FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

elSaik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la elSaik » 11 sep 2010, 19:39

jordan 23 je napisao/la:evo ko kaze da se iz tuzle ne mogu odnijeti bodovi.kada sakati leotar odnese bodove,onda nikome opravdanje ne moze biti da su oni mesari i slicno.samo treba znati.
Da. A inače Leotar zna. :lol:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 sep 2010, 19:44

jeste vi neki opasni frajeri sto pitate gdje su fukare bilo nas je u vrlo malom broju gdje si ti na utakmici ako si iz tuzle.A ovi Hz Tm niste mi jasni stvarno,citavo kolo je kiks pa tako i mi,Nema pobjede kuci tako da...........vidjet cemo vas sutra
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 20:36

KARL HAJNC je napisao/la:DRUGA LIGA VAM NE GINE AKOBOGDA AKO VAM OPET GAVARIĆ NE POMOGNE.POZZ OD HZ

hehhe dobar si...al neces taj film gledati....taj jos film nije bio a i nece ga ni biti da znas....pacenikkk..... :mrgreen:

zelim vam sutra sve najgore da izgubite.... :mrgreen: :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 20:38

E jesu nasli protiv koga ce da gube bodove :?
Ovo se mora negdje nadoknaditi. Sta mislite gdje? (Banovici :D )
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 11 sep 2010, 20:41

Jeste jadni!!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 20:44

januar je napisao/la:Jeste jadni!!
iz aviona se vidi da si hordas cekaju kakav kiks slobode da bi se javilii...hahha...jadni ste vi svi pitari...nevrijedi se s vama raspravljati jer stvarno ste tankog mozga....vama netreba biti ime grupe Horde Zla neg Malo Umni...et malo rizmislite to vam je moj prijedlog da promjenite to je vise nalik vama.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 sep 2010, 20:44

sramota....jel to uigravanje i mini pripreme u Madzarskoj...leotar potpuno zasluzeno uzeo bod...cak im nije sviran cist penal u prvom poluvremenu....plus...dosta raje koja je bila blize kaze da je nas gol postignut iz cistog ofsajda...jos jedno...SRAMOTA :oops: ...na kraju su Fukare i pored loseg rezultata dale podrsku igracima mada je nisu zasluzili..vidjet cemo sta nas ceka u srijedu i subotu...mnogo toga ce bit jasnije
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 20:44

:roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 20:45

Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 11 sep 2010, 20:46

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
iz aviona se vidi da si hordas cekaju kakav kiks slobode da bi se javilii...hahha...jadni ste vi svi pitari...nevrijedi se s vama raspravljati jer stvarno ste tankog mozga....vama netreba biti ime grupe Horde Zla neg Malo Umni...et malo rizmislite to vam je moj prijedlog da promjenite to je vise nalik vama.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ajlice jel to udario malo PMS :oops:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 20:48

samo sarajevo je napisao/la:Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!
Kako propada? Pa covjece, koliko samo utakmica nismo izgubili kod kuce, u koliko istih nismo primili gol?
Nakon jednog kiksa i gubitka bodova su svi generali. Gdje ste bili kad se dolazilo do pobjeda?

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 20:49

samo sarajevo je napisao/la:Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!

hahha koliko je tebi godina...cuj vama da se divimo nedo Bog nikom....pa sta ti je bolan tek je prva polusezona
prerano se nadate....xD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 20:51

Omerbavarac je napisao/la:
Kako propada? Pa covjece, koliko samo utakmica nismo izgubili kod kuce, u koliko istih nismo primili gol?
Nakon jednog kiksa i gubitka bodova su svi generali. Gdje ste bili kad se dolazilo do pobjeda?
Ja nisam mislio na ovu tekmu nego u globalu godinama vam je klub na niskim granama jer vam ga vode levati kao sto su vodili i nama,ali mi smo to silom otjerali sve i sad sve funksionise hvala bogu,a ova malena sto spominje HZ upali malena sutra tv pa pogledaj kako to mi radimo! Pricas djevojcice o HZ a pogledaj nasta vam lici navijacka grupa a na sta lice HZ budi malo objektivna!

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 11 sep 2010, 20:52

hahha koliko je tebi godina...cuj vama da se divimo nedo Bog nikom....pa sta ti je bolan tek je prva polusezona

Ajlice sreco imas pozivnicu za sutra da dodes na AFH- Sjever i da vidis atmosferu garantujem ti da ces poceti navijati za F.K Sarajevo,a posle ces kad vidis Fukare na Tusnju kako navijaju umrijeti od smijeha! ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 20:54

samo sarajevo je napisao/la: Ja nisam mislio na ovu tekmu nego u globalu godinama vam je klub na niskim granama jer vam ga vode levati kao sto su vodili i nama,ali mi smo to silom otjerali sve i sad sve funksionise hvala bogu,a ova malena sto spominje HZ upali malena sutra tv pa pogledaj kako to mi radimo! Pricas djevojcice o HZ a pogledaj nasta vam lici navijacka grupa a na sta lice HZ budi malo objektivna!
Da, i godinama nam pricaju da propadamo, a mi uvijek ostajemo na zdravim nogama. Ako je iko sumnjao u Slobodu, to je bilo prosle sezone, ali se na kraju ponovo sve vratilo gdje treba. Ovaj poraz ne dovodi Slobodu na rub ponora, jer kao prvo, tek je pocetak prvenstva, a uz to je jos veliki broj utakmica pred nama.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 20:56

Omerbavarac je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la: Ja nisam mislio na ovu tekmu nego u globalu godinama vam je klub na niskim granama jer vam ga vode levati kao sto su vodili i nama,ali mi smo to silom otjerali sve i sad sve funksionise hvala bogu,a ova malena sto spominje HZ upali malena sutra tv pa pogledaj kako to mi radimo! Pricas djevojcice o HZ a pogledaj nasta vam lici navijacka grupa a na sta lice HZ budi malo objektivna!
Da, i godinama nam pricaju da propadamo, a mi uvijek ostajemo na zdravim nogama. Ako je iko sumnjao u Slobodu, to je bilo prosle sezone, ali se na kraju ponovo sve vratilo gdje treba. Ovaj poraz ne dovodi Slobodu na rub ponora, jer kao prvo, tek je pocetak prvenstva, a uz to je jos veliki broj utakmica pred nama.
Ja ti ovo govorim jer mislim da nema potrebe da se zadovoljavate da budete u dnu vec treba da budete u vrhu,i mi smo se borili za evropu al smo htjeli da polomimo upravu jer su lopovi o tome ti pricam al neces da me skontas!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 20:57

januar je napisao/la:

Ajlice sreco imas pozivnicu za sutra da dodes na AFH- Sjever i da vidis atmosferu garantujem ti da ces poceti navijati za F.K Sarajevo,a posle ces kad vidis Fukare na Tusnju kako navijaju umrijeti od smijeha! ;)

a jel bgt imam pozivnicu e bas fino od tebe ali neka hvala....nikad na Sjever....ma nezz da vam je atmosfera bolja neg kosto je kod Katalonaca koji navijaju za Barsu nebi vala navijala za FKS.... :mrgreen: :mrgreen: ...FKR i samo FKR.... :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 20:58

Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 11 sep 2010, 21:01

samo sarajevo je napisao/la:Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!
hahaha nemoj ih vise ba :cry: :cry:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 21:01

samo sarajevo je napisao/la:Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!
ma *ebo te atmosfera...nije meni do atmosfere meni je do mog kluba.... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.