FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Propali igraca?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
pa šta su?Zagor je napisao/la:Propali igraca?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Aha, ok.. Svi koji iz Sarajeva budu otjerani na ovaj il onaj nacin, su propali igraci!?!DenchiNL je napisao/la:pa šta su?Zagor je napisao/la:Propali igraca?
otjeran???? prodan srećo i to fino pa se nije snašao i šta je sad???? ne ide u nijednu ligu niko ga ne traži ni slobodnog? šta je ???Zagor je napisao/la:Aha, ok.. Svi koji iz Sarajeva budu otjerani na ovaj il onaj nacin, su propali igraci!?!DenchiNL je napisao/la:pa šta su?Zagor je napisao/la:Propali igraca?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ne mislim.na Stojceva direktno.. Mislim na opcenito sve. A svi oni su bili.na udaru navijaca vjeruj. Pocevsi od Bilbije, pa sve do Stojceva... Svi su otjerani na neki nacin...
Nije tacno. Brkate “otpad” i greske. Bilbija je bio greska neznalica recimo. Otisao lik u Split pa Zrinjski i igra dobro, i kod nas je realno bio dobar, samo je bilo upitno kako ga se koristi.kengur je napisao/la:Ti "otpadi" - nasi bivsi igraci im donose titule zaredom.pasica je napisao/la:Kakav ba Stojcev, frajer u zadnje 3 godine 2 tekme odigrao. A i kad je bio kod nas i borio se za transfer igrao je toplo hladno. Sta sad da se od njega ocekuje sa 3 banke i nekom lovom na racunu? Neka hvala, eto Zrinjskog, oni svakako sluze za te otpade.
A daleko od toga da su uzeli titule samo zaslugama nasih bivsih igraca.
Kad govorim otpade, mislim na ovu politiku koju sad forsiraju gdje fakat kupe otpade poput Stanica, Colica, Kadusica itd..
Stojcev vise nije igrac kakav je bio, i to je fakat.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
i svi opravdano....kako su se ponašali tako su i dobili s tribina....do zadnjih primjera s Crnkićem i onog iz Zvorničke Drine...i sad sa Saidom kuburimo...Zagor je napisao/la:Ma ne mislim.na Stojceva direktno.. Mislim na opcenito sve. A svi oni su bili.na udaru navijaca vjeruj. Pocevsi od Bilbije, pa sve do Stojceva... Svi su otjerani na neki nacin...
Ok brate, upravu si...DenchiNL je napisao/la:i svi opravdano....kako su se ponašali tako su i dobili s tribina....do zadnjih primjera s Crnkićem i onog iz Zvorničke Drine...i sad sa Saidom kuburimo...Zagor je napisao/la:Ma ne mislim.na Stojceva direktno.. Mislim na opcenito sve. A svi oni su bili.na udaru navijaca vjeruj. Pocevsi od Bilbije, pa sve do Stojceva... Svi su otjerani na neki nacin...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Dosta i povratnika, osim ako se prezivaju Delač ili Jajalo! 
i nemoj biti zbunjen nisu oni uzeli titulu nego smo je mi izgubili kako nikad nismo smjeli...e to se može zamjerit...i treba...znaš kakva je tabela bila prije derbija prošle godine jbg...Zagor je napisao/la:Ok brate, upravu si...DenchiNL je napisao/la:i svi opravdano....kako su se ponašali tako su i dobili s tribina....do zadnjih primjera s Crnkićem i onog iz Zvorničke Drine...i sad sa Saidom kuburimo...Zagor je napisao/la:Ma ne mislim.na Stojceva direktno.. Mislim na opcenito sve. A svi oni su bili.na udaru navijaca vjeruj. Pocevsi od Bilbije, pa sve do Stojceva... Svi su otjerani na neki nacin...
- Orangina85
- Kontakt:
Ako izuzmemo fudbalsko neznanje ponasanje Rustemoviva je za primjer svima i ne treba njega trpati u kos sa ostalima po tom pitanju.DenchiNL je napisao/la:i svi opravdano....kako su se ponašali tako su i dobili s tribina....do zadnjih primjera s Crnkićem i onog iz Zvorničke Drine...i sad sa Saidom kuburimo...Zagor je napisao/la:Ma ne mislim.na Stojceva direktno.. Mislim na opcenito sve. A svi oni su bili.na udaru navijaca vjeruj. Pocevsi od Bilbije, pa sve do Stojceva... Svi su otjerani na neki nacin...
Fudbalsko znanje Stojceva je neupitno ali imao je ogromne oscilacije kod nas i nije se bas sa nekom tugom prihvatio njegov odlazak. Kad su u pitanju ovi bivsi igraci samo mi je Bilbije zao.
