BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Hoćemo li već sutra ujutro znati zriieb za ATP Sydney kao što je bio slučaj sa ATP Brisbaneom ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da se podsjetimo najluđeg dana/noći na forumu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7540
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Da se podsjetimo najluđeg dana/noći na forumu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7540
eusebio2 je napisao/la:Javlja mi rođak iz Melburna da je Enver prilikom montiranja kamere pao s tribine, hitna je tu. Ernard je otišao po baterije kući, čekaju da se vrati.

Hocemo!taremuha je napisao/la:Hoćemo li već sutra ujutro znati zriieb za ATP Sydney kao što je bio slučaj sa ATP Brisbaneom ?
Šta bi sa Damirom i Mirzom raja, kako su izgledali na terenu, nisam ništa upratio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza odličan, vezao je 4 pobjede, pobjedio 2 odlična igrača Seppi i Lopez. Ali protiv Pelle nije bio na nivou ali mora se priznati da je Pella odigrao odlično. Samo 10 UE imao u meču, ništa nije poklanjao, odlično servirao.Raonffa je napisao/la:Šta bi sa Damirom i Mirzom raja, kako su izgledali na terenu, nisam ništa upratio.
A Damir onako. Nije igra bila toliko loša ali servis užasan, 45% ubačenog prvog servisa u meču. Ali imao je neku povredu, na kraju prvog seta tražio MTO, abdomen. Valjda je to uspio sanirati pa vidjet ćemo u Sydneyu, i tu je 7. nosilac.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gledao sam danas Pellu protiv Rubleva, odigrali su strašan meč zaista. Nadam se da će ovo Mirzi biti dobar "temelj" za ovu sezonu i da će se konačno približiti TOP 100.Unofficialpage je napisao/la:Mirza odličan, vezao je 4 pobjede, pobjedio 2 odlična igrača Seppi i Lopez. Ali protiv Pelle nije bio na nivou ali mora se priznati da je Pella odigrao odlično. Samo 10 UE imao u meču, ništa nije poklanjao, odlično servirao.Raonffa je napisao/la:Šta bi sa Damirom i Mirzom raja, kako su izgledali na terenu, nisam ništa upratio.
A Damir onako. Nije igra bila toliko loša ali servis užasan, 45% ubačenog prvog servisa u meču. Ali imao je neku povredu, na kraju prvog seta tražio MTO, abdomen. Valjda je to uspio sanirati pa vidjet ćemo u Sydneyu, i tu je 7. nosilac.
Od Damira nisam očekivao nešto specijalno, čak mislim da ni u Sydneyu to neće biti ništa bolje, trebat će njemu koji meč da uhvati zalet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Boga ti jel se ikad saznao ko je Enver? HahahUnofficialpage je napisao/la:Da se podsjetimo najluđeg dana/noći na forumu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7540
Max Allegri
-
- Kontakt:
Javlja mi daidža iz Melburna da se neka dvojica u skafanderima motaju oko terena, svi u njih gledaju i smiju se. Iz džepova im vire kablovi
hhhaahahaaaha
hhhaahahaaaha
Damir prvo kolo Struff, drugo kolo Verdasco vs De Minaur
Solidan zrijeb
Solidan zrijeb

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pa da je solidan i nijealex1991 je napisao/la:Damir prvo kolo Struff, drugo kolo Verdasco vs De Minaur
Solidan zrijeb

Jako bitno bi bilo da ostvari barem jednu pobjedu prije AO
Ma kakav Struff, drvo obicno, osim serve nema nista specijalno u svojoj igri, ako Damir bude na svom nivou lagano pobjedjuje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da se podsjetimo kako je to bilo u St Petersburgu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da u ponedjeljak nekad ujutru ili sutra u ponoć.
Dobar je žrijeb Struff. Može i izgubiti ali dobio je igrača koji mu odgovara stilom igre. Ni taj servis nije pretjerano teško vratiti, nema varijacija u njemu, ravni i jaki, pogodi stranu i 90% si vratio servis.
Dobar je žrijeb Struff. Može i izgubiti ali dobio je igrača koji mu odgovara stilom igre. Ni taj servis nije pretjerano teško vratiti, nema varijacija u njemu, ravni i jaki, pogodi stranu i 90% si vratio servis.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobio ga je glatko prošle godine u Rusiji. Jeste da je tada bio u top formi.alex1991 je napisao/la:Ma kakav Struff, drvo obicno, osim serve nema nista specijalno u svojoj igri, ako Damir bude na svom nivou lagano pobjedjuje.
Na kladionicama Štrumf favorit ???
I bolje sto je favorit Struff po kladionicama, da se moze vise zaraditi na Damirovoj pobjediEsport je napisao/la:Dobio ga je glatko prošle godine u Rusiji. Jeste da je tada bio u top formi.alex1991 je napisao/la:Ma kakav Struff, drvo obicno, osim serve nema nista specijalno u svojoj igri, ako Damir bude na svom nivou lagano pobjedjuje.
Na kladionicama Štrumf favorit ???

Damir igra vec sutra ujutro, iza 6.00 po nasem vremenu! Valja ustati rano, nadajmo se da nece biti uzaludno

U utorak ujutro, u 8.00!esprit24 je napisao/la:Kad je zdrijeb za kvale Australije??? Hvala
By the way, nadajmo se da na terenu 1 u Sydneyu postoje kamere, da sutra ujutro gledamo Damira!
Ja sam mislio da je sutra
Mirza ce biti nosilac, bilo bi lijepo da mu dodju kakvi levati iz Italije, Argentine ili Spanije koji vole sljaku ;bih:

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.