FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Crni gavran
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Crni gavran » 11 sep 2010, 21:02

samo sarajevo je napisao/la:Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!
Pa i kod vas kad se napuni Kosevo, mozda ima 5 000 navijaca HZ(maksimalno) ne znam nisam upucen, ali garant su ti svi ostali penzioneri. I kod nas kad se napuni Bilino Polje, navijaci su samo na dijelu juga i dijelu istoka. Ali nista bez punog zapada, atmosfera je truba
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 21:04

Crni gavran je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!
Pa i kod vas kad se napuni Kosevo, mozda ima 5 000 navijaca HZ(maksimalno) ne znam nisam upucen, ali garant su ti svi ostali penzioneri. I kod nas kad se napuni Bilino Polje, navijaci su samo na dijelu juga i dijelu istoka. Ali nista bez punog zapada
Kod nas i istok navija a protiv zrinjskog i zapad je bio na nogama
ovako je to na europskim utakmicama
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 21:06

Hairlija je napisao/la:
Pa i kod vas kad se napuni Kosevo, mozda ima 5 000 navijaca HZ(maksimalno) ne znam nisam upucen, ali garant su ti svi ostali penzioneri. I kod nas kad se napuni Bilino Polje, navijaci su samo na dijelu juga i dijelu istoka. Ali nista bez punog zapada
Kod nas i istok navija a protiv zrinjskog i zapad je bio na nogama
ovako je to na europskim utakmicama
et i hairlije sad...ccc...hajte svi s teme
pa pricaj te na svojoj temi koliko je pun sjever jug zapad istok...sta hocete pricajte...ali vjerujte to nas ne zanima koliko vas bude na sjeveru....ili nekih drugih navijaca.....stvarno imate temu fks pa tam priccajte i stavljajte klipove.....stvarno ste prolupali loncice.....issssss...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: FKR_ajla_TZ, dana/u 11 sep 2010, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 sep 2010, 21:07

Tacno, ali navijac ide na sve utakmice, ne samo na evropske. Navijac, koji ide samo na evropske utakmice i nije navijac.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 21:07

Pa i kod vas kad se napuni Kosevo, mozda ima 5 000 navijaca HZ(maksimalno) ne znam nisam upucen, ali garant su ti svi ostali penzioneri. I kod nas kad se napuni Bilino Polje, navijaci su samo na dijelu juga i dijelu istoka. Ali nista bez punog zapada, atmosfera je truba
ukucaj na youtube nase zadnje tekme pa vidi atmosferu,ili pogledaj ovaj derbi sa Borcem sutra!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 sep 2010, 21:08

Da li mi moze neko dati link za temu FK Sloboda Tuzla, nekada je ovdje bila :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 21:10

guber_90 je napisao/la:Da li mi moze neko dati link za temu FK Sloboda Tuzla, nekada je ovdje bila :mrgreen:.

sad ce se na nasoj temi prepirati kakva je atmosfera kod HZ i koliko ih ima....cccc...stvarno su malo umnii (HZ)... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 21:11

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:Da li mi moze neko dati link za temu FK Sloboda Tuzla, nekada je ovdje bila :mrgreen:.

sad ce se na nasoj temi prepirati kakva je atmosfera kod HZ i koliko ih ima....cccc...stvarno su malo umnii (HZ)... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
maloumni se valjda pise zajedno,i evo ti jedan smajli :mrgreen: jer bez njega i XD nemozes napisati ni jedan post :roll:
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 21:14

Kazem ti kod vas odes vidis jedno veliko nista ako smo mi maloumni sta ste onda vi bog vam pameti dao!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 21:14

Hairlija je napisao/la:

maloumni se valjda pise zajedno,i evo ti jedan smajli :mrgreen: jer bez njega i XD nemozes napisati ni jedan post :roll:

hahha et ti mi reci ev jos jedan xD.....a vi nemozete napisati nijedan post s ciljem da ne provocirate....ihh kad ces se oprostiti od foruma :?: :?: :?: :?: ....red bi bio vise stvarnooo....internet holiganii....

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 sep 2010, 21:16

samo sarajevo je napisao/la:
ukucaj na youtube nase zadnje tekme pa vidi atmosferu,ili pogledaj ovaj derbi sa Borcem sutra!
Ma svaka cast za navijanje, to ne sporim, ali oni koji dolaze na svaku desetu domacu utakmicu, da li su to navijaci :?:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 21:17

Ma internet huligan moj haha vidjela si nas u Tuzli uglavnom da skratim jedino sto znas pisati evo godinu dana da smo maloumni,glupi i sl. nebuloze ako nemas cinjenica il nesto logicno da napises ne blamiraj se! PS. gavran u banovicima oko 1200 HZ pa sad skontaj ;)
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 11 sep 2010, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 21:17

@ajla
dijete taj film neces gledati,ako Sarajevo uzme titulu prvaka BiH onda odlazim sa foruma al' pred vjecnu na proslavu titule :mrgreen:
Do tad suti i trpi :lol:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 21:22

samo sarajevo je napisao/la:Ma internet huligan moj haha vidjela si nas u Tuzli uglavnom da skratim jedino sto znas pisati evo godinu dana da smo maloumni,glupi i sl. nebuloze ako nemas cinjenica il nesto logicno da napises ne blamiraj se! PS. gavran u banovicima oko 1200 HZ pa sad skontaj ;)
pa za Vas se i nema sta drugo reci nego samo to...a u ostalom imas svoju temu i tam izvolton udri po raspravljanju jer ovdje si stvarno suvisan....i pitam se koliko ti je godina jer po ovom se cini da si djette...a neda mi se s djecom raspravljatiii....

