Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vec je ovim potezom pokazao da je veci trener od Bazdarevica koji je cijelo vrijeme zivio u Francuskoj cini mi se...
Papagaj(ptica) žutog kljuna je Tukan, vidi sliku par postova prijeljalja je napisao/la:Bio sam protiv PAPAGAJA (moj prijedlog za nadimak) ali mu dajem apsolutnu podrsku kao i svakom do sad. Povedi nas zuti.

A ovi ostali prije Mese su svi jelde u rajvosi zivili hahaha. Pape, Faruk, Sliskovic, Ciro.. Oh Boze dragiVucevich je napisao/la:Vec je ovim potezom pokazao da je veci trener od Bazdarevica koji je cijelo vrijeme zivio u Francuskoj cini mi se...

Sretno, Roberte

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 02 sep 2021, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
ćuran je stanovnik ženeveVucevich je napisao/la:Vec je ovim potezom pokazao da je veci trener od Bazdarevica koji je cijelo vrijeme zivio u Francuskoj cini mi se...
Zarathustra
Tukan mi je malo pogrdno. Moze li kanarinac?Esport je napisao/la:Papagaj(ptica) žutog kljuna je Tukan, vidi sliku par postova prijeljalja je napisao/la:Bio sam protiv PAPAGAJA (moj prijedlog za nadimak) ali mu dajem apsolutnu podrsku kao i svakom do sad. Povedi nas zuti.
Ovu temu je trebao otvoriti Virtual, posto je on najaktivniji oko otvaranja tema.Bazinga12345 je napisao/la:Zašto Neandertalac nije otvorio temu?
Sretno Robi![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sretno Zuti...povedi nas do EP-a.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sretno žutokljunac!
eto nadimka
Nadam se da ce nas odvesti na Euro. Pojacati vezni red, Ibisevic ili bilo koji napadac ne treba igrati u sredini.
Duljevic, Pjanic, xx, Milosevic i Visca(Izet) u sredini.
xx ko god od ovih bude igrao vise Besic, Burnic ili Amir H. Ili pokusaj vratiti Lulica i to je to.
One momke iz U21 ne diraj, Vinko ih je odlicno slozio tako da to se nesmije dirati.
eto nadimka
Nadam se da ce nas odvesti na Euro. Pojacati vezni red, Ibisevic ili bilo koji napadac ne treba igrati u sredini.
Duljevic, Pjanic, xx, Milosevic i Visca(Izet) u sredini.
xx ko god od ovih bude igrao vise Besic, Burnic ili Amir H. Ili pokusaj vratiti Lulica i to je to.
One momke iz U21 ne diraj, Vinko ih je odlicno slozio tako da to se nesmije dirati.
Ako postoji individualac koji se odvaja od ostalih, najbolja moguća stvar je nagraditi ga pozivom u A selekciju (isti princip kod u19soko je napisao/la: One momke iz U21 ne diraj, Vinko ih je odlicno slozio tako da to se nesmije dirati.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
U situaciji da moze da uskoci u prvih 11. E sad da sjedi na klupi, nije bas.AjsKjub je napisao/la:Ako postoji individualac koji se odvaja od ostalih, najbolja moguća stvar je nagraditi ga pozivom u A selekciju (isti princip kod u19soko je napisao/la: One momke iz U21 ne diraj, Vinko ih je odlicno slozio tako da to se nesmije dirati.u21). Jednostavan recept za uspješnu selekciju na svim poljima. Win-win situacija.
Eto npr Gojak bi pa mozda i mogao da uskoci u prvih 11. Oni ili Milosevic mogu tu igrati.
Samo sto U21 igra veoma dobro, Gojak je tu glavni igrac. Moze se desiti da ako on nebude igrao ne odemo na takmicenje.
Ko zna. Po mom misljenju on bi trebao ostati u U21, momci igraju odlicno ne treba mjenjati sastav osim u slucaju povrede.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Fudbalski boem
Mog'o bi Zuti da poslozi fino ekipu.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako bi uspio vratiti Lulica, sto mi nije bas izgledno, moglo bi se reci da imamo pristojnu reprezentaciju bar kada je rijec o prvih 11.
Besic je diskutabilan, ali ako bi nasao tim u kom ce igrati njegovo mjesto je u prvom timu.
..................beg...............
vranjes....bic......zuka.......kola
........besic.....pjanic...???......
....visca......dzeko........dulja..
Problem je ko su izmjene??
Besic je diskutabilan, ali ako bi nasao tim u kom ce igrati njegovo mjesto je u prvom timu.
..................beg...............
vranjes....bic......zuka.......kola
........besic.....pjanic...???......
....visca......dzeko........dulja..
Problem je ko su izmjene??
-
- Kontakt:
Cestitke Prosineckom, zelim mu puno srece u radu. Nadam se da ce biti uspjesan i da se nikad nece pokajati. Ocekivan izbor. Kljuc uspjeha ce mu biti uskladiti Dzeku i Pjanica.
ovo je "tukan" , idealan nadimak, posaljite kajtazu i misimovicu na vijećanjeEsport je napisao/la:Ćiro: Prosinečki je čisti pogodak za BiH,
trenerski je nadaren više i od Slavena Bilića
Miroslav Ćiro Blažević je u izjavi za Klix.ba kazao da je nogometna reprezentacija Bosne...
ovako zbori do sada naš najozbiljniji selektor
![]()
Zarathustra
- JackTheStripper
- Kontakt:
Malo cetnik, malo ustasa...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ako vec prozivas, evo ti tbog babe Osima. Pogledaj dobro datim i sjeti se sta je bilo u HR i BiH do tad.JackTheStripper je napisao/la:Malo cetnik, malo ustasa...
A onda pogledaj i ovaj video i uvjeri se kako babo Osim slavi kup svoga Partizana

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Svi što su kao argument uzimali Amarovu govornu manu i ovi sad što kao argument uzimaju Robertovu nacionalnost, mogu da se najedu govana, Bosna nije takva država, eno im Poljska pa nek tamo veličaju fašističke pokrete
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Robi ima fudbal u malom prstu!
Sretno.
Sretno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.