FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 06 jan 2018, 14:49

Stroj1946 je napisao/la:Meni je nejasno zašto neki prizivaju igrače tipa Stojčeva da vratimo !? Zar ne možemo bolje od njega ? Nije da je loš igrač, ima znanje, potkovan igrač, al barem 70% navijača je jedva čekalo da ode zbog nezalaganja i lijenosti.
Mi smo šampioni u vraćanju igrača. Kad nema gdje, ide članak "meni je u Sarajevu bilo najljepše i najbolje dane proveo u karijeri". Hvala ti za sve, al mi sebe moramo gledati u budućnost, a ne padati na fore i floskule bivših igrača. Trebamo mlade igrače sa potencijalnom da dovodimo od kojih imamo koristi a dovesti 2,3 igrača iskusna level Jajalo, Benko ili Stepanov da mladi mogu da stasaju uz njih.
Kod koga da se zalaže, kod polutrenrra i mutave uprave? Haj kod Husrefa neka hoda... Pitaj Novakovica kakav je Husref ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 06 jan 2018, 14:50

Pisu sportske da se ocekuje potpis Ofosua sljedece sedmice.
Sljedeće sedmice se očekuje i potpis ugovora sa ofanzivcem Reagyem Ofosuom s kojim su obavljeni pregovori, a ishod je pozitivan. Čeka se i konačan odgovor defanzivca Aleksandra Šofranca.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 jan 2018, 14:55

Imam neki osjećaj da će na prvom treningu biti neki novi igrač, a ne bi me iznenadilo da to bude neko o kome ni riječi nije bilo na forumu.
Prošli prelazni rok mislim da nije bilo ni riječi o Stanojeviću i Adukoru. Prije toga o Sariću i Ahmetoviću.
Naše je da pričamo a uprava izgleda radi u tišini, barem kada je riječ o transferima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jan 2018, 14:57

HordasOdMalena je napisao/la:Pisu sportske da se ocekuje potpis Ofosua sljedece sedmice.
Sljedeće sedmice se očekuje i potpis ugovora sa ofanzivcem Reagyem Ofosuom s kojim su obavljeni pregovori, a ishod je pozitivan. Čeka se i konačan odgovor defanzivca Aleksandra Šofranca.
nemoj sad to :D :urnebes: :rol: taman smo se oprostili od njega ahahahahaha
da stoper šarne pa za ostalo ćemo skontat nešta :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jan 2018, 15:00

DenchiNL je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ma jarane, ja ti kazem, previse olako pustamo igrace. Zadnji primjer ti je Benko. Ne mozemo zadrzati igraca kojem su vec prosle.najbolje godine fudbala.. A lik je bio igracina kod nas. I podvale pricu (i da jest tacna i da ne, ne zanima.me) za pive, i odma lik dobije nogu. Moje misljenje je da bio vratio najmanje 2 igraca koje smo otjerali zbog onog il ovog razloga.
za Benka se apsolutno slažem, tu klasu napadača teško da ćemo više dovest ako se neko spektakularno čudo ne desi...ali njega je Hurtić imbecil otjero, jer nije znao šta radi , izgubio svlačionicu, tu se trebalo umiješat odmah i Hurtića otjerat...Benki nijedan navijač mu nikad ništa nije imao reći, mogao se oprostiti kod nas kao legenda...
Ma Benko je mislim morao ici,Hurtic i “piva” su bili samo neposredan povod i opravdanje. Njemu cim je istekao dogovor sa Cardifom oko plate,tj. kad smo mi morali preuzeti finansijske obaveze prema njemu u potpunosti nastupio je i problem,velika je to cifra bila i onda se trazio nacin da ga se rijese.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 jan 2018, 15:22

