Evander je napisao/la:Ako bude negdje radio i ako ga predlozi struka a ne babo, zasto da ne.calcio je napisao/la:Nisam nezadovoljan iako sam priželjkivao Amara. Nadam se idući put da je red na njega. Robiju 100% podrška od mene, sretno.
Ne moze jos dvije godine neraditi kao do sad, pa ocekivati da bude selektor.
Neka uzme neki klub u Austriji recimo, neka ostvari ok rezlutate, onda naredni selektor Amar, zasto da ne...
on je budala ako se ikad vise kandiduje
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Otvaraj Amaru temu na Zeljinom forumu. Jedino tu moze voditi ekipu. Sve ostalo je visoko za njega.svrakino1921 je napisao/la:izvini u pravu si imal tema o Amaru koji nije selektorMaestro je napisao/la:Goni ga kuci. Ovdje je njegovo proslo i nema razloga dalje pricati o Amaru.svrakino1921 je napisao/la:Zelim da kazem bit ce selektora jos ali ovakve drame nikad se nece ponovit.Svaka cast Amare![]()
![]()
![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Na stranu sto imamo mozda najboljeg selektora jos od Cire Blazevica, imamo sigurno i najjaci 'staff' sto se tice pomocnika...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Evo, i ja se sve ibretim.DevilsAdvocate je napisao/la:Na stranu sto imamo mozda najboljeg selektora jos od Cire Blazevica, imamo sigurno i najjaci 'staff' sto se tice pomocnika...
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Beli/zuti orao ili kopaodubrovnik je napisao/la:Pa mogao bi biti kanarinac ali to nije ono pravo. Valjda su pozeljne zivotinje onako specificnog izgleda.Moggi je napisao/la:prvi znak uspješne saradnje jeste nemogućnost pronalaska očiglednog i adekvatnog životinjskog nadimka
![]()
![]()
![]()
Ali ja ipak vjerujem da ce masta nekog od "ljubitelja" Robija proraditi. Nikad do sada ovaj forum u tome nije zakazao.

Sent from Nokia 3210

idemo momci pokoriti evropu
Zarathustra
Zbog jedne osobe priželjkivat poraze svoje domonivneMocMahale444 je napisao/la:jedan pirgavi troprstas bude selektor
cetnik-ujo.
Izgubili svaku aBd inshela

On-topic: Definitivno najbolji mogući izbor (ipak oni bolji tipa Vaha su bili i ostat će samo naš navijački san), iako ni Amar ne bi bio loš. Drago mi je što smo ovaj put barem ganjali mlade i perspektivne trenere.
Nadam se da će i ovi nacionalisti svoju mržnju zadržat za sebe i ne remetit atmosferu svakakvim povicima i natpisima na tribinama, reprezentacija je veća od svakoga i mora biti na prvom mjestu nebitno ko je vodi

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Moggi je napisao/la:
Opet naši, njihovi i njihov.

Jos po jednog roma i jevreja. 

- Zeljeznicar -
Jos Slovenac i to je to.

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 04 jan 2018, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
vidi bosnja zadnja dva mjesta pa dokle viseBelminM23 je napisao/la:Moggi je napisao/la:
Opet naši, njihovi i njihov.

Odlican izbor. Zelim mu puno srece u radu. Svjetsko ime definitivno.
Golemo se znanje moze naslijediti.calcio je napisao/la:
Mogao bih knjigu napisati zašto bi Amar bio dobar izbor ali neću, ipak je izbor selekotora okončan. Mogu samo reći da je on potcjenjen trener, da ima dobro fudbalsko oko (kao i otac mu od koga je naslijedio znanje i karakter) i da nam se pola reprezenacije oprostilo ili ne igra redovno i da ćemo morati naći nove igrače koji će ih zamjeniti. Pred Robijem nije nimalo lagan posao, morat će dobro zapeti da bi uspio nešto napraviti od nas.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imamo ekipu koja mora igrati prvenstvo gdje se 24 reprezentacije kvalifikuju iz tvoje zone.
-
- Kontakt:
Čestitam Robiju, nadam se plasmanu na Evropsko.Pravi izbor u ovome trenutku.
Amara mi je žao, jer naš "mentalitet" ne dozvoljava da budeš uspješan ako ti je otac BAŠ uspješan. U ovom slučaju to što je Ivicin sin mu je odmoglo.
Interesuje me zvanični ili bilo kakav stav BHF-a, zna li neko?
Tri prsta i zagrljaj Tuđmana ( grob te yebo u kakvom mi društvu živimo) , kako će to podnijeti najveći sinovi Bosne i Hercegovine?
Amara mi je žao, jer naš "mentalitet" ne dozvoljava da budeš uspješan ako ti je otac BAŠ uspješan. U ovom slučaju to što je Ivicin sin mu je odmoglo.
Interesuje me zvanični ili bilo kakav stav BHF-a, zna li neko?
Tri prsta i zagrljaj Tuđmana ( grob te yebo u kakvom mi društvu živimo) , kako će to podnijeti najveći sinovi Bosne i Hercegovine?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Povedi nas Žuti...Do konačnog uspjehaaaaaaaa
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Cestitke Robiju!
Vjerujem da cemo opet nakon 4 godine igrati lijep i smislen fudbal. U Mesu nisam vjerovao nikada.
Sto se tice igrackog kadra do septembra i prve zvanicne utakmice se svasta moze desiti, a u svakom slucaju mislim da ne moze gore od ovog trenutnog stanja (Besic, Bajic, Hodzic, Hajrovic...itd).
Dakle, moze samo biti bolje.
Imam osjecaj da bi Robi mogao nagovoriti Lulica(32) da se vrati i to bi za pocetak bio jedan od najbitnijih poteza.
Vjerujem da ce Besic naci neki solidan angazman i vratiti se koliko toliko u zivot. Mozda Hajrovic proradi. Zukanovic je standardan. Sta ako Jozo predje u Burnley i izbori se za status? Memisevic? Vidjet cemo sta ce biti s Rijadom i Arminom, Djuric je uvijek tu za klupe dobar.
Krunic ce se vjerovatno vratiti u Seriju A. Vidjet cemo kako ce se Duljevic nastaviti razvijati. Milosevic...
Dodajmo tu neke U - 21 reprezentativce (Gojak, Hadziahmetovic, Menalo...), + Burnic, te oni nezamjenjivi (Begovic, Kolasinac, Pjanic, Dzeko...)...i jos neki koje nisam nabrojao.
Mogao bi Prosinecki u septembru biti na slatkim mukama, ali i u poprilicnim problemima, vidjet cemo kako ce se situacija s nasim igracima razvijati narednih mjeseci.
U svakom slucaju, bez obzira na igracki kadar, vjerujem da cemo pobjedjivato Kiprane i sl.reprezentacije i da se necemo brukati protiv jacih.
Ja vjerujem u uspjeh pod Robijevom palicom iako je u dosta nezahvalnijoj poziciji trenutno u odnosu na Mesu i Papeta sto se igrackog kadra tice.
Vjerujem da cemo opet nakon 4 godine igrati lijep i smislen fudbal. U Mesu nisam vjerovao nikada.
Sto se tice igrackog kadra do septembra i prve zvanicne utakmice se svasta moze desiti, a u svakom slucaju mislim da ne moze gore od ovog trenutnog stanja (Besic, Bajic, Hodzic, Hajrovic...itd).
Dakle, moze samo biti bolje.
Imam osjecaj da bi Robi mogao nagovoriti Lulica(32) da se vrati i to bi za pocetak bio jedan od najbitnijih poteza.
Vjerujem da ce Besic naci neki solidan angazman i vratiti se koliko toliko u zivot. Mozda Hajrovic proradi. Zukanovic je standardan. Sta ako Jozo predje u Burnley i izbori se za status? Memisevic? Vidjet cemo sta ce biti s Rijadom i Arminom, Djuric je uvijek tu za klupe dobar.
Krunic ce se vjerovatno vratiti u Seriju A. Vidjet cemo kako ce se Duljevic nastaviti razvijati. Milosevic...
Dodajmo tu neke U - 21 reprezentativce (Gojak, Hadziahmetovic, Menalo...), + Burnic, te oni nezamjenjivi (Begovic, Kolasinac, Pjanic, Dzeko...)...i jos neki koje nisam nabrojao.
Mogao bi Prosinecki u septembru biti na slatkim mukama, ali i u poprilicnim problemima, vidjet cemo kako ce se situacija s nasim igracima razvijati narednih mjeseci.
U svakom slucaju, bez obzira na igracki kadar, vjerujem da cemo pobjedjivato Kiprane i sl.reprezentacije i da se necemo brukati protiv jacih.
Ja vjerujem u uspjeh pod Robijevom palicom iako je u dosta nezahvalnijoj poziciji trenutno u odnosu na Mesu i Papeta sto se igrackog kadra tice.
-
- Kontakt:
U pravu si Karambeu, varalica iz Visokog, papak prve klase se nažalost previše pita u BIH fudbalu...Joj kada ga vidim na aerodromu, kakav antipatičan lik, džaba mu u njegovom slučaju odijelo NE ČINI gospodina...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- MocMahale444
Vodi vas tiZu evooooo.HPCompaq je napisao/la:Povedi nas Žuti...Do konačnog uspjehaaaaaaaa

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.