Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

emir79
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la emir79 » 04 jan 2018, 14:57

Zeljo92 je napisao/la:A ko ce vam igrati citav zivot u repki, dijaspora? Gdje vam je mozak, imatel ga uopste? Ako zelimo da nam liga napreduje moramo za takvo koristiti reprezentaciju. Od danas pa do kraja mandata Prosineckog nagledat cete se raznoraznih igraca a to sve zbog menadzerskih talova, jadni vi sa takvim razmisljanjem a sa ovim savezom nama nema napretka.
Gdje si ti vido da reprezentacija pravi jaku ligu?
Valjda treba obratno da bude.

Niti ce selektori, a jos manje savez se uplitati u radove struktura klubova.
Uprave nasih klubova su te od kojih ovisi jacina nase lige. Njihov rad sa mladima u klubu, a ne selektor.

Sve dok nam dolaze polovnjaci iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske nasa liga ce biti odron.

Bilibija jedan od najboljih napadaca lige na meti pazi sad, novopecenog prvoligasa Svedske, ili koje vec skandinavske zemlje.

Mi imamo talente, a je li oni pređu 20 godina krecu u stagniranje, jer se sa njima ne radi kvalitetno na prelasku junior-senior. Sve nam propada.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 04 jan 2018, 14:58

Zeljo92 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Rahimic i Hasagic u timu sa Robijem :bih: :bih: :bih:
Rahmici jedino sto valja, Hasagic mi nije pravi izbor.
Imaš Zeljo jedno veliko mahanje iz "dijaspore" :bih:

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 04 jan 2018, 14:58

Sad ce njega razapeti sarajevski mediji. Pretrazit ce mu svaki sekund zivota ne bi li nasli nesto da pisu. Dabogda da on izdrzi do nove godine.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jan 2018, 14:59

Evander je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Evander je napisao/la:Hvala Emiru Spahicu i MIsimovicu najvise!

Najvise zahvaljujuci njim, selektor nije postao neko koga babo odredi da bude selektor. Novalicu, ako si ti mogao zaposliti kcerku, sto ne bi mogao i Ivica sina :D
Mislim da je vrijeme da se i Ivica povuce iz Saveza nakon ovog, za njega nepotrebnog blama, sa sinom.
Imao je on mnogo vecih blamova od ovoga. Jedina stvar koja njega interesuje je lova. Pokazao je on to milion puta do sada.
Ugovor na 15 000€ mjesecno, dvije godine. Znaci 24 x 15 000€ = 360 000€
Lijepo je babo pokusao da pogurao sincinu :D

P.S. Amaru zelim da nadje posao u nekoj ozbiljnoj ligi, da se tamo dokaze, zaradi vece pare i da za par godina postane selektor. Naravno da bude izabran od struke, a ne od oca.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ti mu zelis ozbiljnu ligu i da bude selektor nemoj vise molim te raduj se za Robija i uzivaj

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 jan 2018, 14:59

f0rest1946 je napisao/la:15 0 za Roberta hahah, ljudi jel ziv Nea??
JavierBosnia je napisao/la:Danas 15 rukica za robija
Sta rece Javier jutros ahahhah
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 04 jan 2018, 15:01

Zeljo92 je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:A ko ce vam igrati citav zivot u repki, dijaspora? Gdje vam je mozak, imatel ga uopste? Ako zelimo da nam liga napreduje moramo za takvo koristiti reprezentaciju. Od danas pa do kraja mandata Prosineckog nagledat cete se raznoraznih igraca a to sve zbog menadzerskih talova, jadni vi sa takvim razmisljanjem a sa ovim savezom nama nema napretka.
A to bi babin sin sve sredio?
Da nije bilo talova i babinog navlacenja beskorisnom sinu, Kodro bi vac 2 mjeseca bio na funkciji selektora. Vi zaboravili da je strucna komisija njega bila izabrala. Ko je sprijecio njegovo imenovanje i zasto?
Tebi a i svim ostalim pitarima problem porodica Osim, za sve vam je ona kriva. Nek si ti meni ziv i zdrav, vidjet cemo ubuduce na sta ce nam repka liciti sa Prosineckim. Dok su ovi ljudi u savezu nama napretka nece biti!!!
Meni je problem sto je otac pokusao zaposliti sina kojeg niko nece. Isti taj otac je odbio reprezentaciju BiH i otisao u Japan samo zbog love. U Japan je kasnije odveo i ovog svog uhljeba kojeg su ljudi kasnije najurili jer su vidjeli kakav je to beskoristan lik. S vama zeljovcima je najlakse manipulisati.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jan 2018, 15:01

Vijadukt je napisao/la:Sad ce njega razapeti sarajevski mediji. Pretrazit ce mu svaki sekund zivota ne bi li nasli nesto da pisu. Dabogda da on izdrzi do nove godine.
zato imaju mediji iz drugih gradova pa nek ga uzdizu

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 jan 2018, 15:01

mostar_mo je napisao/la:Dobro dosao u pravu raju Robi

Da se citiram, sinoć sam znao da je Robi selektor al sam pustio ove Amarove fanove da se nadaju još koji sat :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 04 jan 2018, 15:02

Enigma je napisao/la:Kako je babo podnio ovo jeli živ? Osta mu sin na birou a mislio ga je uhljebiti
istoko vehlezovci udrugoj ligi sin nabirou avehlez nasmetljistu istorije ufederalki dje muje imjesto :rol: :rol: :rol:
menstrual

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 04 jan 2018, 15:02

svrakino1921 je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:Sad ce njega razapeti sarajevski mediji. Pretrazit ce mu svaki sekund zivota ne bi li nasli nesto da pisu. Dabogda da on izdrzi do nove godine.
zato imaju mediji iz drugih gradova pa nek ga uzdizu
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 jan 2018, 15:02

emir79 je napisao/la:
Gdje si ti vido da reprezentacija pravi jaku ligu?
Valjda treba obratno da bude.

