FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ajde zna se da smo jaci u 2 poluvremenu valjda cemo proraditi 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Imal ko stream
.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- bayern4ever
- Kontakt:
Boze je li mi stvarno nemozemo zapoceti sezonu kako treba ?? 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
hebo ga Klose nije mu trebao ni igrati ni do poluvremena , nerazumijem zasto ne pruzi priliku Gomezu pa nemoze biti gori od Klosea ccc.. 

- -Barcelona-
- Kontakt:
hajmo bayeeeeeeeeeernnnnnnn samo ste mi vi ostali na kladionici 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- bayern4ever
- Kontakt:
Nebih se ja puno nadao losi smo ..-Barcelona- je napisao/la:hajmo bayeeeeeeeeeernnnnnnn samo ste mi vi ostali na kladionici

- -Barcelona-
- Kontakt:
ma zabit ce te vi na nafakubayern4ever je napisao/la:Nebih se ja puno nadao losi smo ..-Barcelona- je napisao/la:hajmo bayeeeeeeeeeernnnnnnn samo ste mi vi ostali na kladionici

- bayern4ever
- Kontakt:
jbt Gomezu uvijek da 10 minuta 

- -Barcelona-
- Kontakt:
jbt pa ja stvarno nisam normalan
vec nekoliko puta padam samo na bayernu i rekao sam da nikad nece vise na moj listic i evo opet ga odigra i opet ce me samo bayern zajebati
de nek mi neko kaze da sam glup 

Glup si-Barcelona- je napisao/la:jbt pa ja stvarno nisam normalanvec nekoliko puta padam samo na bayernu i rekao sam da nikad nece vise na moj listic i evo opet ga odigra i opet ce me samo bayern zajebati

A sad ozbiljno, ja sam Svabe izbacio sa kladionice ima dvije godine, nece oni vise na moj listic

- -Barcelona-
- Kontakt:
da bog da te banovali govoris mi da sam glup,a ja da sam malo pametniji onda bi bio glupThe Game je napisao/la:Glup si-Barcelona- je napisao/la:jbt pa ja stvarno nisam normalanvec nekoliko puta padam samo na bayernu i rekao sam da nikad nece vise na moj listic i evo opet ga odigra i opet ce me samo bayern zajebati
![]()
![]()
![]()
![]()
zaiskali ste, eto vam ga
![]()
![]()
![]()
![]()
A sad ozbiljno, ja sam Svabe izbacio sa kladionice ima dvije godine, nece oni vise na moj listic

hocel taj gol vise

Hoce mozda do godine-Barcelona- je napisao/la:da bog da te banovali govoris mi da sam glup,a ja da sam malo pametniji onda bi bio glupThe Game je napisao/la:Glup si-Barcelona- je napisao/la:jbt pa ja stvarno nisam normalanvec nekoliko puta padam samo na bayernu i rekao sam da nikad nece vise na moj listic i evo opet ga odigra i opet ce me samo bayern zajebati
![]()
![]()
![]()
![]()
zaiskali ste, eto vam ga
![]()
![]()
![]()
![]()
A sad ozbiljno, ja sam Svabe izbacio sa kladionice ima dvije godine, nece oni vise na moj listic![]()
hocel taj gol vise

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
ajd pozitivno u utakmici jeste da DvB nece igrati protiv Rome a i Kroos nece više biti na klupi -.- nadam se
- Omerbavarac
- Kontakt:
Start u mnogome podsjeca na proslu sezonu. Dosta problema prilikom postizanja golova, bez neke idejne igre i sa dosta uzaludnih soliranja. Kasnije se sve to poslozilo i rezultati su dosli, a da li ce tako da bude ovaj put ostaje da se vidi?
Inace, Gomez je odmah po ulasku mogao pogoditi, ali ta sebicnost ili vise zelja za pogotkom i cupanje vise vremena za igru su presudili da ne doda Mulleru koji je bio na petercu i koji bi bez problema ubacio tu loptu.
Klose vrlo lose. Ni blizu partijama iz reprezentacije i s pravom je izmijenjen u drugom poluvremenu. Ocekujem ga na klupi u srijedu.
Sad se okrenuti Romi i pokusati barem u LP otvoriti sezonu onako kako se ocekuje.
Inace, Gomez je odmah po ulasku mogao pogoditi, ali ta sebicnost ili vise zelja za pogotkom i cupanje vise vremena za igru su presudili da ne doda Mulleru koji je bio na petercu i koji bi bez problema ubacio tu loptu.
Klose vrlo lose. Ni blizu partijama iz reprezentacije i s pravom je izmijenjen u drugom poluvremenu. Ocekujem ga na klupi u srijedu.
Sad se okrenuti Romi i pokusati barem u LP otvoriti sezonu onako kako se ocekuje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Auuu, u vražju mater, ne možemo slomiti ovaj Werder već godinama na domaćem travnjaku. Ne znam da li smo uopšte upisali pobjedu protiv njih na Areni.
Nisam gledao utakmicu od početka, stigao sam od neke 70-e minute, i dok sam uganjao stream...ništa nisam vidio osim Ribijeve zurke.
Ništa od mojih očekivanja i praznih najava, hebeš to sve, žao mi Kaisera i prekida jedne tradicije.
Sad mu i slavljenička torta neće šmekati, prokleti baletani.
Ništa, moram gledati na ZDF-u Höhepunkte, pa da vidim čijoj će se mladoj štucati.
Frau Gaal ostavljam našem starješini (šećeru), jerbo, on se više razumije oko taktike.

