Wawrinku očekujemo na terenima ove godine nadam se
Goffin se popravio i ustabilio tako da bi i on trebao predstavljati neki standard
Griši ne vjerujem nikako
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Apsolutno se slazem!bodi123 je napisao/la:Rublev je strašan. Zaljubio sam se u njegovu igru. Fascinantan ofanzivni repertoar ispraćen vrhunskim balansom, strpljenjem i kretanjem. Forhendom crta bukvalno šta poželi, a ni direktni poeni iz bekenda mu nisu strani, umije spustit paralelu, umije napast drugi servis, umije odigrat vrhunski passing. U pauzi je očigledno radio i sa nekim psiholozima, i sada je vidno napredovao i na mentalnom planu. Ovaj dečko je budući multislam šampion.
Borna... presmiješan lik.
I ovo se slazem osim za Grisu. David je bas se dobro popravio i bice neki faktor. Grisha se isto popravio pogotovo mentalno i sto se tice clutch igre, danas ga gledao nehumano koliko je sralo Millmana ali je ovaj ostao skroz hladan i okrenuo. Domija sam gledao (i cekao za pare) trzo je malo al jbg moras ga cijenit uvijek daje 300% i procepice ga kad tad jer je ogroman radnik, al jbg mora u pm jednom naucit i bez spina da ima sta da nasikira protivnika i igru na mrezi mora drasticno popravljati. Tsisipas je isto jak talent al nije rang da sad gore se ugura medju top ali za 30-40 moze. Jako nezgodan igrac pogotovo na servi kad je.AA23 je napisao/la:Kyrgios će biti dobar ove godine, svake godine napreduje i opet mislim da je jači od njegovih rivala ma koliko god bio on komad budale
Wawrinku očekujemo na terenima ove godine nadam se
Goffin se popravio i ustabilio tako da bi i on trebao predstavljati neki standard
Griši ne vjerujem nikako
Kako očekuješ da Borna sa onim pokušajem od forhenda bude ofanzivniji teniser, nemoguća misija.Mig_Mig je napisao/la: Bas sam to pisao edi privatno. Kako lik udara lopticu i to u kontinuitetu. Cudo koliko je napredovao, poigravao se sa Bornom, kojeg ocigledno neko bas skroz pogresno savjetuje, da na ovakvim brzim uslovima on gradi karijeru na defanzivi. Rus ga je pomeo.
Eto te k'o Karleuša, nema X faktor.bodi123 je napisao/la:Tsitsipas je šablonski teniser bez dominantnog udarca. Nema X faktora u svojoj igri da bi bio multislam šampion. Talentovan itekako, ali talentovani su i Ćorić, Kachanov, Donaldson, Medvedev pa teško da će iko od njih biti nivo Rubleva ili Zvereva koji su generacijski talenti.
Bolestan.KingJamesMVP je napisao/la:Šta je s Thiemom pa odustao od dvoboja s Monfilsom?
Mislim da se HC ne računa u statistikuAA23 je napisao/la:Roger bez poraza u novoj sezoni, keep up the good work Roger !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.