Pa čovjek je optimista, očekuje 6 bodova protiv BiH, i mi očekujemo isti broj protiv Estone, Andore, Armenije, Moldavije itd..Dakle, klasa su za sada ispred nas i moraju se tako ponašati, neće valjda očekivat dva boda iz dvomeča sa 60-om (otprilike) repr. svijeta.Tarik14 je napisao/la:Ako zaista nismo bolji od ove reprezentacije Belgije onda ja mislim da nismo ni slabiji. Sigurno imamo par boljih igraca. Svi govore kako je bitno da ne podcijenjujemo Belgiju a bogami oni nas itekako podcijenjuju.
Procitajte ovo :
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-14993.htm
Ljepo je biti optimistican ali ovo zaista NIJE REALNO!
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pad koncentracije nasih igraca se cesto desavalo i to je protivnicki tim uvijek znao da kazni (sjetimo se samo utakmice protiv Makedonije gdje smo primili 2 gola u zadnjih 5 minuta prvog poluvrijemena). Iskreno se nadam da to nece biti slucaj u subotu protiv Belgije.Knele je napisao/la:Po meni bi trebali što više igrati na duge lopte, prekide. Imamo Džeku koji je najjači glavom u igri, i to može da bude ključ pobjede. Treba dati više prostora Misimoviću i Ibričiću, te za defanzivne zadatke postavit dva igrača koja je "krvavo" uzimati svaku loptu Belgijancima. Ko može? Možda Muratović, za Damjanovića nebih ništa rekao, valjda će me iznenadit.
Brine me golman, nisam još upoznat s kvalitetama Mitrovića (daj bože da je ko pola Hasagića). A glede pozicije lijevog beka, ja ne mogu da vjerujem da bi tu mogao igati Topić, radije postavit Jahića. Na štop pozicijama, Spahić i Nadarević obavezno.
Moje predviđanje je da ćemo igrati otvorneo sa Belgijom nekih 60-ak minuta, i da će na kraju oni iskoristit pad koncetracije naših, i pobijediti sa 1, eventulalno 2:0. Daj Bože da griješim!
Zadnja izmjena: Tarik14, dana/u 26 mar 2009, 03:12, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se s tobom mada ja zaista sumljam da ce Belgijanci doci do pobjede u Zenici. To je jednostavno gotovo nemoguce. Znamo svi kakva je tamo atmosfera na Bilinom Polju i koje su reprezentacije tamo savladane (Norveska, Belgija, Finska, Spanija). Ostanimo realni do kraja!Knele je napisao/la:Pa čovjek je optimista, očekuje 6 bodova protiv BiH, i mi očekujemo isti broj protiv Estone, Andore, Armenije, Moldavije itd..Dakle, klasa su za sada ispred nas i moraju se tako ponašati, neće valjda očekivat dva boda iz dvomeča sa 60-om (otprilike) repr. svijeta.Tarik14 je napisao/la:Ako zaista nismo bolji od ove reprezentacije Belgije onda ja mislim da nismo ni slabiji. Sigurno imamo par boljih igraca. Svi govore kako je bitno da ne podcijenjujemo Belgiju a bogami oni nas itekako podcijenjuju.
Procitajte ovo :
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-14993.htm
Ljepo je biti optimistican ali ovo zaista NIJE REALNO!

Samo nek jahic igra i vidjecete kakav je to momak, osim sto igra na vise pozicija stvarno pruza dobre partije u svom klubu
Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo hercegovino...

Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo hercegovino...

mB!
Treba napdacki krenuti protiv belgijanaca, a oni su oslabljeni na stoperskim linijama, dva su im igraca povrijedena
Belgija Bosna 1 - 2
Bosna Belgija 2 - 0
Belgija Bosna 1 - 2
Bosna Belgija 2 - 0
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
1.Mitrovic
2.Berberovic ........... 4.Spahic ........................5.Nadarevic ....................3.JAhic
. ..............6.Murat .............................8.Rahimic ...........
7.Vladavic ........................... .......................................... 9.Stila
............................................10. MIske............................................
............................................11.Dzex....................................................
Ovako su stajali na terenu Miske i Dzeko u Wolfsburgu kad je Grafite bio povredjen i Dzeko je najvise trpo
2.Berberovic ........... 4.Spahic ........................5.Nadarevic ....................3.JAhic
7.Vladavic ........................... .......................................... 9.Stila
............................................10. MIske............................................
............................................11.Dzex....................................................
Ovako su stajali na terenu Miske i Dzeko u Wolfsburgu kad je Grafite bio povredjen i Dzeko je najvise trpo
kako bi ga hladno popusili sa ovakvim sastavom,,,, pa mirtovic ako bude branio popusili smo ga garant. koliko sam ja upratio damjanovic ce na stopera osim ako rahimic ne bude igrao onda ce damjanovic na njegovo mjesto. muratović u repki nije nikad igrao niti ce ikad igrati tu gdje si ga ti stavio.lisander je napisao/la:1.Mitrovic
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
covjece ciju god izjavu procitam svi se nadaju da mozda uz dosta srece osvojimo jedan bod
pa nisu ni belgijanci vanzemaljci...gdje je taj pobjednicki mentalitet...tamo ce biti 7-8 hiljada nasih ljudi a izjave Ćire isto kake nene....imamao i mi konja za trku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa nisu ni belgijanci vanzemaljci...gdje je taj pobjednicki mentalitet...tamo ce biti 7-8 hiljada nasih ljudi a izjave Ćire isto kake nene....imamao i mi konja za trku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slabo si upratio!fera je napisao/la: koliko sam ja upratio damjanovic ce na stopera osim ako rahimic ne bude igrao onda ce damjanovic na njegovo mjesto.
„Imam nekoliko varijanti, a otkriću vam samo jednu, prema kojoj je Jahić moguća zamjena za Rahimića. Što se tiče Damjanovića, on može pokriti sve pozicije osim ove. U velikim sam dilemama...“ - Miroslav Blažević
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imamo jednu odlicnu priliku da pokazemo koliko smo zapravo jaki i to trebamo iskoristiti. 

raja, jos dva dana do ludnice
Ja, jedva cekam!asasova je napisao/la:raja, jos dva dana do ludnice
treba ih napast od prve minute sa dzzeko i muslimovicem da opterete zadnju linju belgije sto ce dati puno prostora misketu i strasnom ibricicu da razaraju sutevima treba belgiju nametnut igru da se brine vise o svom golu a nas da ostavi na miru jer napad je najbolja odbrana ako budemo ofanzivni bod nam je zagarantovan a Bogami ni tri nisu daleko
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
pa i nisam bas jer to sto si ti citirao je samo jedna izjava i nije bas relevantna cinjenica jer ciro i sam mijenja misljenje svakih pola sata. vidjeces sastav kada utakmica pocne...Virtu4l je napisao/la:Slabo si upratio!fera je napisao/la: koliko sam ja upratio damjanovic ce na stopera osim ako rahimic ne bude igrao onda ce damjanovic na njegovo mjesto.
„Imam nekoliko varijanti, a otkriću vam samo jednu, prema kojoj je Jahić moguća zamjena za Rahimića. Što se tiče Damjanovića, on može pokriti sve pozicije osim ove. U velikim sam dilemama...“ - Miroslav Blažević
You are someone else I am still right here
Gledao sam na Tv eu da je veliko interesovanje domace publike za ovu utakmicu,
a prijenos ce imati i na ovaj stranici
sport.****.at
a prijenos ce imati i na ovaj stranici
sport.****.at
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Situacija je dosta teska za objasniti, ljudi u Zenici cekaju i po 4-5 sati pred agencijom, dok se npr. u sarajevskim agencijama ne mora uopste cekati. Zanimljivo je da u Zenicu, cini mi se, u 12h dodju ljudi iz Sarajeva da prodaju te karte.Nerko_Juventino je napisao/la:Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
ma zanimanje je veliko,dugi redovi,puno se ceka,ali ja mislim da ce se ostaviti nesto ulaznica i prodati na dan tekmeadnan14 je napisao/la:Situacija je dosta teska za objasniti, ljudi u Zenici cekaju i po 4-5 sati pred agencijom, dok se npr. u sarajevskim agencijama ne mora uopste cekati. Zanimljivo je da u Zenicu, cini mi se, u 12h dodju ljudi iz Sarajeva da prodaju te karte.Nerko_Juventino je napisao/la:Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
-
- Kontakt:
jasta je jarane...jucer ja kreno u skolu u 7 kad ispred agencije ima vec 10-tak ljudi ceka...ja sam svoju kartu nabavio iz sarajva....a i savez se ponio ciganski....ovdje dodje na prodajno mjesto po 500 karate dnevno i kaze,npr, jucer u 3h doći će 500 zapada pa ti cekaj....Nerko_Juventino je napisao/la:Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
evo za one u dijaspori koji se brinu što misle da hayat sat neće prenosit utakmicu...ovdje su kanali koje prenose utakmicu....UVJERITE SE....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.