FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra pripreme 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio je zamjena, odigrao je svega 450 minuta u dresu Aktobe-a.haris004 je napisao/la:Slobodno bolje pogledaj, imao je sasvim pristojnu minuntažu. Dva gola zabio i imao je rolu džokera sa klupe sa 3-4 utakmice koje je igrao od prve minuteMortemHz je napisao/la:Ne znam je l' jednu utakmicu tamo odigrao..takvi ae dzaba pustaju sto prije.haris004 je napisao/la:To je igrač pod ugovorom. Mi takve ne dovodimo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
mene nesto strah da Ahmetovic ne ode ,treba da produzi ugovor ima nekih ponuda nasi hoce Obradovica

Yebem mu vise i kontakte i mahalanje.
Pripreme pocinju, a mi niti jedno pojacanje nismo doveli. Onda ce nam neko doci pred kraj priprema i yebaji onda takvo nespremno pojacanje.
Hoce li uprava ista normalno i navrijeme uraditi.
Pripreme pocinju, a mi niti jedno pojacanje nismo doveli. Onda ce nam neko doci pred kraj priprema i yebaji onda takvo nespremno pojacanje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Brate ako dode ovaj mali iz Olimpika sto treba doc, rijesili smo jednu poziciju.emir79 je napisao/la:Yebem mu vise i kontakte i mahalanje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- f0rest1946
- Kontakt:
Mersudin Ahmetović govorio o nastavku karijere i budućnosti u Bordo timubordobijeli je napisao/la:mene nesto strah da Ahmetovic ne ode ,treba da produzi ugovor ima nekih ponuda nasi hoce Obradovica![]()
![]()
- Poželio sam se fudbala. Koliko god nekad bila duga i teška sezona, čovjek se brzo poželi treninga i utakmica. Dobro sam se odmorio i svakako da jedva čekam prozivku i početak priprema. Dolazim odmoran i spreman za nove izazove, rekao nam je prvi topnik Premijer lige BiH na početku razgovora. Iako u zrelim fudbalskim godinama, dobre igre koje je prikazivao polučile su nekoliko ponuda. Ahmetović kaže da od toga u ovom momentu nema ništa i da je on igrač Sarajeva koji će se pojaviti na prozivci. - Bilo je nekih kontakata, ali su to bile ponude koje nisu zadovoljavale neke moje kriterije, ali svakako i klupske. Ja sam igrač Sarajeva i dolazim na pripreme. Krenuli smo u pregovore oko produženja, Sarajevo želi da me zadrži, a i ja sam spreman da produžim ugovor, pa ćemo vidjeti šta će se desiti u narednim danima. Ostatak razgovora sa Mersudinom Ahmetovićem ćete moći pročitati u narednom broju Sportskog magazina koji izlazi sutra.
-
bordobijeli
- Kontakt:
nadam se da ce potpisati ugovor i on sam evo kaze vidjecemo sta ce se desit u narednim danima. bojim se nismo se bas dosad dobro pokazali u produzenju ugovora Duljevic,Kovacevic,Bekic,Kadusicf0rest1946 je napisao/la:Mersudin Ahmetović govorio o nastavku karijere i budućnosti u Bordo timubordobijeli je napisao/la:mene nesto strah da Ahmetovic ne ode ,treba da produzi ugovor ima nekih ponuda nasi hoce Obradovica![]()
![]()
- Poželio sam se fudbala. Koliko god nekad bila duga i teška sezona, čovjek se brzo poželi treninga i utakmica. Dobro sam se odmorio i svakako da jedva čekam prozivku i početak priprema. Dolazim odmoran i spreman za nove izazove, rekao nam je prvi topnik Premijer lige BiH na početku razgovora. Iako u zrelim fudbalskim godinama, dobre igre koje je prikazivao polučile su nekoliko ponuda. Ahmetović kaže da od toga u ovom momentu nema ništa i da je on igrač Sarajeva koji će se pojaviti na prozivci. - Bilo je nekih kontakata, ali su to bile ponude koje nisu zadovoljavale neke moje kriterije, ali svakako i klupske. Ja sam igrač Sarajeva i dolazim na pripreme. Krenuli smo u pregovore oko produženja, Sarajevo želi da me zadrži, a i ja sam spreman da produžim ugovor, pa ćemo vidjeti šta će se desiti u narednim danima. Ostatak razgovora sa Mersudinom Ahmetovićem ćete moći pročitati u narednom broju Sportskog magazina koji izlazi sutra.
-
ajdohordas
- Kontakt:
aaaa papaaaak s' jugaaa uvijeeek plakaaat ćeeee....
Hajde počni više, tačno mi fale tekme, pao sam u depresiju evo
Hajde počni više, tačno mi fale tekme, pao sam u depresiju evo
Kad Robert pozove Ahmetovica za prijateljske u SAD... 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nije nerealno, prvi strijelac lige, ima internacionalnog iskustva, jes malo star ali...Zagor je napisao/la:Kad Robert pozove Ahmetovica za prijateljske u SAD...
Sretan Bozic svima koji slave. Mir Boziji
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Sretan Božić svim pitarima pravoslavne vjeroispovjesti neka ste nam živi i zdravi i da dočekate-mo još mnogo praznika!
Sarajevo ljubavi moja!
U 14 odigranih kola koliko se igralo u Kazahstanu otkako je on tamo. Trećina.MortemHz je napisao/la:Bio je zamjena, odigrao je svega 450 minuta u dresu Aktobe-a.haris004 je napisao/la:Slobodno bolje pogledaj, imao je sasvim pristojnu minuntažu. Dva gola zabio i imao je rolu džokera sa klupe sa 3-4 utakmice koje je igrao od prve minuteMortemHz je napisao/la: Ne znam je l' jednu utakmicu tamo odigrao..takvi ae dzaba pustaju sto prije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Marko Obradović je i ranije bio na listi želja Sarajeva, a sada kada se ukazala nova prilika za angažman, srbijanski napadač kontaktiran je od strane čelnika tima s Koševa.
“Kontakt postoji. U pregovorima smo. Znat će se u narednih nekoliko dana da li smo se dogovorili ili ne. Svaki prelazni rok sam se povezivao sa mnogim klubovima, najviše sa Sarajevom”, rekao je Obradović za Ssport.ba, te je dodao:
“Ovaj put postoji konkretno interesovanje. Vidjet ćemo sve. Imam još nekoliko ponuda. Ne isključujem mogućnost prelaska u Sarajevo”.
Obradović je igrao za mlađe kategorije Zemuna i Partizana, a seniorski fudbal počeo je igrati u Belgiji, tačnije u Eupenu. Nakon toga je prešao u Francs Borains, da bi 2013. godine potpisao za Radnik iz Bijeljine u kojem je pružao sjajne partije. Posljednjih pola godine bio je član kazahstanskog Aktobea.
“Kontakt postoji. U pregovorima smo. Znat će se u narednih nekoliko dana da li smo se dogovorili ili ne. Svaki prelazni rok sam se povezivao sa mnogim klubovima, najviše sa Sarajevom”, rekao je Obradović za Ssport.ba, te je dodao:
“Ovaj put postoji konkretno interesovanje. Vidjet ćemo sve. Imam još nekoliko ponuda. Ne isključujem mogućnost prelaska u Sarajevo”.
Obradović je igrao za mlađe kategorije Zemuna i Partizana, a seniorski fudbal počeo je igrati u Belgiji, tačnije u Eupenu. Nakon toga je prešao u Francs Borains, da bi 2013. godine potpisao za Radnik iz Bijeljine u kojem je pružao sjajne partije. Posljednjih pola godine bio je član kazahstanskog Aktobea.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Raja, imali nekih pojačanja na vidiku? Nisam ništa upratio par dana..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze on izganjati bosansko drzavljanstvo jer je bio na tlu Bosne i Hercegovine par godina (Bijeljina). Mislim da mu fali jos pola godine ali da se preko sporta to moze svakako ubrzati mada ne znam da li je to potrebno. Liivak ce otici, Novaković odlazi ako se dogovorimo za ostatak ugovora koji jos ima (pola godine).skoroalen je napisao/la:Jedino ne valja što je strendžer.
Onda i ne bi bilo loše, da odu Novaković i Liivak a dođu Šofranac i Obradović. Onda bi nastao problem ako bi se Redžo eventualno predomislio al utrpali bismo njega nekako, iako su male šanse da dođe al eto, nije sve izgubljeno.MortemHz je napisao/la:Moze on izganjati bosansko drzavljanstvo jer je bio na tlu Bosne i Hercegovine par godina (Bijeljina). Mislim da mu fali jos pola godine ali da se preko sporta to moze svakako ubrzati mada ne znam da li je to potrebno. Liivak ce otici, Novaković odlazi ako se dogovorimo za ostatak ugovora koji jos ima (pola godine).skoroalen je napisao/la:Jedino ne valja što je strendžer.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Stojcev zakucan za klupu zadnje ekipe na tabeli
Knjiga vremena ili Bordo vremeplov?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..