zagorski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ma jarane, ja ti kazem, previse olako pustamo igrace. Zadnji primjer ti je Benko. Ne mozemo zadrzati igraca kojem su vec prosle.najbolje godine fudbala.. A lik je bio igracina kod nas. I podvale pricu (i da jest tacna i da ne, ne zanima.me) za pive, i odma lik dobije nogu. Moje misljenje je da bio vratio najmanje 2 igraca koje smo otjerali zbog onog il ovog razloga.
za Benka se apsolutno slažem, tu klasu napadača teško da ćemo više dovest ako se neko spektakularno čudo ne desi...ali njega je Hurtić imbecil otjero, jer nije znao šta radi , izgubio svlačionicu, tu se trebalo umiješat odmah i Hurtića otjerat...Benki nijedan navijač mu nikad ništa nije imao reći, mogao se oprostiti kod nas kao legenda...
Ma Benko je mislim morao ici,Hurtic i “piva” su bili samo neposredan povod i opravdanje. Njemu cim je istekao dogovor sa Cardifom oko plate,tj. kad smo mi morali preuzeti finansijske obaveze prema njemu u potpunosti nastupio je i problem,velika je to cifra bila i onda se trazio nacin da ga se rijese.
Upravo to. Covjek jeste vrijedio ti para al mi nismo Imali te pare da mudajemo, i golman zelje bacen pod autobus.

Taman smo crnca progasili da ne valja i da nije potreban, kad gle cuda jos titanik nije potono.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 06 jan 2018, 19:11

Evo **** objavile da je navodno Stojcev sve dog.sa Zrinjskim.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jan 2018, 19:22

visokohz je napisao/la:Evo **** objavile da je navodno Stojcev sve dog.sa Zrinjskim.
Ma neka ide,ye8at ga.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jan 2018, 19:41

Stanic npr kapiten kona predje kod najveceg rivala na tabeli,to sve govori kolike su ti ljude nule i koliko su to 0 igraci

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 jan 2018, 19:49

visokohz je napisao/la:Evo **** objavile da je navodno Stojcev sve dog.sa Zrinjskim.
Sorry na upadu,tko je objavio?
Koliko znam to je jos daleko od gotovog po mojim informacijama.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 jan 2018, 20:13

Evo ss.ba piše da bi nas mogao pojačati Obradović, kao obavljeni su konkretni razgovori. Odličan igrač i odlična bi konkurencija bio Ahmetoviću.

Raduje me da se traže pojačanja i da se "razgovara", malo čudno jer je napadač gdje i ne škripi baš, al vidjet ćemo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 06 jan 2018, 20:18

Ovo za Benku.. Jedini krivci što je otišao iz našeg kluba su tadašnja Uprava i Hurtić. Nije mu bio cilj napuštati Sarajevo, nije mu problem bila ni plata, želio je ostati ovdje u ovom gradu i klubu. Debili su ga otjerali.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 jan 2018, 20:19

Izgleda najbolje ne citati ove pisljive natpise od novinara. Svaki sat, demantuju sami sebe i pisu suprotno od onog sto su pisali prije sat -dva. Cekati sms i ne citati gluposti. :zzz:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 06 jan 2018, 20:38

sarajevo46 je napisao/la:, nije mu problem bila ni plata, želio je ostati ovdje u ovom gradu i klubu. Debili su ga otjerali.
Notorna glupost. Kako je neko napisao da je Benki istekao ugovor sa cardiffom i nije vise imao veliku platu. Ostalo mu je pola godine ugovora sa Sarajevom, to je ono sto je produzio jer nije mogao igrati ranije, i plata od nekih 3 milje. Klub nije imao 15 milja eur mjesecno da mu ponudi a njemu nije napamet padalo da igra za te pare. Svaki igrac iz tog perioda moze potvrditi ceste incidente s njegove strane kako bi inicirao raskid ugovora.
Benko je pravi primjer placenika. Profesionalac dokle ima dovoljno love a za dalje mu se J**+. Gdje god je bio isti je slucaj bio, sto su potvrdili iz Kortrijka kad su culi da je dosao kod nas. U Rijeci su mu isto vrata zatvorena a na prijateljskoj Sarajeva sa Rijekom se skoro citavo vrijeme prepirao sa Kekom.

