AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

amell
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la amell » 10 sep 2010, 01:49

trebate se vim jos mnogo hljeba najest i znoja prolit pa da dominirate,mislis kupili dva polovna i istrosena napadaca da sad mozete paliti i zariti evropom i italijom,malo sutra,zna se kome cete u ledza gledat :roll: :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 sep 2010, 07:07

Seedorf, Nesta i Flamini pod znakom pitanja za Cesenu
U subotnju utakmicu drugoga kola italijanskog fudbalskog prvenstva, koju će odigrati kod Cesene, Milan će ući znatno oslabljen...

Sky Sport Italia piše da su Alessandro Nesta, Clarence Seedorf i Mathieu Flamini svi redovim propustili trening ekipe u četvrtak, i da su njihovi nastupi za subotnji susret pod znakom pitanja.

Baš kao i Seedorf, Nesta je trening odradio u teretani, a ionako kasni u pripremi zbog povrede ruke, dok je Flamini još uvek u rehabilitacijskom procesu.

Očekuje se da će Seedorf i Nesta konkurisati za nastup u otvarajućem kolu Lige Šampiona. U pitanju je susret u sredu na San Siru stiže Auxerre.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 sep 2010, 07:10

Balotelli: "Forza Milan"
slika
Šou Maria Balotellija na prozoru klinike u Paviji gde je operisan. Pevao himnu Milana i još jednom pokazao gde je njegovo srce...

Super Mario je na kliniciu Paviji, operiše koleno, trebalo bi da ga vidimo na terenu u oktobru.
Upitan da prokomentariše izjavu Gallianija da se nada da će ga videti u dresu Rossonera, nasmejao se.

"Milan je izuzetno jak sa Ibrom i Robinhom", primetio je talentovani napadač, a onda sa prozora klinike priredio šou novinarima.

Uzvikivao je "Forza Milan" i pevao himnu Rossonera.

slika
Na konferenciji za novinare Galliani je blistao kad su mu novinari to preneli.

"Neću da sada govorim o Balotelliju jer će to odmah iskoristiti da me napadnu. Kao velikom navijaču Milana želim mu brz oporavak", poručio je transfer guru Rossonera.

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 sep 2010, 13:02

Balloteli zeli paznju sto vecu, a nikad je nece dobiti zah.fudbalu koji ce prikazati , jednom ce mu se obiti o glavu :evil: novac ocigledno puno utice na momka :mrgreen: ni malo ga necijenim..njegovo ponasanje nije prof..mozak je uvijek u africi ostao :lol: :lol:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 sep 2010, 13:10

Veceras u 20:45 se igra protiv Cesene. Rasprodate su sve ulaznice bice tesko gostovanje pogotovo zato jer su novajlije u Seriji A. Igrace bunker garant. Dobro bi bilo odmah postici pogodak kao protiv Leccea i onda utakmicu privesti kraju. Najavljuje se "magicna cetvorka" od pocetka sto bi moglo biti kobno. Uzmemo li ta 4 igraca gore (Pato,Robinho,Ibra i Ronaldinho) ti igraci uopste nisu trkaci i + jos pirlo koji je manji trkac od svakog ovog prije navedenog mogli bi imati velikih problema. Neznam jesu li ovo medijske spekulacije ili nisu al svakako ovo ne bih volio. Al Allegri na konferenciji izjavio da Ibra sigurno igra dok Robinha nije spominjao.

POZVANI IGRACI: Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Strasser, Ibrahimiovic, Inzaghi, Oduamadi, Pato, Robinho and Ronaldinho.

2 moguca sastava:
-----------------Abbiati---------------

Zambrotta-----Silva---Grk---Antonini

----------Pirlo--------Ambrossini

Pato-------------Madzionicar-----Robinho

-----------Ibrahimovic---------------

ili:

-----------------Abbiati---------------

Zambrotta-----Silva---Grk---Antonini

----------Ambrossini------Pirlo
---------------------Boateng----

Pato------------------------------Ronaldinho

-----------------Ibra--------------------------

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 20:06

za malo više od pola sata prva utakmica milana u gostima i debi ibre, kreće se bez robinja ali vjerovatno će i on dobiti šansu, sastav milana: Abbiati; Bonera, Sokratis, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.
neste, flaminija i sedorfa nema zbog ozljeda, očekujem totalno povučenu cesenu i vrebanje kontri, jer milanovi bekovi i nisu nešto, al od milana očekujem atraktivnu i napadačku igru i nekoliko golova, FORZA MILAN
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 sep 2010, 20:58

daj te ba kakav link ako ko ima da se gleda tekma :D :D :D :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2010, 21:00

Silva je imao dobru priliku nakon kornera, ali je pucao preko gola. Zeznuta je Cesena u napadu, neće biti lak.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2010, 21:03

johnnyHZ je napisao/la:daj te ba kakav link ako ko ima da se gleda tekma :D :D :D :D
http://livesport1.info/tv3.html

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 sep 2010, 21:03

MinistaR je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:daj te ba kakav link ako ko ima da se gleda tekma :D :D :D :D
http://livesport1.info/tv3.html
hvala 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2010, 21:31