i svati ne zanima me koliko vas je bilo na gostujucoj na sjeveru i o atmosferi kakva vam je i to.....svati to nas ne interesuje jel vam trebamo crtatii...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 sep 2010, 21:23

@samo sarajevo,

Nije ovdje mjesto da raspravljamo o tome, ovo je ipak tema FK Sloboda Tuzla(izvinite Tuzlaci). Svaka cast za tih
1 200 navijaca HZ, to su pravi navijaci, pa i onih 2, 3 ili 4 hiljade koji dolaze na Kosevo redovno.
Ostalo nisu navijaci, vec simpatizeri kluba, da izvines i oprostis. Po meni nije navijac ako dodje samo na derbi Zeljo-Sarajevo i evropske utakmice i jos po neku domacu, pa makar skako i navijao 300 minuta bez prekida :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 21:23

samo sarajevo je napisao/la:Ma internet huligan moj haha vidjela si nas u Tuzli uglavnom da skratim jedino sto znas pisati evo godinu dana da smo maloumni,glupi i sl. nebuloze ako nemas cinjenica il nesto logicno da napises ne blamiraj se! PS. gavran u banovicima oko 1200 HZ pa sad skontaj ;)
pa za Vas se i nema sta drugo reci nego samo to...a u ostalom imas svoju temu i tam izvolton udri po raspravljanju jer ovdje si stvarno suvisan....i pitam se koliko ti je godina jer po ovom se cini da si djette...a neda mi se s djecom raspravljatiii....

i svati ne zanima me koliko vas je bilo na gostujucoj na sjeveru i o atmosferi kakva vam je i to.....svati to nas ne interesuje jel vam trebamo crtatii...
@samosarajevo ja nisam sVatio a ti :? :mrgreen:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 sep 2010, 21:25

Crni gavran je napisao/la:@samo sarajevo,

Nije ovdje mjesto da raspravljamo o tome, ovo je ipak tema FK Sloboda Tuzla(izvinite Tuzlaci). Svaka cast za tih
1 200 navijaca HZ, to su pravi navijaci, pa i onih 2, 3 ili 4 hiljade koji dolaze na Kosevo redovno.
Ostalo nisu navijaci, vec simpatizeri kluba, da izvines i oprostis. Po meni nije navijac ako dodje samo na derbi Zeljo-Sarajevo i evropske utakmice i jos po neku domacu, pa makar skako i navijao 300 minuta bez prekida :D
svaka cast tebi pa si skontao da ovodje netrebate raspravljati o tome...CESTITAM.... :D (pojasni i ostalima da skontaju) :lol: :lol: :lol:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 sep 2010, 21:25

ne bi ja da se raspravljam ovdje al napadate curu bezveze.Mentalita Ultra vam je 0%,imate brojnost organizaciju a de samo navedite jedaan put da ste neku grupu iznabijali na stadion van stadiona na sake ili na prangije nebitno.U Tuzli prosle godine vas je bilo vise nego nas znaci prakticki domaci teren i znamo svi sta se desilo.Cak i ss koji naginje na Sa je dao podatke od kojih bjezi samo Hz,jel vam se svidila supa na gradini
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 sep 2010, 21:29

Slatinash_7 je napisao/la:ne bi ja da se raspravljam ovdje al napadate curu bezveze.Mentalita Ultra vam je 0%,imate brojnost organizaciju a de samo navedite jedaan put da ste neku grupu iznabijali na stadion van stadiona na sake ili na prangije nebitno.U Tuzli prosle godine vas je bilo vise nego nas znaci prakticki domaci teren i znamo svi sta se desilo.Cak i ss koji naginje na Sa je dao podatke od kojih bjezi samo Hz,jel vam se svidila supa na gradini
za ono sto se desilo niste vi krivi nego murija,nemoj potencirati da ste nekoga namlatili,dovoljno vam je reci da vam Vukovi iz Zvornika uzimaju transove :lol:

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 11 sep 2010, 21:42

Stvarno ste dosadni,koga briga ko ima bolje navijace i vise navijace.
Tema nije ovdje FK Sarajevo,nego FK Sloboda Tuzla.
Moze se fino pricati o Slobodi,a ne ovdje se kurciti kakva se atmosfera pravi itd.
„Upravo tako. Nismo najbolje otvorili utakmicu, a kažnjeni smo u najgorem mogućem trenutku. Imali smo niz kvalitetnih šansi koje nismo iskorstili i zbog toga je rezultat takav kakav je“
Evo sta kaze Glavas za danasnju utakmicu.

Drini bjezimo 6 bodova,a Celiku i Leotaru samo 2 boda.Znaci dacemo se opet boriti za opstanak,ako necemo vani doci po bodove.
Ali tek je pocelo prvenstvo,nadam se da ce sve biti dobro. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.