Ma jarane, ja ti kazem, previse olako pustamo igrace. Zadnji primjer ti je Benko. Ne mozemo zadrzati igraca kojem su vec prosle.najbolje godine fudbala.. A lik je bio igracina kod nas. I podvale pricu (i da jest tacna i da ne, ne zanima.me) za pive, i odma lik dobije nogu. Moje misljenje je da bio vratio najmanje 2 igraca koje smo otjerali zbog onog il ovog razloga.
za Benka se apsolutno slažem, tu klasu napadača teško da ćemo više dovest ako se neko spektakularno čudo ne desi...ali njega je Hurtić imbecil otjero, jer nije znao šta radi , izgubio svlačionicu, tu se trebalo umiješat odmah i Hurtića otjerat...Benki nijedan navijač mu nikad ništa nije imao reći, mogao se oprostiti kod nas kao legenda...Zagor je napisao/la:Ma jarane, ja ti kazem, previse olako pustamo igrace. Zadnji primjer ti je Benko. Ne mozemo zadrzati igraca kojem su vec prosle.najbolje godine fudbala.. A lik je bio igracina kod nas. I podvale pricu (i da jest tacna i da ne, ne zanima.me) za pive, i odma lik dobije nogu. Moje misljenje je da bio vratio najmanje 2 igraca koje smo otjerali zbog onog il ovog razloga.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 06 jan 2018, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ima i tu istine zašto će neki odbiti FKS a otići npr u taj svinjski tj. zbog činjenice da su pod ogromnim pritiskom (čitaj psovkama i prozivanjima) u FKS čim ne ispune očekivanja (čitaj; svaki put kada naprave loš potez na terenu ili ne daj Bože ne prime loptu perfektno - kao da je to najjednostavnija stvar na kukuruzištu zvanom "fudbalski teren u BiH"), dok kako mnogi kažu dole igraju "rasterećeno" i "bez pritiska i prozivanja/spominjanja komplet familije"!Zagor je napisao/la:Ma ne mislim.na Stojceva direktno.. Mislim na opcenito sve. A svi oni su bili.na udaru navijaca vjeruj. Pocevsi od Bilbije, pa sve do Stojceva... Svi su otjerani na neki nacin...
Vjeruj, sjecam se upravo na ovom forumu da mu je dosta navijaca zamjerilo. Nije u tolikom mjeru kao ostalima al zamjerili su mu. Moguce cak da sam i ja bio medju tima.DenchiNL je napisao/la:za Benka se apsolutno slažem, tu klasu napadača teško da ćemo više dovest ako se neko spektakularno čudo ne desi...ali njega je Hurtić imbecil otjero...nijedan navijač mu nikad ništa nije imao reći, mogao se oprostiti kod nas kao legenda...Zagor je napisao/la:Ma jarane, ja ti kazem, previse olako pustamo igrace. Zadnji primjer ti je Benko. Ne mozemo zadrzati igraca kojem su vec prosle.najbolje godine fudbala.. A lik je bio igracina kod nas. I podvale pricu (i da jest tacna i da ne, ne zanima.me) za pive, i odma lik dobije nogu. Moje misljenje je da bio vratio najmanje 2 igraca koje smo otjerali zbog onog il ovog razloga.
a zinula navijačima guzica, došli do play offa pa kontaju sad ne može ispod toga...vala ne znam to da mu je dosta navijača zamjeralo, pogotovo ne po igrama i borbenosti...moguće da su majklovi i menadžeri spinovali da raju nalože da on treba ići itd. jer bilo je toga sigurno...ali o čemu pričamo o prvom strijelcu lige nakon kojeg nismo googlom znali mrežu naći...Zagor je napisao/la:Vjeruj, sjecam se upravo na ovom forumu da mu je dosta navijaca zamjerilo. Nije u tolikom mjeru kao ostalima al zamjerili su mu. Moguce cak da sam i ja bio medju tima.DenchiNL je napisao/la:za Benka se apsolutno slažem, tu klasu napadača teško da ćemo više dovest ako se neko spektakularno čudo ne desi...ali njega je Hurtić imbecil otjero...nijedan navijač mu nikad ništa nije imao reći, mogao se oprostiti kod nas kao legenda...Zagor je napisao/la:Ma jarane, ja ti kazem, previse olako pustamo igrace. Zadnji primjer ti je Benko. Ne mozemo zadrzati igraca kojem su vec prosle.najbolje godine fudbala.. A lik je bio igracina kod nas. I podvale pricu (i da jest tacna i da ne, ne zanima.me) za pive, i odma lik dobije nogu. Moje misljenje je da bio vratio najmanje 2 igraca koje smo otjerali zbog onog il ovog razloga.