2:0 gubimo, srce me moje žiga.... :cry: :cry: :cry: :cry:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 21:40

cesena igra brz i moderan fudbal, imali 3 školske kontra dali 2 gola, prvi put antonini zaboravio svog igrača ovaj neometan nabacio bogdaniu koji pored grka zabija za 1-0, drugi istrčao bogdani ovaj u prostor chiaceriniju koji naravno bježi boneri a grk i silva kratki u bloku i uz samu stativu za 2-0.
milanu odbrana katastrofa, bez nesta ništa, svaki put kad centar pređu opasno je, u napadu su napravili nekoliko šansi, prvu dinju golman ispod prečke vadi pa silva sam poslije kornera preko gola, pato jednom pokraj gola, jednom zabio al u malom ofsajdu bio, ibra primio par pirlovih lopti al gatuzo ga ne konta nikako ne istrči do kraja.
ne kontam vezni red ambro-pirlo-gatuzo ko prije 7-8 godina, daj boatenga i robinja u drugom obavezno

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 11 sep 2010, 21:44

sramotno -.-" ocekivo sam na poluvremenu 0:2 a ono obrnuto, stvarno me sramota, pa gatuzo igra pored Boatenga ! cccc i trebo je Sokratis na beka umjesto Bonere a Yepes na stopera ! sad ubacit Robinha koji ce dodat brzine,trka kao i boateng nadam se bar remiju :roll: :|

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 sep 2010, 22:44

Stvarno inteligentne izmjene. Vadi Ronaldinha. Jel corav il lud neznam. Robinho je kako sam i mislio premekan za ovog fudbala.Ibra fula penal nema veze nesreca. Pato previse solira. Pirlo crko dabogda vrti se samo u krug. Gatuzo i Amborsini zreli za penzije. Bojim se da Allegri nije autoritet za ove zvijezde. Sve u svemu jako lose. Nadati se boljim rezultatima u buducnosti. Znao sam da ce biti **** protiv ovih.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 22:47

ostalo 2-0, zna li iko zašto je poništen čist gol patu na početku drugog, hajd onaj u prvom je bio mali ofsajd, al ovaj drugi nemože biti regularniji, pa ibra pogodi stativu iz penala :shock:
inače ako nije neka ozljeda ona izmjena abate-silva je totalno bezveze(mada je 99% ozljeda i drugog stopera :x )
vezni red gatuzo i ambro zajedno nemogu više nikada valjda je to sad signore alegri vidio, ibra solidan za prvi put par finih šuteva jednu mu antonioli izvadio kraj same stative, penal fulo jbg desi se, al robinjo otkad je ušau u drugom umjesto dinja nije se vidio kako treba, više se pokazao stari pipo od njega, ništa poraz jbg, sad se malo više uigrati, obavezno staviti boatenga u vezni red a i flaminija čim se oporavi jer nas iskontrirati može svak sa ovima.
sad me strah i auxera u LP jer ako nebude silve i neste po je propuh totalni i bez bekova i s pola stopera(hajd grk je kao neki poluigrač)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2010, 22:49

MinistaR je napisao/la:2:0 gubimo, srce me moje žiga.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ebo srce,cuvaj zdravlje.
Ja kontam ,hajde makar Milano dosao sebi a oni ko' i juventus prdnuli u sisu.
Jos malo pa sa M.C se mozete uhvatiti pod ruku.
Zvijedza milion,igre nigdje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 22:51

harishp je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:2:0 gubimo, srce me moje žiga.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ebo srce,cuvaj zdravlje.
Ja kontam ,hajde makar Milano dosao sebi a oni ko' i juventus prdnuli u sisu.
Jos malo pa sa M.C se mozete uhvatiti pod ruku.
Zvijedza milion,igre nigdje.
ma da je barem zvjezda milion već isti sastav kao i prošle godine samo umjesto boriela ibra, a vezni red isti od 2003. :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 sep 2010, 23:08

uz nedostatak kake naravno ;)

mogu mislit kako su vam se brzo spustila ocekivanja od ove sezone za nekoliko stepenica (meni jesu, i za milan i za barcu).

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 23:19

ma čim ne igra nesta odbrana je kritična, al staviti u vezni red ambru i gatuza može samo trenerski diletant, nadam se da je noćas vidio da to ne ide i da ih više nikad u ovom sastavu poslati na teren, jer trče otprilike koliko i vezni red bih reprezentacije.
ima li još uvjek onih moviola ili sl. na raiu, baš me interesuje zašto poništi gol patu, da je nekom drugo se ovako desilo već bi počela medijska hajka kako se sudi protiv njih, plus 2-3 puta ofsajd sudi a u liniji igrači.
napadu treba samo više utakmica zajedno da se malo uigraju i biće to ok, al odbrana je kriza i to malo žešća, robinjo mi se čini još uvjek nespreman ili noćas nije bila njegova noć

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 23:27

Sta ovo popusili od Cesene :mrgreen: :mrgreen: dobro je poceo i Ibro 1 penal pa... :lol:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []