Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BenjooJutub
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BenjooJutub » 04 jan 2018, 15:07

Hasagić, Rahimić + ostali štab koji je sa Prosinečkim do sada radio. Ne može bolje :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 jan 2018, 15:07

Volim plavo makar i ofarbano.Zuti jaja muti,sredio frajer mjesto selektora svaka cast pasa,povedi Nas u Azerbejdjan da osutamo jednu prijateljsku.Dzeko oprosti se,nek igraju zucini puleni.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 jan 2018, 15:08

Ali kakva promjena... od Jankovica, Sredojevica, Piplice i slicnih do Rahimica, Hasagica, Spasica :bih:, ovo je 10x jaci strucni stab od onog kod Papeta ili Mese.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jan 2018, 15:08

topnik1 je napisao/la:
Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja zbog lažiranja utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka.
Kakav otac, takav sin.

:bih:

Danas je pobijedila pravda.
a na golu bio Planinic iz Zenice

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jan 2018, 15:08

TMovac je napisao/la:I eto Amar bi se bas uhljebio sa 360 milja maraka. De ba.
To hoces reci da su to male pare u samo jednoj godini za nekog ko zivi u BIH? Imao bi najvecu platu u BIH, a da nije privatnik.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 jan 2018, 15:08

Jaozinho22 je napisao/la:Pitarska čerga uz podršku dvoglavih aždaha iz Zenice i iz najnetrofejnijeg grada u BiH bi bila zadovoljna i Brankom Karačićem samo da Osim nije selektor.
Robiju sretno :thumbup:
Haj ne kenjaj motku. Kao prvo ja sam protiv toga, a vjerujem da je dobar broj ostalih navijaca i fks i dr, bio protiv dovodjenja Osima iz razloga sto mislim da bi se lik pogubio kao selektor, jednostavno mislim da lik nije za reprezentacije i to je to. To cu reci i za Musemica i to sam ponovio na ovom forumu vec nekoliko puta. Moju punu podrsku je imao Kodro, jer sam siguran da on nece ni ukakve torove upadat, menadzeri i te fore, svoj je covjek. Iz Sarajeva su ga otjerali bez veze... Treca stvar nije mi ni drago sto je Robert izabran. O njemu nemam neko ni misljenje, tako da ti kazem da li je bolji od Amara, mozda, a mozda i ne... Kako god da je izabran Amar imao bi od mene podrsku...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 jan 2018, 15:08

[/quote]
Imao je on mnogo vecih blamova od ovoga. Jedina stvar koja njega interesuje je lova. Pokazao je on to milion puta do sada.[/quote]

Ugovor na 15 000€ mjesecno, dvije godine. Znaci 24 x 15 000€ = 360 000€
Lijepo je babo pokusao da pogurao sincinu :D

P.S. Amaru zelim da nadje posao u nekoj ozbiljnoj ligi, da se tamo dokaze, zaradi vece pare i da za par godina postane selektor. Naravno da bude izabran od struke, a ne od oca.[/quote]
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ti mu zelis ozbiljnu ligu i da bude selektor nemoj vise molim te raduj se za Robija i uzivaj[/quote]

Pa pogledaj moj post kad je pocela sve ovo.
Napisao sam da mi je OK da Amar bude selektor, bolje on nego Hadzibegic i slicni treneri. Donjet ce nesto novo, razlicito od Papeta ili Mese.
Kunem se, revolt prema Amaru se probudio u meni radi nacina na koji su ga zelili progurati za selektora, od oca pa preko svih ovih novinara i jeftinih propagandnih tekstova.

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 04 jan 2018, 15:09

[/quote]

po cemu je dokazan kriminalac? Mislis da bi japanci ( koji su fin i kulturan narod ) i ostatak svijeta postovali kriminalca? I eto Amar bi se bas uhljebio sa 360 milja maraka. De ba.[/quote]
Dokazno da je namjesto tekme u ex yu ... zabranu igranja dobio on i mišo smajlovic
MUSVDG

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 jan 2018, 15:10

Cuj sredio frajer, a da je Amar bio izabran, to ne bi bilo "sredjeno mjesto" nego zaslugama i utakmicama širom evrope?