Nisam gledao utakmicu od početka, stigao sam od neke 70-e minute, i dok sam uganjao stream...ništa nisam vidio osim Ribijeve zurke.

Ništa od mojih očekivanja i praznih najava, hebeš to sve, žao mi Kaisera i prekida jedne tradicije.
Sad mu i slavljenička torta neće šmekati, prokleti baletani.

Ništa, moram gledati na ZDF-u Höhepunkte, pa da vidim čijoj će se mladoj štucati.

Frau Gaal ostavljam našem starješini (šećeru), jerbo, on se više razumije oko taktike.

Vom Jäger zum Gejagten
Butt je trenutno najbolji golman na svijetu.
Pa onakvu sigurnost i reflekse nemaju ni "puno bolji" golmani od njega.
Demichelis puno agresivniji i sigurniji od Buytena, Kroos mora u prvih 11 barem dok nema Robbena, A Gomez za minutu uradi više nego Klose i Olić zajedno za cijelu utakmicu. Gaalu ako hoćeš pozitivnije rezultate
Demichelis, Gomez, Kroos in, Buyten, Klose, Olić out.

Demichelis puno agresivniji i sigurniji od Buytena, Kroos mora u prvih 11 barem dok nema Robbena, A Gomez za minutu uradi više nego Klose i Olić zajedno za cijelu utakmicu. Gaalu ako hoćeš pozitivnije rezultate

- roy_makaay
- Kontakt:
Kroos MORA igrati u prvih 11,Kloseu ako je moguće prišit grb Elfa na dres,jer samo tad igra.Muller jako loš,ostali ispod prosjeka,Ribery solidan.Vidim Roma dobila petardu,idealna prilika da nam pročepi.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Butt strasno dobar danas,Lahm kao uvjek jedan od boljih,Buyten opet pokazao kolko nezna,Strudla solida,Contento solidan i jedan strasan sut imao
Svajni podbacio,Kapiten nije vise za prvog tima,Ribery jedna od njegovih boljih utakmica u zadnje vrijeme ukljucujuci i zadnji dio prosle sezone,Muler se nafuro treba ga malo poslati na klupu da shvati da nece uvjek biti u prvih 11 ak bude igrao ko danas,Klose meni jeda od najdrzaih igraca naseg Baye al njegovo je proslo i vrijeme je da bude prvi igrac al klupe,Olic je potrosen,svoj max je dao prosle sezone i od njega se vise netreba ocekivati puno,Kroos mora u prvih 11 kao i Mario jer nemogu biti gori od Olica,Klosea i kapitena,medju losim stoperima ipak je Martin najbolji i mora igrati....za sad lose al nadajmo se protiv Rome da ce sve doci na svoje...

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
joj sve kontam necu vise dolazit na ovu temu,ali jbg kad mi date razloga moram malo provirit,sve u svemu izgleda da ce utakmica bayern-roma u LP biti pravi duel luzera

a usput treneri i igraci mogu razmjeniti par misljenja i iskustava iz proslosezonskih poraza od VELIKOG PRVAKA i mozda sklopiti pakt i saradnju "neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj"

a usput treneri i igraci mogu razmjeniti par misljenja i iskustava iz proslosezonskih poraza od VELIKOG PRVAKA i mozda sklopiti pakt i saradnju "neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj"

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
A , inter mi je jak .amell je napisao/la:joj sve kontam necu vise dolazit na ovu temu,ali jbg kad mi date razloga moram malo provirit,sve u svemu izgleda da ce utakmica bayern-roma u LP biti pravi duel luzera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a usput treneri i igraci mogu razmjeniti par misljenja i iskustava iz proslosezonskih poraza od VELIKOG PRVAKA i mozda sklopiti pakt i saradnju "neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj"![]()
![]()
![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.