polukontra Swansea i loptu iz zadnje linije prenosi jedan od stopera, Sanches na 5m od njega i logicno lopta ide na drugu stranu Olessonu, a ovaj nas siri ruke. Kod njega se vidi jos nerazumijevanja igre, zelenilo u glavi, sindrom ljutnje sto mu se nije dodala lopta. Da se ne lazemo posuden je Swansea-u zbog Clementa koji mu je davao priliku i gurao ga, druga stvar je povreda i njegova fizicka sprema. Moras uraditi ono sto je do tebe tj.fizicki se dotjerati da bi igrao cijelu tekmu. Dijelim misljenje da je se trebao ostaviti u Benfici da korak po korak sazrije kao igrac. Trenutno je miljama daleko od prvog sastava Bayerna, konkurencija je sve veca i jaca, bojim se da ce sefovi prvu bolju ponudu prihvatiti i nogirati ga.

Što znači nista posebno? Zar se od veznog igrača očekuje da po utakmici ima 1 asistenciju i 1 gol? Mislim da se od njega očekuje upravo takav score nakon svake utakmice ali to je naravno krivo razmišljanje.

Ne želim sad reći da je Sanches odigrao fantastičan meč kad nije, ali je istina da je odigrao vrlo dobro. Uvijek se zaboravlja da ima samo 20 godina i da se ne može od njega očekivati čudo svaku tekmu.

Našao sam statistiku koja kaže da je Sanches imao 79% uspješnih dodavanja, 2 ključna pasa, 63 dodira sa loptom a to je najviše od svih igrača Swansea, sa ratingom 6.77 što je drugi najbolji kod Swansea, ne mogu naći jedino koliko je pretrčao.

Uglavnom, ne želim ulaziti u velike diskusije jer nema potrebe za tim, pustimo samo Sanchesa da igra redovno.
Generalno njegov razvoj za vrijeme posudbe u Swansea-u nije onakav kakav bi trebao da bude. Da se mene pita vratio bih ga na posudbu u maticni klub, tamo bi bilo najbolje da se razvija, da igra. Helem nejse treba ga cekati, do kada sefovi ce odluciti.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 03 jan 2018, 12:39

Kimmich u europskom timu polusezone prema WhoScored-u.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 jan 2018, 16:15

Sad da li Goretzka dolazi nama ili ide u Liverpool,novinari zbog lajka ga tamo salju :)
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 03 jan 2018, 18:32

Renato nije loš koliko se ovdje piše. Gledao sam utakmicu protiv Watforda, Renato odigrao dobar meč, sad im je za prekide glavni i dobro to radi.
Džaba sve loša forma i pozicioniranje na terenu, ali kad loptom u nogama krene, to ga odaje da je u budućnosti potencijalno nesvakidašnji igrač.
Imao je i vizionarski pad kroz šumu igrača milimetarski precizan, sve to odaje posebnist njegovog talenta.
On je dijete, igra na najzahtjevnijoj poziciji, tu treba vremena,
no u današnjem fudbalu nema se vremena puno čekati, već uskaču novi kao Gorecka,
Renatu ne godi ni Njemački ni Engleski fudbal, Španija je idealna,
no kako god mi tu brige nemamo, svakako smo na dobitku, jer i da dođe do prekida ljubavi to ćemo opet dobro naplatiti,
tako da ga nikako ne bi trebali zvati promašajem, greškom itd, samo još jedan dokaz da nemamo sreće u mladim južnjacima.

Ovaj Richarlison iz Watforda '97 godište, Brazilac, odlično krilo,
neke nove generacije, kvalitetnih mladih krila nikad više, ima se tu probrati, para se ima, slatke muke.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 jan 2018, 20:26

SportBILD: Jupp Heynckes has got the green light from his family to stay on as FC Bayern manager for another season, with current RB Leipzig boss Ralph Hasenhüttl the desired candidate to replace him for 2019.
:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 jan 2018, 21:06

E čuj Hasenhüttl :damn: može ako će i Rangnick sa njim.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jan 2018, 21:38

Ma Bild zna i lupiti..jbg. Ne vjerujem da ce cekati jos sezonu i odabrati ovog pokemona iz konzerve. Prije da se Nagelsmann ceka.
Na kraju, Jupp nece produziti. Rekao je to x puta, mislim da mu je zdravlje draze trenutno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jan 2018, 21:42

Rano je za Nagelsmanna, mislim da je TT najblizi da dodje nakon Juppa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []