FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno ja Obradovica nebi doveo,ako vec dovode stranca bolje je bilo Komazeca uloviti
- sarajevo46
- Kontakt:
Laž. Za druge igrače veze nemam. Njemu nije bio problem plata, nego Hurtić i Uprava.Orangina85 je napisao/la:Notorna glupost. Kako je neko napisao da je Benki istekao ugovor sa cardiffom i nije vise imao veliku platu. Ostalo mu je pola godine ugovora sa Sarajevom, to je ono sto je produzio jer nije mogao igrati ranije, i plata od nekih 3 milje. Klub nije imao 15 milja eur mjesecno da mu ponudi a njemu nije napamet padalo da igra za te pare. Svaki igrac iz tog perioda moze potvrditi ceste incidente s njegove strane kako bi inicirao raskid ugovora.sarajevo46 je napisao/la:, nije mu problem bila ni plata, želio je ostati ovdje u ovom gradu i klubu. Debili su ga otjerali.
Benko je pravi primjer placenika. Profesionalac dokle ima dovoljno love a za dalje mu se ****. Gdje god je bio isti je slucaj bio, sto su potvrdili iz Kortrijka kad su culi da je dosao kod nas. U Rijeci su mu isto vrata zatvorena a na prijateljskoj Sarajeva sa Rijekom se skoro citavo vrijeme prepirao sa Kekom.
Benko kao igrac dok klub ima para za njega je itekako pozeljan ali mi je pun **** pravljenja mitova i legendi od igraca. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati istinske legende i ljudi koji su imali pravu emociju prema Sarajevu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Realna cijena je bila, ako je istina za 15k eura.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
@sarajevo46 ja sam baš čuo kao i Orangina, iz prilično pouzdanog izvora. Normalo da su pare problem, ni ja ne bih ostao na poslu gdje mi srežu platu 5 puta taman šefu ruke ljubio svaki dan koliko ga volim. Benki svaka čast, igrao je odlično dok je bio tu al čovjek vrijedi više nego što mi možemo priuštit i jbg.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jeste realna za takvog igraca. Ali smo mi nazalost daleko od toga da mozemo to pratiti,nasa realnost je plata od nekih maksimalno 5k eura.muhamedhulk je napisao/la:Realna cijena je bila, ako je istina za 15k eura.
I dok je Cardif to placao bilo je ok,kad smo mi trebali preuzeti placanje ili se dogovoriti o smanjenju plate nastupili su problemi.
- sarajevo46
- Kontakt:
Vidiš razlog zbog kojeg je otjeran iz kluba i svima sve bude jasno. Da ne nastavljam dalje na ovu temu..
Ma sve ste vi u pravu, al djaba brate 30 milja maraka je puno koliko god on zaradjivao vani. Pa kad se sjetim derbija i prazan gol sa metar dodje mi da placem. Hocu reci da nije razlika izmedju njega i recimo Komazeca u kvaliteti srazmjerna onoj u primanja.
A pustite se tih zvezda i klinaca, samo Dinamu skidam kapu, ovo ostalo sve zavisi od izbora u zemlji. Pa dovodili bi svi igrace od 15 milja eura da nam se dozvoli da odemo 50 miliona eura u minus, realno. Nama se blokiraju racuni nakon 2 miliona maraka.
A pustite se tih zvezda i klinaca, samo Dinamu skidam kapu, ovo ostalo sve zavisi od izbora u zemlji. Pa dovodili bi svi igrace od 15 milja eura da nam se dozvoli da odemo 50 miliona eura u minus, realno. Nama se blokiraju racuni nakon 2 miliona maraka.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma znam da smo daleko da sami to placamo, ali eto mogla je ostati praksa da Tan placa jednog igraca tako. Uz npr. posudbu nekog tipa Delac/Jajalo iz neke jake ekipe bliske Tanu. I svi zadovoljni.zagorski je napisao/la:Jeste realna za takvog igraca. Ali smo mi nazalost daleko od toga da mozemo to pratiti,nasa realnost je plata od nekih maksimalno 5k eura.muhamedhulk je napisao/la:Realna cijena je bila, ako je istina za 15k eura.
I dok je Cardif to placao bilo je ok,kad smo mi trebali preuzeti placanje ili se dogovoriti o smanjenju plate nastupili su problemi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jest puno al je bilo lahko tuđim qrcem koprive mlatit. Mi sami takvog igrača nikad ne možemo plaćat.pasica je napisao/la:Ma sve ste vi u pravu, al djaba brate 30 milja maraka je puno koliko god on zaradjivao vani. Pa kad se sjetim derbija i prazan gol sa metar dodje mi da placem. Hocu reci da nije razlika izmedju njega i recimo Komazeca u kvaliteti srazmjerna onoj u primanja.
Sretno Badnje veče i Božić pitarima koji slave.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svim navijačima Sarajeva pravoslavne vjeroispovjesti želim sretan Božić! 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mislim da sam upratio na ig Komazeca da je vec potpisao za neki klub..zagor1987 je napisao/la:Iskreno ja Obradovica nebi doveo,ako vec dovode stranca bolje je bilo Komazeca uloviti
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jes', potpisao je negdje, ništa od njega.Zagor je napisao/la:Mislim da sam upratio na ig Komazeca da je vec potpisao za neki klub..zagor1987 je napisao/la:Iskreno ja Obradovica nebi doveo,ako vec dovode stranca bolje je bilo Komazeca uloviti
- Orangina85
- Kontakt:
Jeste, brzo nakon raskida je potpisao za neki klub u Hong Kong.Zagor je napisao/la:Mislim da sam upratio na ig Komazeca da je vec potpisao za neki klub..zagor1987 je napisao/la:Iskreno ja Obradovica nebi doveo,ako vec dovode stranca bolje je bilo Komazeca uloviti
Benko nije otjeran. Benko je suspendovan nakon cega je zatrazio sporazumni raskid. Klub je Benki ponudio produzenje ugovora koje nije prihvatio jer Sarajevo nije moglo ponuditi ni priblizno onome sta on trazi.sarajevo46 je napisao/la:Vidiš razlog zbog kojeg je otjeran iz kluba i svima sve bude jasno. Da ne nastavljam dalje na ovu temu..
Obradović je prije par dana dao interviju u kojem govori da je bilo upita za njegovu situaciju, ali da neće mijenjati klub. I spomenu je Sarajevo da ga je kontaktiralo ali da nije bilo ozbiljnije priče o transferu. Ovo što novinari objavljuju su velike nebuloze.
Rekao je i Ahmetovic da stize u soping u Sarajevo pa ga izgleda ufatise na kasiharis004 je napisao/la:Obradović je prije par dana dao interviju u kojem govori da je bilo upita za njegovu situaciju, ali da neće mijenjati klub. I spomenu je Sarajevo da ga je kontaktiralo ali da nije bilo ozbiljnije priče o transferu. Ovo što novinari objavljuju su velike nebuloze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je igrač pod ugovorom. Mi takve ne dovodimo 
Kad bi doveli ovog stopera, krilo i obradovica(posudba garant ali opet)bio bi najbolji zimski prelazni dosad vjerujem...BordoSarajevo je napisao/la:Evo ss.ba piše da bi nas mogao pojačati Obradović, kao obavljeni su konkretni razgovori. Odličan igrač i odlična bi konkurencija bio Ahmetoviću.
Raduje me da se traže pojačanja i da se "razgovara", malo čudno jer je napadač gdje i ne škripi baš, al vidjet ćemo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam je l' jednu utakmicu tamo odigrao..takvi ae dzaba pustaju sto prije.haris004 je napisao/la:To je igrač pod ugovorom. Mi takve ne dovodimo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slobodno bolje pogledaj, imao je sasvim pristojnu minuntažu. Dva gola zabio i imao je rolu džokera sa klupe sa 3-4 utakmice koje je igrao od prve minuteMortemHz je napisao/la:Ne znam je l' jednu utakmicu tamo odigrao..takvi ae dzaba pustaju sto prije.haris004 je napisao/la:To je igrač pod ugovorom. Mi takve ne dovodimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.