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 04 jan 2018, 15:10

manijakdv je napisao/la:Svima onima koji su u ova tri mjeseca popljuvali najveću instituciju bh fudbala Ivicu Osima, a danas su vidjeli da je to bilo apsolutno neopravdano, neka je na sramotu, želim im da oni dočekaju takvo olajavanje, nepoštovanje i primitivizam kakv samo mi možemo napraviti našim legendama.
Roberte sretno,da nam odvedeš reprezentaciju na velika takmičenja, Amare za tebe se ne bojim, znaš znanje i doći će tvoje vrijeme opet. U reprezentaciji se nadam da nikada nećeš raditi jer te "balija" nije zaslužio.
50 mu godina i čeka se njegovo vrijeme. Jao jao, u cvijetu mladosti, nema šta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jan 2018, 15:11

manijakdv je napisao/la:Svima onima koji su u ova tri mjeseca popljuvali najveću instituciju bh fudbala Ivicu Osima, a danas su vidjeli da je to bilo apsolutno neopravdano, neka je na sramotu, želim im da oni dočekaju takvo olajavanje, nepoštovanje i primitivizam kakv samo mi možemo napraviti našim legendama.
Roberte sretno,da nam odvedeš reprezentaciju na velika takmičenja, Amare za tebe se ne bojim, znaš znanje i doći će tvoje vrijeme opet. U reprezentaciji se nadam da nikada nećeš raditi jer te "balija" nije zaslužio.
Balija ti u kuci, tako ukucanima se obracaj.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 jan 2018, 15:12

Nema veze mozda 2022 nek trenira i dalje "vereinslos" :opaopa:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 jan 2018, 15:13

Ovaj je manje zlo jer barem nešto zna o internacionalnom fudbalu, ali pravo pitanje je kako smo od 20 i neke repke svijeta i SP došli do pozicije da nas niko živ ne želi voditi?!?!??!

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 04 jan 2018, 15:14

Zagor je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Pitarska čerga uz podršku dvoglavih aždaha iz Zenice i iz najnetrofejnijeg grada u BiH bi bila zadovoljna i Brankom Karačićem samo da Osim nije selektor.
Robiju sretno :thumbup:
Haj ne kenjaj motku. Kao prvo ja sam protiv toga, a vjerujem da je dobar broj ostalih navijaca i fks i dr, bio protiv dovodjenja Osima iz razloga sto mislim da bi se lik pogubio kao selektor, jednostavno mislim da lik nije za reprezentacije i to je to. To cu reci i za Musemica i to sam ponovio na ovom forumu vec nekoliko puta. Moju punu podrsku je imao Kodro, jer sam siguran da on nece ni ukakve torove upadat, menadzeri i te fore, svoj je covjek. Iz Sarajeva su ga otjerali bez veze... Treca stvar nije mi ni drago sto je Robert izabran. O njemu nemam neko ni misljenje, tako da ti kazem da li je bolji od Amara, mozda, a mozda i ne... Kako god da je izabran Amar imao bi od mene podrsku...
Bravo, tako i ja razmišljam.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 jan 2018, 15:15

tuzlak1987 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:I eto Amar bi se bas uhljebio sa 360 milja maraka. De ba.
To hoces reci da su to male pare u samo jednoj godini za nekog ko zivi u BIH? Imao bi najvecu platu u BIH, a da nije privatnik.
Nisu male pare ni u Njemackoj, a kamoli ovdje. Ali prica da ce se sa njima uhlJebiti covjek koji je do sada ozbiljni novac zaradio, da do kraja zivota ne radi nista moze solidno zivjeti je smijesno. Nije Amar do sada radio za 300KM mjesecno, pa da bi ga ovo uhljebilo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 jan 2018, 15:15

dinoo je napisao/la:Ovaj je manje zlo jer barem nešto zna o internacionalnom fudbalu, ali pravo pitanje je kako smo od 20 i neke repke svijeta i SP došli do pozicije da nas niko živ ne želi voditi?!?!??!
Zbog para.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 jan 2018, 15:16

Grbavica ili Bilino Polje? Gdje igrati?

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 04 jan 2018, 15:17

BelminM23 je napisao/la:Grbavica ili Bilino Polje? Gdje igrati?

Travnik Pirota cijelog života :D :bih:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 jan 2018, 15:17

Samo da ne igraju na Grbavici, pogan jedna iz saveza, sve im jbem lopovsko!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 jan 2018, 15:18

Vucevich je napisao/la:Ali kakva promjena... od Jankovica, Sredojevica, Piplice i slicnih do Rahimica, Hasagica, Spasica :bih:, ovo je 10x jaci strucni stab od onog kod Papeta ili Mese.
Opasan si politicar, svaka cast na odabiru, ali Baljic je institucija za obojicu. ;)

Kojeg si "slucajno" zaboravio. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, General505, hansbosna i 15 gostiju.