Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la insider » 26 mar 2009, 03:07

Tarik14 je napisao/la:Ako zaista nismo bolji od ove reprezentacije Belgije onda ja mislim da nismo ni slabiji. Sigurno imamo par boljih igraca. Svi govore kako je bitno da ne podcijenjujemo Belgiju a bogami oni nas itekako podcijenjuju.

Procitajte ovo :

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-14993.htm

Ljepo je biti optimistican ali ovo zaista NIJE REALNO! :roll:
Pa čovjek je optimista, očekuje 6 bodova protiv BiH, i mi očekujemo isti broj protiv Estone, Andore, Armenije, Moldavije itd..Dakle, klasa su za sada ispred nas i moraju se tako ponašati, neće valjda očekivat dva boda iz dvomeča sa 60-om (otprilike) repr. svijeta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 mar 2009, 03:07

Knele je napisao/la:Po meni bi trebali što više igrati na duge lopte, prekide. Imamo Džeku koji je najjači glavom u igri, i to može da bude ključ pobjede. Treba dati više prostora Misimoviću i Ibričiću, te za defanzivne zadatke postavit dva igrača koja je "krvavo" uzimati svaku loptu Belgijancima. Ko može? Možda Muratović, za Damjanovića nebih ništa rekao, valjda će me iznenadit.

Brine me golman, nisam još upoznat s kvalitetama Mitrovića (daj bože da je ko pola Hasagića). A glede pozicije lijevog beka, ja ne mogu da vjerujem da bi tu mogao igati Topić, radije postavit Jahića. Na štop pozicijama, Spahić i Nadarević obavezno.

Moje predviđanje je da ćemo igrati otvorneo sa Belgijom nekih 60-ak minuta, i da će na kraju oni iskoristit pad koncetracije naših, i pobijediti sa 1, eventulalno 2:0. Daj Bože da griješim!
Pad koncentracije nasih igraca se cesto desavalo i to je protivnicki tim uvijek znao da kazni (sjetimo se samo utakmice protiv Makedonije gdje smo primili 2 gola u zadnjih 5 minuta prvog poluvrijemena). Iskreno se nadam da to nece biti slucaj u subotu protiv Belgije.
Zadnja izmjena: Tarik14, dana/u 26 mar 2009, 03:12, ukupno mijenjano 1 put.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 mar 2009, 03:11

Knele je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ako zaista nismo bolji od ove reprezentacije Belgije onda ja mislim da nismo ni slabiji. Sigurno imamo par boljih igraca. Svi govore kako je bitno da ne podcijenjujemo Belgiju a bogami oni nas itekako podcijenjuju.

Procitajte ovo :

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-14993.htm

Ljepo je biti optimistican ali ovo zaista NIJE REALNO! :roll:
Pa čovjek je optimista, očekuje 6 bodova protiv BiH, i mi očekujemo isti broj protiv Estone, Andore, Armenije, Moldavije itd..Dakle, klasa su za sada ispred nas i moraju se tako ponašati, neće valjda očekivat dva boda iz dvomeča sa 60-om (otprilike) repr. svijeta.
Slazem se s tobom mada ja zaista sumljam da ce Belgijanci doci do pobjede u Zenici. To je jednostavno gotovo nemoguce. Znamo svi kakva je tamo atmosfera na Bilinom Polju i koje su reprezentacije tamo savladane (Norveska, Belgija, Finska, Spanija). Ostanimo realni do kraja! :D

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 mar 2009, 09:20

Samo nek jahic igra i vidjecete kakav je to momak, osim sto igra na vise pozicija stvarno pruza dobre partije u svom klubu :!:
Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo hercegovino... :D ;)
mB!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 mar 2009, 10:57

Treba napdacki krenuti protiv belgijanaca, a oni su oslabljeni na stoperskim linijama, dva su im igraca povrijedena

Belgija Bosna 1 - 2

Bosna Belgija 2 - 0
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 mar 2009, 10:59

1.Mitrovic
2.Berberovic ........... 4.Spahic ........................5.Nadarevic ....................3.JAhic

. ..............6.Murat .............................8.Rahimic ...........
7.Vladavic ........................... .......................................... 9.Stila
............................................10. MIske............................................

............................................11.Dzex....................................................

Ovako su stajali na terenu Miske i Dzeko u Wolfsburgu kad je Grafite bio povredjen i Dzeko je najvise trpo

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 mar 2009, 11:29

lisander je napisao/la:1.Mitrovic
2.Berberovic ........... 4.Spahic ........................5.Nadarevic ....................3.JAhic

. ..............6.Murat .............................8.Rahimic ...........
7.Vladavic ........................... .......................................... 9.Stila
............................................10. MIske............................................

............................................11.Dzex....................................................

Ovako su stajali na terenu Miske i Dzeko u Wolfsburgu kad je Grafite bio povredjen i Dzeko je najvise trpo
kako bi ga hladno popusili sa ovakvim sastavom,,,, pa mirtovic ako bude branio popusili smo ga garant. koliko sam ja upratio damjanovic ce na stopera osim ako rahimic ne bude igrao onda ce damjanovic na njegovo mjesto. muratović u repki nije nikad igrao niti ce ikad igrati tu gdje si ga ti stavio.
You are someone else I am still right here

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 26 mar 2009, 11:43

covjece ciju god izjavu procitam svi se nadaju da mozda uz dosta srece osvojimo jedan bod
pa nisu ni belgijanci vanzemaljci...gdje je taj pobjednicki mentalitet...tamo ce biti 7-8 hiljada nasih ljudi a izjave Ćire isto kake nene....imamao i mi konja za trku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2009, 12:12

fera je napisao/la: koliko sam ja upratio damjanovic ce na stopera osim ako rahimic ne bude igrao onda ce damjanovic na njegovo mjesto.
Slabo si upratio!

„Imam nekoliko varijanti, a otkriću vam samo jednu, prema kojoj je Jahić moguća zamjena za Rahimića. Što se tiče Damjanovića, on može pokriti sve pozicije osim ove. U velikim sam dilemama...“ - Miroslav Blažević
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 mar 2009, 12:12

Imamo jednu odlicnu priliku da pokazemo koliko smo zapravo jaki i to trebamo iskoristiti. ;)

asasova
Kontakt:

Post Postao/la asasova » 26 mar 2009, 12:13

raja, jos dva dana do ludnice

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 mar 2009, 12:19

asasova je napisao/la:raja, jos dva dana do ludnice
Ja, jedva cekam!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 26 mar 2009, 12:45

treba ih napast od prve minute sa dzzeko i muslimovicem da opterete zadnju linju belgije sto ce dati puno prostora misketu i strasnom ibricicu da razaraju sutevima treba belgiju nametnut igru da se brine vise o svom golu a nas da ostavi na miru jer napad je najbolja odbrana ako budemo ofanzivni bod nam je zagarantovan a Bogami ni tri nisu daleko
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 26 mar 2009, 12:50

Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 mar 2009, 12:51

Virtu4l je napisao/la:
fera je napisao/la: koliko sam ja upratio damjanovic ce na stopera osim ako rahimic ne bude igrao onda ce damjanovic na njegovo mjesto.
Slabo si upratio!

„Imam nekoliko varijanti, a otkriću vam samo jednu, prema kojoj je Jahić moguća zamjena za Rahimića. Što se tiče Damjanovića, on može pokriti sve pozicije osim ove. U velikim sam dilemama...“ - Miroslav Blažević
pa i nisam bas jer to sto si ti citirao je samo jedna izjava i nije bas relevantna cinjenica jer ciro i sam mijenja misljenje svakih pola sata. vidjeces sastav kada utakmica pocne...
You are someone else I am still right here

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 mar 2009, 12:59

Gledao sam na Tv eu da je veliko interesovanje domace publike za ovu utakmicu,

a prijenos ce imati i na ovaj stranici

sport.****.at
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

adnan14
Kontakt:

Post Postao/la adnan14 » 26 mar 2009, 13:05

Nerko_Juventino je napisao/la:Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
Situacija je dosta teska za objasniti, ljudi u Zenici cekaju i po 4-5 sati pred agencijom, dok se npr. u sarajevskim agencijama ne mora uopste cekati. Zanimljivo je da u Zenicu, cini mi se, u 12h dodju ljudi iz Sarajeva da prodaju te karte.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 26 mar 2009, 13:16

adnan14 je napisao/la:
Nerko_Juventino je napisao/la:Ljudi jel moguce da je tolka pomama za kartama u Zenici????? Haman ce mnogi od nas ostat kratkih rukava sto se toga tice. Zenicani odgovorite please!!!
Situacija je dosta teska za objasniti, ljudi u Zenici cekaju i po 4-5 sati pred agencijom, dok se npr. u sarajevskim agencijama ne mora uopste cekati. Zanimljivo je da u Zenicu, cini mi se, u 12h dodju ljudi iz Sarajeva da prodaju te karte.
ma zanimanje je veliko,dugi redovi,puno se ceka,ali ja mislim da ce se ostaviti nesto ulaznica i prodati na dan tekme

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 26 mar 2009, 13:17

jasta je jarane...jucer ja kreno u skolu u 7 kad ispred agencije ima vec 10-tak ljudi ceka...ja sam svoju kartu nabavio iz sarajva....a i savez se ponio ciganski....ovdje dodje na prodajno mjesto po 500 karate dnevno i kaze,npr, jucer u 3h doći će 500 zapada pa ti cekaj....

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 26 mar 2009, 13:32

evo za one u dijaspori koji se brinu što misle da hayat sat neće prenosit utakmicu...ovdje su kanali koje prenose utakmicu....UVJERITE SE....

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.