Nego hocemo li razvalit' ovaj lazni Real il' cemo ih razvalit'?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nevjerovatna koncentracija debila.Odolijevaju zakonima fizike...
U srcu nosim te ja ! 1921
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.
Sad su i Barcelona.
Životni saputnik! 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.![]()
![]()
Sad su i Barcelona.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pali ko motokultivator....Eisenbahner1921 je napisao/la:[emoji38] [emoji38]LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.
Sad su i Barcelona. [emoji38]
EKONNP
jbg žao mi je što ne pratiš La Ligu, ali shvatam igrao si se kamenjem vjerojatnoLoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.
https://www.malagacf.com
In the last three seasons, Los Boquerones managed two victories, two draws and two defeats against Barcelona, and with a +1 positive goal difference.No Spanish team can say the same. Last season, Malaga were also one of the teams most directly responsible for Barcelona losing the league title to Real Madrid. At the beginning of April, the Blaugrana visited La Rosaleda knowing that Real Madrid had lost two points in the Madrid derby.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koji si ti kraljDenchiNL je napisao/la:jbg žao mi je što ne pratiš La Ligu, ali shvatam igrao si se kamenjem vjerojatnoLoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.![]()
https://www.malagacf.com
In the last three seasons, Los Boquerones managed two victories, two draws and two defeats against Barcelona, and with a +1 positive goal difference.No Spanish team can say the same. Lšast season, Malaga were also one of the teams most directly responsible for Barcelona losing the league title to Real Madrid. At the beginning of April, the Blaugrana visited La Rosaleda knowing that Real Madrid had lost two points in the Madrid derby.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
LoveSB96 je napisao/la:
Koji si ti kralj![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Eto Meljine djece u repku. 
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Jok eto Tanovih akademaca.Gradonacelnik je napisao/la:Eto Meljine djece u repku.
- Zeljeznicar -
-
belosevic28
- Kontakt:
Daj turu aparata aw aw amawawawawaw postao selektor.
Na hajr aBd !!!
Na hajr aBd !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vec amarovci pobjedu proglasili! Moze frajer vodit ZeljAl i Lutvu u setnju, repku nikako! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da je Amar izabran bojkotirao bi represtaciju, ovako samo necu ic svejedno. Sretno Roberte 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
al su ih krenule ove najave i proslave unaprijed , prvo titula, pa lendra obeća 100.000 kod vječne, pa amar selektor....
znači vrh brate , nešto ko u sjevernoj koreji imaju ljudi svoju realnost

znači vrh brate , nešto ko u sjevernoj koreji imaju ljudi svoju realnost
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ni milimetra!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lazu da Robi nece zvati igrace iz nase lige; prve dve tekme ce igrati samo nasa liga

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako budemo imali repku u zakljucavanju sudija, pucanju zastavica - imamo samo jedan izbor za selektora!! Ovako gledamo Telemach, kupujemo u Konzumu i Robi nam je selektor! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
i tako je propala i zadnja nada da sin osudjenog muljatora dovede reprezentaciju na Grbavicu, u cije bi ulaganje nastavio savez i drzava, kako bi drzavna selekcija mogla tamo igrati utakmice. Prosite na isti nacin kao i dosad. kme, kme, kme
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Samo da cestitam novom selektoru, zelim mu mnogo srece , nadam se da ce vratiti ugled repki, koji je imala kada je Safet bio selektor.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.