Benko kao igrac dok klub ima para za njega je itekako pozeljan ali mi je pun **** pravljenja mitova i legendi od igraca. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati istinske legende i ljudi koji su imali pravu emociju prema Sarajevu.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 jan 2018, 20:44

E cuj 15 milja eura. Svaka cast Benku, jedan je od najboljih napadaca koji je igrao za nas iza rata, al brate za 15 milja eura se mora moci dovesti igrac koje zicere koje je on fulao trpa zmireci. Nesto mi ta cifra prevelika.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 06 jan 2018, 20:51

pasica je napisao/la:E cuj 15 milja eura. Svaka cast Benku, jedan je od najboljih napadaca koji je igrao za nas iza rata, al brate za 15 milja eura se mora moci dovesti igrac koje zicere koje je on fulao trpa zmireci. Nesto mi ta cifra prevelika.
Toliko je od Cardiffa primao, a pocetno je trazio 20 milja eur. Pa Vesovic kada je dobio slobodne papire u Zvezdi je kontaktiran od strane nasih i trazio je 150 milja eur godisnje.

Nama su to nerealne cifre ali u regiji a da ne spominjem sire su sasvim normalne. Pa pogledaj koliko je Mesanovic dobio u Mariboru godisnje. Pogotovo situaciju otezava reputacija lige i infrastruktura pa igrac trazi i vise para da bi igrao ovdje nego sto bi vani negdje sto je i razumljivo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jan 2018, 20:56

Orangina85 je napisao/la:
pasica je napisao/la:E cuj 15 milja eura. Svaka cast Benku, jedan je od najboljih napadaca koji je igrao za nas iza rata, al brate za 15 milja eura se mora moci dovesti igrac koje zicere koje je on fulao trpa zmireci. Nesto mi ta cifra prevelika.
Toliko je od Cardiffa primao, a pocetno je trazio 20 milja eur. Pa Vesovic kada je dobio slobodne papire u Zvezdi je kontaktiran od strane nasih i trazio je 150 milja eur godisnje.

Nama su to nerealne cifre ali u regiji a da ne spominjem sire su sasvim normalne. Pa pogledaj koliko je Mesanovic dobio u Mariboru godisnje. Pogotovo situaciju otezava reputacija lige i infrastruktura pa igrac trazi i vise para da bi igrao ovdje nego sto bi vani negdje sto je i razumljivo
Mislis u Rijeci? Sad sam ovo htio napisati. Cak je tih 150K eura malo koliko su oni imali u drugim klubovima. Benko je igrao u Saudijskoj Arabiji i Kini, sta mislis samo koliko je tamo imao.. niko nece da igra za par milja mjesecno osim ovih nasih igraca, zato i nemamo nikakvog uspjeha. Dinamo jednog igraca godisnje placa koliko Sarajevo za sve igrace u tom istom periodu, to je samo nasa tuzna realnost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 06 jan 2018, 21:06

MortemHz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:

Mislis u Rijeci? Sad sam ovo htio napisati. Cak je tih 150K eura malo koliko su oni imali u drugim klubovima. Benko je igrao u Saudijskoj Arabiji i Kini, sta mislis samo koliko je tamo imao.. niko nece da igra za par milja mjesecno osim ovih nasih igraca, zato i nemamo nikakvog uspjeha. Dinamo jednog igraca godisnje placa koliko Sarajevo za sve igrace u tom istom periodu, to je samo nasa tuzna realnost.
Ne, nego u Zvezdi. Igrao je u Zvezdi pa dobio slobodne papire zbog duga i potpisao za Torino kao slobodan igrac.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 06 jan 2018, 21:10

hskzmostar je napisao/la:
Sorry na upadu,tko je objavio?
Koliko znam to je jos daleko od gotovog po mojim informacijama.
s p o r t s k e

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 06 jan 2018, 21:28

Pa promasi i messi zicer a uzima par miliona.mjesecno a ne Benko za 15 milja. Odbi messiju mjesecna primanja pa ces da vidis za koliko ce se ispalit iz Barcelone. Samo lova brate

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 13 gostiju.