Yebote, gdje ti igrači počnju karijere, pa u mom lokalnom klubu trener pjetliće uči da ne slušaju šta tribine govore. Ni babu ni ala babu, za tebe tribine ne postoje. Kasnije kad već budu kadeti, kad počnu psovanja s tribina, takođe ne smiju da slušaju. Kod nas godinama priča "psuju s tribina, pritisak velik." Yebem ja igrača koji trči po sredini terena, i pored instrukcija trenera, interakcije sa saigračima, navijanja sjevera i juga kad gosti dođu, čuje šta mu dovikuje i psuje pet likova s tribina. koje su udaljene 30ak metara od njegove pozicije. Kakvu on koncentraciju ima na teren tu? Nikakvu, takav lik nam i ne treba. Na kraju krajeva, ni do kog njegovog neće doć bilo kakva psovka, imaš likova koji bi Ronaldu opsovali. Imaš platu, imaš trenera, imaš zaduženje. Radi svoj pos'o, pusti tribinu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Uprava je najveci krivac sto su se tjerali igraci, normalno da ce Stojcev ili Bilbija igrat kod nas lose kad mi nismo imali trenera od Kodre kojeg je i sama uprava sabotira pa sve evo do dolaska Husrefa. Cuj Hurtic autoritet postavlja na Benki, igracu kojeg navijaci postuju i koji iza sebe nema mrlje u karijeri a uprava je to sve podrzavala i osmislila. Ni ova nije puno bolja od prosle al et ne zanose se stadionima i grupnim fazama a sad ih evo Musemic izvlaci. Morali smo i mi navijaci imat strpljenja za neke igrace al dzaba kad smo vjerovali laznim direktorima i sl. ublehama.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
pa u tom je fol sve seoske lole glavni u Leotaru, u drini, u pm a nikad u životu za veći klub nije igrao, i tamo prođe ulicom zovu ga na janje, de malo pileta, uzmi ćevap , da čiko čokalj, de malo za pluća i tuta od mentaliteta logično...i ne podnose kad je neko drugi glavni, bolji....skoroalen je napisao/la:Yebote, gdje ti igrači počnju karijere, pa u mom lokalnom klubu trener pjetliće uči da ne slušaju šta tribine govore. Ni babu ni ala babu, za tebe tribine ne postoje. Kasnije kad već budu kadeti, kad počnu psovanja s tribina, takođe ne smiju da slušaju. Kod nas godinama priča "psuju s tribina, pritisak velik." Yebem ja igrača koji trči po sredini terena, i pored instrukcija trenera, interakcije sa saigračima, navijanja sjevera i juga kad gosti dođu, čuje šta mu dovikuje i psuje pet likova s tribina. koje su udaljene 30ak metara od njegove pozicije. Kakvu on koncentraciju ima na teren tu? Nikakvu, takav lik nam i ne treba. Na kraju krajeva, ni do kog njegovog neće doć bilo kakva psovka, imaš likova koji bi Ronaldu opsovali. Imaš platu, imaš trenera, imaš zaduženje. Radi svoj pos'o, pusti tribinu.
Meni je nejasno zašto neki prizivaju igrače tipa Stojčeva da vratimo !? Zar ne možemo bolje od njega ? Nije da je loš igrač, ima znanje, potkovan igrač, al barem 70% navijača je jedva čekalo da ode zbog nezalaganja i lijenosti.
Mi smo šampioni u vraćanju igrača. Kad nema gdje, ide članak "meni je u Sarajevu bilo najljepše i najbolje dane proveo u karijeri". Hvala ti za sve, al mi sebe moramo gledati u budućnost, a ne padati na fore i floskule bivših igrača. Trebamo mlade igrače sa potencijalnom da dovodimo od kojih imamo koristi a dovesti 2,3 igrača iskusna level Jajalo, Benko ili Stepanov da mladi mogu da stasaju uz njih.
Mi smo šampioni u vraćanju igrača. Kad nema gdje, ide članak "meni je u Sarajevu bilo najljepše i najbolje dane proveo u karijeri". Hvala ti za sve, al mi sebe moramo gledati u budućnost, a ne padati na fore i floskule bivših igrača. Trebamo mlade igrače sa potencijalnom da dovodimo od kojih imamo koristi a dovesti 2,3 igrača iskusna level Jajalo, Benko ili Stepanov da mladi mogu da stasaju uz njih.