Niti ce selektori, a jos manje savez se uplitati u radove struktura klubova.
Uprave nasih klubova su te od kojih ovisi jacina nase lige. Njihov rad sa mladima u klubu, a ne selektor.

Sve dok nam dolaze polovnjaci iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske nasa liga ce biti odron.

Bilibija jedan od najboljih napadaca lige na meti pazi sad, novopecenog prvoligasa Svedske, ili koje vec skandinavske zemlje.

Mi imamo talente, a je li oni pređu 20 godina krecu u stagniranje, jer se sa njima ne radi kvalitetno na prelasku junior-senior. Sve nam propada.
To jedino Zeljeznicar radi kako treba, svaka cast Sarajevu na radu sa mladima, sve selekcije su im zauzele prvo mjesto ali dok ne pocnu prodavat svoje mlade igrace u Evropu...

Sa Amarom smo mogli ojacat nasu ligu, gurao bi mlade igrace iz U21 pogotovo igrace iz nase lige a ne iz Srbije sto ih neki treneri dovode...i tako bi bili igraci na izlogu i za vece novce bi ih prodali, ovako pusimu qrcinu svi kolektivno.

Lobi menadzera je odradio svoje, nasi su pali zbog talova a svi znamo da to kod Osima ne moze postojati, dok je bio u Zelji sve menadzere je otjerao, Husaric se sad mota po Zrinjskom a prije je kod vas u FKS dok ga niste otjerali a on je to DAVNO uradio. Tako da sa Prosineckim (ne sumnjam ja u njegove trenerske kvalitete, vjerujem ja da je dobar trener ali mu je karakter qrac) necemo napredovat, jer ce menadzeri gurat u nasu repku svoje igrace i tu ga pusimo.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 04 jan 2018, 15:04

Svima onima koji su u ova tri mjeseca popljuvali najveću instituciju bh fudbala Ivicu Osima, a danas su vidjeli da je to bilo apsolutno neopravdano, neka je na sramotu, želim im da oni dočekaju takvo olajavanje, nepoštovanje i primitivizam kakv samo mi možemo napraviti našim legendama.
Roberte sretno,da nam odvedeš reprezentaciju na velika takmičenja, Amare za tebe se ne bojim, znaš znanje i doći će tvoje vrijeme opet. U reprezentaciji se nadam da nikada nećeš raditi jer te "balija" nije zaslužio.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 jan 2018, 15:04

jedno je sigurno ,dzaba su renovirali grbavicu, nije lud prosinečki da ide tamo igrat,hahaha

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 jan 2018, 15:04

Budimo dostojanstveni , poželimo velikom Robertu Prosinečkom sreću na našoj klupi i da zajedno aBD slavimo velike pobjede.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 04 jan 2018, 15:04

caffetin je napisao/la:
Enigma je napisao/la:Kako je babo podnio ovo jeli živ? Osta mu sin na birou a mislio ga je uhljebiti
istoko vehlezovci udrugoj ligi sin nabirou avehlez nasmetljistu istorije ufederalki dje muje imjesto :rol: :rol: :rol:
Pravopis molim lijepo ne razumijem taj seljački
MUSVDG

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jan 2018, 15:04

Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja zbog lažiranja utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka.
Kakav otac, takav sin.

:bih:

Danas je pobijedila pravda.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 jan 2018, 15:05

manijakdv je napisao/la:Svima onima koji su u ova tri mjeseca popljuvali najveću instituciju bh fudbala Ivicu Osima, a danas su vidjeli da je to bilo apsolutno neopravdano, neka je na sramotu, želim im da oni dočekaju takvo olajavanje, nepoštovanje i primitivizam kakv samo mi možemo napraviti našim legendama.
Roberte sretno,da nam odvedeš reprezentaciju na velika takmičenja, Amare za tebe se ne bojim, znaš znanje i doći će tvoje vrijeme opet. U reprezentaciji se nadam da nikada nećeš raditi jer te "balija" nije zaslužio.
Nije njih sramota, pljuju oni odavno Ivicu Osima a i Amara, kao sto sam rekao **** kompleksi!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jan 2018, 15:06

manijakdv je napisao/la:Svima onima koji su u ova tri mjeseca popljuvali najveću instituciju bh fudbala Ivicu Osima, a danas su vidjeli da je to bilo apsolutno neopravdano, neka je na sramotu, želim im da oni dočekaju takvo olajavanje, nepoštovanje i primitivizam kakv samo mi možemo napraviti našim legendama.
:thumbup: MAJSTORE

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 jan 2018, 15:06

Enigma je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
jel te stid?
Zašto? Dokazani kriminalac ko lafo voli Bih nije se htio vratit u nju dok nije pao qrcu za uši
po cemu je dokazan kriminalac? Mislis da bi japanci ( koji su fin i kulturan narod ) i ostatak svijeta postovali kriminalca? I eto Amar bi se bas uhljebio sa 360 milja maraka. De ba.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 04 jan 2018, 15:07

Enigma je napisao/la:
caffetin je napisao/la:
Pravopis molim lijepo ne razumijem taj seljački
necujem te izdruge lige moras glasnije brnjo
menstrual

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Ahrefs [Bot], AlenHalilovic, Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], goonmo, Helemnejse, LeCoq, MehofromTurinja, MiranGlasnic, rukometubih23, soccerfan i 67 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []